به نظرتون این کنفرانس بعدی آیپد جدید رو معرفی می کنند؟
اگر که این کار رو بکنن خیلی سالار مردین.:46:
Printable View
به نظرتون این کنفرانس بعدی آیپد جدید رو معرفی می کنند؟
اگر که این کار رو بکنن خیلی سالار مردین.:46:
طبق گزارش شرکت های سازنده قطعات آی پد اعلام شد که آی پد دارای ۲ دوربین هست که یکی در جلو و دیگری در عقب
جالب تر از همه اینه که اسلات کارت حافظه SD رو هم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما نظر خودم
این ها هم شایعست به ۲ دلیل :
۱ ) دوربین جهت عکاسی برای آیپد بیهوده خواهد بود
۲ ) اپل هیچ گاه کاری نمیکنه تا کارت اس دی مستقیم به آیپد متصل بشه چون عملا محصول Camera Kit بدون استفاده میشه و رو دست اپل میمونه:31::31:
منبع : -----------
....فک کن یه وسیله 10 اینچیو بگیری طرف یکی ازش عکس بگیری!!:31:نقل قول:
گمانه زنی ها پیرامون محصولات آینده اپل همیشه بسیار ! اما چیزی که مسلم هست اینکه اپل بهترین انتخاب رو خواهد داشت !
به شخصه بعید می دونم دوربین دوم ( پشت ) در کار باشه مگر اینکه کارایی خاصی براش در نظر بگیرن بجز عکس !
با حرفتون موافقم. در ضمن گذاشتن دوربین عکاسی بر روی یک تبلت(!!!) واقعا کار عجیبیه. مثل این میمونه که روی لپ تاپ دوربین عکاسی گذاشت به هرحال آیپد هم یک جور کامپیوتر شخصی (Tablet PC) است.نقل قول:
در مورد آیپد بعدی نظرمن:
۱- چیزایی که حتما میبینیم:
-ژایروسکوپ حتما داره
-دوربین جلو برای facetime حتما داره
۲- چیزایی که احتمالا میبینیم:
-سبکتر و نازکتر
-باتری بهتر
-یا رم ریدر و یا یه میکرو usb
-اسپیکر قوی تر
۳- چیزایی که نمبینیم:
-صفحه بهتری وجود نخواهد داشت حداقل رزولشن تغییری نمیکنه؛ خیالتون راحت
-دوربین پشت خیلی خیلی بعیده داشته باشه
-سایزی غیر از اینی که هست اصلا فکرشو نکنید
نقل قول:
كاملا موافقم ! بايد به ليست شما صفحه نمايش رتينا هم اضافه بشه :11:
سلام دوستان ...
من به تازگي يه iPad 32 Gb خريدم ...
ميخوام بدونم چطوري ميشه كتاب الكتريكي بريزم ؟
چطوري ميشه برنامه بريزم ؟
براي برنامه ريختن بايد چيكار كنم ؟
حتما بايد بدم دستگاه رو برام ه ك كنن ؟
كجا ه ك ميكنن ؟
ممنون :دي
خودتون مي تونيد براحتي جيل كنيد و هر برنامه اي خواستيد بريزيد
همه ي آموزشهاي لازم هست
جيلبركش با جيلبريك آيفون فرقي نداره
دوستان سلام.
اما من فکر نکنم آیپد بعدی تو همین چیزا خلاصه بشه.آخه اپل همیشه یه سوپرایز هایی داره.همیهش غافل گیر می کنه.
ایندفعه هم مثل همیشه.اگه منظورتون بدون اون سوپرایز هاست خوب بله می تونیم از اینا نام ببریم.:31:
اولین نکته که باید هواستون باشه اینه که همه کارهاش رو خودتون باید انجام بدیدنقل قول:
چون فقط با یک سیستم و با یک iTunes میشه روی آیپد چیز بریزی و اگه اون آیپد رو وصل کنی به یه سیستم دیگه با یه iTunes دیگه همه اطلاعات شما پاک خواهد شد
اول از همه IOS 4.2 رو دانلود کنید و روی اون نصب کنید و بعد اون جیلبریک کنید
که آموزشهاش هست
وقتی جیلبریک رو یادگرفتید کم کم همه نکته هاش رو یاد میگیرید
اینجا آموزش هست ولی به این آدرس هم یه سر بزنید بد نیست
توی آدرس دش دوم رو برداریدکد:http://www.i-ph-one.ir/forums
قسمت آیپد همه آموزش هاش هست
در مورد کتاب الکترونیکی هم وقتی جیلبریک کردید نرم افزار iBook رو نصب میکنید و از طریق iTunes میتونید کتابهای آیپد که با فرمت epub هستند رو نصب کنید
یا اگه میخواید از فرمت PDF استفاده کنید باید برنامه خاص خودش رو نصب کنید که چند تا هستند اگه خواستید بگید اسماشون رو بگم
جناب کاتالونیا یه سوال از شما:آیپدتون تری جی هست یا نه؟
با این میشه هر فایلی رو ایپد کپی کرد؟!!
اتفاقا خواستم بپرسم چطوري ميشه اينو تشخيص داد ؟نقل قول:
این آیپد 3Gنقل قول:
و این هم تفاوتشون
اونی که اون مشکیه رو بالاش داره 3G هست
نقل قول:
ممنون !
نه .
3G نيست ...
فرقش چيه ؟
+
براي كتاب ها من شنيده بودم بعضي از كتاب ها رو ميتونه بخونه ! واقعيته ؟
3G سیمکارت میخوره GPS دارهنقل قول:
همین
که سیمکارتش برای استفاده از اینترنت و SMS دادن هست و ...
در مورد کتاب هم شاید منظورشون کتابهای صوتی بوده باشه
یا شاید هم نرم افزاری باشه که متن رو تلفظ گنه که من ندیدم
کتابهایی هم هست که به صورت نرم افزاری هستند که خوب اونها رو بله خودش براتون میخونه
البته همه اینها مربوط به زبان انگلیسی هست
:20:
من ورژن دستگام 3.2.2 هست ..
چطوري بايد جيل بريك كنم ؟
+
من اينترنت وايرلس ندارم .. چطوري وصل شم اينترنت .. ميشه با كامپيوتر share كرد ؟ ( ADSL )
ممنون
با برنامه limera1n باید جیلبریک کنیدنقل قول:
من ورژن دستگام 3.2.2 هست ..
چطوري بايد جيل بريك كنم ؟
+
من اينترنت وايرلس ندارم .. چطوري وصل شم اينترنت .. ميشه با كامپيوتر share كرد ؟ ( ADSL )
ممنون
limera1in.com
باید اینترنت وایرلس داشته باشید راه دیگه ای نداره. یه نوتبوک از کسی بگیرید و اینترنتشو رو وایرلس share کنید
همونطور که دوستمون گفتند بدون وایرلس نمیشه کاری کردنقل قول:
پیشنهاد میکنم یک مودم وایرلس حتما بخرید چون اگه این کار رو نکنید از خیلی چیزهای آیپد محروم خواهید بود چون خیلی از برنامه های آیپد به اینترنت احتیاج داره
این همه خرج کردید یه مودم هم روش
:20:
ممنون از دوستان
فقط اگه ممكنه ميشه بگيد چطوري ميشه فايل شامل موزيك و عكس و ... روي iPad ريخت ؟ ( بدون اين كه هك باشه )
فك كنم از طريق iTunes باشه ولي اگه ميشه دقيق بگيد بايد چيكار كنم ...
+
iPad ويدئو با چه فرمتي ميخونه ؟
شما وقتی iTunes رو اجرا میکنید قبل از اینکه آیپد رو به سیستم وصل کنید هر چه که میخواهید درون آیتیونز درگ کنیدنقل قول:
توی ستون سمت چپ نوشته Music و Movie و ...
داخل اونجا بشید و هر چی که میخواهید درگ اند دراپ بکنید
بهتر است یک اکانت هم در iTunes بسازید که باید از چیز پی ان استفاده کنید چون تحریمیم
وقتی این کارها رو انجام دادید آیپد رو به سیستم وصل کنید تا اطلاعات Sync شود
در مورد فرمت ویدیویی هم فرمت MP4 و MOV را ساپورت میکنند
اگه ریختید و ارور داد یعنی اینکه سایز فیلمتون با آیپد سازگار نیست
برای تبدیل فایلهاتون هم میتونید از برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate 6 استفاده کنید
موفق باشید
همچنین می تونید از برنامه VLC که بصورت مجانی هم هست استفاده کنید که اکثر فرمت ها رو بدون مشکل ساپورت می کنه . البته این در مراحل بعدی کارتون قرار می گیره .نقل قول:
iPad ويدئو با چه فرمتي ميخونه ؟
سلام
دوستان من iPad ورژن 3.2.2 دارم وقتي خواستم جيل بريك كنم همون ابتداي كار كه به كامپيوتر وصل كردم ديگه خود iPad هنگ كرد و وقتي به كامپيوتر وصل ميكنيم پيغام ميده .
الان روي صفحه ي iPad فقط عكس يو اس بي و آيتونز رو نشون ميده و هيچ كاريش نميشه كرد .. ( البته ميشه خاموشش كرد )
حالا چيكار بايد بكنم ؟
ممنون
+
ويرايش :
با برنامه tiny umbrella درست شد ...
سلام
من یه چند تا سوال برام پیش اومده.آیپد رو باید مثل آیفون ه ک کرد ؟ و اگر آره مراحلش سخته ؟ و آخرین سوال اینکه اصلا ارزش داره آدم یک میلیون بده براش ( کاربرد هم بیشتر برای بازی و موزیک و فیلم دیدن + زنگ زدن و مسیج بازی :31: ؟) ممنون میشم دوستان کامل راهنمایی کنند
بله ولي خيلي راحته :11:نقل قول:
همه ي اين كارهايي كه گفتيد ميشه انجام داد ولي تماس رو خير نميشه كاري كردنقل قول:
و آخرین سوال اینکه اصلا ارزش داره آدم یک میلیون بده براش ( کاربرد هم بیشتر برای بازی و موزیک و فیلم دیدن + زنگ زدن و مسیج بازی :31: ؟) ممنون میشم دوستان کامل راهنمایی کنند
من كه هيچ وقت حاضر نيستم يك تبلت رو بگيرم كنار گوشم باهاش مكالمه داشته باشم :31: اصلا با عقل جور در نمياد :31:
پیام جان ، این حروف گ چ پ ژ کجاست ؟ یا اصلا نیست یا من نمی تونم پیداش کنم !نقل قول:
شما روی کیبورد مثلا روی دکمه ب انگشتت رو نگه دار میبینی که پ رو هم باز میکنهنقل قول:
بقیش رو هم خودت پیدا میکنی :46:
ممنون . این راه به ذهنم نرسیده بود .
اضافه کنم برای حرف پ ، حرف ب
برای حرف چ ، حرف ج
برای حرف ژ ، حرف ز
و برای حرف گ ، حرف ک هست .
سلام.
دوستان می خواستم بپرسم آیا برنامه ای هست که با اسکن اثر انگشت صاحب دستگاه قفلش باز بشه؟
با تشکر
نقل قول:
سلام
هست ولی همش فیک هست و درست کار نمیکنه
نقل قول:
بله،بنده خودم هم یه چند تایی دانلود کردم که همشون فیک بودن.یعنی اینجوری کار می کردند که باید برای مثال خط اسکن 3 بار بالا و پایین بره بعد قفلش باز می شد.یعنی خودت تعداد خط اسکن رو تعیین می کردی.دیگران هم فکر می کردند واقعا داره اسکن می شه.
سوالم این بود که اگه یه دونه واقعیش هست معرفی کنین که شما هم گفتین نیست.
سوال بعدی این که آیا کسی از دوستان خبری از کنفرانس بعدی اپل داره؟و آیا ممکنه که تو این کنفرانس آیپد جدیده رو معرفی کنن؟شما چطور از کنفرانس بعدی اپل خبردار می شین؟
با تشکر
نقل قول:
آیپد یا آیفون سنسوری برای این کار ندارند !
کنفرانس بعدی احتمالا تو ژانویه هست و مسلما در مورد آی پد خواهد بود
همه از خود سایت اپل از زمان کنفرانس ها با خبر میشن
نقل قول:
البته باید این رو هم اضافه کنیم که سایت نارنجی هم هست اما یه کوچولو فعالیتش کمتر از قبلناست.
راستی مگه سنسور می خواد؟همین که تاچ هستش برای برنامه نویس ها کافیه دیگه.مگه نیست؟اگه چیزی لازم باشه خود برنامه ی مورد نظر باید برای خودش فراهم کنه.چون این گونه برنامه ها مخصوص شرکت نیستند که کمپانی براشون سنسور قرار بده.البته این نظر شخصی خودمه.
هر کسی نظری داره دیگه.:31:
آیپد برای من بهترین محصول اپل بود.یعنی باهاش بیشترین حال رو کردم.یه چند ماه پیش بود که از چنگم در آوردنش:31:منم داشتم یکی دیگه می خریدم که دیدم زمزمه هایی از مدل جدید به گوش می رسید.گوشم تیز شد و منتظر موندم تا ...
خیر کافی نیست و با یک صفحه تاچ نمیشه اثر انگشت رو اسکن کرد ... اصلا صفحه های تاچ اون Precision مورد نیاز برای اسکن اثر انگشت رو ندارن.نقل قول:
راستی مگه سنسور می خواد؟همین که تاچ هستش برای برنامه نویس ها کافیه دیگه.مگه نیست؟اگه چیزی لازم باشه خود برنامه ی مورد نظر باید برای خودش فراهم کنه.چون این گونه برنامه ها مخصوص شرکت نیستند که کمپانی براشون سنسور قرار بده.البته این نظر شخصی خودمه.
در این حد تخصصیه؟:18:
یعنی هیچ کدوم از کار هایی که می کنیم رو نمی شه save کرد؟
منظورم با تاچ هستش.
چکاریو Saveکنید ?نقل قول:
کلا برای مثال یه کاری که با تاچ می کنیم رو.
من شنیدم بودم می شه این کارو کرد.
نقل قول:
متوجه منظورتون نشدم :13:
یکی از دوستان می گفت:برای مثال اگه انگشتتونو روی یه برنامه ببرید و فشار بدید،می شه این حرکتو save کرد.دقیقا جمله ی خودشه و منم یشتر از این نمی تونم ازش برداشت کنم.