به به سلام به همگی. من واقعآ خوشحالم هیچ خبری به این اندازه منو خوشحال نمیکرد که fifa next روی pc هم بیاد. بابا 80% نکست باشه هم خودش کلیههههههه. بذار نکست بشه از دست کارنت راحت شیم. امسال به امید خدا با 2 فوتبال به سر میشه. چه شود!!!!
Printable View
به به سلام به همگی. من واقعآ خوشحالم هیچ خبری به این اندازه منو خوشحال نمیکرد که fifa next روی pc هم بیاد. بابا 80% نکست باشه هم خودش کلیههههههه. بذار نکست بشه از دست کارنت راحت شیم. امسال به امید خدا با 2 فوتبال به سر میشه. چه شود!!!!
حالا این سوال مطرح میشه که پس چرا اینا قبلا گفته بودن بخاطر ضعف سخت افزاری pc ما این بازیو برای کامپیوتر نمیسازیم . از همون اول مشخص بود که حقیقت رو نمیگن .
هر چند که بصورت رسمی هنوز سیستم مورد نیاز منتشر نشده اما همونطوریکه توی نوشتهای تصویر بالا میبینید این خبر از خود شرکت درز کرده .
بچه ها اینو یادتون میاد ؟ :
''According to the developers of the game, only 10% of players have a PC fast enough to run the game with graphics of new generation.''
دوست عزیز این رو شما از کجا پیدا کردید من تو خود سایت فیفا 11 چیزی نتونستم پیدا کنمنقل قول:
ولی خب از اول هم معلوم بود که دارند چرت می گن شما چرا باور کرده بودی
----------------------------------------------
تو خود متن که اومده از یه سایت دیگس ولی اگر واقعا از خود سایت EA بهشون گفته باشن که فوق العادس چون تو متن گفته
Completely Next Gen
چند تا خبر :
- دیروز راتر توی صفحه شخصی خودش اعلام کرد که توی ساخت نسخه نکست فیفا مشارکت داره .
- 22 جولای یعنی 8 روز دیگه اخبار جدیدی از بازی منتشر میشه که به احتمال زیاد اخباری در رابطه با نسخه pc هم خواهیم داشت .
اینم یک نظر سنجی از گیمرها در رابطه با فیفا 11 نکست نسخه pc و 2011 pes :
فکر میکنم تا الان اسم تویتر رو شنیده باشید این از همونجاست بنابراین اخبار از EA درز کرده و از سایت خاصی نیست .نقل قول:
نه ما دو سال پیش که این حرفو زدن باور نکردیم من اینو به طعنه گفتم نمیدونم شما دو سال پیش به انجمن بازی سر میزدید یا نه اونموقع بحثهای خوبی در این رابطه با بچه ها داشتیم سرچ کنید پیداشون مکنید .
من که فکر میکنم سیستم سنگینی فیفا نیاز داشته باشه. گرافیک pes خیلی بهتر از fifa next هست بچه ها pes رو راحت بازی میکنن دیگه فیفا نمیتونه تو گرافیک شاخ بشه. ولی شاید یه مقدار cpu بالاتر از pes بخواد.
سلام؛نقل قول:
همونطور که میدونید، EA داشته 2 سال روی این بازی زحمت می کشیده و بهینه سازیش می کرده که شما الان میتونید با این سیستم بازی کنید.
:10:
ولي خبر خيلي خوبيه که بالاخره فيفا هم براي PC بصورت نکست ارائه ميشه
توي اين مدت واقعا از لذت فيفا نکست محروم بوديم که بالاخره EA لجبازي رو کنار گذاشت و نسخه PC رو هم نکست کرد
الان رقابت بين FIFA 11 و PES 2011 به اوج خودش ميرسه و بايد ببينيم کدوم يکي برنده بيرون مياد.
من که فکر کنم امسال هم سال فيفاست
البته هادی جان از طرفی اینو هم باید در نظر بگیریم که موتور بازی از نسخه WC به این طرف عوض شده ( منظور نسخه WC و نسخه 11 ) و این سیستم مورد نیاز برای موتور جدیده و موتور قبلی به سیستم ضعیف تری نیاز داشت . مگر اینکه بخوان از موتور نسخه 10 استفاده کنن همین گمانه زنیها این نظریه رو بین گیمرها تقویت کرده که احتمالا نسخه PC امسال همون نسخه 10 نکست باشه یعنی فردیت گرایی و پاس حرفه ای و بقیه ویژگیهای نسخه 11 توی نسخه PC امسال نباشه .نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفته بعد یعنی 22 جولای خیلی چیزها مشخص میشه .
.....
یک ویدئو جدید که مربوط میشه به جشن و شادی بازیکنان که پترسن درمورد این موضوع توضیح میده :
کد:http://fifa.easports.com/enUS/media.action#mediaId=xoMzdqMTpdE8CMIqKTz2FhcdrPluL-Jr
توی این ویدئو که بخش عمدش صحبتهای پترسنه ایشون میگه توی این نسخه جشن و شادی بازیکنان بعد از به ثمر رسیدن گل تغییر کرده شما شاهد دو تغییر در این زمینه خواهید بود 1- حرکات و شادی انحصاری برای هر بازیکن 2- فعل و انفعالات و جشن تیمی بازیکنان هم تیمی بعد از به ثمر رسیدن گل
متاسفانه تصویری از جشن شادی بازیکنان توی این ویدئو به نمایش گذاشته نمیشه .
واینم یک گیف چند ثانیه ای از گیم پلی بازی که البته کیفیتش بشدت پایینه :
کد:http://i87.photobucket.com/albums/k135/filianthur/Fifa11.gif
کیفیت بهترشو میشه از اینجا دید هر چند که چند ثانیه بیشتر نیست :
کد:http://www.legia.com/www/index.php?akt=16171
اینم تصاویری از کارناوالهای پر خرج سالیانه EA اینبار لهستان :
یعنی میخوای بگی که تغییر موتور بازی رو داشتن یا نداشتن خصوصیات جدید تاثیر داره.!!؟ :13:نقل قول:
این یه حرف واقعا اشتباههنقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقعی که بازی crysis منتشر شد فقط برای کامپیوتر از سازندگان بازی پرسیدند چرا برای کنسول ها منتشر نمیکنید
اونها هم گفتند به خاطر اینکه کنسول ها توان این و ندارند که گرافیک سنگین این بازی رو بکشند
و اگه بخواهیم برای کنسول ها منتشر کنیم باید کلی از خصوصیات گرافیکی بازی رو کم کنیم
در کل اگه بهینه هم نکنند بازی فیفا رو رو کامپیوترهای قوی هم راحت جواب میده
نقل قول:
نه منظورم این نیست منظورم اینه که با تغییر موتور اصلی ممکنه کدهای بازی هم احتیاج به تغییر و اصلاح داشته باشن و این کار میتونه زمان بر باشه .
خودت داري ميگي كامپيوتر هاي قوي ! Crysis هم موقعي كه اومد هيچ كامپيوتري نميتونست با جزئيات گرافيكي بالا از بازيش 8 فريم بگيره ! پس بهتره در هر صورت بازي از نظر گرافيكي بهينه بشه ...نقل قول:
ببین سعید جاننقل قول:
حرف من اینه که این حرفی که سازندگان فیفا میزنند که چون کامپیوتر بازی فیفا نکست رو نمیکشه برای همین نکست نمیکنیم حرف غلطیه
نکست هم بکنند یک پنجم بازی کریسیس هم از نظر گرافیکی و سی پی یو ای هم نیست
در ضمن میتونند مثل pes از نظر گرافیکی به 3 حالت ضعیف متوسط و قوی گرافیک و در بیارند
یک ویدئوی جدید از بازی که ارون مک هاردی - مدیر مسول بخش گیم پلی فیفا 11 - در مورد بهبود و تغییر در رفتارهای بازیکنان صحبت میکنه ( یکی نیست به اینا بگه بجای این همه حرف زدن دو تا ویدئو از بازی بدین , متاسفانه بازم هیچ تصویری از بازی ارائه نشده ) .
ایشون توی این ویدئو در مورد تغییراتی که در زمینه رفتارهای بازیکنان در این نسخه اعمال شده توضیح میده بخصوص در مورد حرکات انفرادی جدیدی که در رابطه با هد و تکلهای مختلف به این نسخه اضافه شده . ایشون صحبتشو با این موضوع آغاز میکنه و میگه تیپها و انواع مختلف حرکات هدزنی و تکل برای بازی طراحی شده که هر کدوم از اینها در موقعیتهای مختلف ( context ) و بسته به هر بازیکنی متفاوت خواهد بود . یکی از بچه ها که اخیرا تستی از بازی داشته میگه من صحنه ای از یکی از این حرکات رو دیدم . توی یک صحنه پویول برای دفه یک سانتر با سرعت به عقب میدوید , توپ بین پویول و دروازه قرار گرفت پویول برای دفع توپ با یک جهش رو به جلو به هوا بلند شد و با یک چرخش بدن سعی کرد توپو دفع کنه اما موفق به این کار نشد و از پشت به زمین خورد و مهاجم توپو گل کرد صحنه واقعا قشنگی بود .
صحبتهای ایشون شامل دو بخش میشه در بخش اول در مورد تنوع رفتار بازیکنان در زمینه هد زنی صحبت میشه . بخش دوم مربوط میشه به تنوع تکلهای مختلف و انیمیشنهایی که در این رابطه برای این نسخه ساخته شده . گفته میشه در این نسخه گیمر تسلط بیشتری بر روی حرکات تکل و هد زنی داره .
به قول یکی از بچه ها این خبر خوبیه اما دیگه لازم نبود براش یک ویدئو بسازن .
منبع ویدئو :
کد:http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150230244715147
آدام یکی از اعضای سایت kitanamedia یک ماه پیش پلی تستی از بازی داشته که مهمترین نکاتشو اینجا منتقل میکنم.لازم به ذکر که من پارسال مباحث این سایت رو دنبال میکردم انصافا آدام و ساف بهتر از بقیه بازی رو نقد میکرد.خوب و بد رو میگفت و کاری به امتیاز و واکنش گیمرها نداشت.فکر کنم طرفدار pes هم باشه..
بازی نسبت به قبل واقعی تر بنظر میاد.مهمترین مسئله اینه که دیگه از اون سیستم همیشگی پاس پینگ پنگی خبری نیست و باید بیشتر دقت کنیدو دوباره پاس دادن رو یاد بگیرید.پاس دادن با بازیکنانی مثل زاوی و پیرلو کاملا قابل ملاحضست.
حرکت بازیکنا و دریبلهاشون خیلی زیباست.رونالدو و مسی مهارشون خیلی سخته درست مثل واقعیت.
اینبار شما بهتر میتونید توپو با استفاده از شیلد توپو در اختیار خودتون نگه دارید.این خیلی خوبه و به واقعی تر شدن بازی کمک میکنه
سیستم فردیت گرایی در این نسخه فوق العادست.بازیکنانی مثل فابرگاس و الکساندر سانگ درست مثل واقعیت رفتار و حرکت میکنند.همچنین وزن واقعی بازیکنها در زمین کاملا حس میشه و دیگه از اون شل ول بودن بازیکنا خبری نیست.سرعت بازیکنا هم واقعی کار شده.حرکت با توپ بوسیله سو کمپل با آرشاوین کاملا متفاوته.
تعقیب کردن توپ بوسیله بازیکنی مثل توز و ماسچرانو هنگامی که توپ از اونها فاصله داره شگفت انگیزه.
شوت زدن در این نسخه بی نظیره. خیلی بهتر کار شده.حتی میشه گفت میلیاردها بار بهتر از فیفا10 شده!!
توپ بازی هم سنگین تر و واقعی شده.
مهمترین صحنه ایی که از بازی دیدم مربوط میشه به حرکت دروازبانان....فوق العاده واقعی طراحی شدن! انیمیشنها بی نظیر و مثل یک بازیکن واقعی رفتار میکنن.رفتار اونها منطقی تر شده و دیگه سوپر من نیستند!
شادی بعد از گل بازیکنا بهتر شده ولی هنوز اون احساس گل زدن در pes به من منتقل نمیشه ولی با این حال این بهترین حس گل زدن در تمامیه سری های فیفاست.نمایش دوربین در هنگام گل زدن بهتر شده و مساحت بیشتری از زمین رو نشون میده.
توپ کمتر از قبل در هنگام سانتر ها کات میگیره.
حالتهای دستی و اتوماتیک شوت- پاس-سانتر هنوز در تنظیمات وجود داره.
کیفیت چمن ورزشگاه ها همانند فیفا wc هست.
سرعت بازی کمتر شده.
مواردی مانند سوئیچ بازیکنا_گرافیک_مدل سازی_چهره بعضی از بازیکنا_هوش مصنوعی تیمی و همچنین رفتار خاص تیمی توسط هوش مصنوعی_میزان خستگی بازیکنا نیاز به توجه بیشتر داره که امیدوارم در نسخه نهایی بهبود پیدا کنه.
اخبار جدید بازی در تاریخ 22 july منتشر میشه. 4 روز دیگه
یک سوال برام پیش اومده.
آیا ویژگی Personality + هنگامی که من در لیگ دسته دو یا سه! یک کشور بازی می کنم هم قابل لمسه؟ یا فقط میشه در بازیکنان معروف این ویژگی رو مشاهده کرد؟
فکر می کنم در تئوری کار سختی نباشه که حتی در لیگ های نامعتبر و دسته چندم هم بشه این ویژگی رو به کار برد. بازیکنان تیم ها و لیگ های نامعتبر چون اغلب ناشناخته اند، دیگه مهم نیست که حتما به طور دقیق و مطابق با واقعیت، ویژگیهای Personality+ رو بر روی اون ها اعمال کرد. کافیه متغیرها و مقادیر رو مشخص کرد و بعد نرم افزاری ساخت که برای هر بازیکن به طور تصادفی مقادیری برای این متغیرها تعیین کنه. خروجی نهایی مسابقه ایه که 22 بازیکنش مثل هم رفتار نمی کنند و این از یه طرف به واقعیت نزدیکه و از طرف دیگه کار سازنده ها رو راحت می کنه.
داداش شما خیلی جالب هستینقل قول:
خودت سوال می کنی خودتم جواب می دی :27::27:
من به سوالم جواب ندادم.نقل قول:
داداش شما خیلی جالب هستی
خودت سوال می کنی خودتم جواب می دی
قسمت دوم پست من میگه که امکانش هست که Personality+ در وسعت بیشتری به کار گرفته بشه.
اما در قسمت اول پست، من می پرسم آیا Personality+ در قیقا 11 محدود به بازیکنان معروفه ؟ و یا در وسعت بزرگتری استفاده شده؟
امیدوارم بتونید فرق این دو قسمت رو درک کنید!
گیمرهایی که همیشه دستی بازی میکنید نظرتون در مورد این چیه ؟ به نظرتون این در تضاد با آزادی عمل در حالت دستی نیست ؟ به نظرتون اینجوری پاسکاری سخت تر میشه یا جذابیت بیشتری پیدا میکنه ؟
In FIFA 11, Semi and Manual passing both have attribute-based error
So they will be affected equally regardless of your preferred assist level
i guess it will reward you more on manual in the sense that the error it does have, if your good that is will be less than on semi or manual . i will assume
این ویژگی پرسنالدی پلاس دو بخش میشه یک بخشش مربوط میشه به فردیت گرایی که مختص بازیکنانه خاصیه مثلا رونی در زمانی که توپ دست حریفه به عقب بر میگرده و توپو تعقیب میکنه برعکس برباتوف . یک بخش دیگه حالت کلی داره مثل دقت کنترل توپ به این شکل که بازیکنان مختلف بر اساس یک معیار مشخصی طبقه بندی میشن مثلا بازیکنانی با مهارت بسیار ضعیف , ضعیف , خیلی کم و..... مهارت بسیار بالا . و بر اون اساس مهارت بازیکنان تعریف میشه .نقل قول:
شاید هنوز نشه با قاطعیت جوابی در این مورد داد اما طراحی بخش دوم همونطوریکه گفتید زیاد سخت نیست . 22 جولای یعنی سه روز اخبار جدیدی از بازی منتشر میشه شاید اونجا جوابمونو بگیریم .
چه خوب شد این بحث رو مطرح کردی.نقل قول:
گیمرهایی که همیشه دستی بازی میکنید نظرتون در مورد این چیه ؟ به نظرتون این در تضاد با آزادی عمل در حالت دستی نیست ؟ به نظرتون اینجوری پاسکاری سخت تر میشه یا جذابیت بیشتری پیدا میکنه ؟
حسین اول دوست دارم نظر خودتو بدونم.اگه بخش تنظیم سیستم پاسها در فیفا11 به تو محول میشد به چه شکل اونو طراحی میکردی؟
.
.
بچه ها شما هم ایده های خودتونو بگید. نظر شماها در این رابطه چیه؟ چجوری میشه یه سیستمی طراحی کرد که همه سلیقه ها رو راضی نگه داره همچنین قابلیت پرسنالدی هم در اون وجود داشته باشه؟
نقل قول:
به نظر من حالت اول جالب تر از بقیه میاد :
محتوای مخفی:
اگه دوست داشتی میتونی توی این نظر سنجی هم شرکت کنی البته این مطالب مربوط میشه به یک ماه پیش :
کد:http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-11-ng-first-impressions/1190774-sorting-control-schemes-once-all-assisted-semi-manual.html
...................................
دیوید برایانت یکی از اعضاء جدید مدیریتی سایت FSB به شمار میاد ایشون معمولا توی پلی تستهایی که EA برای فیفا برگزار میکنه شرکت میکنه . چند وقت پیش اظهار نظرات خودشو در رابطه با آخرین تست بازی منتشر کرد و امروز به صورت ویژه به سیستم جدید پاس یعنی PRO PASSING پرداخته سیستمی که به نظر ایشون جای سیستم قدیمی پاسکاری رو گرفته و برای سالیان سال وجود خواهد داشت و آینده نسخه های بعد خواهد بود .
من فقط بصورت خلاصه مطالب مهمتری که ایشون گفته مینویسم .
ابتدائا ایشون تعریفی از این سیستم پاسکاری ارائه میده . در سطح گستره تر میشه گفت این یک سیستم ی مبتنی بر خطاهای زمینه ای محسوب میشه ( CONTEXTUAL ERROR ) یعنی وقوع خطا و انحراف بر اساس عوامل مختلف تاثیر گذار بوجود میاد .
سرعت پاس , جهت , تعادل بازیکن , انحناء و کات , ویژگیهای فردی بازیکنان مختلف و تحت فشار بودن بعضی از عواملی هستند که در میزان خطا در این سیستم تاثیر گذارند . این سیستم به هیچ وجه رندومی نیست و دقیقا این عوامل بر دقت پاس تاثیر گذارند . در این سیستم حتی در حالت کمکی ( Assisted ) میزان قدرت پاس بر سرعت اون تاثیر گذاره بعبارتی میزان نگه داشتن دکمه پاس بر قدرت و سرعت اون تاثیر میذاره .
در یک موقعیت عادی بدون تحت فشار قرار داشتن میزان ارور و خطا به حداقل خودش میرسه . این سیستم خطای زمینه ای , در زمان پاسهای تک ضرب بشدت افزایش پیدا میکنه و نه تنها در جهت پاس خطا ایجاد میشه بلکه سرعت توپ شدیدا کاهش پیدا میکنه . این مساله سبب میشه شما مجبور بشید در موقعیتهای فشرده تر محتاطانه تر اقدام به بیلد آپ و بازیسازی رو به جلو بکنید و در این موقعیتها بیشتر از بازیکنانی که دارای مهارت بالایی در پاس دادن هستند استفاده کنید .
این سیستم موجب تحول در ساختار بازی در این نسخه شده . بعد از چند بازی فلسفه بازی دستتون میاد و متوجه میشید روش اجرای بازی کاملا عوض شده و این سیستم برند جدیدی از شبیه سازی فوتبالو برای شما مهیا میکنه شما کم کم متوجه میشید این سیستم , فوتبال مطلوبیو برای شما به ارمغان میاره و کلید موفقیت استفاده از فکر , پاسکاری و بازیکنه . الان بازی نسبت به قبل قاعده مندتر شده شبیه یک بازی شطرنج . شما متوجه این مساله میشید که با بازیکنان بزرگتر بیشتر میشه در زمین مانور داد و سعی میکنید از اونها برای دادن پاسهای حساس در شرایط خطرناک و فرصتهای مناسب استفاده کنید .
سیستم پرسنالدی پلاس این مساله رو به شما نشون میده که پلی میکرها و بازیسازهای بزرگ بخاطر مهارت بالایی که در پاس دادن دارند واقعا در زمین میدرخشند بازیکنانی شبیه ژاوی و فابرگاس که تقریبا راحت میتونن توپها رو در زمین پخش کنند .
این سیستم بازیو واقعی و زیبا تر کرده و طوری طراحی شده که نه خیلی سخته و نه خیلی آسون و به این شکل نیست که سیستم قبلی پاسکاری بطور کامل از بازی حذف شده باشه . ..
منبع :
کد:http://fifasoccerblog.com/blog/pro-passing-a-thinking-mans-fifa/#more-4037
با سلام
من در باره سیستم پاسکاری و کمی چیز های دیگه میخواستم صحبت کنم
ببینید ما همیشه به هوش مصنوعی بازی ایراد میگیریم که چرا مثلا ایراد داره یا ضعیفه یک مشکلی که در سیستم بازی های فوتبال هستش اینه که هر سال یک قسمت گیم پلی در بازی مشکل داره منظورم در امر گل زدن هستش بنابراین از همون نقطه ضعف استفاده و انقدر کلید میکنیم تا همش از همون راه گل بزنیم نمونش پاس های پینگ بنگی که پا س و پاس و پاس موقعیت وگل حالا چه اینتر چه یه تیم دسته دومی البته ادر حالت پاس دستی این موضوع رنگ کمتری میگیره ولی صورت مسئله پاک نمیشه وبا کمی بازی کردن در این حالت و به دست آوردن مهارت بازم میتونیم همین کار رو انجام بدیم قدرت پاس بازیکن ها هم که فرقی نمیکنه که البته این دو موضوع امسال به طور کامل حل شده و باید ببینیم امسال باید از طریق استراتژی یا بازم یه پاسکاری عادی و گل و لی Cpu اینو نمیدونه وبه صورت واقعی از حالت های مختلف و متنوع میخواد گل بزنه حالا شما بایه تیم ضعیف همون قدر پاسکاری رو خوب انجام میدین که بایه تیم ضعیف میکنید که اگه این مشکل حل شده باشه اگه شما امسال یک تیم متوسط یا ضعیف بگیرید به خاطر ضعیف تر بودن بازیکنان و کم کار آمد بودن مجبور میشید مقابل بارسا یک حالت دفاعی بچینید چون اگه باز بازی کینید چند تا پاس بدین و به دلیل مهارت کم بازیکن توپ لو بعد گل میخورید حالا هر چقد هم گیمر حرفه ای باشین چون دیگه دست شما نیست خوب این عالیه واقعا عالی آرزو دارم یک بار مجبور بشم مقابل تیمی مثل بارسا با یک تیم ضعیف سیستم رو دفاعی کنم اگه این کار رو نکنم آخرش به باخت ختم میشه این میشه یک فوتبال واقعی شما در همین فوتبال FIFA 10 یک تیم ضعیف رو میگیرین مقابل بارسا بازی میکنین بدون این که سیتم رو تغییر بدین بعد راحت و بدون استرسی میبرین این فاجعست یک بازی فوتبال شما رو به فکر باید فرو ببره که چجوری تیم مقابل رو از کار بندازین البته من میگم یک حالت اولیه یک اصول اولیه فوتبال رعایت بشه صد در صد ساختن بازی مثل فوتبال و شبیه سازیش بسیار سخته . من خیلی امسال نسبت به این موضوع امیدوارم اگه فردیت گرایی خوب درست شده باشه به مواردی که بالا گفتم میشه امیدوار بود البته درمورد پاس دستی امسال باید چکار کنیم ژاوی میخواد پاس بده حال ما پاس رو درحالت دستی کردیم ما آنالوگ رو اشتباه تنظیم کردیم ژاوی بد پاس میده خوب فردیت گرایی ژاوی کجا بدرد میخوره یعنی درصد کیفیت پاسش نسبت به حالت اتوماتیک کمتر میشه درسته غلطه هردوتاشه باید امسال بازی کنیم تا ببینیم چجوریه من واقعا نظری نمیدم تا بازی کنم ببینم چجوری میشه .
دوست من از دیوید روتر این سوال رو پرسیدن و ایشون گفتن در تمام لیگ ها چه یک چه دو و..... این ویژگی ها استفاده میشه و جای نگرانی نیستشنقل قول:
البته اين حرف بيشتر حالت تبليغاتي داره!!!نقل قول:
دوست من از دیوید روتر این سوال رو پرسیدن و ایشون گفتن در تمام لیگ ها چه یک چه دو و..... این ویژگی ها استفاده میشه و جای نگرانی نیستش
امکان اين عمل نيست يعني بنظر شما مثلا فردي مثله نکونام که در دسته اول laliga هم بازي مي کنه رو به صورت کامل بررسي و شبيه سازي مي کنن!!!! اين کار بنظرم امکانش نيست و قابليتا بيشتر بصورت random خواهد بود
امین جان فکر کنم منظور امین ( romell ) جنبه های مهارتی بازیکنان باشه نه رفتارهای فردی اونها من صفحه قبل هم گفتم رفتارهای فردی رو فقط برای بازیکنان بزرگ طراحی کردن دقیقا مثلا pes اما مهارتهای فردی مثل مهارت کنترل توپ , چرخشها , مهارت تکل زنی , دقت شوت زنی و ... این موارد برای تمام بازیکنان طراحی و اعمال شده البته چیز زیاد عجیبی هم نیست مثل دقت شوتزنی توی pes که برای هر بازیکن فرق میکنه حتی اگه یک بازیکن بی نام و نشون باشه ( حالا نمیدونم دقیقا منظور شما همین چیزیه که گفتم یا منظورتون اعمال دقیق تواناییهای بازیکنانه ) .نقل قول:
قبلا از یک نفر که توی تست بازی شرکت داشته همچین سوالی پرسیدن ببینید :
Q: Do Accrington differ from Arsenal?
A: Yes. I kind of think the Accrington passing weakness is represented a bit too much in passing speed and bobble rather than directional inaccuracy, and will say as much to EA. The biggest weakness Accrington had by comparison was their ball control. They were terrible at turning with the ball, so trying to outmanouevre Inter Milan was like trying to paint the Mona Lisa with the paintbrush between your arse cheeks.
با تشکر از 4039نقل قول:
با سلام دوست عزیز واقعا این شرکت داره عالی کار میکنه و رو هوا حرف نمیزنه من کمی در باره این کار این شرکت در این مورد توضیح میدم اونها از کارشناسای زیادی از جمله هر تیمی که لایسنس داره اطلاعات جامع کسب میکنن درباره هر خصوصیات بازیکن ها و بعد دراختیار این شرکت قرار میدن و بعد با استفاده از نرم افزار مخصوص این کار که در اختیار تیم دیتا بیس بازی هستش قرار میدن و کار رو انجام میدن البته درسته حرف شما ویژگی های خاص بازیکن های بزرگ مثل مسی لام رونالدو و دروازه بانهای بزرگ که انیمشن مخصوص دارن برای همه نمیتونن بزارن ولی ولی خوب این خصوصیات فردی شامل دو بخشه که یک بخش برای تمام بازیکن ها حتی دسته 3 کاملا انجام میشه ولی بخش دیگه محدود به بازیکن های خاصه و ایشون منظور حرفشون بخش اول بودش ولی گفتن و با تاکید گفتن خصوصیاتی هم هستش که بازیکن های بزرگ در لیگ های دیگر دارن خوب فقط ون نیستلروی استاد جایگیری در محوطه جریمه نیستش و بازیکن های دیگه هم این خصو صیت رو دارن و این موضوع برای دیگران هم به کار میره در باره انیمش های مخصو ص درسته واقعا سخته برای همه این کار رو بکنن . واقعا این تیم FIFA در این چند ساله اخیر رو هوا وتبلیغات حرف نزدن اگه این کار رو میکردن به سرنوشت تیم PES و سردستشون سیباس بزرگ بر میگرده که خودم به شخصه هنوز برای این شخص احترام زیادی قائلم .
من که خودم یک PES باز بودم بعد از بازی کردن فیفا 08 و 09 نسخه کارنت فهمیدم که از نظر گیم پلی خیلی جلوتر از PES قرار داره
البته به غیر از گیم پلی در یک سری زمینه های دیگه هم جلوتره ولی EA همچنان داره گیم پلی بازی رو قوی تر و طبیعی تر میکنه و میشه از اون به عنوان یک شبیه ساز فوتبال یاد کرد که کارش رو خیلی خوب و بهتر از PES انجام داده و میده.
الان هم که با نکست شدن نسخه PC من یکی که خیلی منتظر انتشار نسخه جدید فیفا هستم
الان سايت fifasoccerblog زده بود كه يك سايت لهستاني تعدادي عكس از نسخه PC فيفا 11 منتشر كرده ولي وقتي رفتم تو سايت مذكور ديدم اصلا عكسي نيست...
اينم عكسي كه خود FIFASOCCERBLOG گذاشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس سايت لهستاني:
کد:http://www.valhalla.pl/galeria4134-Pierwsze-fotki-z-FIFA-11-PC.html
به نظر گرافیک فرقی نکرده...!!!:41:نقل قول:
ممنون مسعود جان از اطلاع رسانی .نقل قول:
تصاویر رو من اینجا قرار میدم :
در ضمن قراره امروز یا فردا اخبار جدیدی از نسخه pc منتشر بشه ( به احتمال زیاد امروز اخبار رو منتشر میکنن )
همونطوریکه میدونید این روزا کارناوال پر خرج و پر سر و صدای EA در لهستان مستقر شده که چند روز پیش عکسهایی ازش توی تاپیک قرار دادیم .
دیروز یک مصاحبه کوتاهی با Jarvisem کارگردان نسخه 11 pc صورت گرفته بود ایشون توی صحبتهاش به چند نکته اشاره میکنه که به نظرم رسید بد نباشه توی تاپیک قرار بدم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفر سمت چپ کارگردان نسخه 11 فیفاست
ایشون توی صحبتهاش به مواردی اشاره میکنه از قبیل حمایت از LAN , حمایت از کنترلر صفحه کلید , لایسنسها و مهمتر از همه اینکه این نسخه ترکیبی از نسخه نکست فیفا 10 و WC هستش که البته خصوصیات دیگه ای هم بهش اضافه شده که ایشون اشاره ای به اونها نکرد . به هر حال امروز و یا نهایتا فردا خیلی چیزا شفاف خواهد شد .
توی این ویدئو هیچ تصویری پخش نمیشه و فقط جنبه مصاحبه داره .
منبع :
کد:http://www.gaminator.pl/video/18359,FIFA-11-wywiad-z-Ianem-Jarvisem.html
البته حسین جان برا سال اول که سازندگان نسخه PC دارن از موتور نکست استفاده میکنن نباید انتظار خیلی زیادی داشت... , و کلا از همون اول مشخص بود که نسخه PC امسال دقیقا مثه نسخه کنسولی نیست .نقل قول:
مهمتر از همه اینکه این نسخه ترکیبی از نسخه نکست فیفا 10 و WC
فقط من امیدوارم که مثه سال های قبل تیم سازنده فیفا PC تغییر نکنه و ثابت بمونه
یه چیزایی هم در مورد ویژگی های کلیدی نسخه PC گفته شده:
Virtual Mode Pro: با این مد توی نسخه 2010 آشنا شدیم. شما میتونید بازیکن دلخواه خودتون رو خلق و کنید و تصویر برای لود کنین و اون در تیم محبتون قرار بدید و با هاش بازیگنید تا پیشرفت کنه. از این بازیکن میشه تو مد های b.a.p و منیجر مد استفاده کرد.
Solid pieces: میتونید راه دلخواه خودتون رو تو زدن ضربات آزاد طراحی کنید و در بازی ها از اونا استفاده کنید.
Arena Training , Dribble 360 هم از دیگه ویژگی های این نسخه هست
بله مسعود جان نظر منم دقیقا همینه . اما اینو ببین جالبه :نقل قول:
نقل قول:
in the Russia report in the previos pages
it mentioned that the on pc is better than fifa 10 on ps3 and it is a mix of fifa 10 and fifa wc 2010 NG !!
did this guy mean what he said ?
fifa 11 on pc will be better than fifa 10 on ps3 ?
و در جواب آدام اینو میگه :
نقل قول:
Yeh that makes 100% sense if you ask me. EA are importing over the FIFA 10 NG to PC, but improving and tweaking on an engine that is a year old.
Obviously it will come down to PC specs.
جالبه نه ؟
اینا میگن این نسخه PC از نسخه نکست 10 بهتره اگه واقعا اینجوری باشه به نظرم برای سال اول بازم میشه گفت خیلی عالیه چون نسخه 10 نکست همچنین نسخه کوچیکی نیست حداقلش اینه که بهترین بازی ورزشی ساله این بازی .
تصاویر صفحه قبل با کیفیت بالا ( البته یکی دو تا عکس جدید هم توشون وجود داره ) :
کد:http://iv.pl/images/30030837846717526640.jpg
کد:http://iv.pl/images/54519088992552583858.jpg
کد:http://iv.pl/images/24021285727910808380.jpg
کد:http://iv.pl/images/15568669764997237406.jpg
کد:http://iv.pl/images/07756630193650211206.jpg
کد:http://iv.pl/images/63695556154846796494.jpg
کیفیت چمن توی تصویر دوم واقعا عالیه انگار میگی چمن واقعیه توی سیستمهای قوی مطمئنا کیفیت گرافیک بشدت بالاست حتی بالاتر از کنسولهای 360 و PS3 :
پس احتمالا با توجه به مصاحبه ها و ...، هم چنان نسخه ی کنسولی ( PS360 ) ، به عنوان بهترین نسخه ی فیفا باقی می مونه.
اما از اون طرف فاصله و اختلاف نسخه ی PC از نسخه ی کنسولی از 5 سال به 1 سال کاهش پیدا می کنه.
باید دید سیاستشون در نسخه های 2012 به بعد چگونه است؟ آیا هم چنان این فاصله رو حفظ می کنند و یا رفته رفته شاهد چیزی مثل PES خواهیم بود، یعنی نسخه های یکسان برای PS360 و PC .
__________________________________________________ __________
این خبر هم جالبه.
Peter Moore رئیس EA Sports گفته که بازی های Medal Of Honor و Crysis 2 از Engine و تکنولوژی فیفا و سایر بازی های ورزشی این شرکت برای طراحی انیمیشن های سربازان استفاده می کنند.
منبع خبر :
کد:http://www.develop-online.net/news/35428/Medal-of-Honor-armed-with-FIFA-animation-tech
[=" "]نقل قول:
دقیقا همینطوره که میگید اینو ببینید , این سوالو از مدیر فروش سایت EA توی روسیه پرسیدن ( آقای Rit Aka Ukaros ) :
نقل قول:
Question: FIFA 11 on the consoles will be different from the PC - brother or they will be identical in gameplay ?
Reply: console versions of the game is always at least will go a step forward , otherwise we will fail in sales of console games. But the difference between versions is not as fatal as for FIFA 10 on PC and NG .
همونطوریکه میبینید پرسیدن آیا نسخه 11 فیفا روی کنسوی و pc از نقطه نظر گیم پلی با هم متفاوت هستن , نزدیک بهم هستن یا اینکه دقیقا یکین ؟ و ایشون گفته نسخه های کنسولی همیشه یک قدم جلوترن در غیر اینصورت ما در زمینه فروش بازیهای کنسولی شکست میخوردیم . اما تفاوت بین دو نسخه فیفا 10 کنسولی و فیفا 11 pc آنچنان زیاد نیست .
یا در همین رابطه پرسده شده کدوم نسخه فیفا برای pc پورت میشه و ایشون صراحتا گفته نسخه 10 .
اصلا اجازه بدین بقیه سوالاتو هم بنویسم .
سوال : نسخه نکست جن pc دقیقا همونیه که توی کنسوله ؟
جواب : بله دقیقا همونه که توی نسخه ps3 هستش ( منظور نسخه 10 نکست با نسخه 11 pc یکیه ) .
سوال : گزارشگرا کیا هستن ؟
جواب : Rozanov and Soloviev ( چون این نسخه مال روسیه هستش ) .
سوال : تصویر دیگه از نسخه pc فعلا منتشر نخواهد شد ؟
جواب : نه فعلا همین تعداد برای کارگردان تور ( در لهستان ) در تاریخ 19 جولای در نظر گرفته شده . بعدا چیزای جدیدی منتشر خواهد شد . تصاویر توی استودیو کمی ویرایش شده اما مال نسخه pc هستن .
سوال : اخبار جدید بازی 19 جولای منتشر میشه یا بعد از 21 ؟
جواب : قرنطینه خبری تا 21 جولای هستش بنابراین اطلاعات و اخبار جدید بعد از این تاریخ منتشر میشه .
سوال : سیستم مورد نیاز این نسخه
جواب : اطلاع دقیقی در حال حاظر نمیشه داد اما سیستم مورد نیاز باید در حدود این سخت افزارها باشه :
dual-core CPU (~ 2,4 GHz), GeForce 8800 video with support for shader 3 .
سوال : سیستم ویرایش بخش صوتی برای نسخه pc هم هست یا فقط مخصوص کنسولاست ؟
جواب : فقط کنسول
محتوای مخفی:
خب اینم اخباری که قرار بود امروز در مورد نسخه pc منتشر بشه :
21 جولای 2010
ویژگیهای نکست جن این نسخه منتشر شد
موتور نسخه کنسولی این بازی که تا الان در کنسولهای 360 و ps3 بکار گرفته میشد امسال در نسخه PC بکار گرفته خواهد شد که موجب میشه گیم پلی نسخه PC بشکل نکست جن در بیاد همینطور مودها و گرافیک بازی هم نکست خواهند بود . ...
ویژگیهای کلیدی
موتور نکست جن بازی : تکنولوژی data-driven , physics-based موجود در موتور بازی فوتبال EA SPORTS برای نسخه PC بهینه سازی شده . آزادی عمل واقعی رو در زمین بازی با انحصاری بودن در کنترل و حرکات , طراحی ماهرانه در ضربه زدن به توپ و لمس اون و تعاملات فیزیکی بین بازیکنان تجربه کنید .
گیم پلی نکست جن : کیفیت بالا در گیم پلی بازی , نوآوری در مودهای بازی و گرافیک عالی که سبب شده بود فیفا توی نسخه های 360 و PS3 در بین 50 بازی ورزشی دیگه عنوان بهترین بازیو به خودش اختصاص بده حالا توی نسخه PC شاهدش خواهید بود .
Virtual Pro : رویای یک بازیکن فوتبال بودن از طریق ایجاد شخصیت خودتون در بازی با یک سر و صورت سه بعدی از طریق برنامه گیم فیس در این نسخه به تحقق میپیونده و با این شخصیت توی هر مودی میتونید بازی کنید . شما میتونید تواناییهای خودتونو با 230 مشخصه افزایش بدید و با این بازیکن بصورت آنلاین بازی کنید تا تبدیل به یک سوپر ستاره بشید .
کاستمایز کردن ( تغییر شکل در جهت بهینه سازی ) ضربات ایستگاهی : شما میتونید ضربات آزاد و کرنر خودتونو توی بخش مربوطه طراحی و ضبط کنید و اونو در بازی به اجرا در بیارید . مثل طراحی یک حرکت بخصوص برای تک تک بازیکن مورد نظرتون و بعد این حرکاتو برای یک ضربه ایستگاهی با هم ترکیب کنید . شما میتونید این حرکاتو ضبطشون کنید و توی زمین تمرینی تستشون کنید و بعد توی یک بازی واقعی به اجرا درشون بیارید .
کنترل 360 درجه : سیستم حرکت 360 درجه کنترل حرکت با توپو از 8 جهت به 360 درجه افزایش میده . الان بازیکنان میتونند در بین فضای بین مدافعین حرکت کنند چیزی که قبلا امکان پذیر نبود .
حرکات پا توپ ماهرانه : تکنولوژی پیچیده انیمیشن های نکست جن کنترل بی نظیری برای شما به ارمغان میاره . الان بازیکنانی با مهارت بالا این تواناییو دارند که در مواجه با یک مدافع برای عبور از اون واکنشهای بسیار سریعی از خودشون بروز بدند .
بازی فیزیکی : تکنولوژی و فن آوری برخورد و تصادم نکست جن باعث میشه در بازی تنوع زیادی ایجاد بشه , مساله قابل پیش بینی بودن کمتر بشه و جنگهای درون زمین برای تصاحب توپ بین بازیکن صاحب توپ و مدافع توسعه پیدا کنه .
فوریت های مربوط به بازیکنان : منطق هوش مصنوعی با چیزی بیش از 50 چرخه حرکتی نکست جن پیشرفت کرده که این امر سبب شده جاگیری بازیکنان در زمین و هوشیاری اونها بیشتر بشه بنابراین بازیکنان شما کمتر روی توپ متمرکز میشن و با با یک سرعت مناسب برای یک عمل خاص حرکت میکنند .
حمله : بازیکنان فضاها رو بصورت موثر تری تجزیه تحلیل میکنند , حرکات منحنی شکل برای خلق مسیر جهت پاس دادن و گزینه های متنوع دیگه در زمینه حمله در این نسخه وجود داره .
گزینه های دفاعی بهبود یافته : مدافعین وظایف چندگانه ای به اجرا در میارند و با هوش بیشتر فضاهای خطرناکیو پوشش میدن که توسط هم تیمیهاشون خالی شده . منطق دفع توپ بهتر مثل پرش و خیز برداشتن برای بلوکه کردن سانترها و ضربات قیچی برگردون برای دفع توپها . این چیزا سبب میشه مدافعین از ایجاد فرصت گلزنی مهاجمین حریف جلوگیری کنند .
هوش دروازه بانها : الان دروازه بانها سریعتر وارد عمل میشن و درک بهتری از این دارند که برای گرفتن توپها سرگردون کجا جایگیری کنند و کجا قرار بگیرند که باعث میشه واکنش سریع تر و خیز بهتری برای گرفتن یا دفع توپ داشته باشند . تکنولوژی جدید انیمیشن سبب میشه دروازه بانها در فرصتهای گلزنی مختلف جایگیری و حرکات واقعی تری از خودشون بروز بدن .
بازی در LAN : بدون اتصال به سرورهای EA میتونید میزبان باشید و با دوستانتون بصورت آنلاین بازی کنید .
وسایل PC : نوآوریهایی در این زمینه صورت گرفته که شامل حمایت از VOIP و لابیها برای مچ کردن از طریق موقعیت جغرافیاییه .
اجتماع جهانی فوتبال : برای ایجاد گیم فیس میتونید به سایت EA برید , توی لیدربرد جهانی PC رقبایی پیدا کنید و یک لیست اختصاصی از اون افراد ایجاد کنید .
گرافیک عالی : رندرهای با کیفیت بالا که هر بازیکنو توی زمین انگار زنده میکنه بعلاوه 62 تا ورزشگاه مختلف .
اصالت و با سند بودن : توی این نسخه بیش از 30 لیگ بصورت رسمی مجوز دارند همینطور 500 تیم و بیش از 15000 بازیکن .
سیستم پیشنهادی :
CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better). Intel Core2Duo @ 2.4Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7. 1 Gigabyte of RAM (2 GB required for Windows Vista / Windows 7). DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above). ATI RADEON HD 3870. NVIDIA GEFORCE 8800 GT
Rating: E for Everyone, PEGI 3+
تاریخ انتشار عمومی :
28 سپتامبر برای آمریکای شمالی و 1 اکتبر برای اروپا و آسیا
منبع :
کد:http://www.easportsfootball.co.uk/news/item/file/FIFA-11-PC-More-Details
ممنون بابت اخبار حسین جان
فقط یه سوال مشخص نیست باگهای نسخه 10 NG رو تو نسخه PC برطرف میکنن یا نه ؟
مثل ضربه چیپ یا حرکات بعد از گل بازیکنان که مثل قطار به سمت جلو حرکت میکنن ؟
نقل قول:
اتفاقا چرا یکسری باگ حذف شده ببین :
Gameplay will be a mixture of Fifa 10 and WC, with bugs and niggles fixed
در ضمن یکسری خصوصیات نسخه WC رو به این نسخه اضافه کردن مثل پنالتیهای نسخه جام جهانی و ... اما ویژگیهای نسخه 11 نکست مثل پاس حرفه ای و غیره توش نیست .
بعبارتی این نسخه به این شکله :
نسخه نکست جن فیفا 10 + حذف بعضی از باگهای اون نسخه + بعضی از ویژگیهای نسخه جام جهانی .
IGN رو هم الان میخوندم اونام همینا رو تایید کردن .
اینجا :
کد:http://au.pc.ign.com/articles/110/1106866p1.html
به هر حال به نظر من بازم خیلی عالیه اینو نباید از یاد ببریم که نسخه 10 بهترین بازی ورزشی امسال شد . من به همه دوستان خوبم که سیستم بازیشون کامپیوتره از الان تبریک میگم که بجز PES یک بازی بسیار خوب دیگه رو هم میتونن امسال تجربه کنن .
چند تا اسکرین شات جدید .
در ضمن اخبار نسخه کنسولی بازی هم فردا یا پس فردا منتشر میشه .
چمن عجب کیفیتی داره !
کد:http://576kbyte.hu/viewimage.aspx?image=3bbb8cd2-37db-4a55-b468-f910737adf01&selectedgame=8ef05647-1c47-4721-9741-8368a41e630f&backgroundstyle=pc
کد:http://576kbyte.hu/viewimage.aspx?image=bc91f4b6-a5d4-47be-97c1-f82ebd42eb7e&selectedgame=8ef05647-1c47-4721-9741-8368a41e630f&backgroundstyle=pc
کد:http://576kbyte.hu/viewimage.aspx?image=aab970d7-e5c9-48a5-b18b-ae08a2f11d8d&selectedgame=8ef05647-1c47-4721-9741-8368a41e630f&backgroundstyle=pc
کد:http://576kbyte.hu/viewimage.aspx?image=b99b8340-8e31-45c6-8780-c00b5f7c7232&selectedgame=8ef05647-1c47-4721-9741-8368a41e630f&backgroundstyle=pc
کد:http://576kbyte.hu/viewimage.aspx?image=e06f3667-63ae-44be-883d-30b83aa986f7&selectedgame=8ef05647-1c47-4721-9741-8368a41e630f&backgroundstyle=pc
کد:http://576kbyte.hu/viewimage.aspx?image=a1761590-caab-4bac-b43e-74cb85790122&selectedgame=8ef05647-1c47-4721-9741-8368a41e630f&backgroundstyle=pc
کد:http://576kbyte.hu/viewimage.aspx?image=fc221c65-f94b-404a-8ac9-cdd587596a10&selectedgame=8ef05647-1c47-4721-9741-8368a41e630f&backgroundstyle=pc
کد:http://576kbyte.hu/viewimage.aspx?image=c4aac026-50b9-4251-9c18-aff9492e6b80&selectedgame=8ef05647-1c47-4721-9741-8368a41e630f&backgroundstyle=pc
در صورتیکه نمیتونید وارد پیوندهای بالا بشید از آدرس پایین وارد شید . تمام تصاویر اینجا هست فقط کافیه روشون کلیک کنید :
کد:http://576kbyte.hu/GameGallery.aspx?SelectedGameCategory=Sport&SelectedGameTitle=FIFA%2011&SelectedGame=8ef05647-1c47-4721-9741-8368a41e630f&Backgroundstyle=PC
اين لينک آخری ها برای من باز نميشه ، کاش +personality هم در نسخه pc بود