سلام !
خوب منم امروز به لطف آقا مسلم گل تونستم بازي رو نصب و اجرا كنم...
مسلم جان بازم اينجا ازت به خاطر زحمتي كه امروز بهت دادم تشكر ميكنم و اميدوارم بجوري واست جبران كنم...خيلي مخلصيم
مسلم جان زدي به هدف...
راستش من بعد از 4-5 ساعت بازي هي به خودم ميگفتم كه هاوايي واقعا قشنگه و اي كاش اين بازي هم تو هاوايي بود و مثل اينكه
Eden خواسته يكم حوصله كاربرا رو با ibizia سر ببره ( البته واقعا جاده هاي نرم و خوبي داره واسه تاپ اسپيد و تست و جاده هاي آفرودش هم خيلي خوشم اومد ازشون ) بعد با هاوايي دوباره پليرها رو به ميدون برگردونه...
البته الان خيلي خيلي زوده كه بخوام نظري بدم
فعلا دارم واسه خودم تو جزيره ميگردم و نمايشگاه هارو پيدا ميكنم و يه دوري با ماشيناش ميزنم...لايسنس كلاسيك هم همون اول گرفتم و چند تا mission رفتم كه پولم به 72000 رسيد و رفتم يكسراست NISSAN GT-R خريدم و لانچيا دلتا رو تو پاركينگ پارك نمودم :46:
گرافيك بازي بسيار خوبه ! ( سيستمتون اگر خوب باشه و قوي اين قضيه رو احساس ميكنيد ، البته سيستم من قوي نيست اما يسري چيزارو كه تست كردم فهميدم )
گيم پلي بازي خوب و روون هست اما فعلا گيم پلي TDU 1 بيشتر به دلم هست ( شايد به خاطر عادت چند ساله اي كه بهش دارم ، واسه همينه كه ميگم زوده واسه قضاوت )
صدا گذاري ها ( مخصوصا ماشينها ) فوق العادست :40:
همين كه داستان داره يجورايي و يه آب و تابي به mission ها دادن خودش خيلي خوبه ، من كه خوشم اومد :8:
بازي با ويل مثل ورزن اولا خيلي خوب هماهنگ هست
ديگه..ديگه..فعلا همينا...بازم ميگم خيلي زوده واسه قضاوت ولي من تا اينجا بهش از 10... 8 ميدم...اگه به هاوايي برم كه 9 رو شاخشه ( اگه هاوايي همون هاوايي تست درايو 1 باشه با اون اتوبانهاي 4 لاينه خوراكه بوگاتيه ) :10:
راستي اينم در آخر بگم كه...
TEST DRIVE UNLIMITED 2 در حال حاضر تك ترين عنوان با اين وسعت و جزئيات هستش كه تا الان عرضه شده و اين عنوان غولي هست واسه خودش دوستان دست كم نگيرنش !!