تیمای بزرگ که داغون بودن تا اینجا
تیم ما میتونه خیلی راحت موفق بشه . مخصوصا اگه رقیبش آرژانتین باشه که خب برزیل تو بردن آرژانتین تخصص داره !
Printable View
تیمای بزرگ که داغون بودن تا اینجا
تیم ما میتونه خیلی راحت موفق بشه . مخصوصا اگه رقیبش آرژانتین باشه که خب برزیل تو بردن آرژانتین تخصص داره !
vivaaaaaaaa Brazzzzzzzzzziiiiiiil
انگلیس هم پر!
مارادونا که تیپش خداست. فقط گوشواره الماس نشان :31: و گردنبند صلیب میندازه که اونام مردونن جون تو. همیشه هم مینداخته. کلاَ تیریپشه.(بحتو به تیپ مربی ما نکشون که تیپ مربیتون وعضش خیلی خرابه).:5:نقل قول:
هر چی باشه بهتر از مارادونا است که همش خودشو بزک میکنه انگار تریلی 18 چرخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی باهاش حا میکنم وقتی میبینمش ته خندس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا وکیلی توی همه مربیای جام مارادونا یه چیز دیگس. من که کاپلو و یوآخیم لو رو میبینم یاد پیرزنا میفتم.:27:
بازی با پرتغال باید صخره(خوان)را بندازن کنار رونالدو تا میخوره بزنتش بازی با ساحل عاج هم اگه دروگبا بازی کنه خوان باید عین سیم خار دار بچسبه بهش.
اون خوان بیشتر شبیه کاموا می مونه تا سیم خاردار و صخره.نقل قول:
بازی با پرتغال باید صخره(خوان)را بندازن کنار رونالدو تا میخوره بزنتش بازی با ساحل عاج هم اگه دروگبا بازی کنه خوان باید عین سیم خار دار بچسبه بهش.
ولی با اون بخش زدن رونالدو موافقم.
از نظرات گهر بار شما مثل همیشه استفاده کردیمنقل قول:
جدول احتمالی تیم های حاضر در یک شانزدهم نهایی زده شد :31: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5079887#post5079887
دروگبا هم خط و نشون کشیده واسمون !!!
خدا بگم چی بکنه این دونگارو که هر چی میکشیم از این میکشیم !
بابا نگران نباشید!
برزیل جلوی تیم های خوب بهتر بازی می کنه! فردا با اختلاف 2 گل می بریم انشالله!
اگر هم نبردیم چیزی از ارزش های تیممون کم نمی شه : دی
امروز رفتم نمایندگی آدیداس واسه لباس برزیل دیدم قیمتا بالای 70 تومنه بی خیال شدم :دی
مهم نیت امر بود : )))
نمایندگی آدیداس لباس برزیل میاره؟ اگه مسئولین آدیداس همچین خیانتی رو ببینی از رو نمایندگیشون با بلدزر رد میشن:دینقل قول:
امروز رفتم نمایندگی آدیداس واسه لباس برزیل دیدم قیمتا بالای 70 تومنه بی خیال شدم
---------------------------
آقا ما مثل ماست میریم بالا. خیلی خیلی بی حال شدن. این تیمای داغون رو استقلال پرسپولیس هم میبره!!!
خوشحالم که ایران نرفته جام جهانی وگرنه اگه میرفت و تیم بزرگارو به اندازه نصف اپسیلون به تکاپو مینداخت مربی و بازیکنامون میشدن اسطوره ملی:دی و قرارداداشون میلیاردی میشد!!!:دی
حالا بذار با اون دست چلاقش برسه به بازی...بعد خط و نشون بکشه!!! لوسیو یه تنه بزنه بهش دوباره دستش کنده میشه!:31:نقل قول:
منم لباس پرتغال پیدا نکردم خوبشونقل قول:
یکی بود 80 تومان
دعوام شد با یارو :13:
حالا تابلو بود اورجینال نیستا
به زور گیر داده بود بگیر
احیانا به نظرتون پرتغال رو راحت می بردید ؟؟ :27:
حاج رونالدینیو هنوز تو برزیله ؟
نه حاج آقا برادر رونالدینهو به تیم ملی دعوت نشدن.برادر دونگا با این عمل قبیحانشون کلی فحش برای خودشون رزرو کردننقل قول:
ان شالله دونگا کچل بشه اخوی :31:
باز من اشتباه کردم! برزیل رو نایک میاره! نمایندگی هاش دقیقا پهلوی همه اینجا! رفیقم رفت از آدیداس آلمان رو خرید 75 تومن! زورم میاد این همه پول بدم ! می خوام صد سال اصل نباشه لباسه : دینقل قول:
راحت که نه! ولی می بریم . مطمئن باش : پینقل قول:
آره گرونه مجتبی. من خودمم یه برزیل دارم اصله. نایک هم هست:دی اصلا دلم نمیاد بپوشمش:دی البته خودمم از این پولا نمیدم از برزیل برام آوردنش!نقل قول:
باز من اشتباه کردم! برزیل رو نایک میاره! نمایندگی هاش دقیقا پهلوی همه اینجا! رفیقم رفت از آدیداس آلمان رو خرید 75 تومن! زورم میاد این همه پول بدم ! می خوام صد سال اصل نباشه لباسه : دی
بچه ها من استرس گرفتم:worried:
طبیعیه
منم یه کم استرس دارم ولی مطمئنم امشب بهتر شده تیم و میشه ساحل عاج رو راحت زد
من هم نگرانم. ساحل عاج قویه.
ولی برزیل اگه برزیلی بازی کنه می بریم.بازی سختیه
با همین تیم، آرژانتینو سه یک توی مقدماتی زدن
اگه مثل همون موقع بازی کنن چیزی از ساحل عاج نمیمونه
امیدوارم دوباره به اوج برگردن
خلاصه نگران نباشین : دی
حرکت تیمی ای بود :دی
ولی دفاع ساحل عاج هم خیلی بد جا موند
دروازه بانا چرا این همه بد گل میخورن واقعا
آقا جام مال خودمونه. خیالتون تخت. چه گلی زد فابیانو
برزیل احتمالا قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه
wow!
چه گلی زدن!!ایول
خطای هند نشد ایا؟:دی
با حرکت داوره خیلی حال کردم !نقل قول:
داشت میگفت من خودم دیدم هند شد بچه جون !
:31:
اییییییییییییییینست برزیل
دیدیریدیدی برزیل دیدیریدیدی برزیل
دیدیریدیدی برزیل دیدیریدیدی برزیل
اوه چه بد مصدوم شد:(
اوه چه دعوایی
الان کاکا اخراج میشه
لول کاکا اخراج شد :دی
لعنت به این تیم کثیف ساحل عاج .. لعنت به این داور احمق ... کاکا رو اخراج کرد ...
گفتم نگران نباشین
تبریک میگم این بازی عالی بود...همینجوری بره جلو حرف نداره
چقدر ساحل عاج ضایع بازی کرد اصلا انتظار نداشتم ازش. آخراش زده بود به سرشون من اگه وسط زمین بودم میزدمشون!! ((:
جز دروگبا هیچ کدوم مثل آدم بازی نکردن!
امیدوارم الانو برگرده
بالاخره تموم شد !
عاج بودنشون هم کمکی نکرد بهشون
ایکاش کاکا رو میتونستیم داشته باشیم برا پرتقال : کم کم داشت میشد همون کاکای همیشگی
داوری هم چرندتر از این نمیشد !
به هر حال : بابرگشت کاکا زنگ خطر واسه گروه هشتم هست !!
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
تموم استوکاشون رو جلو ساق نگه میداشتن !
یه گل مردود واسه ما گرفت ولی بالای 70 درصد اشتباه به ضررمون کرد !
عاج های 12 نفره هم کاری نتونستن بکنن !
من که گفتم جام مال خودمونه. تازه موتورشون روشن شد. کاکا هم فدای سرش که اخراج شد. پرتغال رو با بازیکنای ذخیره هم میزنیم:دی
اتفاقا خوب شد
کاکا برای مرحله بعد کاملا آماده میشه
زنده باد برزیل ( برزیلیش نمیدونم چی میشه D: )
کاکا که درست اخراج شد یه گل مردودم داور به نفع برزیل گرفت دیگه نمیدونم واسه چی از دست داور شاکی شدین؟
خیلی دوس داشتم تقابل رونالدو و کاکا رو ببینم ... حیف...
تبریک میگم بهتون!
اگزوز خاور ، شير سماور ، دقت كن داور
اخه كاكا رو واسه چي اخراج كردي؟؟؟
سزار فوق العاده بود ! نشون داد توپ خراب جام رو هم میشه به راحتی مهار کرد ! یه بار هم نه : چند بار !
دوازدهمی منظورتون داوره؟ همون که داشت به فابیانو میگفت: ای کلک! با دست گرفتیا! همون؟نقل قول: