حق باشماست اشتباه از من بود اصلاح شدنقل قول:
در ضمن چون هاف چپ درست حسابی پیدا نکردم لنون رو گذاشتم این پست
Printable View
حق باشماست اشتباه از من بود اصلاح شدنقل قول:
در ضمن چون هاف چپ درست حسابی پیدا نکردم لنون رو گذاشتم این پست
آره اتفاقا پست اصلیشه و احتمالا هم فیکس بازی می کنه:20:نقل قول:
تازه جوکول هم می تونه هم هافبک راست بازی کنه هم چپ.
دوستان یه آمار دیگه هم بدم قبل از بازی انگلیس آمریکا بدک نیست! (شدم عادل!:31:)
انگلیس در 12 حضور گذشتش در جام جهانی، در بازی اول خودش، 5 بار پیروز شده، 5 بار نتیجه مساوی شده و 2 بار شکست خورده. در دوره آخر این رقابت ها در آلمان، انگلستان اولین بازی خودش رو با پیروزی پشت سر گذاشته!:8:
راستی الان به طور اتفاقی فهمیدم یه سوتیه فجیع دادم:
این جملات بولد شدم اشتباهه! فکر کنم آمار منبعم از سال 66 به بعد بودش!:31:، چون انگلیس و امریکا در جام جهانی 1950 با هم یک بار رو به رو شدند که انگلیس تو اون بازی یک بر صفر با تک گل گیجنز مغلوب آمریکا شده بود!:20:نقل قول:
طبق آماری که من دیدم تیم ملی انگلیس و آمریکا در هیچ تورنومنت بین المللی با هم رو به رو نشدند و این برای اولین بار است که در تورنومنت معتبری چون جام جهانی با هم مسابقه می دهد. اما این دو تیم در 5 مسابقه رسمی دوستان با هم رو به رو شدند. تو این پست نتایج این 5 مسابقه رو واستون میزارم:
یاعلی:11:
فردا شب این موقع ها بجای اینکه بیام بگم از فرانسه که چیزی ندیدیم امیدوارم بگم انگلیس بی نظیر بود !
بد نیست این پست که چند روز پیش در انجمن موسیقی گذاشته شده رو اینجا نقل قول کنم.
البته از این 3 بازیکن فقط فردیناند در جام جهانی هست
نقل قول:
اینم از فرانسه. دیدین هیچی نبود. تا ببینیم انگلیس امشب چکار می کنه.
:33::33::33:
جرارد: انگليس براي آغازي خوب در جامجهاني آماده است
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم ملي فوتبال انگليس گفت: براي آغاز خوب مسابقات جامجهاني كاملا آماده هستيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، استيون جرارد اظهار داشت: از زمان حضور در كشور ميزبان جامجهاني تمرينات پرفشار و مستمري انجام دادهايم. به مرور كارهاي تاكتيكي زير نظر فابيو كاپلو پرداختهايم و به عنوان عضو قديمي تيم كشورش ميتوانم بگويم در شرايط بسيار خوبي قرار داريم.
وي افزود: هماهنگي بسيار خوبي ميان بازيكنان تيم ملي ايجاد شده و شرايط تيم ملي براي شروع از هر جهت ايده آل است.
تيم ملي انگليس در گروه سوم همراه با آمريكا، الجزاير و اسلووني به رقابت خواهد پرداخت و امروز(شنبه) در اولين گام به مصاف آمريكا مي رود.
یک عکس زیبا از وین رونی و پسرش
چرا هیچی نبود با یه بازی که نمیشه قضاوت کرد بازیهای بعدی فرانسرو حتما ببینید مخصوصا شما انگلیسیهانقل قول:
تساوي بدون گل انگليس و آمريكا
خبرگزاري فارس: جدال حساس امشب ميان انگليس و آمريكا از ديد بسياري از كارشناسان به تساوي ميانجامد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي فيفا، گزارشگران كشورهاي اروپايي اغلب عادت ندارند از جمله ملال آور "فوتبال قابل پيش بيني نيست " استفاده كنند و معمولا اين شجاعت را دارند تا حيثيت كارشناسي خود را با پيش بيني نزيدك به واقعيت به خطر بيندازند.
وقتي اين پيش بينيها درست از آب در نميآيد مشكلاتي برايشان در محل كار پيش آمده و وجهه آنها را نيز منفي ميكند اما هرگز از اين رسم قديمي كه يكي از اجزاي كار حرفهاي كارشناسان و خبرنگاران به حساب ميآيد شانه خالي نميكنند.
نويسنده گاردين در بخش ورزشي، استبان در آس اسپانيا، مك لي در ديلي اكسپرس، مراتين راجرز در مجله فوتبال آمريكا و بسياري از همكاران اين نويسندگان صاحب نام تساوي بدون گل را براي بازي امشب انگليس و آمريكا پيش بيني كردهاند و دليل عمده و نسبتا مشترك همه اين نويسندگان انديشههاي تدافعي كاپلو است كه پس از ادغام با فوتبال مستقيم انگليسي قدرت تازه احيا شده فوتبال آمريكا را به اندازه كافي تحت فشار نخواهد گذاشت.
اين بازي ساعت 23 به وقت تهران برگزار ميشود.
انتهاي پيام/
عمرا حالا وقتی سه تا به آمریکا زدیم ببینیم دیگه کی میخواد از این پیش بینی ها بکنه
گل گفتی!!!:11: ایشالا آمریکا رو آبکش می کنیم!!:31:نقل قول:
عمرا حالا وقتی سه تا به آمریکا زدیم ببینیم دیگه کی میخواد از این پیش بینی ها بکنه
سلام
پیش بینی امشب من :
انگلیس 3 --آمریکا 1
من به این پیش بینی معتقدم/
گل اولو رونی میزنه ... دومو دفوو --- سوم رونی
اگه شروع نیمه اول توفانی از سوی انگلیس آغاز شروع بشه شک نکنید انگلیس با بیش از سه گل می زنش! (خدا کنه اینجوری بشه!):31:
بازيكن آفريقايجنوبي با پيشنهاد ونگر مواجه شد
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي فوتبال آفريقاي جنوبي مورد توجه سرمربي آرسنال انگليس قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، استيون پينار عضو تيم اورتون روز گذشته از آرسنال پيشنهاد بازي دريافت كرد.
اين بازيكن با سابقه كه آفريقاي جنوبي را در رقابتهاي جام جهاني 2010 همراهي ميكند از طريق مدير برنامههايش پيشنهاد بازي لندنيها را دريافت كرده است.
در اين ارتباط آرسن ونگر اعلام كرد كه در حال رايزني با اين بازيكن براي كسب تفاهم و توافق است.
ياران پينار روز گذشته در ديدار افتتاحيه جام جهاني 2010 از گروه اول و در ورزشگاه ساكرسيتي به تساوي يك بر يك مقابل مكزيك رسيدند.
پيكارهاي جامجهاني 2010 از روز جمعه آغاز شد و تا 20 تير ادامه خواهد يافت.
انتهاي پيام/
استیون جرارد و جیمی کاراگر بازیگر سینما میشوند استیون جرارد و جیمی کاراگر دو بازیکن تیم ملی فوتبال انگلستان پس از پایان جام جهانی در یک فیلم سینمایی نقش آفرینی میکنند. به گزارش مهر از امپایر آنلاین در حالی که مسابقات جام جهانی فوتبال از دیروز آغاز شده و تا یک ماه سینمای جهان را تحت الشعاع قرار می دهد اعلام شد که دو ستاره لیورپولی تیم ملی انگلستان در فیلمی سینمایی با عنوان " ویل" نقش خود را بازی خواهند کرد.
فیلم داستان پسربچه ای 11 ساله به نام ویل را روایت می کند که از طرفداران پر و پا قرص تیم لیورپول به شمار می رود.ویل به طور اتفاقی فرصت حضور و تماشای دیدار فینال جام قهرمانان اروپای سال 2005 میان دو تیم لیورپول و آث میلان(مسابقه ای حماسی که لیورپول پس از شکست سه بر صفر در نیمه اول ، بازی را به تساوی کشاند و عاقبت در ضربات پنالتی قهرمان اروپا شد) را به دست می آورد. در حالی که پدر ویل با دو بلیت در دست پشت درهای ورزشگاه جان می سپارد.
الن پری نگارش فیلمنامه و کارگردانی " ویل" را بر عهده دارد.پیش از این وینی جونز مدافع تنومند وستهام و اریک کانتونا ستاره فرانسوی منچستر یونایتد بازیگری سینما را تجربه کرده بودند.
فیلمبرداری صحنه های مربوط به جرارد و کاراگر پس از بازگشت تیم ملی انگلستان از مسابقات جام جهانی آفریقای جنوبی انجام می شود.
جام جهاني 2010- آفريقاي جنوبي
پلاتيني: برزيل، اسپانيا و انگليس مدعيان اصلي قهرماني هستند
رييس اتحاديه فوتبال اروپا، برزيل اسپانيا و انگليس را مدعيان قهرماني در جام جهاني نوزدهم فوتبال دانست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ميشل پلاتيني در اظهارنظري پيش از آغاز رسمي جام جهاني نوزدهم فوتبال گفت: برزيل در كنار اسپانيا و انگليس مدعيان قهرماني در جام جهاني هستند.
رييس يو فا در گفتوگويي با رييس فدراسيون فوتبال آلمان در اين باره عنوان كرد: از نظر من در حال حاضر برزيل، اسپانيا و انگليس با فاصلهاي زياد بهترينهاي جهان هستند. با اين حال در تورنمنتي همانند جام جهاني همواره بهترين تيم به قهرماني نميرسد.
پلاتيني در ادامه از تيمهايي همچون هلند، ايتاليا و آلمان به عنوان ديگر شانسهاي رسيدن به عنوان قهرماني ياد كرد و ادامه داد: از همين رو تيمهايي همانند هلند، ايتاليا و آلمان را در فهرست تيمهاي مدعي قهرماني ميدانم. شكست دادن آنها دشوار خواهد بود. فرانسه را هم يكي از اين تيمها ميدانم. بايد بگويم كه پرتغال، غنا و ساحل عاج و آرژانتين را هم به سختي ميتوان شكست داد. بنابراين چندين مدعي وجود دارد هر چند برزيل، اسپانيا و برزيل را نسبت به بقيه اندكي جلوتر ميبينم.
پلاتيني يكي از بازيكنان تيم ملي فرانسه بود كه در جام ملتهاي اروپا در سال 1984 به قهرماني اروپا رسيد.
انتهاي پيام
البته پلاتینی برعکس گفته ها ! ;)
پیش بینی ترکیب آمریکا + تحلیل کوتاهی از بازیکنانش
آلتیدور (17) - بادل (14)
داناوان (10)
دمپسی (8) ---------------------------------- بیزلی (7)
برادلی (4)
چرندالو (6) - بوکنگرا (3)(C) - آنیه وو (5) - بورن استین (12)
هاوارد(1)
به نظر من ترکیب به صورت بالاست و شاید تو این ترکیب برادلی یا بادل حضور نداشته باشند.
نقاط قوت آمریکا:
به نظر من نقطه قوت آمریکا در درجه اول خط میانی خوبشه. 3 بازیکن این خط یعنی دمپسی، بیزلی و داناوان سه بازیکن کاملا باتجربه و با توانایی های حجومی بسیار خوب هستند. این سه بازیکن در سه تیم خوب و معتبر دنیا به نام های (به ترتیب) فولام (که تا فینال یورو لیگ پیش رفت) رنجرز (قهرمان اسکاتلند) گلکسی (قهرمان فصل گذشته لیگ آمریکا) عضو هستند و از خوب های تیمشون بودند.
یکی دیگر از نقاط قوت این تیم مدافعین وسط این تیم بوکنگرا و آنیه وو هستش که همانطور که ذکر کردم بوکنگرا کاپیتان آمریکا نیز هستش. ضمن اینکه این دو بازیکن مجرب هستنید، در تیم های رنز فرانسه و میلان ایتالیا نیز عضو هستند.
نقاط ضعف آمریکا:
نبود مهاجم تخصصی خوب، اولین نقطه ضعف آمریکاست! کلا آمریکا مهاجمین خوبی رو با خودش به جام جهانی نیاورده. پرتجربه ترین و البته جوان ترین بازیکن آمریکا در جام جهانی آلتیدور است از هال سیتی با 25 بازی ملی و 9 گل ملی. سه مهاجم دیگر آمریکا روی هم رفته کلا 13 بازی ملی مجموعا انجام دادن و ضمن اینکه میانگین سنی اون سه نفر 27 سال است. ضمن اینکه این سه مهاجم در تیم های قاره آمریکا عضو هستند.
نبود دفاع چپ تخصصی میتونه بزرگترین ضربه رو به آمریکا بزنه، چون اون سمت میتونه اتوبان جو کول یا لنون بشه. کلا بورن استین مدافع چند کاره هستش و حتی هافبک دفاعی هم بازی می کنه. به همین خاطر نمیشه به هیچ کدوم از مدافعین آمریکا به چشم دفاع چپ تخصصی نگاه کرد. ضمن اینکه بیزلی هم بیشتر توانایی های هجومی داره تا توانایی های دفاعی.
سومین نقطه ضعف آمریکا هم به نظر من تیم هاوارد هستش. چون امسال اورتون در لیگ برتر از نظر گل خورده بین 20 تیم، یازدهم شد که این نمیتونه نتیجه خوبی واسه دربازه بان فیکس اورتون باشه.
راستی فکر کنم انگلیس پیراهن سفیدش رو بپوشه... چون طبق قرعه اون میزبانه (پیرهن اول آمریکا هم سفیده):20:
یاعلی:11:
دیشب تو برنام یک جهان یک جام نمیدونم جاودانی بود یا اون مجری های دیگه (شایدم حاج رضایی:31:) برداشت گفت که تو نظرسنجی که انجام شده فراسه (به خاطر مسائل پیش اومده تو بازی با ایرلند) بعد از آلمان منفورترین تیم جام جهانیه! واقعا برام جالب بود!:31: :20:
کلا هاوارد دروازه بان مطمئنی نیست !! اگه روز بدش باشه که دیگه هیچی ! باید بالای 3 تا حساب کنید راحت ! ولی اگه روز خوبش باشه تا 2 تا جا داره !
فکر می کنم یکی از نقاط قوت دیگه آمریکا هم مربیه خوبش باشه اما در هر صورت تیم چندان قوی نیست ! من از وقتی یاد دارم این داناوان داره بازی می کنه ! با تجربست اما فکر می کنم سنش تاثیرگذار باشه ...
چه عجب این یه بار از انگلیس و فوتبالش تعریف کرد ... ولی هیچ وقت سیاستش در مورد تیم های انگلیسی ( چلسی ) یادم نمیره ... بره به جهنمنقل قول:
پلاتيني: برزيل، اسپانيا و انگليس مدعيان اصلي قهرماني هستند
آره خیلی حال کردم :دینقل قول:
گفت که تو نظرسنجی که انجام شده فراسه (به خاطر مسائل پیش اومده تو بازی با ایرلند) بعد از آلمان منفورترین تیم جام جهانیه! واقعا برام جالب بود!:31: :20:
درضمن دیدین که حاج رضایی چی گفت:این که طرفداره انگلیسه .
اما در مورد پیش بینی گفت اسپانیا تیم خوبی داره.
سلام به بروبچه های نازنین انگلستان
:11:
This My Dear Is England
South Africa 2010
Duration: 03:14
Bitrate: 128 KB
Size: 3.05 MB
به امید دیدار شما دوستان در بازی فینال :)کد:http://tinyurl.com/England-World-Cup-2010
با تشکر مهران...
خبر خوب!: خیابانی بازی انگلیس - آمریکا رو گزارش نمی کنه!:31:
خبر بد: یوسفی گزارشگره!:2:
اتفاقا بازی آرژانتین که شروع شد و صدای خیابانی رو شنیدم به همین فکر کردم ! :D
همین که خیابانی نیست خودش خیلیه !
اون جوریام که شما میگن خیابانی بد نیست فقط نباید حماسی گزارش کنه.
مثلا بعد از زدن گل آرژانتین میگه "این نتیجه تو تاریخ جام جهانی ثبت میشه" یا بعد از سوتیه بازیکن نیجریه "این جام جامه اشتباهاته مدافعینه" در صورتیکه این 4 مین بازیه.
نتایج 5 بازی اخیر هر دو تیم:
انگلیس:
انگلیس 2 - ژاپن 1
انگلیس 3 - مکزیک 1
انگلیس 3 - مصر 1
انگلیس 3 - بلاروس 1
اوکراین 1 - انگلیس 0
آمریکا:
آمریکا 3 - استرالیا 1
آمریکا 2 - ترکیه 1
آمریکا 2 - چک 4
هلند 4 - آمریکا 2
آمریکا 2 - السالوادور 1
ترکیب احتمالی دو تیم:(سمت چپ انگلیس و سمت راست آمریکا)
خیابانی آخر سوتیه ! فینال جام حذفی 3 تا 5 دقیقه صداش رو ضبط کردم ، باور کنید از این 15 دقیقه 5 دقیقه هم بازی رو گزارش نکرد ! یا داشت شعار وسط زمین رو می خوند یا در مورد مربی ها حرف می زد یا ...
پرسپولیس 2-0 جلو بود ، می گفت اگه گسترش این بازی رو 2-1 ببره فلان اتفاق می افته !!!! :D
به نظر من کروچ زوج خوبی برای رونی نیست !
ترکیب اصلی هر دو تیم در این بازی اعلام شد.از نکات قابل توجه بازی کردن گیرین و ملینر برای انگلیس در این بازی هستش:
انگلیس:
R. Green
G. Johnson
J. Terry
L. King
A. Cole
F. Lampard
S. Gerrard
A. Lennon
J. Milner
W. Rooney
E. Heskey
آمریکا:
T. Howard
S. Cherundolo
J. DeMerit
O. Onyewu
C. Bocanegra
M. Bradley
R. Clark
C. Dempsey
L. Donovan
J. Altidore
R. Findley
پ.ن: خداییش پیش بینی رو حال کردین:31: پست قبلی که دادم برای یه سایت بودش ولی توی همین تاپیک همچنین ترکیبی رو پیش بینی کرده بودم که فقط گرت بری به خاطر مصدومیت نیستش که جای اون از میلنر استفاده شده.
آخه داوِنه تو چرا مصدوم شدی؟
تو این عکس خودشم چقدر شکل شیر شده! :31:
اشکالی نداره جای اون بازیکنای خیلی خوبی وجود دارن:46:نقل قول:
اگه مصدومم نمی شد فیکس بازی نمی کرد:20: ولی حداقل خوبیش این بود که می تونست با قهرمانی انگلیس از تیم ملی خداحافظی کنه.
1-1 ...
میلنر خوب نبود که تعویض شد ...
یه توپ هم اومد رویه دروازه که همونم اینطوری گل شد !
از مربي بزرگي مثل كاپلو بعيد بود توي رقابت هايي به اين بزرگي از يه بچه تو دروازه استفاده كنه!!!!!:41:
حداقل ديويد جيمز رو ميذاشت ... تجربش خيلي بيشتره ...
و ضمنا تبريك ميگم به استوين جراد و يه خسته نباشيد حسابي ...:40:
خيلي حالم گرفتس ... همه پيش بيني ميكردن احتمالش هست انگليس از ناحيه دروازبان ضربه بخوره!!
اميدوارم نيمه دوم بازي قشنگتري رو ببينيم و انگليس به حقش برسه ..
اين گرين هم آدم باحاليه هاااااا :دي
مفتضحانه ترين گل جام بود...
نمیدونم عرصه جام جهانی برای تست دروازبان هست؟ هرچند جیمس هم کم سوتی نمیده ولی این دیگه آخر سوتی بود! بعد از سیمن دروازبان درست حسابی برای انگلستان نیومده!
امیدوارم نیمه دوم بهتر بشه روال بازی انگلستان
عجب دروازه بان باحالی!
مشکل از لیگ انگلستان هست که تمامی دروازبان های لیگ از کشورهای دیگه هستند... و گزینه های کاپلو جز جیمس و گرین چیزی دیگه نبود!
سرم درد گرفت از تعصف و عصبانیت
اتفاقا گرین خیلی هم دروازبان خوبیه ! فقط نمی دونم چرا اینجوری سوتی داد . . . یکم استرسی کلا توپ ها رو می گرفت .
ولی خداییش انگلیس قشنگ بازی کرد , این اولین بازی جام جهانی بود که واقعا میشد اسمش رو گذاشت یه مسابقه ی فوتبال جام جهانی
اي كاش وندرسار دروازبان انگليس بود ... خيلي دوسش دارم ... كارش خيلي درسته ..حيف كه پير شد!! :40:
آبرومونو برد این دروازه بان!
آخه همه بازیکنا زحمت بکشن، بعد بخاطر اشتباه عجیب یکی همه نتایج بر باد بره؟
ولی طفلکی گناه داره، واسه هرکی ممکنه پیش بیاد
بعضیا پنالتی رو میکوبن به سقف آسمون، بعضیا توپو لو میدن، بعضیا هم اینطوری
+ امیدوارم نیمه دوم جبران بشه