سخت ترین قسمت شهر سازی شروع شد و اگه ماشین هم تموم بشه بازی حالت آزاد تمومه
Printable View
سخت ترین قسمت شهر سازی شروع شد و اگه ماشین هم تموم بشه بازی حالت آزاد تمومه
پرویز جون به گرافیکش خوب برس.:31:
اره تو شات ها که گرافیکش بده (نظر شخصی)
ساخت بازی رسما کنسل شد! دیگه حالم از بازی سازی بهم می خوره اگر هم بخواهم بازی بسازم واسه پول کار می کنم چون مشکل مالی هم دارم .همین دیروز هم ریاضی عمومی افتادم باید دوباره پس اش کنم دیگه پی سی ورد نمی آم
:18::18::18: چرا عزيز ؟!نقل قول:
اگه مشكل مالي داره يه بازيه آركيد با گيم پلي جذاب ( گيم پليش فقط خوب باشه ) بساز و بعدش يه حساب دبي باز كن و با مايكروسافت براي انتشار بازيت روي Xbox Live مكاتبه كن
بعد از ارسال دمو اون ها اگه خوششون اومد باهات يه قرار داد ميبندن و بازي رو با يه قيمت روي Xbox Live منتشر ميكنن و مثلا ميگن به ازاي هر دانلود X يورو ميريزيم حسابت
كلا اكثر بازيساز هاي مستقل اينطوري از بازي هاشون پول در ميارن
نا امید نباش! اینجا همه پشتتن
اوه همینه دیگه من نباشم دو سه نفر یه دفعه از بازی سازی جدا میشن:41:
آقاپرویز دیگه از شما ناامید تر اینجا نمیشه پیدا کرد.....
دوباره توضيح ميدي ؟نقل قول:
الان بازيساز هاي مستقل بازي هايي رو ميسازن كه اصطلاحا بهشون ميگن Arcade Gamesنقل قول:
Zuma يك بازيه آركيد معروف هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا فرض كن خودت رو كشتي تونستي يه بازيه خيلي عاليه اول شخص تك نفره بسازي ... بعدش مثلا بدي تبيان ( :2: ) برات منتشر كنه . فكر ميكني چقدر پول در مياري ازش ؟ اون شركت هايي كه منتشرش ميكنن چند درصد از سود رو بهت ميدن ؟ خلاصه با توجه به اينكه قانون كپي رايت براي ما ايرانيا مفهوم نداره و قيمت بازي اگه بيشتر از 5 تومن باشه كسي سراغش نميره و هزار تا دليل ديگه ، بازيسازي براي ايران به درد نميخوره
همه بايد كاري رو انجام بدن كه بازيساز هاي مستقل ديگه انجام ميدن . الان مايكروسافت و سوني توي شبكه هاي اينترنتيشون يه جنگي دارن . مايكروسافت براي اينكه پيروز بشه يه كار خيلي عالي انجام داده . اين امكان رو براي بازيساز هاي مستقل ايجاد كرده كه بازيشون رو براي مايكروسافت بفرستن اگه مايكروسافت خوشش اومد خودش برات خروجي X360 ميگيره و بازيت رو توي Xbox Live منتشر ميكنه. ايكس باكس لايو هم شبكه اي هست كه ميليون ها نفر توش عضو هستن و همشون هم عاشق بازي هستن ... مايكروسافت باهات قرار داد ميبنده ميگه مثلا ما روي بازيت اينقدر قيمت گذاشتيم و حسابت رو بده به ازاي هر يك دانلود ما X % از سود رو به حسابت ميريزيم
اين خيلي به صرفه هست چون :
- قيمت بازي هاي آركيد از 5 يورو پايين تر نمياد ( يعني خيلي بازيت داغون باشه 5 يورو ميشه قيمتش )
- ساخت بازي هاي آركيد خيلي آسونتر هست
- ميليون ها نفر از سراسر جهان اون رو دانلود ميكنن
البته قبلش بايد با مايكروسافت مكاتبه كني و دموي بازيت رو براشون بفرستي
قصدم توهین و تمسخر نیست ولی خوب کاری کردی بیخیال شدی
خیلی ضایع بود
اشتباه بزرگی که شما و امسال شما میکنن اینه که تنها بازی میسازن
مثل تنهایی به اورست صعود کردنه امکان داره از هر 100 نفر یه نفر موفق بشه ولی همینکه تنهایی به قله برسه براش خیلی ارزش داره و ریسکشو قبول میکنه ...
امیدوارم یروز یه بازیساز خوب از یه "تیم بازیسازی" خوب باشی ...
برای حرف شما مخصوصا ادامه میدم بدونی که مشکل بازی من فقط گرافیک بود ! بعد من این بازی می فروشم دلت نخواست دنلود نکن بعد شما مثلا خودت چه استعداد شگرف داری می گی بعد این بازی نباید یک چیز مثل call of duty یا Gta San Address مقایسه کرد بعد شما sakia25 نمی گی تنهایی رفته با گیم میکر چه ساخته این حرف نه تنها توهین به من بود بلکه به بازی سازان مستقل هم بود مگه آقای فنایی یا شباهنگ دیوانه هستند واقعا انه که
:2::2::2::2:
من چی گفتم شما چی برداشت کردی ...
خب با این شخصیت غیرقابل انتقاد شما من زیاد به جمله ی آخرم امید ندارم ...
هرجور راحتی ...
واقعا حرفاتون مسخرست:2:نقل قول:
قصدم توهین و تمسخر نیست ولی خوب کاری کردی بیخیال شدی
خیلی ضایع بود
امیدوارم یروز یه بازیساز خوب از یه "تیم بازیسازی" خوب باشی ...
در کل این فروم شاید ده ها رشته ی مختلف وجود داره که چیزی حدود30هزار کاربر ازش استفاده میکنند کاملا مجانی یعنی کسی که مدل سه بعدی میسازه و تو این فروم تو قسمت گالری میذاره هم کاملا رایگان کار کرده و........................
هیچ کس به ازای ساخت بازی یا هر چیز رایگان پولی دریافت نمی کنه :27:
همه ی اینها برای پیشرفت ماست و اینکه یه چیزی یاد بگیریم و یه روز که کاملا کار بلد شدیم دیگه خارجی ها هم رو هوا ما رو می زنند:21:
این فقط یک تمرینه................. فکر کنید همین بازی پادشاه خیابانها اگر چهار تا مدلساز داشت الان در خارج هم فروش بالایی داشت چه برسه به ایران......نقل قول:
اشتباه بزرگی که شما و امسال شما میکنن اینه که تنها بازی میسازن
هر کاری ریسک داره ( پزشکی ، مهندسی ، .........) هیچ چیز تو دنیا بدون ریسک نیست چه برسه کار باشه.نقل قول:
مثل تنهایی به اورست صعود کردنه امکان داره از هر 100 نفر یه نفر موفق بشه ولی همینکه تنهایی به قله برسه براش خیلی ارزش داره و ریسکشو قبول میکنه ...
لطفا قبل از حرف زدن کمی فکر کنید.............:11:
شما ها حرفاي اين بنده خدا رو اشتباه متوجه شديد ..
در ضمن امير رضای عزيز . قسمت گالري مدل نميزارن ... فقط عكس كار هاشون رو ميزارن
مطمئن باش اكثر كساني كه توي قسمت سه بعدي فعاليت ميكنن الان توي يه شركت يا همين صدا سيما مشغول به كار هستن
شما اين همه تمرين ميكني كه يه روز خارجي ها شما رو ، رو هوا بزنن ؟! :18: پس بهت ميگم تمرين نكن چون كار بلد تر از من و شما هم توي شركت هاي خيلي خيلي كوچيك خارجي جايي نداشتند. شما بايد از الان مسيرت رو مشخص كني ... اگه ميخواي تكي بازي بسازي خوب همون كاري رو بكن كه توي پست قبل گفتمنقل قول:
همه ی اینها برای پیشرفت ماست و اینکه یه چیزی یاد بگیریم و یه روز که کاملا کار بلد شدیم دیگه خارجی ها هم رو هوا ما رو می زنند
اگه ميخواي بازي بزرگ تجاري بسازي چه بخواي چه نخواي بايد بري توي يه گروه بازيسازي
عزیز من هیچ کس نگفته کار گروهی نمی کنیم اتفاقا بقیه دوستان هم میدونند من همیشهدر حال جمع کردن گروه بودم و هستم :
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1276
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1163
ولی تو گروه اولی نتیجه گرفتیم باید گروه شرکتی باشه نه اینترنتی و الان هم داریم سعی میکنیم گروه شرکتی راه بیاندازیم که خوب مشکلاتی داره که امیدوارم به زودی حل بشه...کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1212
من گفتم مثلا و من هیچ وقت برای پیشرفت تو خارج تلاش نمیکنم ...
من سه بعدی سازها رو مثال زدم ماشاءالله پسی وورد به این بزرگی فقط که اونا نیستن....
سلام دوستان آقای reza razor عذر می خوام لحن تند بود دیگه اعصاب برام نمونده :11: ! حرفتون بهم جدا برخورد من برای پول بازی نمی سازم برای اینکار استعداد خودم نشون بدم اینکار می کنم .بازی ها من اینقدر بد نیست ! درسته حتی قابل مقایسه بازی های سال 2001 EA و UBI هم نیست هرچی باشه برای زحمت کشیده شده من بازی های ریزه میزه زیاد ساختم
اما کدوم تیم در آموزشکده اینقدر دنبال 3D کار گشتم نبود . تلاش برای رسیدن به مهارت حماقت نیست . نگه کن بازی ایرانی مگه چیه هستند؟! آدم های مثل من و شما رفته ساخته اند . شما به این سایت یک سر بزن
کد:
YOYOGAMES.COM
درست میگی شرمنده منم باید یکم بیشتر برای کارت ارزش قائل میشدم ولی این حرفو وقتی گفتم که دیدم خودت گفتی بیخیالش شدی و نمیخواستم نا امیدت کنم از کارت
من فکر میکنم بازیسازی پیچیدگی هایی داره که حتما باید یه عده دورهم جمع بشن و گروهی کار کنن و تجربیاتشونو روهم بذارن تا به نتیجه ای برسن حتی اگر دارن برای یادگیری کار میکنن چون پیشرفت وقتی کار انفرادی باشه خیلی کمه
هنوزم امیدوارم با یه تیم بتونی یه بازی خوب بسازی چون هم علاقشو داری و هم استعداد و هم روش میتونی وقت بذاری
موفق باشی
ای کاش برای گیم استدیو هم همچین امکاناتی بود که طرف بازیش رو بذاره تو سایت اونها امتیاز بدن:41:نقل قول:
به این سایت یک سر بزن
کد:
YOYOGAMES.COM
بازيت رو روي Xbox Live منتشر كن بهترين منتقد هاي دنيا ميان نقدش ميكنن بهت امتيار ميدن ...نقل قول:
چرا دعوا میکنین؟:31:!
دوست عزیز من بعد این همه سال های متمادی:31: فقط یه نکته رو دریافتم و اون اینکه پرویز جان اصلا دروغ نمیگه:31:
راستی کار گروهی که گفتی امیر رضا جان، آخه کی میاد خدایی. سه ساله هیچ کی یه شکلک هم اون جا نذاشته. کلا اون جا بدجوری خوابیده. کسی واقعا نمیاد جدی ببینیم چی کار میتونیم بکنیم.
من که خودم هزارتا امید و آرزو و ... داشتم از این کار ولی هیچ نشد.:13:
چطوری؟ بیشتر بتوضیح .....نقل قول:
بازيت رو روي Xbox Live منتشر كن بهترين منتقد هاي دنيا ميان نقدش ميكنن بهت امتيار ميدن ...
نمی دونم من که گفتم جا از من.............نقل قول:
راستی کار گروهی که گفتی امیر رضا جان، آخه کی میاد خدایی. سه ساله هیچ کی یه شکلک هم اون جا نذاشته. کلا اون جا بدجوری خوابیده. کسی واقعا نمیاد جدی ببینیم چی کار میتونیم بکنیم.
من که خودم هزارتا امید و آرزو و ... داشتم از این کار ولی هیچ نشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیش با آقااحسان و شماهاست.......
forum.p30world.com/showpost.php?p=5194038&postcount=289نقل قول:
منظورم این بود بازی ای که ساختیم رو باید چطوری بهشون معرفی کنیم؟؟ کلا چه کارهایی باید انجام بدیم؟
اونجا نوشتم ديگهنقل قول:
ولي كاملش رو ميگم
سايت مايكروسافت برو ... از پايين Contact us رو بزن . بعدش Email-us رو بزن . بعد از اون Xbox Support
حالا يه متن درست و حسابي براشون بنويس . بگو يه بازي آركيد ساختي ميخواي واسه Xlive منتشر كني و نسخه ي دمو رو براشون بفرست
اگه خوششون اومد توي Reply بهت ميگن كه بازي رو منتشر ميكنيم و بقيه ي ماجرا ( بازيت درست حسابي باشه ها ! )
پس برای خوشحالی شما باید بگم ماهواره به بازی اضافه شد!
امکانات ماهواره :
نقشه کل منظقه
پرتاب موشک (مثل call of duty
ارسال خودرو (مثل just cause
ارسال نیرو انفرادی در مقابل پلیس
دوستان ماهواره بازی اضافه شد:
امکانات ماهواره نمایش منطقه به صورت بسیار دقیق
پرتاب موشک
ارسال خوردو
ارسال نیرو کمکی برای دفاع از شما (یک نقر به پلیش شلیک می کنه)
تصویر1:نمایی از ماهواره
تصویر 2: نمایی از نیرو کمکی
خیلی توپه ایولا...
خوشحالم که داری ادامه می دی ...
ممنون عماد جان .راستش اگه ریاضی عمومی درسته بشه سرعت کاریم دوبرار میشه
در مورد زیانش هم تصمیمی گرفتی؟ (این ماهواره زبانش یکم گیج کنندست)(بهتر نیست 2 نسخه فارسی و انگلیسی داشته باشه!)
+
یکم کاراکتراش سخته Smooth کن!
راستش می خواستم یکم شبیه call of duty بشه
پرویزجون شما بازیت بیش از حد حرفه ای شده:31:
میگم چند تا رمزم واسش بذار.....:46:
خیلی ماهواره اش توپه. فقط دو تا مشکل داره:
اول اینکه نصفش فارسی نصف دیگه اش انگلیسی که باید همه اش یکی بشه.
دوما اسم اونی که تو گذاشتی جی پی اس هست نه ماهواره.
حیف که این بازی مجانی باشه:13:
سلام keb جان اسمش مخصوصا ماهواره گذاشتم چرا ماهواره نمی تونم موشک پرتاب کنه . ماهواره هم اینطوری به نظرم بهتر باشه gps فقط مکان یاب هست شاید به سرم زده بازی رو به دو صورت پخش کنم :
نسخه رایگان :
فقط می توانید سوار ماشین شوید
گیره و دوربین دار کار نمی کنند
قابلیت تیر اندازی در حین رانندگی وجود ندارد
ماهواره فقط قابلیت نمایش منطقه را دارد
ماموریت وجود ندارد
نسخه تجاری (قیمت 2000 هزار تومن):
تمامی امکانات
نسخه OPEN SOURCE
150 هزار تومان
آقا خيلي گرونه !!! كم تر حساب كن مشتري شيم : دینقل قول:
نسخه OPEN SOURCE
150 هزار تومان
اوه اوه حاجی چه خبره :دینقل قول:
نسخه رایگان :
فقط می توانید سوار ماشین شوید
گیره و دوربین دار کار نمی کنند
قابلیت تیر اندازی در حین رانندگی وجود ندارد
ماهواره فقط قابلیت نمایش منطقه را دارد
ماموریت وجود ندارد
نسخه تجاری (قیمت 2000 هزار تومن):
تمامی امکانات
نسخه OPEN SOURCE
150 هزار تومان
با کدوم شرکت قرارداد می بندی؟
مثلا چقدر ! سعید جان
اگه به من باشه ميگم مجاني : دینقل قول:
خودت يه قيمت كمتر روش بزار ...
راست میگه بابا 150 تومن نیاز به چایی نبات داره که مریض نشی!!!
اقلیشت که باهاش مافیا ساختن اپن سورسه و مجانیه.
حالا تو اگه میخوای پول بگیری وقش 1 چوغ. من بیشتر نمیگیرم. یه چوغ هم خیلی زیاده.
حالا با کدوم شرکت قرارداد بستی پرویز جان؟:31:
درضمن keb اسم داره:4:
خدا وکیلی خیلی بی انصاف اید اینها زحمت کشیده ام 1 هزار تومان خیلی انصاف اید
در ضمن کیان جان بازی من از توپ توپ 3 کمتره:13:با شرکتی قرداد نبستم برای فروش به صورت اینترنتی خواهد بود بعدشم من نگفتم بخر بعدشم خودت بودی سورس همچین چیزی می دادی 1 هزار بازم واقعا که!:13: