دیده بان بهتره :8:
Printable View
دیده بان بهتره :8:
کلا" زیرساختهای اینترنت در کرمان در پایینترین حد ممکن قرار داره و متأسفانه عمدی هم درست نمیشه. سرعت وابستگی زیادی به ترافیک منطقه مخابراتی داره سیدالشهداء شلوغ شده اصلا" خوب نیست قبلا" خیلی بهتر بود اما بقیه جاها فکر می کنم بهتر باشه:13:نقل قول:
دوستانی که از دیده بان دارن چجوری سرویسشون رو تمدید یا ترافیک اضافی میخرن ؟؟ من الان سه روزه که 1 گیگ خریدم هنوز فعال نشده !! :41:
دوست عزیز هر موقع که آنلاین سرویست رو تمدید یا ترافیک اضافی خریدی زنگ میزنی حسابداری شرکت و میگی من مثلا ترافیک اضافه خریدم شماره اشتراکت رو بدی جابجا اعمال میشه اینم شماره شرکت 2233009نقل قول:
برای گرفتن اینترنت ADSL چه جوریش بهتره؟ ماهانه؟ 6ماهه؟ چند گیگ؟ من میخوام سرعتم حسابی بره بالا!
سلام adsl پارس آنلاین دارم شبا ساعت 1:03 دقیقه دانلود منیجر رو میزام برای دانلود تا 6 صبح ولی صبح که بلند میشم میبینم از حسابم کم شده:18: آیا برای استفاده رایگان در شب طرز کار خاصی داره؟؟
دوست عزیز برای وب گردی ماهی 2.5 تا 3 گیگ کفایت میکنه اگه میخوای دانلود زیاد کنی سرویس 512 بردار شب هم بزارش برای دانلود من خودم 512 3ماهه 7 گیگ دارم که هرشبم دانلود دارم به نظر من سه ماهه بگیری بد نیسنقل قول:
دوست عزیز من دیده بان نت دارم طرز دانلودم اینجوریه اینترنت شبانه رایگانمون از 2 تا 7 هستش قبل از ساعت 2 مثلا 12 که میخوام بخوابم به نت وصل میشم دانلود منیجرم رو رو ساعت 2.5 دقیقه تنظیم کردم ساعت 6.53 دقیقه صبح هم برای خاموشی تنظیم کردم تا حالا هم حجم اضافی ازم کم نشده شما میتونی ساعت شروع دانت رو به 1.5 تغییر بدی و اتمام رو به 6.50 حتما 5 دقیقه قبل از اتمام ساعت رایگانت دیسی شو ببین کم میکنه یا نهنقل قول:
من هر چی زنگ میزنم دیده بان نت می خوام با اپراتورش حرف بزنم وقتی 0 رو میزنم بوق اشغال میزنه . 2 گیگ ترافیک خریدم اضافه نشده زنگم میزنم اشغاله !:19:
شرکت داتک چطوره؟ کسی ازش اشتراک داره؟
خوبه نمایندش شرکت نخله و یوزراش کمه ولی دانلود شبانه نداره :46:نقل قول:
دیده بان نت شبانش خراب........ واااااااااااااااااااااااا ااای....
اره برا من حداکثر تا 40 بره . راستی شما وقتی ترافیک اضافه میخری بهشون زنگ میزی یا خودش اضافه میشه ؟:19:نقل قول:
من کلا به این نتیجه رسیدم که اوضاع اینترنت کرمان خرابه!
من 2 سالی هست به این نتیجه رسیدم :27:نقل قول:
نه زنگ بزن... اینا هیچیشون آدمی نیست.نقل قول:
یادشون می ره
4 روزه هر روز زنگ میزنم هی منو پاس کاری میکنن به همدیگه بعد از کلی بدبختی وقتی وصل میشه کل اطلاعاتمو میگیره میگه اضافه میشه ولی اضافه نمیشه دوباره فرداش زنگ زدم میگه تایید شده ولی میرم نگا میکنم میبینم نشده دوباره فردا میخوام زنگ ببینم چی میشه !! تف به این پشتیبانیشون :2:نقل قول:
ببینین دوستان...نقل قول:
مسخرش رو در آورده یه زمانی خودم پیشنهاد به همه می دادم دیده باننت...
الان دارم می گم اصلا..
سرعت شبانش افتضاح...
فعلا پارس آنلاین ظاهرا رو به رشد باز.
خواهش دارم چه اونایی که دیده یاننت هسن چه نه زنگ بزنن و تا می تونن از همه چیش انقاد کنن.
خواهشن.
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
ضمنن حتما به تمامی دوستانتون بازم خواهشا بگین عضو این فروم شن تا شاید با هم بتونیم به نتیجه ی بهتری برسیم.
به نظر من هم پارس انلاین بهتره دوست من داره شبی 1 تا 2 گیگ دانلود میکنه
ولی من 512 مبین نت دارم شب تا صبح 200 مگ دانلود نمیکنه سرعت شبانه از 15KB بالاتر نمیره
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست سرعتم توی ساعات عادی از 512 خریدیم سرعت 128 بیشتر نیست
وقتی هم زنگ میزنی مکالمات رو ضبط میکنن که بگن ما خیلی مشتری برامون مهمه . دلم میخواست بگم خاک تو سرتون با این مشتری مداریتون . :2:نقل قول:
پینگتم داغونه.نقل قول:
پارس یه بدی داره فقط اونم پینگشه که بالاست همیشه.
---------- Post added at 04:11 AM ---------- Previous post was at 04:08 AM ----------
بله دیگه. حرف مفت می زنن.نقل قول:
راسنی یادمون باشه لینک این فروم رو بدیم به پشتیانی.
نه نه ... واحد فروش.
کاشکی همون سرعت 512 که خریدم بهم می دادن پینک پایین نمی خوام
براشون مهم نیست . :19: تموم شرکتا به محض اینکه آنلاین خریدی به حسابت اضافه میشه ولی اینا باید 10 بار زنگ بزنی تا تازه جوابتو بدن :2::2: پشتیبانی هم که افتضاح :2:نقل قول:
سلام
من که هنوز adsl نگرفتم دوستانی که کرمان هستن کدوم شرکت بهتره از نظر کیفیت و پشتیبانی ؟
قیمتاش رو هم بگین بد نیست...
اگر ناحیه یک هستی از دیده بان نت:40: بگیر.. خیلی خوبهنقل قول:
سرعت دانلود 512 و آپلود 256 با 3.5 یا 4 گیگ ترافیک ماهی 20 تومن شب ها از 2 شب تا هفت صبح هم دانلود رایگان.. سرعت دانلودش هم روز ها تا 320 میره و شب ها هم تا 260
:18: از ما که از 120 تا بالاتر نمیره :21: شب ها 40 -50 :46:نقل قول:
پارس آنلاین سیستم محاسبه ترافیکش یک مشکلی داره بعضی وقتها تو زمان رایگان هم از ترافیک کم میکنه:41:
POL 256
دوست من نمی دونم خنده دار نوشتی.نقل قول:
هیچ کاره دیده باننت نمی شه؟
خواهشا فقط در مورد سرویس خودت قضاوت کن. دیده باننت افقضاح شده.
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
دیده باننت داغون
پارس بهتر اونم ولی داغون.
از ایت شرکتای جدید در به داغون بگیرین که کم دارن مشتری افت سرعت ندارن حداقل.
منم پارس انلاین پیشنهاد میدم از بقیه بهترهنقل قول:
جدیدا شنیدم روی بعضی از طرحاش مودم رایگان هم میده
سلام به همه بچه های این تاپیک
من از تبریزم
میخواستم ببینم وضعیت سرویس دهی اینترنت تو شهر شما چجوره
ازش راضی هستید
کدوم شرکتی سرعت و پینگش از همه بهتره
ممنون میشم بگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای جان!نقل قول:
من جات باشم با این پینگ و سرعتی که دارم تبریز ول نمی کردم هیچ وقت.:31:
نت کرمون ترکیده عزیز.
یه نیگاه به چند صفحه قبل بکن.:27:
امضا من رو ببینید.:2::2::2:
این صفجه رو ببینید تفاوت مشخصات اینترنت من با بقیه کشور ها:
[HTML]http://www.speedtest.net/wave/6db54b516c53bf65?[/HTML]
دیشب من حتی نمیتونستم گوگل رو باز کنم :41::2::2:نقل قول:
اقا اوضاع نت شما به خدا خیلی داغونهنقل قول:
همه شرکتا وضعیتشون اینه
بهترین کدومه؟؟؟؟؟
هیچ کدوم . البته پارس یه کمی بهتره :31:نقل قول:
اقا اینا سرعت دانلود من تو 128 صبانته
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
نقل قول:
سرعت و پینگش چطوره؟؟؟
به جون خودم دارن در حق شما ظلم میکنن:41::41:
خداوکیلی کیفیت اینترنت تبریز خوبه الا این شاتل و مخابرات شاتل به خاطر سرعت و پینگش
مخابرات هم فقط به خاطر پینگ ولی این صبانتی که گذاشتم همه چیش عالی بود
فقط شبانه خیلی مزخرفی داره
نمی دونم سرعتو پینگش چقدره تو صفحات قبل نگاه کن متوجه میشی . 512 کرمان شده به اندازه 64 تبریز :sad::sad:نقل قول:
پینگ پارس داغون.
پینگ دیده بان نت خوب بود که اونم داغون