نقل قول:
جناب drhaniball واقعا ممنون.
2 صفحه دارم درخواست ميدم ولي هيچكس جرات نميكنه Network Policy هاي ياهو رو بزاره.
اما بريم سراغ عكسي كه شما گذاشتيد.
نحوه ي كنترل Comodo بر ترافيك نرم افزار ياهو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط در يك كلام ميتونم بگم واقعا وحشتناكه. يعني از اين بدتر امكان نداره.:18:
كمودو تمام درخواستهاي ياهو رو قبول ميكنه. چه درخواستهاي Inbound و چه درخواستهاي Outbound
Comodo هيج كنترلي بر روي ترافيك ياهو مسنجر نداره .:18:
حالا بيان و نحوه ي كنترل Outpost رو بر روي ياهو مسنجر ببيند.
نحوه ي كنترل Outpost بر ترافيك نرم افزار ياهو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور كه قبلا هم گفتم ، فايروال Outpost بر روي تمام كانكشنهاي ياهو نظارت ميكنه. اين نظارت به حدي دقيقه كه حتي پورتهاي مخصوص به Voice Chat و webcam هم جداگانه چك ميشن.
اين دقت Outpost در مورد تمامي نرم افزارها صدق ميكنه و به شدت تمام ترافيك شبكه كنترل ميشه .
=======
صحبت من به تمام دوستاني هستش كه ميخوان Comodo رو نصب كنن.
Comodo داراي HIPS عالي هستش ، اما فايروال كومودو بسيار ضعيفه. داراي Network Policy بسيار بدي هستش.
فايروال Comodo كنترل خوبي رو ترافيك نرم افزارها نداره و به عنوان يك فايروال به هيچ وجه قابل اطمينان نيست.
======
توي اين پست به هيچ وجه قصد مقايسه Comodo رو با Outpost نداشتم. فقط هدفم اطلاع رساني بود و اينكه دوستان بدونن كه اگر Comodo رو نصب كنن از نظر فايروال در سطح امنيت بسيار پاييني قرار دارند.
هر نرم افزاري داراي ايرادهايي هست و Comodo هم داراي Network Policy بسيار ضعيف هستش كه براي من غيرقابل قبوله.
دقيقا به همين دليل با كمودو خداحافظي كردم و Outpost Firewall Pro رو انتخاب كردم.