سلام پرویز جون ..نقل قول:
هنوز معلوم نیست ..الان داریم رو مپ کار می کنیم فعلا با شخصیت ها کاری نداریم ..
والا من عکس از میلاد و ازادی فکر کنم گذاشتم ...خوب اگه بخوایم عکس ها رو همینجور پخش کنیم که بازی جذاب نمیشه ...نقل قول:
Printable View
سلام پرویز جون ..نقل قول:
هنوز معلوم نیست ..الان داریم رو مپ کار می کنیم فعلا با شخصیت ها کاری نداریم ..
والا من عکس از میلاد و ازادی فکر کنم گذاشتم ...خوب اگه بخوایم عکس ها رو همینجور پخش کنیم که بازی جذاب نمیشه ...نقل قول:
خوب خود راک استار هم میخواد بازی رو بده بیرون چند ماه قبلش کلی اسکرین شات میده از جاهای مهم بازی. :دینقل قول:
من از تمام ماشین هاش عکس گذاشتم :31:
به نظرتون بی مزه نمیشه ؟دی:
نه بابا!
عکس بدیم که کار میره هوا.
فعلا داریم روی مپ شهرک غرب کار میکنیم.
موفق باشیم (هر چند هستیم!) :46:
بله نسخه ی دمو بازی در حال ساخت هست ...
فعلا داریم ساختمون های مهم شهرک غرب رو می سازیم ...
راستی اگه کسی هرچی بیلبورد تبلیغاتی و تکسچر مغازه ایرانی داره درنگ نکنه بذاره ..
عاليه. موفق باشيد. به اين مي گن همت ايراني.
نمي دونم چرا همه از قيمتش مي پرسن. بزارين بازي تموم ساخته بشه بعد برين دنبال قيمت.
چرا بيش از حد هم بيمزه ميشه. بهتره تا آماده شدن دموي بازي صبر كنيد. تا مي تونيد روي دمو كار كنيد تا همه جذب بازي بشن.نقل قول:
من از تمام ماشین هاش عکس گذاشتم :31:
به نظرتون بی مزه نمیشه ؟دی:
موفق باشيد.:40::11:
یه تاریخ حدودی میشه بگین برای اومدن دمو؟
ممنون.
والا شاید تا 4 ماه آینده دموی بازی تکمیل بشه
باید جالب باشه
سلام
خیلی خوب کار کردین؟!!
موفق باشید
اقا دمتون گرم ایشالا موفق باشین:46:
رو gta san andreas کار میکنین یا GTA IV ؟
اگه رو IV باشه که علیه san هم قابل تحمل هست ولی گرافیک نداره
گشت امر به منکر و نهی از مشهور هم داره؟ :27:
روی سان هست.نقل قول:
ولی اون قدر افکتای گرافیکی بازی تغییر میکنه (:27::5::21::8:) که دیگه اون حالت گرافیک افتضاح و مزخرف سان رو نداره :2:
به اون دوستمون هم بگم که اگه بشه میزاریم که بعضی جاها یه عده زنای چادری بیافتن دخترای بد حجاب رو بگیرن و بیل عکس واسه مردا :31:
ایول عماد جان خیلی توپه فروش انترنتی هم بزارید واسه ما وبقیه که تهران نیستیم!!!!!!!!!...
اگه خواستید تو کرج بفروشید من براتون تو کل کرج پخش میکنم:31:
از مهمترین رکن های یک بازی هوش مصنوعی دشمنان است (اهمیت بدین)
بچه ها اگه بخواید من میتونم توی ساخت بیت های بازی کمکتون کنم....
کارم موسیقی هست و رشته ی اصلیم بیت های گنگ / اجتماعی و دیس لاو هست ....
اگه خواستید پ.خ بدید
موفق باشید ...
تاریخ دقیق ریلیز کی هستش:31:
هیچ کس نمی تونه تاریخ دقیق رو حدس بزنه که فلان روز و فلان ساعت و ثانیه این بازی منتشر می شه :31:نقل قول:
باید منتظر نسخه دمو بازی باشید ...
سلام خیلی جالب بود امیدوارم خوب از آب در بیاد تا پست آخر رو هم خوندم(30 صفحه :19:چقدر بیکارم:31:)
میشه تو بازی حیوون هم بذارید مثلا گربه و موش و اینجور چیزا؟ اگه بشه عالی میشه فقط بچه نذارید
ممنون امیدوارم موفق باشید
سلام ...نقل قول:
در مورد حیوون هم اره جالب می شه مخصوصآ گربه ...
راستی یه خبر هم بدم که بازی داره با یه موتور بازی سازی ساخته میشه البته نسخه دموش فعلآ ...
الان هم تو مرحله ساخت خیابونای شهرک غرب هستیم ..
به نظرمن بچه رو بزاريد ولي خوب اون به شعور طرف است كه بكشش يانه اينطوري بازيتون نو ميشه
چند درصد تموم شده؟
هنوز هم اگه ميخوايد من ميتونم در موردداستان بگم لطفا بگيد.
ويه سوال ديگه اطاف تهران رو ساختيد مثلا بشهت زهرا يا شهر ري كه مثل ازمين كشاوزي ژيدا بشه توش تراكتور باشه و از اينجور كارها.
D: !!
بابا داستان بازی ساخته شده ....
الان میشه یه اطلاعات کلی درباره بازی بدید ؟
داستان و ...........................................
ماشین و شهر ها و........................
و هر چی مه مربوط به بازی میشه
سلام
من یه مدت نبودم ! عجیبه تاپیک تا 30 صفحه رفته
تاپیک برای ساخت بازی بدون هماهنگی ممنوعه فعلا
ممنون
سلام
تاپیک باز شد .
فقط اینجا پست تبلیغاتی + اسپم + تشکیل گروه ممنوعه ! درسته قوانینمون رو برداشتن ولی تا وقتی تفکیک انجام شه مراعات کنید
سعی میکنم تو این یکی دو روز پستای اضافی رو پاک کنم .
موفق باشید
+ من یه چیزی میگم البته اگه قصدتون کار تجاریه . این اسم GTA Tehran ظاهرا ثبت شده قبلا توسط شرکتی به نام پارسا تیم . به هر حال یه بررسی کنید.
داداش قبل از اون به اسم ما هم ظاهرا ثبت شده !!!
G T A - T E H R A N . N E T
البته فعلا روی ادرس زیر رفتیم و همه ما رو به این اسم میشناسند
B I A 2 M O V E I S . I R
ببین دوستان عزیز کلا ساخت یه بازی به این راحتیا که فکر می کنید نیست حالا من نمیدونم شما چند نفر هستید ولی وقتی در پایان بازی های gta به عوامل ساخت بازی توجه کنید می بینید عوامل اون از ساخت یه فیلمم بیشتره.حالا منظور شما از ساخت بازی همون modding است یا نه من نمی دونم.
ساخت بازی مثل gta کاملا غیر ممکنه اما مد کردن نه . منظور ایشونم از ساخت همینه کلا.
gta sa رو ور میدارند . با نرم افزار های مخصوص توش مپ جدید - ماشین جدید - مدل جدید - تکسچر جدید اضافه میکنند مثلا به جای مپ لس آنجلس از مپ تهران استفاده میشه .
اگه بحث مدینگ باشه که چیز جدیدی نیست چون الان همه این کارارو می کنن حتی قبلتر ها یکی اومده بود بازی gta 5.5 رو بیرون داده بود که چیزی نبود جز مدینگ .جدای این مطالب بحث ماموریت های بازی است که اینارو چطوری می خوان درست کنن.چون فکر نکنم با مدینگ ماموریت هارو بشه درست کرد:27:نقل قول:
اینطوری من شنیدم از خود ایشون اینا انجینی که باهاش بازی رو ساختن رو در دست دارن پس همه کار میتونن بکنن روش:27:نقل قول:
جک میگید ؟نقل قول:
engine که این بازی و gta iv ساخته شده اسمش rage هست که دست هیچ کسی جز خود راک استار نیست .
کلا تو ایران اونقدر تکنولورژیش نیومده . همون مد میشه . داستان و اینا هم میشه با مد عوض کرد .
اقا GT6 بعد از 6 سال عرضه شد ، AW بعد از 6 سال عرضه شد ، این نمی خواد عرضه شه ؟ ایشاللاه همزمان با GTA V 2012 عرضه میشه !؟
سلام دوست عزیز..نقل قول:
من نمی دونم سطح اطلاعات شما در مورد بازی سازی و ... چقدر است ولی با این طرز صحبت یه چیزایی گیرم اومد ...
در ضمن دوست عزیز ساخت یه مرحله و ساخت انیمیشن اون مرحله و قرار دادن در بازی و ... کار به این اسانی نیست که شما به زبون میاری باید فردی که می خواد مرحله بسازه برنامه نویسی رو فول باشه ...در ضمن اون اسمی که شما به کار می بری (منظورم مد هست)فکر کنم هنوز معنی مد رو نمی دونی !!مد یه چیز پیش پا افتاده و ساده هست نسبت به ساخت مرحله(ساخت مد هم سختی مخصوص خودش رو داره )
فکر کنم متوجه قضیه شده باشی...:5:
سلام ...نقل قول:
دوست عزیز می خواستم بپرسم شما دقیقآ می دونید که بعد 6 سال عرضه شده یا همینطوری رو هوا می گید؟:13:
راستی کار ساخت این بازی با این امکانات تو ایران هنوز به 7 ماه نرسیده چطوری بازی تموم شود؟!
نه عزیزم علاف نیستم بیام رو هوا بگم که ! GT5 که همین چند روز پیش عرضه شد از سال2004 در دست ساخته ، حتی وقتی نسخه قبلی داشته ساخته میشده اینم در دست ساخت بوده ، همونطور که همین الان GT6 در دست ساخته!alan wake هم از سال 2005 در دست ساخته E3 سال 2006 اولین تریلر بازی نشون داده شد سال 2010 هم بازی عرضه شد !نقل قول:
سلام ...
دوست عزیز می خواستم بپرسم شما دقیقآ می دونید که بعد 6 سال عرضه شده یا همینطوری رو هوا می گید؟:13:
راستی کار ساخت این بازی با این امکانات تو ایران هنوز به 7 ماه نرسیده چطوری بازی تموم شود؟!
+
هر بازی در محدوده زمانی خاصی باید عرضه بشه ، شما همین الان اگه یه زمان اعلام کنید مثلا بگید 2 سال دیگه در فلان روز فلان ماه این بازی عرضه میشه بهتره
فکر کنم شرکت های بازیسازی بزرگ دنیا هم نتونن زمان دقیق ساخت بازیشون رو پیش بینی کنند ...چون خیلی اتفاقات و مجوز گیری و خیلی اتفاق های دیگه که من و شما ازشون بی خبریم هست که اصلآ کسی نمی تونه حدس بزنه فلان بازی در فلان سال و فلان ماه و فلان روز و فلان ساعت و ...:31:بازیهای معروف هم مثل همین مکس پین که قرار بود کی ببیاد هنوز نیومده ...:31:نقل قول:
!!! برادر من شرکتای بازیسازی بزرگ برای هر ثانیشونم برنامه دارن یعنی چی نمی تونن زمان مشخص کنن !!! GT5 چند باری که تاخیر خورد همه حرکات تاکتیکی برا ی عرض بازی در زمان ی مناسب تر جهت فروش بیشتر بوده !نقل قول:
فکر کنم شرکت های بازیسازی بزرگ دنیا هم نتونن زمان دقیق ساخت بازیشون رو پیش بینی کنند ...چون خیلی اتفاقات و مجوز گیری و خیلی اتفاق های دیگه که من و شما ازشون بی خبریم هست که اصلآ کسی نمی تونه حدس بزنه فلان بازی در فلان سال و فلان ماه و فلان روز و فلان ساعت و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازیهای معروف هم مثل همین مکس پین که قرار بود کی ببیاد هنوز نیومده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبول دارم کادر شما محدوده اطمینانی به بازگشت سرمایه و وقتتون ندارید ، بعضی هاتون مشغول درس هستین و .. اما بازی شما هر چقدر هم عالی باشه و روش کار کرده باشین اگه قرار یاشه سه سال دیگه عرضه بشه توان رقابت با بازی ها ی دیگه حتی بعضی بازی های ایرانی رو نخواهد داشت(هر چند الانم از نظر گرافیکی بخاطر محدودیت های موتورتون نمی تونید چندان کار خارق العاده ای انجام بدین )
لطف کنید و هر وقت بازی اومد ببرینش زیر سوال . الان که هنوز نیومده چطور نظر میدید شما ؟نقل قول:
هر چند الانم از نظر گرافیکی بخاطر محدودیت های موتورتون نمی تونید چندان کار خارق العاده ای انجام بدین )
لطفا از بحثای بیهوده مثل اینکه خارجی ها بهترن و ما هیچی نمیشیم که تنها اثرشون دلسرد شدن کساییه که واقعا زحمت میکشن خودداری کنید .
این تاپیک برای این باز هست تا نظر و انتقادی اگر دارید بیان کنید نه اینکه هنوز هیچی نشده همه چی رو ببرید زیر سوال
ممنون