یکی میتونه یسری اطلاعات به من بده که انتخاب رشته چجوریه؟
من هیچی نمیدونم
الان من فقط پیام نور و غیر انتفاعی قبول شدم
انتخاب رشته رو چیکار کنم؟یعنی چجوریه؟
لطفا یکم راهنمایی کنید
Printable View
یکی میتونه یسری اطلاعات به من بده که انتخاب رشته چجوریه؟
من هیچی نمیدونم
الان من فقط پیام نور و غیر انتفاعی قبول شدم
انتخاب رشته رو چیکار کنم؟یعنی چجوریه؟
لطفا یکم راهنمایی کنید
من ریاضیم
حالا این غیر انتفاعی شمال چطوره ؟
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
بچه ها یه سوال
اگه یک نفر امسال بره غیر انتفاعی و حین درس خوندن دانشگاه کنکور هم شرکت کنه میتونه بعد از اینکه توی کنکور یه جای بهتر قبول شد از غیر انتفاعی جدا بشه بره سراسری ؟
خیلی مهمه ها.......
والا تو دفترچه ی ریاضی نوشته اگر داوطلب در یک رشته قبول شد و ثبت نام نکرد،حق شرکت در آزمون 90 رو نداره
دفترچه رو بگیر و از بین رشته های پیام نور و غیرانتفاعی، 100 تا رشته رو به ترتیب علاقه انتخاب بکن...نقل قول:
تا اونجایی که می دونم، آره!نقل قول:
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
اون رشته ی روزانه است که اینجوریه...نقل قول:
آخرش آره یا نه ؟
یه نفر با اطمینان نمیدونه ؟
آقا به نظر شما دانشگاه یزد بهتره یا همدان یا کرمانشاه یا اهواز یا تبریز یا سنندج یا کرمان یا اراک؟!
پ.ن: الآن 90 شروع می شه... :دی
آخه این نفر اول کنکور ریاضی چطوری ریاضی رو 100 زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
فکر کنم تبریز بهتر باشه.:46:نقل قول:
ميشه.من يكي از دوستام پارسال همين كارو كردنقل قول:
(البته از دانشگاه غيرانتفاعي)و كنكور امسالو شركت كرد.ولي يه نصيحت.نكن اين كارو.درست رو بخون تمام شه بره.مهم نيست چه دانشگاهي به جان مادرم.الان دونفر اين كارو كردن از دوستام الان يكي شون همون رتبه شد اون يكي بدتر.تازه اونا ترم 2رو مرخصي گرفتن:41:
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
اين ديگه چه جور سواليه؟مگه بستني ميخواي بخري؟:31: هر دانشگاهي يه رشته اش قويه!نقل قول:
دفترچه رو از اداره پست بگیرم؟نقل قول:
الان من روزانه قبول نشدم
اگر غیر انتفاعی و پیام نور بزنم و قبول شم اما نخوام برم باز هم سال بعد نمیتونم شرکت کنم؟
بنظرتون سال بعد سخت تر میشه یا من همین الان برم
غیر انتفاعی یا پیام نور شهریش چقدر میشه؟
از پست ميتوني و لينك دانلودش هم بچه ها گذاشتن.ببين اگه مثلا 20هزار و اينا شدي اگه يه سال بموني حتي اگه پيشرفت كني به احتمال زياد همون 9هزار واينا ميشي كه نميارزه.ولي اگه 3هزار و اينا شدي ميشه بهت گفت بموني هم شانس داري.نقل قول:
چقدر اينا اينا كردم:31:
واقعا 100 زده؟نقل قول:
آخه این نفر اول کنکور ریاضی چطوری ریاضی رو 100 زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از منبع خاصی میگی؟
پارسال کسی 100 نزد فقط مسعود بهزادی نسب (رتبه دوم)98 درصد زده بود
سال 87 سجاد فولادی رتبه 1 هم 100 زد
امیر معلومه دیگه تبریز دیگهنقل قول:
البته سهند تبریز فکر کنم از خود دانشگاه تبریز بهتر باشه
تا چند سال پیش وقتی مدرک ارشد سهند تبریز رو میگرفتید هم زمان مدرک یکی از دانشگاه های معتبر کانادا رو هم بهتون میدادن
اما از خدمات دولت جناب آقای الف.ن باعث شد دیگه مدرک این دانشگاه رو ندن:13:
شما اگه مشكل خدمت نداري ، ميتوني اين كار رو بكني يعني بري غير انتفاعي و سال بعد دوباره كنكور بدي ولي اينو بگم قبل از كنكور بايد دوباره از غير انتفاعي انصراف بدي وگرنه نميتوني شركت كني !!!نقل قول:
يعني در كل اگه قصد 100 در 100 داري كه سال بعد شركت كني ديگه چه كاريه كه بري 2 ترم هم الكي غير انتفاعي بخوني ؟؟؟
بعضي دوستان ميخوان اينطوري خدمت رفتن رو يه سال به عقب بندازن ، ولي همينطور كه گفتم شرط كنكور مجدد انصرافه و از نظر نظام وظيفه بعد انصراف بايد بري خدمت !!!
یکی به من بگه این دانشگاه شریعتی که تو لیست نیست کن چیکار کنم.
اصلن چرا نیست؟
یه دانشگاه هم که میتونیم بریم اسمش تو لیست نیست.
لعنتی..
دوست خوبم شما شانسي نداري واسه مهندسي روزانه يا شبانه.غيرانتفاعي هم شايد تازه اونم خارج از تهراننقل قول:
بچه ها میشه لطفا یکی به من بگه این لیست افرادی که تو رشته های خاص پذیرفته شدن رو از کجا باید ببینم؟ تو سایت سازمان سنجش چیزی نیس!
تو شماره جدید پیک سنجش چاپ میشه؟
رشته های مکانیک و کاپیوتر و it و برق و عمران! من چقدر دقیق سوال می پرسم! :دینقل قول:
سلام اینکه اصلا بالا نمیاد
The page cannot be found
http://www.noet.ir/NOET/data/file/sarasari/89/entekhbreshte/tajrobi.zip
---------- Post added at 02:31 AM ---------- Previous post was at 02:28 AM ----------
سلام من نمیدونم چیکار کنم/دفترچه انتخاب رشته تجربی رو از کجا باید بیارم/ممنون
سلام دوستان ،
این رو برای یکی از اشناهامون میپرسم ، با رتبه 2400 میشه هوافضا یا برق تو تهران قبول شد ؟
همچنین با رتبه 10000 ایا میشه مهندسی پزشکی قبول شد ؟
ممنون :46:
اولی بعیده، دومی بیش از حد بعیده!نقل قول:
تورو خدا کمک کنید این نرم افزار که تو سایت سنجش نیست/دوم هم این لینکنقل قول:
سلام من نمیدونم چیکار کنم/دفترچه انتخاب رشته تجربی رو از کجا باید بیارم/ممنون
اگه نرم افزار سامان رشته رو گرفته باشی (البته سی دی رو ) داخلش دفترچه هست.
حالا آخه چه کاریه بر اداره ی پست 600 تومن بده بگید دیگه.
کدوم نوع انتخاب رشته مطمئن تره؟؟؟؟؟؟؟
من کلا با 31070 منطقه 2 غیر از پیام نور و غیر انتفاعی جای دیگه ای قبول میشم ؟!
چه ها میشه لطفا یکی به من بگه این لیست افرادی که تو رشته های خاص پذیرفته شدن رو از کجا باید ببینم؟ تو سایت سازمان سنجش چیزی نیس!
تو شماره جدید پیک سنجش چاپ میشه؟
جدی جدی ظرفیت دانشگاهها رو کم کردن منظورم روزانه و.......مثل اینکه با کسی شوخی ندارن!
یه 10 تا هم از هر رشته کم کنن که کردن! خیلی زیاد میشه
احسنت !!!!
یادمه پارسال بعد اعلام نتایج گفتن فقط 15 درصد سراسری روزانه و شبانه قبول شدن ! امسال چی میشه!
آره بی مروتااااااا کم کردن :19:نقل قول:
به جاش به جناب پیام نور اضافه کردن......:2:
طبق اماری که گزینه جوان داد از ظرفیت پذیرش امسال 55% مال پیام نوره....16% روزانه...5% شبانه...وبقیه ظرفیت هم مربوط به سایر دوره هاست.
اره ديگه!! كلا هم هميشه ظرفيت قبولي روزانه و شبانه كم بوده...دفترچه سال پيش اولش نوشته بود كه كل ظرفيت همه رشته هاي روزانه و شبانه اعم از مهندسي و غير مهندسي فقط حدوده 40 هزار نفره!:41: حالا فكر كن از اين 300 400 هزار نفري كه مجاز هستن فقط 40 هزار نفر ميتونن دانشگاه دولتي برن!نقل قول:
البته قرار بود فقط ظرفيت دانشگا هاي تهرانو كم كنن نه شهرستان هارو:13:
سلام
من 1760 منطقه 2 شدم.
به نظرتون دانشگاه هاي تهران مهندسي ترجيحا كامپيوتر ، IT يا هر چي ديگه مي تونم قبول شم؟
خود دانشگاه تهران چي ؟ دورش رو خط بكشم؟:41:
البته پیام نور تهران خوبه ولی کم کردن ظرفیت ها نامردیه و هر سال دارن وضع رو بدتر می کنند
از کجا فهمیدید کم شده؟نقل قول:
-------------------
پاسخنامه ها مگه قرار نبود امروز تو سایت سنجش بیاد ، پس کی میاد؟
والا تا جایی که ما میدونیم ظرفیتها داره سال به سال بیشتر میشهنقل قول:
توی بعضی از رشته ها پارسال تقریبا 2 برابر شده بود
البته توی ارشد
توی کارشناسی دیکه جای خود داره!
نقل قول:
یعنی پاسخنامه ها میاد؟؟
دوستان من دفترچه ی انتخاب رشته ی پارسال رو که ظرفیتها رو مقابلش زده با امسال مقایسه کردم بعد متوجه شدم
خودشون هم قبلا اعلام کرده بودن که کم میکنن اما ما باور نکردیم !حالا باورمون شد !!!!!!!
این یک حقیقته
ناراحت نباشید عوضش پیام نور وغیرانتفاعی رو برامون زیاد کردن ......کلا خیلی به فکرمون هستن جای نگرانی نیست !!!!!!!!
ترتیب تو انتخاب رشته مهمه؟مثلا فرقی میکنه که یک رشته رو تو شماره 1 انتخاب کنیم یا 100 ؟
یعنی ممکنه همون رو تو انتخاب 1 بزنیم و قبول بشیم و اگه تو انتخابهای بعدی بزنیم و قبول نشیم؟
البته از ما گذشته واسه یه نفر دیگه میخام...
ممنون
ترتیب هیچ فرقی نداره. اگه یه رشته رو 1 بذاری یا 100 شانس قبولیش فرقی نمی کنه. فقط براساس علاقه بچین.نقل قول:
آقا چرا گرایشهای مهندسی عمران و مکانیک رو برداشتن؟ از مکانیک فقط ساخت و تولیدش مونده و از عمران فقط نقشه برداری!!!
فکر کنم اینجوری بهتر باشه که!!!نقل قول:
دیگه آدم دغدغه اینو نداره که بره مکانیک جامدات یا بره مکانیک سیالات.
اینطور نیست؟
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
ولی یه چیزی که هنوز هست اینه که تو انتخاب رشته مجازی سنجش هنوز هم نوع گرایش مکانیک رو مینویسه...
دانلود کنید از لینک های زیر:
دانلود دفترچه شماره 2: راهنمای انتخاب رشته های آزمون سراسری 1389 گروه های ریاضی، هنر و زبان های خارجی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود دفترچه شماره 2: راهنمای انتخاب رشته های آزمون سراسری 1389 گروه های تجربی، هنر و زبان های خارجی:
[URL]http://www.4shared.com/document/4E_VAtUX/tajrobi.html[/URL]
دانلود دفترچه شماره 2: راهنمای انتخاب رشته های آزمون سراسری 1389 گروه های انسانی، هنر و زبان های خارجی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلهنقل قول:
سرورالدین اون شب تو تلویزیون گفت تا رتبه 50 هزار پاسخنامه میاد
کسی هنوز ندیده پاسخنامه اش رو؟
این ها لینک های دانلود یادگار ماندگار قلم چی هستش که به قبولی های پارسال اعضای قلم چی مربوط می شه. دوستان توی تاپیک های دیگه گذاشته بودنشون، ولی این جا هم می ذارم تا کسانی که فقط به این جا سر می زنن هم بدونن:
مهندسی های رشته ی ریاضی:
سایر رشته های رشته ی ریاضی:کد:http://www.kanoon.ir/misc/data/y89/riazi/mohandesi.pdf
پزشکی های تجربی:کد:http://www.kanoon.ir/misc/data/y89/riazi/oloumepaye.pdf
سایر رشته های تجربی:کد:http://www.kanoon.ir/misc/data/y89/tajrobi/pezeshki.pdf
علوم انسانی:کد:http://www.kanoon.ir/misc/data/y89/tajrobi/karshenasi.pdf
هنر و زبان:کد:http://www.kanoon.ir/misc/data/y89/ensani/ensani.pdf
کد:http://www.kanoon.ir/misc/data/y89/honar/honar.pdf