سلام
من یه هارد 1 ترابایت وسترن دیجیتال سبزرنگ گرفتم و ویندوز 7 روش زدم فکر میکنم سرعت انتقال فایلم کم باشه چیکار کنم
اساتید لطفا راهنمایی کنند...
Printable View
سلام
من یه هارد 1 ترابایت وسترن دیجیتال سبزرنگ گرفتم و ویندوز 7 روش زدم فکر میکنم سرعت انتقال فایلم کم باشه چیکار کنم
اساتید لطفا راهنمایی کنند...
این هارد تو ویندوز سون نیازی به الاین ندارهنقل قول:
اساتید این بنچمارک هارد من هست، به نظرتون خوبه یا نیاز به الاین داره؟ ممنون میشم جواب بدید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنچمارک برای این هارد خوبه و مشکلی نداره
یک عگس از تب health هم بدین
واقعا ممنون از لطفتون، اینم تصویر تب health
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد هم سالمه و مشکلی ندارهنقل قول:
آقا خیلی ممنون از پاسختون
فقط با عرض شرمندگی یه سوال دیگه هم داشتم من یه هارد 250 سامسونگ هم دارم که وقتی که روش ویندوز نصب میشه،بعد اینکه ویندوز بالا اومد و همچنین تو اجرای بعضی از برنامه ها یه اخطار به صورت تصویر زیر میده، به چند جا که نشون دادم گفتن که بدسکتور داره ولی من با چند برنامه ی بدسکتور یاب که تست کردم چیزی پیدا نکردند به نظر شما مشکلش چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این هارد هم از تب health نرم افزار hd tune عکس بدیننقل قول:
دروود..لطفا بگید باچه نرم افزاری باید وسترن گرین رو پاتیشن وفرمت کنم...باهر چی فرمت میکنم توی ویندوز مشکل cpu usage دارم..دفعه قبل بصورت شانسی کاری انجام دادم که بعد از اون دیگه این مشکل رو نداشت اما حالا بازم همین ماجراست...آیا روش خاصی وجود داره که من نمیدونم؟ ویندوز 7 دارم..راستی همین الانم با یه آنتی ویروس آپدیت فول اسکن کردم ویروسی هم نداشت
شما مشکل بالا بودن cpu usage دارین ؟نقل قول:
در منوی استارت ویندوز سون تایپ کنید resource monitor ببینید در قسمت سی پی یو کدوم پروسس داره از سی پی یو مصرف میکنه یا میتونه از ویندوز باشه یا یک نرم افزار یا پروسس خاص یا ویروس
هر برنامه ای اجرا کنم مثلا حتی یه عکس یا یه آهنگ پلی کنم سی پی یو غیر عادی از 0 میره رو 70 80%...نوسان دارهولی تقریبا مطمعن هستم که از هاردهنقل قول:
نقل قول:
من تا حالا ندیدم این مشکل از هارد باشه
حالا از طریق اون موردی که گفتم یا گدجت top process پروسسی که بیشترین درصد سی پی یو رو اشغال کرده رو بگین
هیچ پروسسی نیست که حجم سی پی یو رو بگیره..گفتم وقتی یه نرم افزار یا حتی یه درایو از هارد رو باز میکنم اینجوری میشهنقل قول:
دمای سی پی یو در حالت عادی چنده ؟ و در حالت لود ؟نقل قول:
من همین یه ماه پیش خمیر سیلیکون زدم واز این بابت مطمعنم که دما نمیتونه باشه...هر چی هست به طرز پارتیشن کردن ویا ویندوز ربط داره چون سری پیش که ویندوز ریختم سرعت عادی و بسیار خوب بود...اگه هارد مشکل داشته باشه ( حالا هر مشکلی) میتونه باعث cpu usage بشه؟نقل قول:
نه من ندیدم هارد مشکل دار باعث cpu usage بشه شایدم باشه و اینکه من ندیدم دلیل نمیشه که نباشهنقل قول:
شما یک کاری بکنید همون گدجت رو که گفتم نصب کنید و وقتی درایوی چیزی باز کردین وقتی usage بالا میره ببینید کدوم پروسس یک دفعه برده بالا اینطوری میشه دقیق فهمید مشکل از چیه
من امتحان کردم ..بعصی اوقات explorer بیشترین حجمه cpu رو میگیره بعصی اوقاتم svchost.exe البته مطمعنم که ویروس نیست چون با چند تا انتی ویروس خوب اسکن کردم سیستمو
این دوفایل سیستمی است اگه از ویروس نباشه از ویندوز استنقل قول:
با ورژن های دیگری از ویندوز هم تست کردین ؟
آره تو ویندوز 8 هم همینطوری بودنقل قول:
نقل قول:
یک عکس از disk managemnt و تب health نرم افزار hd tune بدین
نمیدونم هارد چه ربطی میتونه به این موضوع داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من امشب میخوام دوباره پارتیشن بندی کم و بعدش فرمت و ویندوز...اگه برنامه ای مدنظرتون هست بگید...من قبلش با اکرونیس پارتیشن کردم
اگه میخواین دوباره پارتیشن بندی کنید با نرم افزار paragon partion bootabel اینکارو بکنید درایو ویندوز رو بزارین primary باشه درایوهای دیگرو از نوع logical درست کنید در یک extended بعد فرمت کنیدنقل قول:
از ستاپ ویندوز فرمت کنم یا خود پاراگون؟ راستی کدوم درایو رو باید به حالت اکتیو و بوت بزارم؟ اگه از ستاپ ویندوز بخوام پارتیشن کنم یه درایو 300 مگی خودش باز میکنه که برای فایلهای سیستمه ولی با پاراگون اینکار صورت نمیگیره.نقل قول:
شما با همون پاراگون کل پارتیشن رو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید درایو c رو بزارید primary باشه درایوهای دیگه logial به اندازه 3تا درایو غیر از ویندوز بعد برید رو نصب ویندوز فقط درایو C رو فرمت کنید و روش ویندوز بریزیننقل قول:
بعد در محیط ویندوز درایوهای دیگرو فرمت سریع کنید
ممنون از اطلاعاتی که دادین.. من میخوام 50 گیگ بزارم واسه نصب مکینتاش -- شده اگه پارتیشنا جما 5 تا بشن موردی نداره؟ اگه آره لطفا بگید؟ در ضمن اون پارتیشنم باید primary باشه؟نقل قول:
نه موردی ندارهنقل قول:
درایوهای مربوط به ویندزوتون رو بزارید primary بقیه logical بهتره logical ها کنار هم باشند
من دوباره ویندوز رو به این روشی که گفتین ریختم ولی بازم همون وضعه
نقل قول:
میتونید با یک هارد دیگه سیستم رو تست کنید ؟
یه هرد 80 دیگه هم دارم ولی اون سرعتش پایینتر از اینه چون قدیمیه..رو اونم نصب کردم وضعیت از این بدتر میشه..تو همین هفته که ویندوز نصب کردم خوب بود ولی الان نمیدونم چه مرگشه سیستم! میگم اگه ورژن قدیمیه بایوس رو بریزم به نظرتون بهتر میشه؟نقل قول:
فکر نمیکنم این مشکل از بایوس باشهنقل قول:
جالبه با هر ویندوزی هم این مشکل رو دارین
سلام. من یه هارد وسترن دیجیتال my passport 1t دارم. وقتی پسوورد رو روش ست میکنم با wd security باز میشه اما برای خروج و disable کردن هارد از taskbar پایین که safe to remove میخوام بشه ارور میده.
سلام .نقل قول:
دقيقاً چه اروري ميده ؟ احتمالاً منظور شما اين هست كه برنامه اي هست كه هنوز به هارد دسترسي داره كه مانع از safely remove ميشه ؟ كليه برنامه ها را ببنديد و اگر موثر واقع نشد برنامه task manager را اجرا كنيد و از قسمت processes گزينه explorer را end process كنيد و براي بازگرداني مجدد از قسمت application و در قسمت new task در كادر explorer را تايپ كنيد . بررسي كنيد آيا مشكل برطرف ميشود يا خير !
ممنونم از شما. بله میگه یه چیزی باز هست اما من تمام پنجره هارو میبندم ولی باز هم میگه یه چیزی بازه :)
خب همانطوريكه قبلاً هم گفتم explorer را end task و دوباره اجرا كنيد ، ببينيد جواب ميده يا خير !نقل قول:
ممنونم دوسته عزیز.نقل قول:
سلام
دوستان من دو تا هارد 1 ترابایتی وسترن دیجیتال گرین و بلک دارم که رو هر 2 تاشون ویندوز نصب کردم .الان فقط من میخوام با ویندوزی که تو وسترن بلک هست بالا بیام( درصورتی که الان با ویندوز هارد گرین بالا میاد) حالا باید چیکار کنم که با ویندوز بلک بالا بیاد؟
سلام .نقل قول:
باید در بایوس اولویت اول بوت را روی هارد مورد نظر تنظیم کنید .
سلام به همه اساتید عزیز
این تایپیکو دیدم خیلی خوشحال شدم
آقا من وسترن دیجیتال wd 10 ezrx دارم 1 ترا بایت
تازگی سیستم جم کردم
وفقط هم وندوز 7 و 8 روش نصب شده
من هی میگم این هارد کند و موقع کپی کردنی چیزی کلا درگیر میشه و تو تکس منیجر میجسبونه !!!! میگن نه حساس شدی!!
وقتی کپی کنم چیزی مخصوصا ار دی وی دی درایو سیستم منحله و کاری نمیشه کرد تا زمانی که کپی تموم شه
مشکل منم همینه آیا؟؟؟؟:n13:
خدایی هرکی راه حلی واسه من داره بگه
ثواب داره:n27:
سلام دوستان . من هم مشکل همین دوستمون رو دارم در ویندوز 8 ، میخواستم بدونم با align حل میشه مشکل؟؟نقل قول:
الان که دقت می کنم میبینم تو عکس آخر یه خطا داده و گفته احتمالا مربوط به کابله ولی با 3 تا کابل دبگه تست کردم همین بود دباره:n13: