درود.
دوستان روش شارژ پرینتر SCX-4623F به چه صورت است؟ ممنون اگه راهنمایی کنید
Printable View
درود.
دوستان روش شارژ پرینتر SCX-4623F به چه صورت است؟ ممنون اگه راهنمایی کنید
دوستان پرینتر سامسونگ 3205 هم واسه شارژ ریست میخواد؟
من آموزش شارژ کردن کارتریج چاپگر Samdung 1660 رو میخوام... اگر کسی بلد هست لطفا من رو راهنمایی کنه...ممنونم
فكر كنم شارژ4623fخيلي سخته كه دوستان جواب نميدن.29صفحه رو از اول چك كردم امان از يك جواب براي4623f
اساتيد لطفا راهنمايي كنيد
سلام
من سامسونگ 1610 را شارژ کردم البته این بار چندمش است
الان یک طرف صفحه بسیار کمرنگتر از طرف دیگه ست (در حد ناخوانا)
راهنمایی بفرمایید که علت می تونه از چی باشه
آقا یکی جواب این آقا رو بده منم همین مدل رو دارم خواهشن اگه آموزش دارین ارائه بدبن.canon lbp 3010 تک رنگنقل قول:
سلام
دوستان دارم و سایر اقلام کارتریج رو میشه با پنبه آغشته به الکل سفید پاک کرد یا خیر؟
منظورم دو میله سیاه رنگ باریک و کلفت و درام هست
پرینترم سامسونگscx2300 هست
در صورتی که هر یک ار اقلام زیر را نیاد با الکل پاک کرد ماده تمیز کننده آن را معرفی نمایید
با تشکر
نقل قول:
دوست عزیز نیازی به الکل نیست !چون چربی وجود نداره که بخایی پاکش کنی!پودر تونره که از ترکیب دانه پلاستیک +رنگدانه است .شما فقط با یه پارچه که پرز نداشته باشه تمییزش کنی کافیه!!!!!!!!!!!!!
سلام
اگه میشه روش شارژ ml 1671 رو لطف کنید
این مدل هم باید ریست بشه بعد شارژ؟
سلام ضمن تشکر ازmjzaret عزیز .
کاش در صفحه اول مینوشتی که مدلهای 1018-1020 و ... مثلا از مدل 12A هستند .البته این از بی تجربگی من هست که نمیدونستم همینطور مدلهای دیگر منم به دوستانی که تو زمینه پرینتر تازه کارند پیشنهاد میکنم کارتریج هاتون رو نگاه کنید اگرچه مدل پرینتر ها فرق میکنن اما مدل کارتریجشون یکی هست بنابراین دنبال مدل کارتریج باشید تا پرینتر.
اما دو تا سوال دارم ؟ اولا چرا لینک های صفحه اول دانلود نمیشه اگر لینک های اصلاحی در صفحات دیگه ای هست بگید ممنون میشم
ثانیا اگه میشه یه تاپیک برای جوهرهای پرینترهای لیزری ایجاد بشه که هم معرفی بشه هم قیمت و مارکش بحث بشه الان یکی میگه wox یکی میگه ... هر کدومم یه قیمت
ممنوم
سلام دوستان
خواهش میکنم اگر کسی کانن MF 3010 را داره ، آموزش شارژ کارتریجش را قرار بده ،مشخصات نوشته: کارتریج 725 ، تونر 215
اگر دوستان لطف کنند ،ممنون میشم
سلام خسته نباشید...
چرا فوم رول زود به زود خراب میشه ؟
مشکل از کجاست؟
فوم رو باید تمیز کرد یا نکرد؟
یکی میگه باید تمیز کنی یکی میگه باید تمیز نکنی... اصلا نباید به فوم دست زد!!!
سلام از دوستان اگر کسی روش شارژ Lexmark E260 رو بلده ف ممنون میشم بگه !
+ 2تا سوال بی ربط :
1. lexmark برند خوبی هست ؟
2. این که میگن چیپ سوزنده یا فلان کار وو کنی چیپ میسوزه یعنی چی ؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
برندش که خوبه اما من نشنیدم کسی که داره ازش زیاد راضی باشه پیشنهاد من اچ پی هست برات
من اون موفع میخواستم همین مدلو بگیرم شنیدم که نباید بزاری جوهرش تموم بشه و کیتش بسوزه چون برای شارژش دردسر داری اما اگه به موقع شترژ کنی مشکلی نداره
نقل قول:بغلش درب پلاستیکی داره و باز میکنی و فقط و فقط پودر مادیران 950 و یا 65 گرمی بریز.نقل قول:
سلام از دوستان اگر کسی روش شارژ Lexmark E260 رو بلده ف ممنون میشم بگه !
تقریبانقل قول:
1. lexmark برند خوبی هست ؟
اما بسته به کاربرد داره.
چیپ روی کارتریج بعد از حدود 4000 الی 5000 برگ باید عوض بشه.نقل قول:
2. این که میگن چیپ سوزنده یا فلان کار وو کنی چیپ میسوزه یعنی چی
و 2 مدل چیپ دارند.
11ای و 11اف
و متاسفانه چیپ دائمی موجود نیست و باید چیپ موقت خرید کنید.
موفق باشید.
سلام..بچه هر كدوم تونستيد خواهشا بهم كمك كنيد..
من Hp b209a دارم با كارتريج 564...براي اولين بار خواستم شارژ كنم همونطور كه بهم گفته بودن هم عمل كردم يعني كاغذ را تا سر سوراخ برداشتم و رنگ رو با سرنگ توي سوراخ ريختم تا جايي كه رنگ از پد پشت كم كم بياد بيرون پر كردم و سر جاش گذاشتم توي hp solution هم رفتم ولي وقتي ink رو چك ميكنم پر نشده!همون علامت اخطار زرده هست...پس اينهمه رنگ من كجا رفت؟؟؟بچه ها خواهش اگه كسي ميدونه كمك كنه... خدا خيرش بده
با سلام
من یک پرینتر 4 کاره پاناسونیک مدل KX-FLB 802 دارم که الان تونرش تموم شده . من تا الان تونر شارژ نکردم . میخواستم بدونم خودم میتونم اینکار رو انجام بدم ؟
اگر ممکنه فایل آموزش تصویری رو برای من قرار بدید .
با تشکر
سلام
پرینتر من LBP3010B کانن است
لط کنید نحوه شارژ انرا بزارید
آیا لازمه چیپ آنرا عوض کنم؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
نیاز به تعویض چیپ نمیباشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ، کسی از نحوه ی شارژ تونر استارتر brother hl-2240 اطلاعی داره ؟؟ تو سایتای خارجی کیتشو گذاشتن واسه فروش ولی راهنماشو نذاشتن.ممنون میشم راهنماییم کنین.
سمت راست مخزن تونر پوشش پلاستیکی رو بر میدارید و شارژ میکنید.
ممنون ، ولی واسه من استارتره ! درپوش داره ولی اون چرخ دنده های معروف رو نداره ، البته اینجور که میگن !!!نقل قول:
آقا سلام
همگی خسته نباشید
من یه مشکلی دارم
یه پرینتر hp2055 دارم
وسیله ی کارمه
واقعا برام به صرفه نیست هر دفعه بدمش به این شرکتها برام شارژ کنن(اونم شارژی افتضاح)
=============
توی سایت ایران hp یه آموزش واسه پرینتر های 2055 و 2035 دیدم
تبدیلش کردم به فایل pdf ولی فکر میکنم توی عکس های آموزشی عکسها متعلق به کاتریج 2035 هستش
چون اصلا کارتریج من این شکلی نیست
خلاصه چه سرتونو درد بیارم
نتونستم مکان پین ها رو گیر بیارم واسه اینکه سوراخ کنم و به پین ها برسم و بتونم فک هاشو از هم جدا کنم
فایل رو ضمیمه میکنم
اگه امکان داره راهنمایی بفرمائید
ممنون از همه
سلام.
یه لیزری رنگی دارم مدل 1415fnw یه بار دادم شارژش کردن (مثلا کلی تحقیق کردم) یه جور ناجوری گند زدن تو کارتریجش. کم رنگ و کثیف چاپ میکرد. بردم یه جای دیگه گفتن کارتریج رو خراب کرده قبلیه و باید نو بخری. خلاصه 4 تا طرح اصلی خریدیم از قرار هر کدوم 90 تومن. مثل فابریکش خوب بود. تموم که شدن بردیم برا شارژ یه جای دیگه. جاتون خالی چنانی گند زدن توش که اشکم در اومد. گفتن چون کارتریج هاش غیر اصلی بوده نمیشه شارژ کرد. دوباره 4 تا کارتریج دیگه خریدیم این دفه فابریک به قرار هر کدوم 120 هزار تومن ناقابل!!! !!! !!! عالی چاپ میکنن مثل روز اول. الان رو به اتمامه و من در افسردگی کامل به سر میبرم.
حالا چند تا سوال فنی پیش اومده برام:
1) یکی از آقایون شارژ کار فرمودند کارتریج های رنگی لیزری مثل سیاه و سفیداش نیست و چند بار که شارژ کنی دیگه قابل استفاده نیستن (میگفت یه ابری توش داره که خراب میشه و میشه ابره رو عوض کرد ولی خوب در نمیاد) آیا این جوریه واقعا؟
2) من تصمیم قطعی گرفتم دیگه خودم شارژ کنم. این طور که معلومه جنس تونر تو کیفیت چاپ موثره. دوستان چیپ و تونر مناسب برای پرینتر من کسی فروشی نداره؟
3) فیلم آموزش شارژ برای پرینتر من کسی نداره لینک بده؟
4) اصلا کسی شارژ نمیکنه با کیفیت خوب؟ منظورم اینه که طوری شارژ کنه که کارتریج رو به گند نده و بشه حداقل یه بار دیگه شارژش کرد... باور کنید ما پولمون رو با زحمت به دست میاریم و این جناب پرینتر ما شده پول حروم کن.
5) آموزش خصوصی کسی نمیده برای شارژ (قیمت دانشجویی) یا فیلم آموزشی فروشی کسی نداره (البته باز هم با قیمت دانشجویی)
ممنونم ازتون.
كارتريج رنگي بيشتر حالت يكبار مصرف دارند بعد از شارژ اگه طرف حرفه اي نباشه اغلب مشكلات مثل پودر ريزي و ... پيدا مي كنه.نقل قول:
اگه تجربه داري شارژ كن اگه نداري بازش ميكني فوقش ببنديش ميشي مثل اونها!
به نظرم بده يه جاي حرفه اي!:
اينجا رو هم ببين:
:31:
نقل قول:
آقا سلام
همگی خسته نباشید
من یه مشکلی دارم
یه پرینتر hp2055 دارم
وسیله ی کارمه
واقعا برام به صرفه نیست هر دفعه بدمش به این شرکتها برام شارژ کنن(اونم شارژی افتضاح)
=============
توی سایت ایران hp یه آموزش واسه پرینتر های 2055 و 2035 دیدم
تبدیلش کردم به فایل pdf ولی فکر میکنم توی عکس های آموزشی عکسها متعلق به کاتریج 2035 هستش
چون اصلا کارتریج من این شکلی نیست
خلاصه چه سرتونو درد بیارم
نتونستم مکان پین ها رو گیر بیارم واسه اینکه سوراخ کنم و به پین ها برسم و بتونم فک هاشو از هم جدا کنم
فایل رو ضمیمه میکنم
اگه امکان داره راهنمایی بفرمائید
ممنون از همه
اساتید محترم کسی نمی تونه ما رو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟
سلام. خسته نباشید.
اگه میشه نحوه شارژ کارتریج canon lbp5000 رو بگین ممنون میشم
این کارتریج ها تحصص بالایی میخواد.نقل قول:
در صورتی که دارید اعلام کنید تا اموزش شارژ رو به صورت خصوصی براتون بزارم.
اگه میشه برام نحوه شارژش رو بذار مهران جان. مرسی
سلام من یه چهار کاری hp 5610
دارم الان ارور cartridge error:
refer to device documentation to troable shoot
میده
من حرکاری که فکر کنید برای پاک کردن جای کارتریج تعویض کارتریج رو انجام دادم نمی شه
عزیزم این چه کاریه!نقل قول:
برایتان ارسال شدنقل قول:
نقل قول:
اقا دمت گرم . واقعا زحمت کشیدی .
دمه شما گرم
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
دم شما گرم . عالی بود
میشه لطفا برام اموزش پر کردن تونر KX FA85 samsung رو بزارید؟
خیلی ممنون میشم:دی
دمتون گرم از صفحه اول خوندم تا صفحه 32 جالب بود :12:.
فیلم یا آموزشی برای Canon lbp2900 ندارید لینک بدین ممنون میشم :27:.
فایل ها دانلود نمشن که ؟
من هم آدرس سایتی رو قرار میدم که به نظرم در این زمینه خوب کار کرده و آموزش شارژ كارتريج پرينتر ليزري HP مدلهاي: ۱۰۱۰ - ۱۰۱۲ - ۱۰۱۵ - ۱۰۱۸ - ۱۰۲۰ - ۱۰۲۲ و چندكاره ۱۳۱۹ - ۳۰۱۵ - ۳۰۲۰ - ۳۰۳۰ - ۳۰۵۰ - ۳۰۵۲ - ۳۰۵۵ HP: بصورت تصویری قرار داده
ادرس سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من یک پرینتر جوهر افشان canon مدل ip3600 دارم که میخوام برای اولین بار شارژش کنم ولی زیاد وارد نیستم از دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه؟خیلی ممنون میشم.:11:
سلام دوستان
یه پرینتر کنون 3010 دارم که بعد از چند صفحه پرینت یه صدایی داد و دیگه برگه سفید پرینت میگرفت.
امروز اومدم و کارتریجش رو باز کردم اما هر کاری می کنم نمیتونم ببندمش میشه یه آموزش تصویری از بگذارید؟
درضمن کل اینترنت رو سرچ کردم فهمیدم که هیچ سایتی مثل سایت شما نمیشه اما کل سایتتون هم گشتم و چیزی رو ندیدم
لطفا کمکم کنید
:42::37: