:rambo:این یک زنگ خطر برای اسپانیا بود وقتی این اتفاق برای یک تیم میفته غرور اون تیم از بین میره و به بازی های بعدی رو به شدت میچسبه ببینید امثال اسپانیا قهرمانه:7: اگر این شکست نبود من این حرفو نمیزدم
Printable View
:rambo:این یک زنگ خطر برای اسپانیا بود وقتی این اتفاق برای یک تیم میفته غرور اون تیم از بین میره و به بازی های بعدی رو به شدت میچسبه ببینید امثال اسپانیا قهرمانه:7: اگر این شکست نبود من این حرفو نمیزدم
به نظر من که گفتم اسپانیا بد بازی نکرد فقط بدشانسی اورد
نه عزیزم اول بازی آلمان بود بعد این بازی..!نقل قول:
شکی نیست ... سویس خیلی خوب بازی کرد. همیشه حساب شده بازی می کردن و مثل بعضی از تیم ها (××) دفاع اتوبوسی و زیر توپ زنی نداشتن. ولی سبک بازی سبک مخرب و تدافعی بود.
اسپانیا هم خیلی خوب بود، شاید از نظر نظم بازی بهترین تیم توی بازی های اول دور گروهی .. ولی نه شانس داشتن و نه انتظار همچین رقیبی رو. کاملا غافلگیر شدن بودن. مصدومیت تورس و اینیستا و فابرگاس هم روش دیگه نهایتا اینطوری شد!
سویس قشنگ بازی کرد که تونس اسپانیا رو شکت بده
اسپانیا تیمی که اتحاد ندارن
در واقع تیم نیستن
ناراحت شدم از باخت اسپانیا(یکی از تیم های محبوبم) اما از اون ور خیلی خوشحال شدم که این جاودانی --- تابلو شد!
مردیکه درومده خطاب به کسایی که به برد سوئیس رای دادن، میگه" با چه استدلالی ممکنه سوئیس ببره اسپانیا رو؟!"...
یکی نیس بهش بگه مردیکه هویج، تو برو برنامه های کشتی رو اجرا کن...دوزار نمیفهمی و همش از تیم های محبوبت الکی دفاع میکنی و هی زر میزنی...
این تورس، همون بهتر که رو نیمکت موند!نقل قول:
خیلی عجیب بود که اول بازی اسپانیا با یه مهاجم کار رو شروع کرد...دل بسکه ی .......بی تربیت!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه بزرگ دلبوسکه،بازی ندادن به فابرگاس بود که من همون اول بازی هم به یکی از بچه گفتم...
آقا اسپانیا حالمونو گرفت ولی نا امید نشید:دی میاد بالا. ناسلامتی بعد از برزیل امیدم به اسپانیاست
خدا وکیلی چقدر بازیکن داره. وقتی فابرگاس و تورس روی نیمکت باشن دیگه حسابشو بکنید. ولی این باخت خوب بود براشون. این همه بازیکن دیدن دور خودشون مغرور بودن:دی
درسته اما اینها این شیوه بازی رو تمرین کرده بودن ... دفاع کنند و ضد حمله بزنن ! تویه همون 2 صحنه ای هم که موقعیت داشتن اشتباه فاحش دفاع اسپانیا باعثش شد وگرنه هیچوقت به گل نمی رسیدن ! یه جورایی شانس هم یارشون بود ! کلا تیم هایی که به این سبک بازی می کنن به عامل شانس هم خیلی نیاز دارن ...نقل قول:
به نظر من همین سوئیس مقابل شیلی کم میاره ! چون اونا هم یه تیم مثل خودشونن اما بسیار سرعتی !
اگه زورتون نرسید از پس 1 تیم بر بیایید , دلیل نمیشه که به مربیش و احیانا بازیکنانش بی احترامی کنی:19:نقل قول:
کار کار آقای خاصه که این روشو یادشون داده:دینقل قول:
واقعن بازی سوییس کسل کننده بود.
با این دفاعشون گند زدن به بازی زیبای اسپانیا.
از فردا راه آهن شهر ری هم بلند میشه یاد دفاعی بازی میکنه هه تیما رو میبره!
گند بزنن به این بازی دفاعی مزخرف حال بهم زن
اه اه ایش تف خلط!
درست ولی میتونس تغییر کنه و توپ شانسی جلو بازیکن گل زن افتاده (دفاع هم کمی مشکل داشت ) اونم شاید کمی رو دربازبان حساب زیاد باز کرده بودن :41:نقل قول:
گلشون شانسی بود؟
خب 1 دیرک هم زدن....دیگه هر کاری خواست با دفاع اسپانیا کرد تو اون صحنه فقط اسپانیا شانس اورد که گل دوم را نخورد
البته ژابی هم 1 دیرک زد
سیستم ها مسخره دفاعی داره به بازی ها لطمه میزنه :13:
اتفاقا به لطف اوتمار سوئیس خیلی هم حساب شده و جالب بازی کرد..(بابا اینجا سوئیسی نداریم؟!)نقل قول:
خیلی بد گل خوردیم.........:13:
سوئیس خیلی فوتبال بازی نمیکرد........دفاع میکرد فقط.......گلی هم که زدن به نظر من شانسی بود........ولی اونجا که زدن تیرک خیلی قشنگ کار کردن.........در کل بیشتر رو دفاع تمرکز کردن.........
در کل خیلی بهتر بودیم......ولی هنوز 2 تا بازی دیگه مونده که اگه هر 2 را ببریم صعود میکنیم.........شاید تیم اول هم بشیم........
به امید بازی های بعدی...........
تورس هم که چلاغ شده بود! این پدرو هم که یه دونه پاس هم به راموس نداد! همش راموسو میپیچوند توپا رو از دست میداد!
پیکه هم که بدبخت صورتش جر خورد :( خیلی دلم واسش سوخت! حساب کن تو اون شرایطش بغض هم کرده بود :|
مگه فیلم هندیه ؟ :31: {شوخی کردم، تیم خیلی خوبی دارین}نقل قول:
الان یه سری از بزرگان فوتبال میان میگن سوئیس خیلی خوب بازی کرد چون برد
در بزرگی اسپانیا و بارسا همین بس که وقتی میبازن تاپیک هایی که براشون زده میشه فوری شلوغ میشه...
کلا دشمن زیاد داریم ولی باکی نیست....
کد:masud-000000, 136209, amins2007, amir_divooneh, Amir_oscar, BIKHIAL_ALL_75, caca_caca888, djmilad_mrb, DJ_EBI, Elendil1, Erfan64, eztech, H A M A S, Hectorist, malkemid, malooli, Mohammad, Mr Unknown, omdtjk, Peji2010, s-b, SAEED_BARCELONA, shutdown, sus2, vahid_ba, vroom
بسه که دیگه تموم شد. یه اتفاق بود. همه آماده بازی بعدی
فقط اسپانیا
آقا سوسيس خوب بازي كرد چون برد.نقل قول:
الان یه سری از بزرگان فوتبال میان میگن سوئیس خیلی خوب بازی کرد چون برد
من بزرگما حواستون باشه:40:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 40 (37 کاربران و 3 مهمان)
caca_caca888, 136209, Ali_Best, amins2007, amir_divooneh, arash66_2m, aRThaS_08, BIKHIAL_ALL_75, djmilad_mrb, DJ_EBI, ehsan6524, Elendil1, emo_key1, LeBron, malooli, masud-000000, mehdi_360, Mr Unknown, Mr.Unco, omdtjk, Peji2010, pouya_99999, s-b, SAEED_BARCELONA, shef, shutdown, sus2, vahid_ba, vroom
37 تا ميزبان همش 3 تا مهمان :31:
عزیز اسم من پس چرا نیست ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بازی کردین ولی تو به وجود آوردن موقعیت زیاد خوب عمل نکردن//نقل قول:
به هر حال سویس به سبک تیمهای مورینیو بازی کرد و به نظرم میتونست حتی 2 بر 0 ببره اگه توپ به تیرک نمیخورد:27:
سوئیس اینطوری ادامه بده احتمالا تا یک چهارم و بالاتر هم سعود کنه!
وقتی جلوی اسپانیا اینطور بازی میکنه، جلوی بقیه تیم ها کارش خیلی هم راحت تر میشه.
البته اسپانیا اصلا خوب ادامه نداد بازی رو. تعویضهای کاملا اشتباه، خودخواهی بازیکنها و تاکتیک اشتباه دلیل باختشون بود. بعضی وقتها وقتی اینهمه ستاره تو یه تیم باشه، به جای اینکه مفید واقع بشه، برعکس نتیجه میده و نتیجه میشه این.
امیدوارم بازیهای بعدی بهتر بازی کنن.
بازی اسپانیا برنده بود !
مگه همه ی تیم ها می تونند اینطوری جلو اسپانیا دفاع مطلق باشند (یا شانس بیارن )؟
بالاخره این تیم اسپانیا هست که با بازی خوبش می تونه موفق بشه !
بازی بعد با هندوراس ، 100% برنده می شه .
میتونست هم 1-1 بشه اگه توپ ما به تیرک نمیخورد :27:نقل قول:
به هر حال سویس به سبک تیمهای مورینیو بازی کرد و به نظرم میتونست حتی 2 بر 0 ببره اگه توپ به تیرک نمیخورد
تنها کسانی که خودشون بودن تا آخر ویا و ژاوی بودن.........
نظرتو بزار دم کوزه آبشو بخور!نقل قول:
به نظرم میتونست حتی 2 بر 0 ببره اگه توپ به تیرک نمیخورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شوت سیلوا و اون شوت اینیستا و تیرک ژابی گل میشد با این حساب 3-2 میبردیم : دی
میتونس 2-1 بشه....توپ اونا هم به تیرک خورد...حالا گریه کردن نداره...هندوراس رو که میتونین بزنین؟؟:دی:دی:دی
در وصف این جمله هم بگم.......
Fabregas is always gunners!
زرشک!!!...هر طور شده سسک جون رو میاریم بارسا:40:
سوئیس خیلی کثیف فوتبال بازی کرد.اصلا حال نداد.
ولی هافبکا نتونستند مهاجما رو تو موقعیت تک به تک قرار بدن.
ایشالا بازی بعد جبران می کنن.
خوب تیم دومم هم تر زد. دی. عیب نداره 2 بازی بعد را میبریم و صعود میکنیم.
اگه تورس رو از اول می ذاشت تو بازی با دو مهاجم بازی می کرد بهتر بود.
به نظرم بازی بعدی باید والدز رو بذاره توی دروازه...
نقل قول:
در بزرگی اسپانیا و بارسا همین بس که وقتی میبازن تاپیک هایی که براشون زده میشه فوری شلوغ میشه...
کلا دشمن زیاد داریم ولی باکی نیست....
آقا اینایی که گذاشتی دشمنای بارسا و اسپانیا هستن؟:دی تر و خشک و با هم سوزوندی که:دینقل قول:
masud-000000, 136209, amins2007, amir_divooneh, Amir_oscar, BIKHIAL_ALL_75, caca_caca888, djmilad_mrb, DJ_EBI, Elendil1, Erfan64, eztech, H A M A S, Hectorist, malkemid, malooli, Mohammad, Mr Unknown, omdtjk, Peji2010, s-b, SAEED_BARCELONA, shutdown, sus2, vahid_ba, vroom
چرا انقد تاپیک شلوغه؟!!! مگه تیمای دیگه نمیبازن؟!!!
مگه کسی بین شما به صعود نکردن اسپانیا اعتقاد داره؟!!!!!!!!!!
ملت ایرانم بیکارنا : دی
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
نه افراد آنلاین در تاپیکن!نقل قول:
آقا اینایی که گذاشتی دشمنای بارسا و اسپانیا هستن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تر و خشک و با هم سوزوندی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اون دوتا تیم دیگه هم بخواد این جوری دفاعی بازی کنه.و اسپانیا دوباره بد شانسی بیاره.فکر نمی کنم صعود کنه.
دفاع اسپانیا مشکل داره تو ضد حمله ها.
آواتار و امضا یه چیز دیگه میگه خو :31:نقل قول:
آقا اینایی که گذاشتی دشمنای بارسا و اسپانیا هستن؟ تر و خشک و با هم سوزوندی که
شما دیگه از دشمن گذشته........شدید خیانت کار :31: (شوخی)
تازه فهمیدی؟؟:27:نقل قول:
ملت ایرانم بیکارنا
فرناندو خان سر حال نبود وگرنه 2-3 تا گل بهشون میزد.
از همه با حال تر ضربه فیلیپینی بود که مهاجم سوئیس به پیکه زد.
بنده خدا کاسیاس که خوب بود. با اینکه دروازه بان تیممه:دی ولی نباشه بهتره. حتما باید جو گرفته باشتش تا خوب باشه. لیگ که نیست که 3000تا بازی داشته باشن 5تاشو رو فرم نباشه بازم فرصت برا جبران باشه. اگه بازی بعد گذاشتش تو گل و جو گیر نشده باشه تیمو به فاک میده:دینقل قول:
به نظرم بازی بعدی باید والدز رو بذاره توی دروازه...
خیلی سخت نگیرید !
هندوراسم که بازی داره بعدش همه میان نظر بدن !!!
دشمن و دوست نداره که دیگه اینقدر شلوغش می کنید !
من که گفتم بعد از برزیل اسپانیا رو دوست دارم. نا سلامتی شیرازه اسپانیا رو بازیکنای بارسا تشکیل میدن:دینقل قول:
آواتار و امضا یه چیز دیگه میگه خو
شما دیگه از دشمن گذشته........شدید خیانت کار