ساعت 3؟ ما تا صیح بازی کردیم دوستان جون مادرتون بگین چه جوری یه مپ و مد جدید هاست شم
Printable View
ساعت 3؟ ما تا صیح بازی کردیم دوستان جون مادرتون بگین چه جوری یه مپ و مد جدید هاست شم
fng خيلي مود باحاليه!
اسلحه ليزر داري باهاش بايد حريفو بزني تا فريز شه بعد با چنگك تو يه چاهي وسط مپه بندازيش!خيلي خندست!
کسی نمی خواد بگه چه جوری باید برای هاست مپ انتخاب کنم؟:41:
من این بازی رو یکی دو سال پیش با لینوکس خیلی بازی میکردم(منظور از خیلی یعنی خیلی تر)
الان هم با gprs ایرانسل میام پینگ خیلی بالاییی دارم حتی با سرور ایرانی 800 تا میشه پینگم.
وگرنه من پایه ثابت بازی میشدم.
خوش بگذره خیلی بازی باحالیه.من با همه ی مپ ها حال میکنم ولی فقط flag رو خیلی دوست دارم تا حد مرگ بازی میکنم.(میکردم)
اصل استرس و فوق العاده تیمی.
اینم یه ddrace توپ فقط کپی پیست کنید حالشو ببرید . صد در صد تضمینی به شرط چاقو
اگر اجرا نشد از داخل تنظیمات مپ را عوض کنید یکی از مپ های پوشه maps خودتون رو بذاریدکد:http://shahabaliboys.persiangig.com/server.zip
:37: آقا من می خوام هات شم چه جوری مپ اینتخاب کنم جونم در اومد از بس مپ تکراری بازی کدم.یه آموزش کامل بزارین.خجالت نمی کشین مردم رو معتاد می کنین؟:27:
ساعت 8 فراموش نکنید ! سرور Run میشه
91.99.103.98:27015
دیگه باید مپ eg1 ، eg2 ، eg3 رو تمام کنیم :D
پس چرا کسی نیست فقط امیر بود که اونم رفتنقل قول:
من اومدم
همین الان اومدم
دوستان يکي بگه شما تو کدوم سرور بازي ميکنيد؟؟؟؟؟؟؟؟من چتد ساعته هنوز سرور شما رو پيدا نکردم
ایرادات سرور parsgame و magical :
1.نداشتن رمز برای سرور و وارد شدن خارجی ها
2.نداشتان قابلیت r/ به دلیل سوتی های بچه ها
این پست از طرف بچه هایی است که خواستار این تغییراتند :31:
من چطوري بايد وارد سرورتون بشم:19::19::19:
لطفا جواب منم بديد چطور بايد وارد سرور شما بشم؟؟؟؟
/r كه گفتي يعني چه؟نقل قول:
اگه منظورت برا خودكشيه اول F1 بزن بعد bind r=kill فكر كنم اين بود از اين به بعد با r زدن ميميري.:10:
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
جناب لرد شما ليست سرورهارو ببين اونايي كه پينگشون كمتر از همست ايرانين!
Parsgame ميريم اكثرا الآن.
اضافه کردن r/ یا همون Respawn/ یک فایل پتج هست که باید بریزی روی فایل های C++ سرور ! برای همین من وقت این کار رو ندارم بسات کامپایل هم ندارم ! کاری که Sub-Zero گفت بهتر هست .
بعنی وقتی اینو زد از فریز در بیا ! اینی که شما گفتی طرف رو میکشه از اول میاره .نقل قول:
/r كه گفتي يعني چه؟
---------------------
دیگه نیازی به مد نیست :دی
هر جا که سوتی دادین با ادمین از فریز در میاین با دستور super_me که البته باید cheat on در سرور فعال باشه ...
دوستان با چه سرعتی سرور میشن که خوبه ؟
pars game الان خالیه کسی نمیاد ؟ مپ gores
این پارس گیم من نمیتونم وارد بشم یعنی وارد میشم ولی از یه جایی اونورتر نمیره.........من یه بار دیگه فردا میامنقل قول:
pars game الان خالیه کسی نمیاد ؟ مپ gores
اسمم همون ******LORD****** هست...اگه شما بودین یه پیغام بدین و بفهمونین به من که شمایین.
مرسی
وقتی Latency زیر 150 بود بفهم ایرانی هستیم :D
دوستان با چه سرعتی هاست میشن
به چه طوري؟ديروز من يهو نميدونم چي شد DC شدم!
سلام.من امروز پيداتون کردم ولي خيلي lag ميزنه ثامروز برام
ديروز با خارجيا بازي ميکردم اصلا مشکل نداشت ولي امروز تو همون lag ميزنه چرا؟؟؟؟؟؟؟
cussed جان اگر patch رو بهم بدی من برای ویندوز و لینوکس کامپایلش میکنم.
به چطوری تو که رفتی قیافه بچه ها رو باید میدیدی :27:نقل قول:
راستي اين بازي نسخه ي بالاتري هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟من فقط همون پست اولي رو دان کردم
بر و بچ سایت teeworlds باز شد و دوباره به آغوش طرفدارانش بازگشت :27:
یکییییییییییییییییییییییی ییییی به ما جوااااااااااااااااااااااا اااااب بدهههههههههههههههه
اگر نسخه ی جدیدتری از این بازی بیاد میتونی توی سایت رسمی این بازی ببینی که از دیروز دوباره باز شده :20: من که نفهمیدم چطور یه روزه نظرش عوض شد و سایت رو دوباره باز کرد :31:نقل قول:
تو سایتش که بالاتر از همون پست اول نداره................ممنون که اینقدر اپدیتی
خوب به من چه؟!آدم از آينده ي اينترنت خودش كه خبر نداره!
سلام "shvb" عزیزنقل قول:
اینم پتچ فقط من خودم مطمئن نیستم ولی اگر در کدها سرچ کنی respawn یک چیزایی دستگیرت میشه :D
تو سایتی که پیداش کرده بودم گفته بود یک سری Command اضافه میشه که /r هم توش بود !
کد:http://www.fileswap.com/share/52c565b4fe98eb58e4716fb7a8f88437/teeworlds-0.5.2_tw_1.0-src.patch.html
cussed جان این /r واقعا لازمه .
مثلا تا آخر آخر میری یهو سوتی میدی lol
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
همه بیاید magical ddrace من میخوام بازی کنم :دی
امشب از ساعت 9 تا 12 شب باشین :d
یک بار کامل دسته جمعی بریم.
وسط کار هم فرار نکنین.
منم بازي؟؟؟؟؟؟؟
می دونم بی ربطه ولی وقتی این همه آدم این رو بازی می کنیم سرور ایرانی هم دوستان زحمتش رو می کشن. چرا بازی هایه درست حسابی مثل Unreal Tournament 3 رو بازی نکنیم ؟ قصد توهین ندارم از tee world هم خیلی خوشم میاد !
سرور ساعت 9:30 اجرا میشه
نقل قول:
اگر سورسش رو هم بدی اپلای میکنم روش :46:
پس چرا کسی نیست