مزدك ميرزايي سوت كرنر رو گفت سوت پايان بازي:27:
Printable View
مزدك ميرزايي سوت كرنر رو گفت سوت پايان بازي:27:
پـــــــــــایـــــــــان بازی .... نه نه ... مث اینکه تموم نشده بازی :31:
اگه صداي ووووزلا بزاره صداي هاوارد وب رو هم ميشنويم :27:نقل قول:
این مزدک میرزایی هم انگار زیاد نشست و برخاست میکنه با جواد خیابانی!
چرت زیاد گفت تو این بازی
:27:نقل قول:
اگه صداي ووووزلا بزاره صداي هاوارد وب رو هم ميشنويم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماسمالی در حد اسیاویژن :31:
این دلقک (مزدک رو میگم!) حال آدمو به هم میزنه
در حالی که شرایط بازی ایتالیا و اسپانیا تقریبا مشابه بود پریروز همش میگفت ایتالیا ضعیف بازی میکنه ولی امروز همش از اسپانیا تعریف کرد و هی میگفت برخلاف جریان بازی اسپانیا گل خورد!!
در حالی که پریروز یک بار هم این جمله از دهان کندیدش بیرون نیامد
این کجاش طرفدار ایتالیاس به نظر من که از ایتالیا متنفّره
اتفاقا از ماهواره حوصله ی آدم سر میره . با شبکه سه با 1 تیر چند نشون میزنی ،نقل قول:
اول اینکه میخندی ، دوم اینکه فحش میدی عقدت خالی میشه ، سوم اینکه میای تو این تاپیک سوتی مینویسی ، چهارم اینکه یکم فوتبال می بینی
حیفم اومد این چهره های قدرتمند مجری گری رو دوباره نشون ندم .نقل قول:
فوتبال رو که حال میداد اون آخریه (واحدی) گزارش کنه ( از گزارشگر بازیه هندوراس خیلی بهتره)
اولی (شجاعی مهر) اونم میزاشتن جای جاودانی ( احتمالا مثلا میگفت امیدوارم این بازی در کمال آرامش انجام بشه و بازیکنها از روی مهر و عطوفت اجازه ی گل زدن به تیم حریف بدن تا همگی در کنار هم شاد باشیم و سبز زندگی کنیم تا زندگی پرباری رو در خانواده ی بازیکنها شاهد باشیم ( حالم بد شد)
اون وسطی ( اسمشو نمیدونم ) اونم به عنوان کارشناس ، بازیکنها رو به جای فوتبال دعوت می کرد برن بهشت .
شما هم اگه مجریه بهتری میشناسین معرفی کنید
من قبلا به این نکته اشاره کرده بودم . اما کو گوش شنوا. :41:نقل قول:
بچه ها بازي هاي حساس و نيمه نهايي و فينال رو ميدن به فردوسي پور ديگه ؟
زلیل مرده ها یه بار فینال اروپا رو دادن به مزدک میخواستم خفشون کنم ، حالا قبلش یه بازیه نچندان مهم رو داده بودن عادلنقل قول:
یکی از بچه ها میگفت که بازی رده بندی رو حتما عادل گزارش میکنه.نقل قول:
از فینال اطلاعی ندارم. فکر نکنم از الان برای اون تصمیم بگیرن.
رده بندي كه حساس نيست اصلا ! تيم هاي مدعي كه قهرمان نشن رده بندي رو بازيكناي ذخيره رو ميفرستن !نقل قول:
مهم فينال و نيمه نهاييه كه اگه بيافته دست اين مزدك يا خياباني فاجعه بار مياد :31:
مزدک مضحک ،
اگه بدن مزدک من از رادیو گوش میدم
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
راستی ایکاش این یارو شفیع هم هنوز گزارش میکرد ، بعضی جمله هاش باحال بود ، تو این مایه ها گزارش می کرد:
( این بازیکن همچین اسطو قوس دار و محکم عین یه ببری که دنبالش کردن از چله ی کمان فرار میکنه ، همچین انگار استخون تو تنش نیست ، باریکلا ) :31:
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
اگه شفیع بود کلی دیگه سوژه داشتیم
میریم که داشته باشیم از این لحظه ...نقل قول:
امروز مزدک در مورد یه بازیکن اسپانیا گفت خیلی home sick هست:31:
من که مُردم با این دانش انگلیسیش
یه گریزی هم یه فارست گامپ زد(تازه دیده بود احتمالاَ:31:
چه گیری دادی به اون .... :31: یه سوتی داد بنده خدا دیگه ...نقل قول:
تازه خدا نکنه شیلی گل بخوره :31:
هندوراس هم تعصب داره اخه :13:
با تشکر ویژه از جنابaQoa(همکار انجمن تراش) :31:
هنوز پست ارسال نشده رو هوا پاک میشه :31:
ولی به هر حال شرمنده گاهی ما یکم زیاده روی میکنیم ، اما این تاپیک موقته بزارید یکم بخندیم ، سخت گیر نباشید
تو بازیه امشب همچین چندتا سوتی میگیرم میزارم اینجا همه دور هم با مدیرا بخندیم که پست های اشتباهمونم جبران بشه :10:
به نقل از گل:
"خط دفاعي سوئيس مثل ساعت سوئيسي عمل مي كند!" توصيف به ياد ماندني مزدك از عملكرد مدافعان سوئيسي
با این توصیفش حالم از هرچی ساعت سویسیه بهم خورد....:2:
این گزارشگرای جدید کین ؟!
این جام کلا سوتیه!!! همه چیش
این علیفر فقط به درد گزارش تکرار فوتبال هایی که نصفه شبا میذاره میخوره :27:
شنیدم جاودانی به اون شش درصدی که به برد سوئیس مقابل اسپانیا رای داده بودن(sms)گفته با چه منطقی به برد سوئیس رای دادن!!!!!درسته؟
علیفر نه سرهنگنقل قول:
در ضمن من اعتراض خودم رو به اونهایی که به مزدک گیر دادن اعلام میدارم خیلی گزارشگر خوبیه آقاست
خدا کنه علیفر بازی های ایتالیا رو گزارش نکنه.. اگه بکنه صدرد خبرای سری F ایتالیا رو می گه
کی قهرمان شده کیا سقوط کردن..!
میبینم که باز جناب سرهنگ علیفر مشغول گزارش هستند.
تکه کلامهای مزخرف علیفر که وقتی آدم میشنوه میخواد با سر بره تو دیوار:
- فوتبال نود دقیقه است و در فوتبال دقیقه 91 نداریم!
- در فوتبال چیزی قابل پیش بینی نیست!
- گل رو از نمایی تازه تر میبینیم.
- محوطه شانزده و نیم متر !
- سیستم 2-4-4 بلای جان فوتبال دنیا !
- نیکبخت باشید !
یک گل هیچگاه تضمینی برا پیروزی نیست!
تصویر فریز شده!
و کلی چیز دیگه که الان یادم نمیاد.
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
اوه یکیش یادم رفت " یار پرتجربه " و "جزئیات کار "
خوب یادته ها.جمله هارو میخوندم ،مثل اینکه الان داره خودش میگه.میخواستم با سر برم تو مانیتور.بدترینشو آخرش گفتی اما اینجوری میگه:نقل قول:
میبینم با هم جزئیات کار رو...
از "ضمن اینکه" زیاد استفاده میکنه.
صد رحمت به گزارشگر شیراز،هزاران رحمت به صدای سکوت تلویزیون،صد هزار رحمت به صدای ووزلا...
دیدن بازی با گزارش علیفر رو خدا نصیب گرگ بیابون نکنه.....
سر بازیه ساعت چهار این جاودانی و کارشناسه هی به هُندوراس میگفتن هِندوراس : دی(be honduras migoftan henduras)
وای خدا ترکیدم از خنده ... خدایی یه لحظه فکر کردم خودشه
میبینیم با هم جزئیات کار رو...:31:
در فوتبال چیزی قابل پیش بینی نیست :31:
علیفر نه
سرهنگ :31:
دوست منم به برد سوئیس رای دادنقل قول:
این حرف ها همش دروغه ;)
بله متاسفانه اینطوری گفتنقل قول:
نزدیک بود بگه که چیزی حالیشون نیست
حالا خوبه سویس هم برد ....
خودش مشنگ و بی منطق هست
وقتی چیزی از فوتبال حالیش نیست طبیعیه چنین چیزی بگه
کلا گزارشهای فوتبال ایرانی شده اند جک
و به قول دوستان هم فوتبال میبینیم و هم میخندیم
edit
تعداد بیشترین sms های ارسالی برای تیمها را اشتباه گفت
اولی که هیچی
دومی هم اشتباه گفت
جاوداني خوندن چهارتا عدد هم بلد نيست مرتيكه خنگول بي سواد
نمونه :
تو خوندن تعداد اس ام اس ها عدد 2260109 رو دو ميليون و دويست و شست و يك هزارو نه خوند !!!
این یارو علیفر چندبار درباره تیمای آفریقایی جام جهانی حرف زد، اصلا اسمی از کامرون نبرد! احتمالا نمیدونه کامرون تو آفریقاست.
((=نقل قول:
آدم روحش تازه میشه از گزارشای علیفر
خداوکیلی جاودانی قبل بازی اسپانیا میخواست بگه به احترام آیاتی چند از کلام الله مجید که یدفعه گفت سرود اسپانیا
اگه دقت کرده باشید!!
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
خدایا ازات درخواست داریم این خایبانی(خیابانی سابق) دیگه فوتبال مهمی رو در این جام گزارش نکنه!
بدبختی خیابانی طرفداره آرژانتینه!
احتمالا بازیه فردا رو هم میدن به این
چه گیری افتادیم ما
خیابانی یه کم دیگه از مسی تعریف کنه من به خودم شک میکنم که واقعا ازش خوشم میاد یا نه ؟!
نمایی باز.......... از ..................استا.............دیومنقل قول:
بلند و کشیده در میانه های میدان
و در دستان دروازبان
بازوبند کپپپپپتانی
ارسال به جناحین رو در دستور کار قرار دادن :31:
بی گدار به آب نمی زنن
داور نیم نگاهی هم به ساعت خودش داره
ضربه ای مهار نا شدنی
قلتان قلتان در اختیار دروازبان
سوت پایان بازی به صدا در میاد و تقسیم امتیازات
خیابانی اگه طرفدار تیمی که داره گزارش میکنه نباشی خیلی حال میده : دی وگرنه حرصت درمیاد!
علیفر زمانی که دروازبان افریقای جنوبی داشت شروع مجدد میکرد. گفت . حالا خونه ( دروازبان افریقای جنوبی) یه ضربه به سود افریقای جنوبی میزنه.
یه چیزی از علیفر یادم اومد برای بازیهای اروپایی بود.آمار زده بود روی بازیکنان تیمها چندبار خطا شده،سرهنگ کلمه against (به معنای بر علیه) رو "تکرار"معنی کرد و گفت تعداد آمار خطاهای تکرار شده...(تقریبا یه همچین چیزی گفت اما ترجمش منو کشته بود)
----------------------------
من تا حالا بیشتر از کانال ایتالیا بازی رو میدیدم ولی حالا با این پستها،انگیزم برای شنیدن گزارش شبکه سه بیشتر شد!!واقعا بعد از یه روز کاری،غروب میای بازی رو با این گزارشها می بینی خستگی آدم از تنش درمیاد!
حالا فردا با طبل زیبای آرژانتین میاد بازی رو در خط استوای مرکز آسیا برات گزارش کنه:31:نقل قول:
مسی و باز هم مسی و تا سه نشه بازی نشه ، سه شد اما بازی نشد ،این ضربه میتونه کارو تموم کنه ، ضربه زده میشه اما کار تموم نمیشه ، بله داور پنالتی اعلام میکنه نه کرنل شد و حالا دروازبان بازی رو آغاز میکنه :31:
بازی تمام شد و آفرین بر همت غیور مردان افریقای شمالی ، یه دست مریزاد و واقعا باید بگیم که ایولا داشت ، به اتفاق تمامی همکارانم شما رو در پخش تنها میزارم با خدای یکتا