اینجانب Cleeev معظم ، مراتب تبریکات ویژه خود را به منظور تقدیر از تلاش شبانه روزی و سهمگین شرکت معظم همراه آخر
برای فراهم آوردن این سرویس تماماً ت*می ، اعلام میدارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینجانب Cleeev معظم ، مراتب تبریکات ویژه خود را به منظور تقدیر از تلاش شبانه روزی و سهمگین شرکت معظم همراه آخر
برای فراهم آوردن این سرویس تماماً ت*می ، اعلام میدارم :
بدجایی افتادی حتما Edge اونجا ساپورت نمیشه. چندتا شرکت معرفی کردم واسه Adsl بدردتون نخورد؟نقل قول:
نقل قول:
ما نفهمیدیم این edge کجا ساپورت میشه ! هر جا که میریم و دوستان چک می کنند ناراضی هستند !
سرعت من رو 2 هست !!!
اگر قرار باشه یه سرویس به این مذخرفی تا این حد بد باشه و فقط برای شرایط خاص و مکان خاص که خلوت باشه و زیر دکل باشه و........
همون بهتره که سرویس ندن!
نه اینجایی که من پرتاب شدم توش تلفنا رو مخابرات بیسیم میده (عند گشادی) و در نتیجه ADSL نمیشه گرفت...نقل قول:
وایمکس و وایرلس و اینائم تعطیله... تنها امیدم به ایرانشل بود که اونم فعلاً بسته گرفتنو بسته...
اینم خیر سرش همونطور که تو اون عکسی که از صفحه گوشی گرفتم میبینی EDGE ـیه (E کنار آنتن) ولی صد رحمت به GPRS ایرانشل (EDGE ـش که نسبت به این آشغال ، طلاس!).....
هر جای این خراب شده ـم تست کردم همین سرعت **** بود... حتی مرکز استان و غیره......
حتی تهرانم کسانی که استفاده کردن و میکنن سرعت چندان خوبی ندارن دیگه اینجا بماند......
i miss تهران و ایرانشل و صبانت (دزدنت) و غیره......... :'(
منم دیروز بسته یک ماهه رو فعال کردم مثل سگ پشیمون شدم حداکثر سرعتش 6 هست و میانگین 3.5 یعنی دیال آپ این سرویس 10 تومن که هیچه 10 تا تک تومنی نمیارزه و دیگه هم نخواهم گرفت بعد هم که ایرانسل دوباره سرویساش رو راه اندازی کرد میخوام برم وایمکس ایرانسل بگیرم , یه نکته بهت بگم که من تست کردم و فهمیدم دکلی که E هست سرعتش از دکلی که G هست پایین تره!!! تو ایرانسل دکل E حدود 28 کیلوبایت سرعتشه و دکل G حدود 6 کیلوبایت ولی این دزد دکل G میانگین 3.5 کیلوبایت و دکل E حدود 2 کیلوبایت اینی هم که دارم میگم خودم همین دیشب تست کردمنقل قول:
یه چیزی بگم در مورد EDGE همراه اول که تجربه ی چند ماهه ی خودم هستش.نقل قول:
منم دیروز بسته یک ماهه رو فعال کردم مثل سگ پشیمون شدم حداکثر سرعتش 6 هست و میانگین 3.5 یعنی دیال آپ این سرویس 10 تومن که هیچه 10 تا تک تومنی نمیارزه و دیگه هم نخواهم گرفت بعد هم که ایرانسل دوباره سرویساش رو راه اندازی کرد میخوام برم وایمکس ایرانسل بگیرم , یه نکته بهت بگم که من تست کردم و فهمیدم دکلی که E هست سرعتش از دکلی که G هست پایین تره!!! تو ایرانسل دکل E حدود 28 کیلوبایت سرعتشه و دکل G حدود 6 کیلوبایت ولی این دزد دکل G میانگین 3.5 کیلوبایت و دکل E حدود 2 کیلوبایت اینی هم که دارم میگم خودم همین دیشب تست کردم
بعضی مواقع که میدونید ساعات اوج مصرف هست ممکنه سرعت شما کم بشه و ممکنه یک روز یا دو روز پایدار بمونه.
من اولین بار که تعرفه ی یک ماهه ی همراه اول رو فعال کردم سرعت دانلودم 10 بود. یعین 10 که میشد کلاهم رو مینداختم بالا.
چند روز گذشت که یهویی سرعت رفت روی 35 فیکس که دیگه داشتم غش میکردم!!!
این قضیه یک ماهی طول کشید. یعنی بعد از فعال سازی تعرفه ی ماه بعد یک هفته ای همینطور بود که کم کم سرعت اومد پایین تا رسید به 25
الان حداکثر 20 و حداقل 20 هستش.در بدترین حالت روی 10 هست!!!
اگه تعرفه رو قبلا با سرعت بالا تست کردین و الان اون سرعت نیست کمی تحمل کنید.
مطمعنا شبکه بعضی وقتا دچار اختلال میشه که ممکنه دو سه روزی هم همینطوری ادامه داشته باشه
وقتی E میاد سرعت شما در بدترین حالت باید 10 باشه!! اگه نیست یا مشکل از گوشی هست یا شبکه یا منطقه!!!
در اين همراه اول رو بايد گل گرفت من 1 هفتس كه طرح 1 ماهه رو فعال كردم اما اصلا وصل نميشه!!!!!!!! و سايت باز نميكنه كسي از دوستان ميتونه كمكي كنه؟
از اونجایی که ایرانسل اینجا درست کار نکرد رفتم سراغ همراه اول و راضی هم هستم ... همین الان که داشتم با کلیو جون میحرفیدم ایشون گفتن منم یه تستی کردم از مدیافایر واسه سرعت دانلود ... به طور متوسط 20 میده واسه من که گاها تا 28 هم میره ... نمیدونم از امشبه یه چند شب پیش (چند روزی وصل نبوده ام) سرعتم امشب بهتره از قبل و الان که نگا میکنم E نوشته که قبلا نمیدیدمش ...
دوستان فکر نمیکنید مدل گوشی هم اهمیت دارد؟ من گوشیم N85 هست.
اینم اسنپ شات:
همینه دیگه لب خط نشستی داری حق ما فقیر فقرا رو میخوری... :دینقل قول:
سرعت من همچنان بالای 2-3-4 نمیره... تمام شهرای اطرافم همینطوره......
آقا اون شیرو ببند یکمی هم به اینجا برسه ...لول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میخاستم ببینم این مودم های gsm یا edge نویز دارن یانه (قصدخرید دارم)؟چون من با موبایل که وصل میشدم بعد از بیست دقیقه سردرد میگرفتم البته چون یکسری فایل لازم داشتم استفاده کردم
اگه اینجوریه که از خیرش میگذرم
باسلام به همگی دوستان
من جدیدآ مودم همراه مدل d-link dwm-156 گرفتم تمامی شبکه ها 2جی 3جی ساپورت میکنه . اینترنت جی پی آر اس همراه اول رو فعال کردم .توی تایپک های قبلی دوستان اشاره به سرعتهای میکمند که توی ابن چند روز استفاده من از این سرویس همچین سرعتی ندیدم منزل ما محدوده استادیم آزادی هست برنامه مودم گاهی edge هست وگاهی gprs برناهای برای پیدا کردن bts پرسرعت تر برای موبایل وجود دارد برای مودم همراه چطور ؟؟ چگونه میتوان سرعت را افزایش داد گاهی حتی صفحه اینترنت را هم باز نمکند ؟؟؟؟ با تشکر از آنهای که راهنمایی اصولی میکنند
سرعت دانلود از 2 کیلو بالاتر نمیره
خیلی جالبه، شما حساسیتت خیلی بالائه ها !
چون اکثر بچه های این تاپیک دارن 24 ساعته از همین موبایل نت ! (البته از سر ناچاری مسلما ! ) استفاده میکنن و تاحالا چنین گزارشی نداشتیم، البته نویز رو اسپیکرهامون میگیرن اما خودمون نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این تفاسیر باید یک مودم بگیری امتحان کنی خودت...
جدی میگی؟ باهمراه اول یه گیگ دانلود کردی!!! دمت گرم!نقل قول:
نکنه ملت رو گذاشتی سرکار!
من در ساعت حدودا 80 تا 100 مگ دانلود ميكنمنقل قول:
جدی میگی؟ باهمراه اول یه گیگ دانلود کردی!!! دمت گرم!
نکنه ملت رو گذاشتی سرکار!
خوب .حالا شما حساب كن.
اگه بخوام خوب حساب كنيم .ميگيم ساعتي 100. پس 24 ساعت ميشه نزديك 2 گيگ و نيم!
ولي هرگز اينطوري نيست
اول اينكه تلفن بايد كلا به شبكه وصل باشه و اگه سيم كار سيم كارت اصلي باشه هيچ آدمي نمياد گوشيش رو از دسترس خارج كنه واسه 24 ساعت!!
بعدش هم در 24 ساعت سرعت نوسان داره شايد برسه پايين مثلا از 20 برسه به 5. پس نميشه مطمعنا گفت!!
من يك روز گوشيم كامل به سيستم وصل بود حدودا 800 مگ دانلود كردم. سرعت اصلا پايدا نيست. يهو مي بيني يدفه 0 ميشه. يدفه ميره بالا ميره پايين!
من در معقولانه ترين حالت ماهي 10 گيگ تا 15 گيگ دانلود دارم!!(غير از اين ماه چون شبانه دارم)
-
الان سيم كارت همراه اول اعتباري شده 10 تومن
به نظرم اگه سيتسم سيستم خوبي باشه ميصرفه 10 تومن بديم فقط واسه اينترنت!!
اول توی سایت همراه اول باید درخواست فعالسازی GPRS رو تکمیل کنید و بعد مدل گوشیتون رو توسایت پیدا کنید تا اس ام اسی از طرف همراه اول بعنوان تنظیمات گوشی براتون بیادنقل قول:
خب پس برای شما حتما سرویس EDGE فعاله چون برای من اینترنت همراه اول یه خورده از دایالاپ بهتره!نقل قول:
بعیده که سردردتون از این مورد باشه من خودم سه چار ماهیه استفاده میکنمنقل قول:
هرچند درکل استفاده از سیستم اینترنت موبایل در بلند مدت تاثیرش رو میزاره ولی دیگه آب از سر ما گذشته...
ببخشید کسی میدونه کی این جی پی ار اس همراه اول واسه همه جا فعال میشه؟
اه جالبه پس من چم میشد؟
باور کنید یه نیم ساعت استفاده میکردم کل روزم خراب میشد
یعنی چه شایدم چون به خودن تلقین کرده بودم از این استفاده کنم اینجور میشم
پس میخریم بابا
این جریا ن سر درد کاملا درست هست من توی تلوزیون شنیدم که استفاده طولانی مدت سرطان زاست . خودمم یکی دوبار سرم درد گرفت . پشت سرم ! . راهش اینه که گوشی رو دور از کامپیوتر و جایی که نستی بزاری با استفاده از یک کابل بزرگ . !
من یه مشکل عدیده ای با این سرویس دارم...
این دکل نزدیک من فکر کنم مشلات شخصیتی داره... واقعاً قاطیه... هی بین EDGE و GPRS سوییچ میکنه... قبلاً مشکلی نبود اینترنتش در دو حالت کار میکرد و وقتی EDGE بود سرعتش از GPRS کمتر بود...!
حالا 3-4 روزه وقتی رو EDGE ـیه اصولاً اینترنت کار نمیکنه... من هی گوشی رو اینور اونور میکنم آنتن بشه GPRS که بتونم وصل بشم... نهایتاً این اتصال یه ساعت دووم میاره و بعدش که EDGE بشه دوباره روز از نو روزی از نو اینترنت کار نمیکنه و باید قطع کنم......
تف......
کسی راه حلی سراغ نداره...؟
اره باید با استفاده از نرم افزار FieldTest_9.2 که مخصوص گوشیهای نوکیاست و روی 5800 و n97 هم خوم تستش کردم بری روی همون دکلی که میخوای قفل کنی اینجوری دیگه هی بین gprs , edge سوییچ نمیکنه ! بغیر از ن.کیا روی هیچ گوشی دیگه ای وصل نمیشه . s60v3 هم فکر کنم بشه . !!!
قيمت مودماش چنده الان ؟ من مدتيه قيمت ندارم يادمه 75 بود اولا
ای خدا وضع ما رو میبینی سرعت اینترنت افغانستان چندبار سرعت اینترنت ماست اونوقت ما باید سرطان بگیرم برای یه اینترنت 115کیلوبایتی مسخرست
در GPRS و EDGE تو هر کدوم ایرانسل بهتره یا همراه اول(از لحاظ سرعت ((برای وصل کردن به PC))؟.هر کدوم چه طرح هایی واسه GPRS و EDGE دارن؟
نه بابا گوشی من جاوا ماواس نمیشه از این جنگولک بازیا توش کرد...نقل قول:
صد درصد ایرانسل بهتره... ولی به هر حال بهترین کار اینه که جفت شبکه ها رو تو محلی که هستی تست کنی... شاید ایرانسل اونجایی که شما هستید خوب کار نکرد...نقل قول:
با سلامنقل قول:
آقا منم یکی از همینا گرفتم.
فقط یه مشکلی وجود داره، سیم کارت ایرانسلی که (GPRS) فعال بود رو توش گذاشتم ، شناخت و راحت هم وصل شد. بعد سیم کارت رو عوض کردم و یه همراه اول که (GPRS) اون فعال بود رو گذاشتم اما
با این همراه اوله وصل نمیشه و پیغام زیر رو میده:
The connection was terminated by the remote computer before it
could be completed. For further assistance,
click More Info or search Help and Support Center for this error number.
شما میدونی دلیلش چیه؟ باید چی کار کنم؟ :19:
از دوستان کسی هست که بدونه چطور میتونم از همراه اوله استفاده کنم؟
یعنی کانکشنی که ایرانسل ساخته برای همراه اوله قابله استفاده نیست؟!
ممنون.
سلام دوستان
ببخشيد شماره فعال سازي يک روزه همراه اول چنده ؟
بالاي گوشي من علامت @ هست و با ايرانسل چند بار فعال کردم ولي همراه اول نه . ميشه اصلا ؟
با سلام شما اسم access point رو به mcinet تغییر بدین مشکلتون حل میشه.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز،نقل قول:
اما وقتی دستگاه رو با سیم کارت ایرانسل وصل کردم یه کانکشن با اسم NULL به کانکشنام اضافه شد، با dial number : *99# ، اما نمیدونم این access point کجاست ، لطفا بیشتر راهنمایی کنید .
با سلام
منم مشکل عجیبی با اینترنت همراه اول دارم.چند روز پیش که اینترنت ایرانسل تمام شد و نتونستم تمدیدش کنم دوباره اینترنت همراه اول رو فعال کردم.قبلا هم چند روزی ازش استفاده کردم بنابراین تنظیمات مودم مشکلی نداره.وقتی ارتباط برقرار میشه
فایرفاکس و نرم افزارهای دیگه هیچ رسیو دیتا ندارند ولی وقتی AOL رو باز میکنم میتونه به سرورش وصل بشه و دیتا دریافت کنه.
بنظرتون مشکل از کجاست؟
دوستان کسی میدونه که همراه اول چه موقع خدمات اینترنتش رو برای کل کشور فراهم میکنه ؟!؟؟؟
یا سلام
با ایرانسل و گوشی e250 سامسونگ سرویس edge داشتم و حرف e نشون میداد ولی با همین گوشی با همراه اول هیچ حرفی نشون نمیده حالا مرددم سرویس gprs رو بگیرم یا نه ؟ نشزتون چیه ؟
سرعتش به نسبت ایرانسل چطوره ؟
با تشکر
با سلام در قسمت تنظيمات مودم configure the connection manually بايد اين تنظيمات رو انجام بدين.نقل قول:
موفق باشيد
با سلامنقل قول:
بهتره چند روزي صبر كنيد تا طرحهاي اينترنت ايرانسل فعال بشن . اينترنت همراه اول واقعا اشغاله:2:
ممنونم
من یه 24 ساعته رو فعال کردم ولی اصلا وصل نمیشه چیکار کنم ؟
به لب تاپ وصلش کنم همین کار رو با ایرانسل میکردم ولی این تنظیمات خاصی داره ؟
نقل قول:
سلام
سلامت باشید، ممنون از پاسخگویی دوبارتون،
توی کنترل پنل، تنظیمات مودم رو گشتم ولی همچین گزینه ای رو پیدا نکردم! ، یعنی برای این Dial-up کانکشن باید یه Access point تعریف بشه؟، متاسفانه نمی دونم چطور.
وژدانن کمتون میومد یه کمک میکردین به من ؟ :13:نقل قول:
سلام دوستان
ببخشيد شماره فعال سازي يک روزه همراه اول چنده ؟
بالاي گوشي من علامت @ هست و با ايرانسل چند بار فعال کردم ولي همراه اول نه . ميشه اصلا ؟
الکی 10 هزارتومن بسته یه ماهه فعال کردم الانم نمیشه باهاش بری تو اینترنت . میگه با ارایه دهنده خدمات تماس بگیرید .
وظیفه کسی نیست به یکی کمک کنه ولی ... :13:
چي شده؟؟ چرا نميشه بري تو اينترنت؟نقل قول:
وژدانن کمتون میومد یه کمک میکردین به من ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الکی 10 هزارتومن بسته یه ماهه فعال کردم الانم نمیشه باهاش بری تو اینترنت . میگه با ارایه دهنده خدمات تماس بگیرید .
وظیفه کسی نیست به یکی کمک کنه ولی ...
راستش كه من شبانه دارم مشكلي نيست. يعني مشكل سراسري نيست. احتمالا منطقه اي هست.
شما در چه منطقه اي هستين؟
شما يه زحمت بكشين زنگ بزنين 09990 و بگين كه آيا تو منطقه ي شما مشكلي تو بستر GPRS وجود داره يا نه!؟
از اين اتفاق ها ممكنه پيش بياد من چند ماه پيش يك ماهه فعال كردم از فرداش به مدت ده روز اينترنت نداشتم . جالب اينكه بود كه دكل پايين خونه مون كه گوشيم رو اون ست ميشد EDGE داشت. ولي واسه نزديك خونمون كه ازش آنتن ميگيرم ميگفت شبكه نداره!!
شبكه ي ايرانسل و همراه اول توي گيرندگي با هم تفاوت دارن. ممكنه تو محله اي ايرانسل خوب آنتن بده و همراه اول اصلا آنتن نده و برعكس!!!
خوب بود يه تست قبلا ميكردين!
البته الان همراه اول خيلي جاها رو پوشش ميده.
الان توي منطقه ي ما هم ايراسل خوبه (رسيو 23 حدودا )هم همراه اول (20 تا 25)