نقل قول:
کنکور هم میتونم بدم؟!آقا من با کلی امید و آرزو میخوام برم از راه دور کلی برنامه ریزی کردم خواهشا کمک کنید...
دولتی نداره؟!
نقل قول:
کنکور هم میتونم بدم؟!آقا من با کلی امید و آرزو میخوام برم از راه دور کلی برنامه ریزی کردم خواهشا کمک کنید...
دولتی نداره؟!
سلام دارم خدمت کاربران عزیز
به نظرتون با این نمره ها میشه تک ماده زد یا باید شهریور امتحان داد
ریاضی 3 انسانی نمره مستمر اول=10 پایانی اول=1 مستمر دوم =درحد 15 تا 17 نمره کتبی نهایی 4.5 به نظرتون میشه تک ماده بزنم یا شهریور پاس بشه
پاسخی نبود
شما برای تک ماده باید نمره ی نهایی بالاتر از 7 داشته باشین و یک تک درس هم اگه بالای 4.5 یا 4.75 (مطمئن نیستم) باشه میتونین تبصره بزنید.نقل قول:
ربطی به کنکور نداره برادرنقل قول:
دیپلم دیپلمه با هر دیپلم (نظری) میتونین هر کنکوری بدین و هر دانشگاهی قبول بشین.
سلامی مجدد
به نظر دوستان اعتراض به نمره امتحان نهایی تجدید شده در حد 4 تا چه حد میتونه تاثیر داشته باشه یعنی نمره میدن
اگه میخوای چند نمره اضافه بشه ک نه[emoji3] در حد نیم نمره اگه خودت میدونی بیشتر اضافه نمیشی بیشترم نمیدن مثلا 2-3 نمره!نقل قول:
اصلا نگاه نمیکنن:دینقل قول:
خیلی زور بزنن سا نیم نمره اضافه کنن یا کم کنن.
شانس ما همینه اگه این 4 نشد 2
دوست عزیز من تا حالا ندیدم کم کنننقل قول:
شما اگه چیزی برای از دست دادن نداری حتما بزن اگه داری برای 0.5 نمره ریسک نکن خودتو بندازی خودت بشین حساب کتاب کن
معمولا با اضافه میکنن یا نمره تغییری نمیکنه 4 نمیشه 2 ینی
اعتراض که زدم به نظرتون با این نمره قابلیت تک ماده رو داره نمره زیر 7 تا اونجایی که اطلاع دارین میشه تک ماده بزنم
یک درس رو میتونین بالای 4.5 بزنید (تو کل دبیرستان)نقل قول:
متشکرم همینو میخواستم بفهمم و از کلیه دوستانم متشکرم که راهنمایی کردن
دوستان سلام ظاهرا با اعتراض نمره چندانی اضافه نکردن و تک ماده زیر 7 رو هم قبول نمیکنن درحالی که یه بازرس اموزش و پرورش اومد گفت دو درس رو از 0 تا 9.75 قابلیت تبصره داره الان همشون زدن زیرش به نظرتون چیکار کنم مجموع نمره سالانه 5 خورده ای شد یه راهنمایی بکنینن
این قانون کجا نوشته شده؟ برای پیش قابل اجراس ؟ یعنی ی درس تو پیش 4.5 بشه نمره سالانه نه 7 تک ماده میشه زد!؟؟؟؟نقل قول:
من اولین باره میشنوم
همه ارگان ها رو گشتم چنین بخش نامه ای نبود زیر 7نقل قول:
نقل قول:سما اگه داوطلب روزانه و حضوری باشین حق استفاده دارین اگه غیر حضوری یا شبانه باشین نمیشه.نقل قول:
بفرما ایشون دیپلم رو گرفته و سوابقش هم آموزش و پرورش تایید کرده و برای کنکور امسال هم شرکت کرد
به درس شیمی دقت کنین، زیاد بودن همچین قبولی هایی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان منی ک 3 سال اول روزانه رفتم سال چهارم مدرسه بزرگسال ک نمره هاش با مستمر رد شده ولی فقط ی ترمه نه دو ترم جزو کدوم دسته میشه؟؟؟؟؟ ضمنا شبانه غیر حضوری نیس کلاس دارن (اینو چون رفته بودم اموزش پرورش پیش ی بنده خدایی میدونم)نقل قول:
شما میتونی یکی زیر 7 رو تبصره بزنی اگه از تبصره ها استفاده نکرده باشینقل قول:
بله راه دور و بزرگسالان همه هم حضوری دارن هم غیر حضوری
من تبصره یه یار برای سوم استفاده کرده بودم (بالا هفت بودم) برای چهارم زیر 7 میشه الان؟پس چرا مدرسه به من نگفت!!نقل قول:
برای پیش نمیشه اون برای دبیرستان که دیگه کسی نمونهنقل قول:
اون دوستمون سوم رو پرسیدن
تو پیش تا جایی که من میدونم یه تک ماده بالای 7 میشه ولی بازم از خود اموزش پرورش زنگ بزنید و بپرسید.
دوستان سلام این نتایج امتحانات منه دو تجدید اوردم کدوم رو میتونم تبصره بزارم و مگه نگفتین یه درس میشه پایین 7 تبصره گذاشت جریان چیه
و الان من باید چیکار کنم :n27:
سلام دوستاننقل قول:
من چند وقتی اینجا نبودم و گرنه زودتر جواب میدادم
دوست عزیز چرا مردم را گمراه میکنی این درس شیمی که شما میگی مال نمره کتبی هست که قاعدتا با مستمر طبق قانون خودش (چون قانون روزانه با شبانه فرق میکند ضریب ها) ضرب و جمع میشه و صد در صد بالای 7 شده که تونسته تک بزنه
استاد بزرگ
این شخص حتی نمره مستمر هم نداشت
هر کس براش مهم باشه میتونه بره بپرسه! با زور تفنگ به کسی نگفتم قبول کنه!
این ک نوشته نمره کتبی یعنی نمره برگه.حالا اینکه مستمر و ترم اول داشته یا نه باید از خود طرف پرسید
ولی ی چیزی
اگه مستمر نداره پس چطوری با چند تا نمره 7 و 8 در سال سوم قبول شده!؟؟؟؟؟؟؟؟:n29:
برای اونا همه مستمر داشتهنقل قول:
اصلا داشتن مستمر یا نداشتن مهم نیست فرض میگیریم داشته 20 هم بوده
ببین بحثی که الان هست اینه که تو امتحانات برای اینکه بتونید تبصره بزنید حتما نباید نمره برگه بالای هفت باشه
اگه یه درس بالای 4.5 باشه میشه حالا با مستمر یا هر کوفت و زهرمار دیگه میتونید تبصره بزنید
اون دوست مون که سوال پرسیدن یه بنده خدایی بودن که امتحان 4 گرفته بود گفت راهی هست این رو تبصره بزنم منم گفتم بله 4.5 نیمش کن امکانش هست و به چشم دیدم دیگران رو که زدن
حالا نمیدونم انحراف و گمراهی خلق الله کجای حرفم بود!
با مستمر خوب صد درصد میشه 4.5 تبصره زد ب هفت میرسه هفت هم تبصره قبولنقل قول:
منم مشکلی نمیبینم
ولی بدون مستمره ک نمیشه باید ب 7 برسه جمع نمرات ک بشه تبصره زد
نقل قول:
شما اگر راست میگی که زیر هفت میتونه تبصره بزنه سند بیار اونم رسمی
یعنی بخشنامه خود وزارت اموزش و پروش . شما نزارید من گفته خودم را میزارم
اوکی
افتاد بگو خوب!!
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
ببین فقط خودت ببین چقدر حرفات متناقض هم هستندنقل قول:
فقط دوستان ببینند و خودشان حرف این دوست را قضاوت کنند
ویرایش:گاهی اوقات (مثل امروز من) ادم به دلایلی عصبانیه و نمیدونه چی میگه
سو تفاهم شده دوستان من نمره نهایی رو گفتم، چون به غلط جا افتاده که امتحان زیر هفت به تبصره ای در کار نیست!
اون دوستی که ازش سوابق گرفتم به من گفت مستمر نداره!
از دوستانی که تو همین پست (قبل ویرایش) و پستای قبلی بهشون توهین کردم عذر میخوام
موضوع فقط کمی کج فهمی داشت
قصد من فقط کمک به دانش آموزانه که تو یه سیستم افتضاح گیر افتادن نه چیزی دیگه ای:)
نقل قول:
^
الکی بحث رو ادامه نده برادر من(بهانه های بنی اسراییلی نگیر) خواهشا
مصداق بارز شماست
من که گفتم سند بیارنقل قول:
یکی به نعل میزنه یکی به میخ
حرف شما میشه متین
من ک نمیفهمم یعنی بدون نمره مستمر 4.5 قبول شده :n04: بقیش چی :n04:
عزیز پست قبل رو یه نگاه بنداز دیگه توضیح دادم اون تناقضات رو
گفتم اون گفته ولی مطمئنن داشته مستمر
حرف من این هست با نمره نهایی زیر هفت هم میشه تبصره زد، برخلاف اینکه باب شده تو برگه حتمن باید الای 7 بگیری
اینکه باب شده ک چرته و مشخصنقل قول:
سلام
دوستان من سوم ریاضی هستم.تا سال های پیش معدل زیر 17 نمیومد اما امسال یک مشکل بزرگی واسم پیش اومد که خیلی بد امتحان دادم. 4 تا از درس هام رو افتادم که 2 تاشون رو تک ماده زدم. الان باید بره شهریور (تا 20 روز دیگه) 2 تاشونو امتحان بدم.
یه سوالی داشتم: اگه شهریور ماه هم نتونم قبول بشم چی میشه؟ چند جا شنیدم باید برم بزرگسالان. بزرگسالا چطوریاست؟ اصلا خبر ندارم. برم بزرگسالان یک سال عقب میمونم؟یعنی امتحان دی رو که دادم منتظر میمونم تا مهر سال آینده که برم پیش؟؟
بعضیا هم گفتن نه میری پیش میخونی فقط دی ماه میری امتحان میدی و دباره همون پیش رو ادامه میدید.
خیلی ممنون میشم راهنمایی کامل بکنید. کلا گیج شدم.
از یه جا شنیدم که نمره شهریور ماهم بالای 7 باشه قبوله!! یکی دیگه گفتش که نه باید بالا 10 باشه!!
لطفا کامل راهنمایی کنید.
up /
شما شهریور قبول نشی میری بزرگسالان و سوم رو ادامه میدی و دی ماه اون 4 تا درس رو امتحان میدی اگه قبول شدی بهمن ماه پیش دانشگاهی رو شروع میکنی و شهریور تمومش میکنی.نقل قول:
سلام دوستان
من نمونه سوالات کارگاه هنر 1 و 2 و هنر و ادب پیش دانشگاهی هنر رو می خواستم.
کسی می تونه کمکم کنه؟
ممنون
سلام من دانش اموز غیر حضوریم سال سوم رشته تجربی میخواستم بدونم باید تو برگه چند بگیرم تا قبول بشم ؟
سلام بچه ها یه سوال خیلی حیاطی من برای دیپلم گرفتن تودی ماه 25واحد مونده باید تودی ماه حتما دیپلم رو بگیرم وگرنه دیگه بدبخت میشم ایامیشه 25 واحدبردارم؟واگه میشه چگونه وکجا؟لطفاراهنمایی کنید ممنون میشم
اونکه آره میشه برداشت حتی کل درس ها.شما برو مدارس بزرگسال یا مراکز از راه دور سوال کن.این ک کدوم رو بری بستگی به وضعیت فعلی خودت داره بری حضوری سوال کنی خیلی بهتر دستت میاد.راستی حتما تاکید کن نمره مستمر هم میخوای ک کمکت کنه.نقل قول: