والا گفتم که اکثرا تک DVD ها اصل در اومدند ولی خوب از ناشرهای ایرانی همه کار برمیاد!!:13:نقل قول:
Printable View
والا گفتم که اکثرا تک DVD ها اصل در اومدند ولی خوب از ناشرهای ایرانی همه کار برمیاد!!:13:نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده ؟
سوال کرده بودم راه بازی کردن کوپ آفلاین این بازی چیه ؟
اصلا داره یا نه ؟
چرا هرچی کرک رو عوض میکنم سیو میپره و بازی میره از اول ؟
سلام خوب هستین ببخشین من تو مرحله 7 AIR PORT کرش میشم و میندازه بیرون اگه پچی کرکی دارین ممنون میشم منتظرم
ميشه يه كرك خوب معرفي كنيد ، من 3 تا كرك دارم اما هيچ كدوم كار نميكنه ، وفتي منو بازي بالا مياد ميپره بيرون
( البته خودم ندارمش مال دوستمـه :10:)
اینجا انگار پاسخ گویی نداره .
آقا مدلی که من دارم بیرون نمی پره . فقط مشکلم با بازی کو= آفلاینم هست
این آپدیت رو نصب کنید و مختویات پوشه SKIDROW رو هم جایگذین کنید مشکلتون حل میشه
اینم کرککد:http://dl.----------.com/Game/Patch/F.E.A.R%203%20Update%201%20SKIDROW%20(www.----------.com).rar
کد:http://dl.----------.com/Game/Crack/F.E.A.R%203%20SKIDROW%20(www.----------.com).rar
چه بازی مزخرفی هست این
مرحله اول تموم میشه دوباره میاد از اول
چون شما نسخه بتا را خریداری کردی که ناقصه:31:نقل قول:
چه بازی مزخرفی هست این
مرحله اول تموم میشه دوباره میاد از اول
متاسفانه اکثر کسانی که در این تاپیک بازی را خریدن یکبار به مشکل شما گرفتار شدن از جمله خودم که مجبور شدم بازی را دانلود کنم
این واقعا نامردیه .
بری پول بدی بازی بخری و اون وقت کار نکنه .
واسش dlc نیومده؟ نمیخواد بیاد؟
نقل قول:
تا جایی که میدونم هنوز نیومده .
اگه اومده لطفا به منم بگید .
سلام
بعد از اتمام بازی با پوینتمن چجوری بازی رو با اون برادرش که تو هاله ی قرمز رنگ هست ادامه بدیم...؟؟
بازی بعد از مرحله آخر ادامه نداره و فقط میتونی دوباره همون مرحله ها رو با قتل بری برای این کار هم باید تو قسمت سینگل پلیر که میخوای مرحله رو انتخاب کنی قسمت کاراکتر پوینت من رو عوض کنی به فتلنقل قول:
سلام من هر کاری کردم این بازی روی ویندوز 64 بیتی نصب نشد که نشد میشه راهنماییم کنید
سلام من اين بازي رو خريدم...از شركت game ever هستش...پوشه نصب شده بازي 4.5 گيگ هستش تقريبا...به نظرم يه مشكلي داره چون وقتي شليك ميكني درست خون از آدما بيرون نمياد.يا وقتي تير ميخوره ديگه حالش خوب نميشه...يا با دو سه تا تير ميميره...تا ميام شليك كم ميميرم...ميشه يكي راهنمايي كنه مشكل از چيه؟؟؟؟؟
مرسي
سلام
دوستان من یه مشکلی دارم. سیو هام رو کپی کردم ولی باز هم وقتی می خوام بازی کنم فقط new game داره.البته اسم پروفایلم لود شده ولی سیو هام نیست. از خود بازی هم مطمئنم که بتا نیست چون خودم دانلودش کردم.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید چطوری سیو هام رو بیارم.
ممنون
شدنی نیست منم نتونستم...نقل قول:
تو مرحله 5 اون روباته رو چطوری میشه ترکوند؟؟؟ هرچی شلیک میکنم نابود نمیشه اخرش هم اون منو میزنه
کلا این رو باید با صبر بکشید.تو صحفه مانیتور نصف قرمز شد سریع زمان رو ارو کنید فرار کنید اونطرف .اون نارنجک های الکتریکی رو به سمتش پرتاپ کنید و با اون اسلحه نور زرد رنگ بهش حمله کنید.صبر پیشه کنید که خداوند با شماست :)نقل قول:
نسخه دیگری از بازی رو بگیرید ولی با این چیز هایی که شما گفتیتد باید رو درجه سختی بالا دارید بازی میکنید اینطوریه ولی اگر تیر میخوره خوب نمیشه کرک بازی مشکل داره!نقل قول:
نقل قول:
بعضی از بازی ها اینطوریند . یعنی برای کپی کردن سیو ها باید از برنامه خاصی استفاده کنید . مثلا Save Game Maneager
كرك بازي رو عوض كردم و يه پچ هم نصب كردم درست شد ولي هنوز از آدما خون در نمياد...چه كار بايد كرد؟؟؟نكنه بازي رو سانسور كردن؟؟؟نقل قول:
بعد از نصب مجدد ویندوز میخوام بازی رو اجرا کنم این صفحه میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلش مشکلی نداشتم و بازی به خوبی کار میکرد ولی بعد از نصب ویندزو اینطوری شد
خون اونطور هم خودش رو نشون نمیده البته تو شماره دوم سانسور داشت در همین قسمت ولی این شماره فک نکنم داشته باشه!!!نقل قول:
البته شما میگی خون نشون نمیده! یه آپدیت برای این بازی اومده اون رو نصب کنید شاید درست بشه که برای دریافتش یه سرچ بزنید پیدا میکنی
شما بازی رو دوباره نصب کن بعد دایرکت و دیگر نرم افزار ها رو در پوشه موجود در بازی نصب کنید اگر درست نشد شاید ویندوز در اجرا کردن بازی مشکل پیدا کرده !نقل قول:
بعد از نصب مجدد ویندوز میخوام بازی رو اجرا کنم این صفحه میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلش مشکلی نداشتم و بازی به خوبی کار میکرد ولی بعد از نصب ویندزو اینطوری شد
با نصب مجدد هم اجرا نشد....چنین چیزی امکا ن نداره
مشکل از کجا میتونه باشه ویندوزم هم تازه اس و برنامه خاصی نصب نکردم که بخواد دردسر ساز بشه براش
باراخره بازی رو تونستم اجرا کنم ولی متاسفانه همه سیو هام از بین رفته با اینکه سیو ها رو کپی کردم ولی بازم اجرا نیمشه سیو هام
چه کنم؟
تا حالا چندین بار گفتم که برای کپی سیوهای بازی ها از برنامه سیو گیم منیجر استفاده کنید .
یعنی کلا باید قید سیو هارو زد الان؟؟؟نقل قول:
کسی تا مرحله 5 رو داره سیوهاشو؟؟؟ به خصوص تا لحظه مبارزه با اون روباته!!!!
اگه نه که اصلا حس و حال دوباره بازی کردنش رو ندارم
نقل قول:
تو که نمی تونی با پروفایل یکی دیگه بازی کنی
چند تا سوال:
محتوای مخفی: محتوای مخفی
نقل قول:
محتوای مخفی: ادامه جملات باعث لو رفتن احتمالی داستان میشه
خان گلي جان عزيز به نظرت چرا سليمان جان سوالهاشو تو اسپولر گذاشته؟ من تازه اين بازيو شروع كردم و بعد از Space Marine كه يكي از دوستان زحمت لو دادن يه قسمتي از داستانشو كشيد داشت اين بازي هم برام لو ميرفت.
لطفا پستت رو ويرايش كن :-L
بازی جالبی نیست...
یکم بازی کردم...زیاد حال نکردم...
سختم شده تو این مرحله(مرحله ی دوم ه فکر کنم:31:)
کسی میدونه چطوری از ترینر استفاده کنم؟
هر کاری میکنم هیچ تغییری نمیکنه...
دوست عزیز من خان قلی هستم نه خان گلی
به نظر شما توی جواب های من اصلا به شخصی اشاره شده؟محتوایی رو لو دادم ؟.شما اگر اسپویلر سلیمان رو باز نکنی اصلا نمی فهمی من دارم درباره چی صحبت میکنم
بعد من طریقه استفاده از اسپویل رو هر کار کردم نشد شما تونستی به من بگو
خب خان قلي خاننقل قول:
دوست عزیز من خان قلی هستم نه خان گلی
به نظر شما تو جواب های من اصلا به شخصی اشاره شده؟محتوایی رو لو دادم ؟.شما اگر اسپویلر سلیمان رو باز نکنی اصلا نمی فهمی من دارم درباره چی صحبت میکنم
بعد من طریقه استفاده از اسپویل رو هر کار کردم نشد شما تونستی به من بگو
اسپويل كردن كه نبايد حتما لو دادن دقيق پايان بازي يا اوردن اسامي و اين جور موارد باشه تو اين پست شما هر كسي كه نسخه هاي قبلي رو بازي كرده باشه ميفهمه صحبت سر چيه. بعضي ها حتي دوست ندارن تعداد چپترهاي يه بازي براشون لو بره ديگه اينا كه جاي خود دارن...
براي استفاده از اسپويلر هم بايد به حالت پيشرفته بريد چون متاسفانه اين قسمت پاسخ سريع اسپويلر رو نداره؛ بايد اون قسمت هايي از متن رو كه ميخوايد بره داخل اسپويلر Select كنيد بعد روي آيكن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كليك كني و تو باكس باز شده يه چيزي بنويسي.
مرسي از توجه!
اقا ما بازی رو با ترینر تموم کردیم ولی نه دمویی نشون داد نه چیزی در ضمن جای تعجبش اینجاست کلا 20 دقیقه نشد بازی تموم شد:18:
شما از شانس بدت نسخه ازمایشیش که حالت دمو داره رو بازی کردید اگر نه خود بازی هم داستان خوب و هم 6تا 7ساعت برای دیدن پایانش طول میکشهنقل قول:
دوستان این سیوهای بازی ظاهرا اگه ویندوز رو عوض کنیم و دوباره بریزیم سرجاش کار نمی کنه.
چکار باید کرد ؟
یکی از دوستان گفته بود باید با Save Manager سیوها رو ذخیره کرد.
چه جوری ؟
سلام دوستان ، کسی می دونه سیوهای FEAR 3 توی کدوم فولدر ذخیره میشه ؟