اینجا کسی بودجه بندی آزمون های آزمایشی سنجش رو داره؟
اگه دارید خواهشا در اختیار ما هم بزارید تا بتونیم بهتر برنامه ریزی کنیم
ممنون
Printable View
اینجا کسی بودجه بندی آزمون های آزمایشی سنجش رو داره؟
اگه دارید خواهشا در اختیار ما هم بزارید تا بتونیم بهتر برنامه ریزی کنیم
ممنون
طبق آماری که من از اطرافیان دارم، دخترا اکثرا تو رشته تجربی رتبه های بهتری میارن و پسرها تو ریاضی . حالا یه مشکل هست که تو تجربی فقط رشته های تاپش خیلی خیلی رقابت وجود داره ، ولی ریاضی کوفتی تو همه رشته ها. برای همین به فکر رتبت هم باش. مخصوصا که شما دیپلمه تجربی هستین. ببین به رشته های تجربی علاقه نداری؟ اگه علاقت تو تجربی باشه، به نفعته. همین.نقل قول:
حالا بايد تصميم بگيرم که تجربي بدم يا رياضي.نظر دوستان چيه؟(ديپلمم تجربيه)
درخواستم رو دوباره تکرار می کنم :
نقل قول:
راستی اونایی که امسال کنکور داشتن، و رتبه هاشون بدک نشده، لطفا بیان و کارنامه آزمون های آزمایشی ( هر آزمونی که باشه ، مخصوصا جامع هاشون ) رو بذارن + کارنامه سراسریشون. ببینیم چقدر متفاوته. خیلی خیلی ممنون می شیم اگه اینکار رو بکنید.
میگم این که رتبه 1 ریاضی شده چطوری ریاضیات به این سختی را 100 زده؟!!!
جعل الخالق!!!
دوست عزیز به نظر من شما بهتره که گروه آزمایشی تجربی شرکت کنی.نقل قول:
کسانی که رشته ی ریاضی هستند اما در کنکور گروه آزمایشی تجربی شرکت می کنند، معمولاً موفق هستند اما عکس این قضیه درست نیست؛ یعنی کسانی که رشته ی تجربی هستند و کنکور گروه آزمایشی علوم ریاضی می دن معمولاً موفق نیستند. البته این کاملاً بستگی به خودتون داره ولی برای عمده ی داوطلبان درسته.
موفق و مؤید باشید... :40:
كاملا بحث علاقه مطرحه،ببين درنظر بگير كه رشته رياضي در مقايسه با تجربي رياضيات سنگين تر و پيچيده تري داره و البته در دانشگاه هم اگه رشته شما مهندسي باشه بايد رياضيات مهندسي پاس كنين.اگه فكر همه جاشو كردين كه بسم الله،هيچ كاري نشد نداره تنها بايد درنظر بگيري كه آيا واقعا ميخواي اونكارو انجام بديد يا نه...بعد به فكر مشاوره و اين چيزا...نقل قول:
کارنامش رو از کجا آوردی؟نقل قول:
مطالعات متفرقه هم داشته در ریاضیات(احتمالا).نقل قول:
جعل الخالق!!!
مثل شما نبوده که بنویسه جعل الخالق:31:
بچه ها کمک!
امسال ميخوام رشته تجربي شرکت کنم.خيلي وقت هم هست که از ديپلم گرفتنم ميگذره.امروز رفتم انقلاب تا کتابهاي درسي رو بگيرم و خوب قائدتا مثلا فيزيک 1 رو بايد سال 86-87 ميگرفتم ولي هر چي گشتم کتاب اون سال پيدا نشد ولي مثلا کتاب سال 80 بود.ميخواستم ببينم کسي ميدونه کتابهاي درسي چه سالي تغيير کرده؟ آيا جز فيزيک، شيمي و هندسه و ... هم تغيير کرده؟ اصلا کسي از تغييرات کتابها با خبره؟
بايد بري ليست منابع رو پيدا كني اونجا ذكر شده كه كتاب منتشر شده چه سالي رو بايد تهيه كني
شما به این آدرسی که میگم برو حتما داره:نقل قول:
خیابون انقلاب. سر خیابون دانشگاه / یه پیرمرد قدکوتاهی هست که سر خیابون به اندازه قد خودش کتاب درسی چیده و همیشه چند نفر دورش وایسادن دارن خرید میکنن. به این بگو چه کتاب درسی و چاپ چه سالی میخوای. سه سوته میره واست میاره:31: اگه میخوای این کارو نکنی. باید بگم بجز شیمی بقیه درسا تغییری نکرده میتونی استفاده کنی.البته توی زیست در حد یه جمله مثلا تغییر کرده که الان حضور ذهن ندارم بتونم دقیق بهت بگم
مهلت و زمان انتخاب رشته تاکی هست
تنکس
16 تا 18 مرداد...نقل قول:
سلام به دوستان من میخوام امسال کنکور زبان بدم به نظرتون برم چه کتابهایی برای خوندن بخرم چه کلاس هایی و چه آزمونهایی شرکت کنم ممنوم میشم راهنماییم کنید
من یه پیشنهاد کلی به تمام شما دوستان کنکور 90 دارم :
به نظر من بشینید کل تاپیک کنکور 89 رو با توجه به موقعیت زمانی یک بار بخونید ! و توصیه و تجربه هاشون رو در
کامپیوترتون Save کنید !
( شاید بگید که حجم تاپیک کنکور 89 خیلی زیاده اما بدونین این تاپیک حاصل 1 سال عمر کسانی هست که کنکور 89 رو دادن و در هیچ کتاب مشاوره ای این تجربه ها و توصیه ها پیدا نمیشه )
اما یه چیز دیگه همیشه این دو جمله رو به خاطر داشته باشید :
»» از همه کس یاد بگیرید از هیچ کس تقلید نکنید ««
»» مهم ترین رمز موفقیت در کنکور : 95 درصد درس خواندن و 5 درصد باقی مسائل ««
با سلام
یکی که با تجربه تره لطفا جوابمو بده:
1-بالاخره قلمچی ثبت نام کنیم یا سنجش؟
2-من فارغ التحصیل 88 هستم,می خوام کنکور 90 شرکت کنم,کتاب درسیهامو عوض کنم یا اشکال نداره اگه عوض نکنم؟
3-کتاب تستها رو چی؟اونارو عوض کنم؟ویرایش جدید کتابها خیلی با ویرایش قبلی فرق داره؟
4-اگه میشه یکی لطف کنه لیست بهترین کتاب تستها رو کامل بذاره,مخصوصا اختصاصی های تجربی.
ببخشید سوالام زیاد بود.:14:
یه چیزی بگم روحیتون عوض شه با انگیزه تر درس بخونید
رو جلد فیزیک ریاضی عکس ماهواره امیده:31::31::31::31:
تازه روشون نوشته پیش دانشگاهی ننوشته سال چهارم:5:
شک نکن قلم چی..به خاطر برنامه ریزی بهتر.نقل قول:
1-بالاخره قلمچی ثبت نام کنیم یا سنجش؟
ببین اگه کتابی تغییر کرده عوض کن..که فکر نکنم تغییر کرده باشه.نقل قول:
2-من فارغ التحصیل 88 هستم,می خوام کنکور 90 شرکت کنم,کتاب درسیهامو عوض کنم یا اشکال نداره اگه عوض نکنم؟
نه لازم نیس.فقط نمونه سوالای کنکور جدید توش نیس که میتونین از این دفترچه ها که سوالای کنکور هر سال رو داره بگیریننقل قول:
3-کتاب تستها رو چی؟اونارو عوض کنم؟ویرایش جدید کتابها خیلی با ویرایش قبلی فرق داره؟
امیدوارم هرگز بهمون نگن چهارم دبیرستان ...نقل قول:
تازه روشون نوشته پیش دانشگاهی ننوشته سال چهارم
همین "پیش " گفتن ابهتی داره !!!
با سلام به همه دوستای گلم
امیدوارم پر انرژی باشید
راستش خواستم تجربه های خودمو از دو سال کنکور دادن با شماها در میون بذارم:
سال سوم تصمیم گرفتم از ریاضی به تجربی تغییر رشته بدم , ریاضیم عالی بود , معدل کتبی سومم 18.51 بود.نمیدونم چی شد که یهو عاشق پزشکی شدم , خلاصه امتحان دادم قبولم شدم و پیشو رفتم تجربی.اوایل سر کلاس زیست عین خنگا بودم , هیچی از زیست نمی فهمیدم , کم کم بهتر شد . نمی تونستم کلاس خصوصی هم برم خودم از روی کتابهای کمک آموزشی می خوندم . خلاصه سال 88 که کنکور دادم رتبه ام 4000 شد ,زیست رو زده بودم 24.
تصمیم گرفتم سال بعد دوباره کنکور بدم . چند تا دیگه از دوستام هم موندن پشت کنکور واسه پزشکی که من بین اونا رتبه ام از همه بهتر بود . یه دوست داشتم که معدل نهاییش 19.60 بود کنکورش شد 8000 . خلاصه با این خیلی صمیمی بودم . اون که از هر روز تو خونه نشستن افسردگی گرفت , منم اومدم اونو کمک کنم خودمم شدم بدتر از اون , خلاصه منی که تابستونو پاییز تو شهرمون همیشه رتبم 1 بود , یهو یه جوری شدم که تا کنکور هیچی نخوندم . دم کنکورم از استرس شدید حالم بد شد انقدر که نتونستم برم سر جلسه.
واسه همین از شما واقعا خواهش می کنم اگه دوستی دارین که درس خون نیست بذاریدش کنار , صحبت یه عمر زندگیتونه , کنکور با کسی شوخی نداره .
امسال دوباره میخوام کنکور 90 شرکت کنم.
در ضمن اگه کسی سوالی داشت که بتونم جوابشو بدم , بی صبرانه آماده پاسخگویی هستم. :46:
دیدم اینجا رفتو آمد بیشتره بهتره اینجام بگم
شما مطمئنی آشغاله؟من تو این 2 3 روز از رتبه خوبای مدرسمون پرسیدم همشون گفتن با خوشخوان از پس ریاضی امسال براومدن!نقل قول:
من برای ریاضی پایه تست رمزینه گرفتم خوب بود.ولی الان برای تست حد نمیدونم رمزینه بگیرم یا خوشخوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن فقط فرقشون تو داشتن درسنامه که اگه اینطوریه رمزینه رو میگیرم.بعد قضیه این جلد 2 رمزینه چیه؟چاپ شد؟
منابع کنکور 90 رو از کجا باید گیر اورد ؟ اصلا مشخص شده یا نه ؟
برای کنکور ازمایشی شما کدوم موسسه را پیشنهاد میکنید
میشه یک سایتی چیزی از زمان ثبت نام و بودجه بندی اون موسسه بدید
تاپیک هایی دراین مورد زیاد داشتیم. جست و جو کنید پیداشون می کنید٬ برای مثال:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=411238
به نظرتون یکی که 2 سال پشت کنکور مونده خیلی ضایع هست؟
همش با خودم فکر میکنم 2 سال از بهترین سالهای عمرمو پشت کنکور موندم.
ولی اولین بار که اومدم اینجا یه شعر قشنگی خوندم که هر وقت نا امید میشم اینو که می خونم دوباره آروم میشم:
من می پذیرم رفته ای و برنمی گردی همین
خود را برای درک این صدبار تحسین می کنم
کم کم ز یادم می روی این روزگار و رسم اوست
این جمله را با تلخی اش صد بار تضمین می کنم
دوستایی که امسال پیش دانشگاهی هستن همین امسال خوب بخونید,هم راحتتره هم خیلی خیلی بهتره.من تجربه کردم.
به نظرتون جلد 3 تست دیفرانسیل و ریاضی پایه رمزینه رو بگیرم یا کتاب کلاس رمزینه ؟!
اصلا تا حالا کلا دیفرانسیل رمزینه چاپ شده ؟!:31:
والا ما هر وقت میدیدیم بچه های تاپیک میگفتن قراره زمستون بیاد ، هفته دیگه میاد ، زنگ زدیم گفتن پس فردا توزیع میشه !
کسی تا حالا این کتابو به چشم خودش دیده ؟! (مزاج میکنم البته ! اونایی که خوندن میگن خوبه...)
سلام.بچه ها این دیفرانسیل رمزینه رو چاپ 89 اش اومده یا باید 88 بگیرم؟
کسی شماره تلفنشونو داره؟ من یکی داشتم با 8830 شروع میشد که مثل اینکه عوض شده!
کسی نمیدونه این رتبه 1 ریاضی امسال واسه ریاضیات چه کتابایی خونده که ریاضی رو 100 زده؟؟؟؟؟
نقل قول:
اصلا تا حالا کلا دیفرانسیل رمزینه چاپ شده ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا ما هر وقت میدیدیم بچه های تاپیک میگفتن قراره زمستون بیاد ، هفته دیگه میاد ، زنگ زدیم گفتن پس فردا توزیع میشه !
کسی تا حالا این کتابو به چشم خودش دیده ؟! (مزاج میکنم البته ! اونایی که خوندن میگن خوبه...)
تایید میشه 100% =))))))) البته این یکی دو ماه آخر میگفتن بالاخره جلد 2 بعد از 2 ، 2ونیم سال تاخیر اومده =)))))))
توی دیف برا بانک تست فقط ماشالله و گاج سفید پیشنهاد میشه ولی اگه آموزش میخواین اول اول اول خوشخوان :ایکس بعدش رمزینه رمزینه رو برای کسایی پیشنهاد میکنم که کلا با ریاضیات مخصوصا حساب دیف و انتگرال یا بی علاقه هستن یا خوششون نمیاد یا فک میکنن خشکه چون رمزینه بیشتر دانش آموز پسنده ولی خوشخوان کمتر از اون
از نظر سختی و سطح آموزشی هم که 100% خوشخوان با توجه به کنکور پارسال که ما دادیم پیشنهاد میکنم در هر صورت خوشخوان رو بگیرین یه سال زندگیتون رو با این کتاب بگذرونین بهتر از اینکه سال بعد حسرت بخورین چرا کار نکردم
سلام.واسه تست به نظرت رمزینه بگیرم یا خوشخوان. سطحش نمیخوام اصلا توش آسون داشته باشه و میخوام تستاش استاندارد باشه.نمیدونم خوش خوان چطوره ولی شنیدم خیلی تو سطحش افراط کرده.آیا واقا اینطوره؟ من شنیدم گزینه 2 هم واسه دیفرانسیل کتاب تست زده آیا درسته؟نقل قول:
ببخشید من در مورد کتاب های رمزینه دچار سردرگمی شدم لطفا به این چند تا سوال پاسخ دهید. :41:
1 - رمزینه کتابی جدا واسه ریاضی پایه داره ؟ تسته یا اموزش ؟
2- کتاب " دیفرانسیل و حسابان و ریاضی پایه " رمزینه چند جلده ؟ همه جلداش منتشر شده ؟ و ایا هر جلدش به بحثی اختصاص داره مثلا اینطوریه که جلد اولش دیفرانسیل و جلو دومش حسابان و سوم پایه یا نه هر جلدی باشه مختلطه 3 بحثه؟
3- لطفا در مورد همین کتاب بگید که تسته یا اموزش ؟ ممنون
( اگه چیزی مونده خودتون بگید!!!!)
ببخشید من در مورد کتاب های رمزینه دچار سردرگمی شدم لطفا به این چند تا سوال پاسخ دهید. :41:
1 -رمزینه کتابی جدا واسه ریاضی پایه داره ؟ تسته یا اموزش ؟
2 - کتاب "دیفرانسیل و حسابان و ریاضی پایه" رمزینه چند جلده ؟ همه جلدا چاپ شده ؟ و ایا هر جلدش به بحثی اختصاص داره مثلا اینطوریه که جلد اولش دیفرانسیل و جلد دومش حسابان و سوم پایه یا نه هر جلدی 3 بحثو داره ؟
3 - در مورد این کتابم بگید تسته فقط یا اموزش ؟
4 - بافرض اینکه کتاب جدایی واسه پایه هست و همچنین هر جلد کتاب "دیفرانسل و ... " یه بحثه حالا برای پایه نظر شما جلد سومه یا کتاب مختص ریاضی پایه که اول گفتم ؟
=====> چیییییییی شد !!! نفهمیدید
بالاخره برای دیفرانسیل خوشخوان یا رمزینه مسئله این است؟
یک سری اطلاعات در مورد ازمون های سنجش میخواستم
مثل زمان ثبت نام زمان بندی ازمون ها بودجه بندی دروس
ویا سایتی چیزی
سایتش sanjeshserv.com هستش. می تونی بودجه بندی سال های پیش رو از توی سایت ببینی. احتمالا تغییر خیلی زیادی نکنه...نقل قول:
بودجه بندی گزینه 2 رو کسی برای مهر داره؟
سلام. راستش من یه چند ساعت پیش با فکر ها و پرس و جو هایی که کردم رفتم خوشخوان رو گرفتم و تا 15 دقیقه پیش پاش نشسته بودم! واقا سوالات نکته داری داره و اگر کسی میخواد فکرش رو یکم درگیر مسائل کنه واقا کتاب عالی هستش.من خودم که خیلی باهاش حال کردم.تستاش هم اصلا در سطحی نیست که نشه فهمید.من خودم بیشتر از 85 درصدشو راحت و فقط با خوندن فهمیدم و رو بقیش هم یکم وقت گزاشتم.ولی اینو بگم که مطالعش واقا به وقت کافی نیازمنده که کسی که از الآن شروع کرده باشه به نظرم عالی هستش. راستش در مورد رمزینه اطلاعات خواصی ندارم و نمیتونم نظر بدم ولی تا جایی که من تو مغازه ورق میزدم بیشتر از اون کتابای خودمونی بود که مثلا توش سوال جوابای معلما و دانش آموزا رو میاره ولی باز میگم نمیتونم هیچ نظری بدم.نقل قول:
سلام دوستان
شما روزی چه قدر میخونید؟منظورم اینکه با یه برنامه میخونید یا اینکه تا انرژی دارین میخونین؟
کدومش بهتره؟باید تو تابستون تا میتونیم بخونیم؟
نقل قول:
کدومش بهتره؟باید تو تابستون تا میتونیم بخونیم؟
تا حدی که خسته نباشی...انرژی و انگیزه باقی بمونه واسه بعد از اون...کار اصلی از مهر شروع میشه!!!
نقل قول:
سلام.واسه تست به نظرت رمزینه بگیرم یا خوشخوان. سطحش نمیخوام اصلا توش آسون داشته باشه و میخوام تستاش استاندارد باشه.نمیدونم خوش خوان چطوره ولی شنیدم خیلی تو سطحش افراط کرده.آیا واقا اینطوره؟ من شنیدم گزینه 2 هم واسه دیفرانسیل کتاب تست زده آیا درسته؟
اگه حسابانت و بعضا مباحث ریاضی 2 که توی مسائل حسابان و دیف قاطی میشن مثه مثلثات ( که یه نمونه بارزش هست ) خیلی ضعیف و ضعیف هستی برو رمزینه بگیر که مباحث رو کامل تسلط پیدا کنی ولی من با توجه به کنکوری که دادم و دیدم ریاضیشو فقط خوشخوان رو توصیه میکنم :دی حتی اگه خودمم هم سال دومی بشم فقط خوشخوان سطحش هم افراطی که میگن کرده درسته ولی احتیاط اونم برا کنکور نه تنها شر عقله بلکه لازمه :دی :دی