البته گول تبلیغش رو نخورید ... از سرعت 460 خبری نیست. خودش داره میگه EDGE MS Class 12 more gap function (up to four time slot 4 time slot ، پس سرعتش حداکثر همون 230 کیلوبیت (23 کیلوبایت) هست.
البته گول تبلیغش رو نخورید ... از سرعت 460 خبری نیست. خودش داره میگه EDGE MS Class 12 more gap function (up to four time slot 4 time slot ، پس سرعتش حداکثر همون 230 کیلوبیت (23 کیلوبایت) هست.
فعلا که تا دو سه هفته خبری از اینترنت نامحدود ده هزار تومنی ایرانسل نیست اما اگه نامحدوده باشه این مودمه چیز بدی نیستنقل قول:
این دانگل یو اس بی هست ...
من همراه اول رو روی لپتاپ دوستم شیر کردم از روی گوشیم ، راحت 21 دانلود داشت
بازارچه پرشین تولز به قیمت 58 تومان میفروختننقل قول:
با توجه به تعطيلي اينترنت ايرانسل
الان همراه اول اينترنت نا محدود ارائه ميده ؟
فعال سازيش سريع هست مثل ايرانسل ؟
اره دوست عزیز ..باید یه پیام خالی به8080نقل قول:
با توجه به تعطيلي اينترنت ايرانسل
الان همراه اول اينترنت نا محدود ارائه ميده ؟
فعال سازيش سريع هست مثل ايرانسل ؟
_
سلام دوستان
به نظر من این دانگل ها اصلا صرف نمیکنه
75 هزار تومان بابت این دانگل EDGE بدی خیلی ظلمه تازه اگه معجزه بشه و 3G بیاد اونم حتما یه دانگل دیگه میخواد که حتما اونم یه 75 تومنی قیمت خواهد داشت و اینطوری فکر کنم آدم یه ADSL بگیره به صرفه تره
به نظره من همون استفاده از گوشی به صرفه تره تازه الان گوشی اومده تو بازار 100 تومن قیمت داره هم 3g داره هم edge
سلامنقل قول:
من هم چند ماه پیش از این مودمها خریدم خیلی راضی هستم ازش البته یه مدل دیگه اش.
وقتی با گوشی کانکت میشدم خیلی مشکل برام پیش می اومد مثلا یا باطریش تموم میشد یا اگه همزمان هم شارژ میشد و هم دانلود میکرد خیلی داغ میکرد فوقش نمیتونستم موبایلم رو جابه جا کنم یا حتی ازش استفاده بکنم. از نظر سرعت هم خیلی عالیه اگر بالاتر نیست کمتر هم نیست.
مگر ما تو ایران همچین سرعتی داریم که بخواهیم به 460 کیلوبیتش اهمیت بدیم؟نقل قول:
فعلا سرعت اینترنت EDGE در ایران از 28- 30 کیلوبیت بالاتر نمیره... 30 کیلوبیت کجا 460 کیلوبیت کجا!!! همون 230 کیلوبیتش هم زیاده واسه ما... این سرعت یه استاندارد هستش که برای مودمشون تعیین میکنن تا شاید در آینده اگر سرعت EDGE بالا رفت هیچ مشکلی نخواهند داشت.درست مثل همون class 12 که فعلا در ایران هیچ تاثیری رو سرعت نداره چون سرویس دهنده باید این سیستم رو ساپورت کنه که هنوز فقط class 10 رو ساپورت میکنن.
تکراری بود. حذف شود.
از نظر اینکه ممکنه در آینده 3G بیاد و دوباره باید بخریم و گرون هست کاملا با شما موافقم ولی خوب اگر ما همیشه بخواهیم اینجوری فکر بکنیم عمرمون تموم میشه بعدش هم هیچی تو زندگیمون ندیدیم! ولی در مورد اینکه ADSL با صرفه تره موافق نیستم چون بابت 2 گیگ باید 15 تومن پرداخت بکنی که هنوز یک ماه تموم نشده 2 گیگش مصرف میشه اگر هم بخوای دوباره شارژ کنی باز هم 15 تومن....... پول چند ماهش قیمت همون مودم edge میشه و مقدار حجم دانلودش هم کمتر از اینترنت GPRS ...... تو اینترنت نامحدود gprs هر چه بیشتر دانلود کنی پول مودمت جبران میشه.البته کسی که گوشی اضافه داره باز هم خوبه ولی خوب مشکل باطری و شارژ و ....دارن که این مودمها ندارن..نقل قول:
با تشکر
اینو با گوشی مقایسه نکنید. گوشی هزار و یک بدبختی و محدودیت داره... کابل بگیر، نصب کن، زنگ میخوره، نمیخوره، گوشی داغ کرده... حالا فرض کن میری یه جای دیگه کار با اینترنت داری، این خیلی جالبه! عین فلش وصلش میکنی و مزیت اصلیش اینه که نصب نداره، زرتی میتونی کارتو انجام بدی، حالا یه کامپیوتر یا لپ تاپ باشه، فرق نداره کجا و چه زمانی... مثل اینکه اینترنت توی جیبت باشه همیشه :دی هر چند باید قیمتش تو مایه های سی چهل تومن بود تا آدم زیاد زورش نیاد برای خرید. همین الان ADSL شاتل دارم 512 کیلوبیت، هر روز حداقل 3 ساعت کلا قطع میشه، وقتی هم که وصله باید همش خیالت از بابت ترافیکت ناراحت باشه...
در کل GPRS همراه اول بهتره یا EDGE ایرانسل؟(از لحاظ سرعت ((برای وصل کردن به PC))؟
نرم افزاری که از شرکت cfos تو همین تاپیک معرفی شد با اینکه یک کانکشن Dial Up ساخته بشه و شماره ی Dialش هم همونی باشه که تو تاپیک گفته شده بود روش کارشون فرق داره؟؟
((یعنی اگر برای اتصال گوشی به PC از PC Suite استفاده نشه و از روش بالا استفاده بشه بهتره؟؟؟))
ببخشید 5220 قابلیت اج رو داره. کلاس 32نقل قول:
میدونم اینجا تاپیک مناسب نیست ولی اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
آیا با گوشی هایی مثل k900 هم میشه به اینترنت وصل شد؟ چطوری می شه gprs ایرانسل رو فعال کرد؟
بله میشه .نقل قول:
اگه ایرانسل دارین برای فعال کردنش این شماره رو بگیرید بعد براتون یه پیام میاد و تنظیمات gprs رو نصب میکنه
#6*3*140*
بعد میتونید وصل بشین نت.البته اینطوری پول زیادی میخوره و باید از بسته های نامحدود استفاده کنین که فعلا تا شروع طرح زمستانی این بسته ها تعطیل شده ;)
آقا من همراه اول دارم و کناره آنتن گوشیم می نویسه E یعنی قاعدتا باید همراه اول Edge رو فعال کرده باشه که بعید می دونم. دوستان نظر شما در این باره چیه؟نقل قول:
ایرانسل مثه اینکه بسته هاشو به بسته های حجمی تغییر داده
بله براي شما با EDGE وصل ميشه.نقل قول:
آخه حالا که از این بسته های نامحدود استفاده می کنم که سرعتش همون 3 یا 4 یا نهایت 5 کیلو بایت هستش که در واقع سرعت gprs است نه edge. حالا نمی دونم اشکال کجاست.نقل قول:
راستی قیمت سیم کارت پیام رسان ایرانسل چنده؟ اگه میشه باش به اینترنت وصل شد و می صرفه برم یه دونه بگیرم.
دوستان سلام
حقیقتش اینکه من یک مودم EDGE MODEM ( سفید رنگ ) به قیمت 67 هزار تومان خریدم و یک سیم کارت ایرانسل که بسته افزایشی GPRS یک ماهه هم فعال کردم !!
موقع تنظیم پرو فایل ( جهت کتنکت شدن مودم که باید دستی انجام شود ) شماره #99* را وارد کردم که در غیر این صورت ( کانکت یوخ ته )
در حال عادی سرعت ( زاغارت ) هستش
و در بهترین حال چیزی حدود 15 تا 17 کیلوبایت که بسیار نوسان نیز دارد
روبروی آیکن ( آنتن دهی ) حرف E نوشته شده و در شت آیکن حرف G نوشته شده ( 3 خط هم داره )
عدد روی آیکن کره زمین هم 43235 هست ( نمی دونم چیه ؟؟؟؟ )
شبها سرعت بهتر می شه ( مثلا !!!! )
حالا
دوستان عزیز بنده برای سرعت بیشتر چه باید بکنم : ترفندی هست ؟؟ ( مثلا تعویض سیمکارت با همراه اول )
آیا من از حالت EDGE استفاده می کنم ؟؟؟ از کجا بفهمم ؟؟
بعدش چه خاکی بریزم الک که در تبلیغات آمده که اینگونه مودمها سرعتی 5 تا 8 برابر دایال آپ می ده و حتی بیشتر که چنین نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هوم ؟؟؟؟ :2::2::2::2:
سلام دوست عزیز من دارم از همین مودم های edge استفاده میکنم و واقعا از دایل اپ خیلی بهتره:31: به نظر من شما باید ببینید توی منطقه تون ایرانسل جواب می ده یا همراه اول تنظیمات mci ، irancll برای من که اینجوری وسرعتش خوبه البته من از mci استفاده می کنم :11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز با اين سرويس كار نكردم از كجا بفهمم واسه منطقه ما EDGE فعال هستنقل قول:
بله براي شما با EDGE وصل ميشه.
بايد وصل بشي تا ببيني آيكن Edge داري يا Gprs
خوب اينجوري كه هزينه بهم تحميل ميشه من قبل از اينكه هزينه كنم ميخوام بدونم چون اگه جي پي ار اس باشه ارزش ندارهنقل قول:
بايد وصل بشي تا ببيني آيكن Edge داري يا Gprs
مدل گوشيت چي هست؟ شايد بشه بدون وصل شدن فهميد
سلام دوستان
اگه می شه یک راهی معرفی کنید که بشه قبل از خرید این نوع مودم بفهمیم که توی محل زندگیمان
قابلیت اتصال داره یا نه
با گوشي كانكت شو ببين E مياد يا G البته ببين گوشيت E رو ساپورت ميكنه يا نه.
هزينهاي هم نداره تا كانكت شد ميبيني و مياي بيرون
دوست عزیز بیشتر توضیح بده کجا باید کانکت شم؟؟؟نقل قول:
اگه منظورت از کانکت شدن کانکت شدن به اینترنت هست وقتی کانکت میشوم E یا G باید کجا بیاد
اگر هم باید زیر انتن دهی گوشی بیاد از من فقط دوتا خط فلش دار میاد البته زیر انتن دهی
با گوشيت رفتي تو اينترنت؟
اگه بري تو اينترنت و G يا E نيومد يعني اينكه گوشيت اصلاٌ E نداره.
يه ره حل ديگه اينه كه زنگ بزني پشتيباني منطقه رو بپرسي چيه
اگه E رو تو منتطقه ما ساپورت كنن متوسط سرعت دانلود چقده؟
با اين اوصاف GPRS هست.نقل قول:
اگر هم باید زیر انتن دهی گوشی بیاد از من فقط دوتا خط فلش دار میاد البته زیر انتن دهی
دوستان e رو دیگه اکثر مناطق ساپورت میکنه اینقد گیر ندین!تازه همین امروز فاز 4 همراه اول نصب میشه تا 1 ماه ولی طول میکشه قراره ظرفیت اینترنت و اس ام اسش فوق العاده زیاد شه
آقایون نتیجه گیری میشه کرد که اون افرادی که میخوان از اینترنت پر سرعت برای مقاصدی مثل دانلود فیلم ... استفاده کنن حتما باید ADSL بگیرن
ولی افرادی که قصد چک کردن ایمیل + شاید چت موقع خواب یا قصد رهایی حداقل از Dial Up ... را دارن GPRS یا EGPRS(EDGE) به کارشون میاد
البته بعضیا هم مثل من از هر دوش میتونن استفاده کن چون الان هم هزینه Gprs کم هست و هم هزینه ADSL 128
خداکنه همین طور که میگید بشه ! ما منتظریم...نقل قول:
سلام یه اس ام اس برای من اومده هدیه تولد یک ماه اینترنت رایگانه . چه جوریاست ؟ کلاهبرداری نیست؟
دوستان gprs همراه اول توی چه شهر هایی ساپورت میشه؟! من شنیدم بر خلاف ایرانسل، فقط محدود به تهران و چندتا مرکز استانه ....
تو سايتش نوشته بود به مشتركاش واسه تولدشون هديه ميده.از sms رايگان تا اينترنت
ولي حتما چك كن كه مجاني باشه.واسه من sms اومد كه چون قبضتو پرداخت كردي 50 تا sms فارسي بهت هديه ميديم ولي دريغ از يك دونه
الان دیگه همه شهرا ساپورت میشه فقط سرعتش فرق میکنه!نقل قول:
مگه شماکجایی؟
همراه اول همه جا ساپورت نمیکنه جی پی آر اس رو مثلا ما یه جایی هستیم به نام بندرآفتاب اونجا قطعه ولی ایرانسل مثه سگ انتن کار میکنه
سرعت جی پی آر اس ایرانسل در گرگان برای انجام چت صوتی در جی تاک آیا مناسبه؟ چون میخواهم بسته ی 2.5 گیگ یک ماهه رو بگیرم. اگه خوب نیست بی خیالش بشم و برم سراغ وایمکس؟