امتحان خيلي خوب بود.
ولي مطمئنم تجانس شكل نمي خواست
Printable View
امتحان خيلي خوب بود.
ولي مطمئنم تجانس شكل نمي خواست
منم خوب دادم.منم فکر میکنم اگه گیر الکی ندن نمرم 18.5 تا 20 بشه.البته اشتباه الکی ندارم و فرض رو گزاشتم مثلا یه جا بی دقتی کرده باشم که امیدوام هم پیش نیاد.راستی جواب اون تا جا خالی اولیش میشد چند ضلعی محاطی و دومیش هم میشد عمود مشترک؟
اما فیزیک ( ریاضی و تجربی ) و تاریخ ایران و جهان ( ادبیات )
با توجه به وقت خوبی که برای این امتحان ( فیزیک ) دادن، دو مورد رو باید توجه کنیم:
1- احتمال دارد فیزیک مانند هندسه و جبر آسان نباشد، چرا که وقت به اندازه کافی برای مطالعه گذاشتن.
2- حالا که وقت دارین، نباید وقت رو تلف کرد چون رقیبان زیادی هستند که از روز اول می خونن و احتمال زیاد نمرشون خیلی بالا بشه و به همین خاطر هر 1 نمره شاید چند هزار تراز شما رو پایین بیاره. و به گفته آقای پوردستمالچی ، ملاک تراز است و نه نمره، پس مثل یه مسابقه ای است که نسبت به بقیه سنجیده می شیم.
پس این امتحان رو دست کم نگیریم.
خوشبختانه دبیرمون تموم آزمایش های امتحانات چند سال اخیر رو با جواب برامون نوشتن ولی خب شما می تونید نمونه سوالات سال های اخیر رو بخونید و آزمایش هاش رو بلد باشین و به نظر من خیلی متفاوت نخواهد بود ( زیاد نگران نباشید ). اگر اسکنر داشتم حتما براتون اسکن می کردم. البته اگه به نظرتون خیلی ضروریه برم اسکن بگیرم؟
تاریخ ایران و جهان : خوشبختانه که ما تاریخمون کشوری نیست و تاثیری رو کنکور نداره چون این همه مطالب حفظی خیلی سخته حفظ کردنش و از درس تاریخ خوشم نمی آد ( خود تاریخ بد نیست ولی درسش خیلی سخته ). برا همین نظری ندارم.
کلا امتحان مامانی بود:31:.باز اگه 0.25 های الکی به بعضی قسمتا نداده باشن خوبه
هنوز یک عدد تجربی هم نیومده !
پریسا کوش الان ؟؟
خدا رحمتشون کنه . :|
منم خوب نوشتم
ایشالله بالای 18.5 شاید هم 20
دبیر شیمی ما واقعا استاد بود از شیمی اصلا نمیترسم
زبان هم دیگه هیچ
میمونه فیزیک و عربی
مال ما اسمش تهرانی بود ،استادم که نبود حداقل معلم بود نیمه خوب ! اما فقط مشکلش این بود که صداش زیادی ملایم بود بخاطر همین من و رفقا یا خواب بودیم سذ کلاساش یا داشتیم عدد بازی میکردیم ، وای که چه بازی ایه ! فقط 2 ماهه اول گوش دادم بدرسش که اونم یچ فایده ای نداشت چون تناسب درس داد که تو امتحان نهایی مورد قبول نیست و یسری درسای پارسال :| :19:نقل قول:
منم خوب نوشتم
ایشالله بالای 18.5 شاید هم 20
دبیر شیمی ما واقعا استاد بود از شیمی اصلا نمیترسم
زبان هم دیگه هیچ
میمونه فیزیک و عربی
دبير شيمي ما هم استاد والا مقاميه:5:
كل امتحانات سوم دبيرستان 1000-2000 تراز داره.چطور شما ميگي چند هزار فقط براي فيزيك؟؟؟؟:18:نقل قول:
بله منم موافقم ، کلا ماکزیمم تراز 7500 ! چند هزار بسیار زیاده بدم اینکه جون من این حرفا رو نزنین من از زندگی سیر میشم بعد آه و ناله خانواده میگیرتتون ...
ادبیاااااااااااااااااات ! اه
فقط تو همین درس و تو همین امتحانات منظورمه نه تو کنکور.نقل قول:
كل امتحانات سوم دبيرستان 1000-2000 تراز داره.چطور شما ميگي چند هزار فقط براي فيزيك؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا يه نظر سنجي :
بدترين دبير امسالتون مربوط به چه درسي بود؟؟
حتما جوابم رو بديد
درست نيست اسم بگيم.نقل قول:
ولي بدترين من حسابان و هندسه بود.از هيچي سر در نمياورد.
بچه ها جوالا اومده.ولي براي من باز نميشه.براي شما هم اينطوريه؟
زمین شناسی وای که چقدر آسون بود....
دمشون گرم. خیلی حال کردم.
جبر و احتمال. اول معلم هندسه بود چیزی نمی فهمید عوضش کردیم شد معلم جبر و احتمال .تو جبر هم چیزی حالیش نبود. علاوه بر اون انتقال مطالب و حرف زدنش هم به درد خودش می خورد. بیچاره فوق لیسانس می خوند :27: . ولی خوب شد که دبیر حسابانمون چند جلسه برامون کلاس تقویتی گذاشت و مشکلاتمون تو جبر رفع شد.نقل قول:
اما بد نبود می پرسیدین بهترین دبیرتون ، دبیر کدوم درسه. به جز درسی که گفتم بقیه دبیرامون خوشبختانه همشون هم مسلطن و هم خوب درس می دن. ولی بهترین دبیرمون دبیر حسابان و هندسه، و همچنین دبیر فیزیک که هر دو تو کارشون مسلطن. ( و خوشبختانه این درسها هم از بقیه مهمترن. )
نمیدونم واللا ! همشون خوب بودن فکر کنم ، اونایی که بد بودن احتمالا من سر کلاس بازی چیزی میکردم نفهمیدم ، شاید عربی ولی بازم نمیدونم !نقل قول:
آقا دمت گرم خیلی حال دادی ، این گزینه دویی که گفت سخت میدن ترسیدم ... کتابتون خیلی بد فرمه ها ! عمیقا خوشحالم ازین که آسون بود :46:نقل قول:
زمین شناسی وای که چقدر آسون بود....
دمشون گرم. خیلی حال کردم.
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
مال منم باز نمیشه !نقل قول:
ر بچه ها جوالا اومده.ولي براي من باز نميشه.براي شما هم اينطوريه؟
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
جواب زمین :
( سالمه ! )
یه کلید میخوان بدن ! اه !کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138903nazari/890313_ZaminShenasi.doc
من دو بار دانلود کردم هر دو دفعه مشکل داشت. با اینکه باز می شه ولی بعضی صفحات عکس هاش کامل لود نمی شه. حتما مشکل از فایلشونه.کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138903nazari/890313_hendeseh.doc
چقدر زود گذشتا .. 6 تا امتحان رو دادیم !!!نقل قول:
به همین سریعی هم میرسیم به کنکور ! ?!
پ.ن: نمیدونم چرا نقل قول کردم پست بالا رو !
کد:http://www.gozine2.ir/files/final-exam/89/khordad/hendese.pdf
کد:http://www.gozine2.ir/files/final-exam/89/khordad/hendese.doc
والا برای من که یکی از بهترین زمانهای تحصیلم همین ایام امتحانات بوده ( چون میخوردم و میخوابیدم ! ) الان واقعا افتضه ! اصلا زود نمیگذره ... اه ! تاز اون روزی که کارنامه میدن اندازه 100 روز میشه !نقل قول:
چقدر زود گذشتا .. 6 تا امتحان رو دادیم !!!
به همین سریعی هم میرسیم به کنکور ! ?!
پ.ن: نمیدونم چرا نقل قول کردم پست بالا رو !
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
اااااااا !
سوال 6 رو یک طرفه اثبات کردم ، نگفته بود دو طرفه که ؟ -25 !
تجانس -25
عمود مشترک -25
( تکمیل شکل تالس در فضا !) -25 شاید کم نکنه ، من شکلو کشیدم فقط پاره خطر Ac رو اضافه کردم. حالا کم میکنه یا نه نمیدونم
من این درسو اعتراض میدم ، غلط کرده منو زیر 19 بده :41:
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
برای سوال 1 - الف شکل کشیدین یا زاویه دادین ؟!!!!!!
کارنامه ها رو کی میدن ؟! ...نقل قول:
برای سوال 1 دو زاویه مکمل رو مییگم میشد متوازی الاضلاع کشید؟
زمین می شم 18 ... اخه چرااااااااااااااااااااا؟ :(((((((((((((((((
ايول.كي فكرشو مي كرد فربد هندسه 20 بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :26:
من فقط جاخالي دوم رو نوشتم عمود ننوشتم عمود مشترك.اگر نمره بده 20 ميشم:26:
سلام بچه ها. من نمراتم تا حالا خوب بوده، شاید معدلم تا حالا 18.60 باشه (شایدم بیشتر و شاید کمتر!!!)
من از روی کلید به خودم نمره میدادم و البته نیم نمره هم کمتر از اونی که نوشتم نمره دادم. میترسم وقتی کارنامم رو میدن، ببینم که این مصححا.... .
راستی اگه توی یک درس نمرم مثلا 16 شده باشه و اعتراض کنم، اصلا رسیدگی می کنن؟؟
آره حتما حتما حتما اعتراض بذاریدنقل قول:
پارسال من خیلی خیلی پشیمون شدم که فقط یه درسم رو اعتراض گذاشتم و درسای دیگه نذاشتم که یه نمره بهم تو اون درس اضافه شد
از دوستام هرکس اعتراض می ذاشت حداقل یک نمره و حداکثر 3 نمره بهش اضافه میشد.
اونایی هم که نمرشون 9 میشه مطمئن باشید 100% اگه اعتراض بذارید نمرتون رو 10 می کنند.مطمئن باشید
اونایی هم که نمرشون 11 اینا میشه اصلا ریسک نکنید و اعتراض نذاریدچون ممکنه برگتون دست یه مصحح ...... بیفته و کار رو خراب کنه.
اینایی که بهتون گفتم جدی بگیرید.
جبر و احتمال و هندسه و فیزیک !نقل قول:
خدایی جبر و احتمال امسال رو خودم از کتاب، هندسه هم از کتاب و فیزیک رو کلا از مبتکران فیزیک 3 خوندم .
این یه فیزیک رو خوب بدم دیگه ترسی ندارم .
منم خیلی میترسم ، مال منم در پایین ترین حالت که حساب کردم تا الان 18.48 بوده که با اون 5تای بعدی بر اساس پیش بینی ها باید بره روی 19 و بالاتر !نقل قول:
سلام بچه ها. من نمراتم تا حالا خوب بوده، شاید معدلم تا حالا 18.60 باشه (شایدم بیشتر و شاید کمتر!!!)
من از روی کلید به خودم نمره میدادم و البته نیم نمره هم کمتر از اونی که نوشتم نمره دادم. میترسم وقتی کارنامم رو میدن، ببینم که این مصححا.... .
تبریک من رو بپذیر رفیق ! اگر به منم نمره بده منم 20 میشم بلا هم میریم بیرون ! :دینقل قول:
ايول.كي فكرشو مي كرد فربد هندسه 20 بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط جاخالي دوم رو نوشتم عمود ننوشتم عمود مشترك.اگر نمره بده 20 ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18 باز خوبه ! امروز یکی اومد اینجا گفت آسونه بعد که گزینه 2رو دیدم ... مثل که وحشتناک بوده از یه معلم زمینم پرسیدم گفت 18 19 اگر بیارن جای سجده شکر داره . ;)نقل قول:
زمین می شم 18 ... اخه چرااااااااااااااااااااا؟ :(((((((((((((((((
بله میشه ، من نوشتم مثلا زاویه 45 درجه و 135 درجه مکملند اما قایمه نیستند ... اگر نمره نده خیلی خنگه .نقل قول:
برای سوال 1 دو زاویه مکمل رو مییگم میشد متوازی الاضلاع کشید؟
نمیدونم ولی مثل که زود میدن ، تا الان باید تصحیح همه ی برگه ها تموم شده باشه و فقط حسابان و زبان فارسی شاید تصحیح دومش مونده باشه . ( البته هندسه که دیگه واضحه هیچ برگه ای تصحیح نشده !)نقل قول:
کارنامه ها رو کی میدن ؟! ...
هر كي معدلش بالا 17 بشه ممتازه و دلخور نشه:46:
یادش بخیر پارسال چه حالی کردیم تو این پی 30 ، حیف ... دیگه تموم شد طلیی ترین دوران زندگیمون ، از این تابستون کنکور ، بعدشم زن و بچه و کار ، اصلا برای کیف و حال وقتی نمیمونه ، اوناییم که میبینید الان با داشتن اینا کیف و حال میکنن یا نمیدونن کیف و حال چیه یا میدونستن و در گذر ایام فراموش کردن .
یاد 22 ، 25 ، 18 ، 26 بخیر چه روزایی بودن و رفتن و همچنین 30م که نزدیک بود کشته بشم ! هیییییییییییی
فصل جدیدی از زندگی من آغاز شد... :mellow:
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
ممتازه ولی یه چه درد میخوره ؟ من بالای 18.5 نشم کلام پسه ...نقل قول:
هر كي معدلش بالا 17 بشه ممتازه و دلخور نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سوال فیزیک: تو چرخه اتو تیکه خم منهنی بیدررو ه یا همدما؟
کجا معلممون بد بود؟؟ D:D:Dنقل قول:
بی در رونقل قول:
2هفته بعد از اخرین امتحانتون...وقتی ببینینش باورتون نمیشه!!!!نقل قول:
کارنامه ها رو کی میدن ؟! ...
چرا باورمون نميشه؟نقل قول:
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
مطمئني خونتون عروسي بود؟:31:نقل قول:
برای اینکه نمره هات یه چیزی میشن که اصلا فکر نمیکردی بشن ! :31:نقل قول:
چرا جفتتون نيمه كاره ميگيد؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
يعني كم ميشه يا زياد ميشه؟جونم به لبم رسيد:44:
دوستان به نظر شما کدوم امتحان ها سخت بود؟؟؟
نقل قول:
2هفته بعد از اخرین امتحانتون...وقتی ببینینش باورتون نمیشه!!!!
توروخدا نگو که پایین تر میشه ...
بستگی به مصحح داره بعضی ها کیلویی نمره می دن و بعضی ها به 0.25 هم رحم نمی کنن.
حسابان نامردا چی چی بود این سوال :19:نقل قول:
خدا کنه فیریک رو هم مثل هندسه و جبر مثل آدم سوالاشو بدن