من هم می خوام c695 بخرم ولی امروز دیدم پشت مدلهای موجود made by samsung هم ننوشته و فروشنده گفت مونتاژ سام سوریس هستند کمی مردد شدم. آیا کلا اینجوری هستند یا جدیداً اینجور شده ؟
من هم می خوام c695 بخرم ولی امروز دیدم پشت مدلهای موجود made by samsung هم ننوشته و فروشنده گفت مونتاژ سام سوریس هستند کمی مردد شدم. آیا کلا اینجوری هستند یا جدیداً اینجور شده ؟
عیبی نداره. خیالت تخت باشه که کیفیتش فرقی نداره با Made Samsung.نقل قول:
الآن مانیتورهای LCD سامسونگ هم پشتشون زده سام سرویس. کیفیتشونم خیلی توپه.
-همينطوره كه poonel عزيز گفتند تفاوتي ندارند از خريدتون لذت ببرين :46:نقل قول:
من هم دیروز یک C695 از نمایندگی سامسونگ برای یکی از دوستانم گرفتم که پشتش حتی Made by samsung هم نزده . به نظر من مونتاژ ایرانه چون توی کارتن فقط دفترچه راهنمای فارسی بود و دفترچه راهنمای انگلیسی نداشت . یک چیز جالب دیگه اینکه وقتی تلویزیونو از تو کارتن درآوردیم ٫ ته جعبه پوست آدامس شیک بود !!!!!! :18: :41:
باور کنین راست میگم . فکر کنم آدامسه هدیه سام سرویسه که خودشو خوردن٫ پوستشو انداختن تو جعبه :31:
توی منوها جستجوی دیجیتال فعال بود ولی هرچی جستجو کردیم چیزی پیدا نکرد . البته آنتن هم رومیزی بود و تعریفی نداشت ولی فکر کنم ----T هم نداشته باشه . ( فروشنده با اطمینان میگفت داره ولی آقایی که برای نصب اومد میگفت نداره !! )
آخر ما نفهمیدیم این مدل ----T داره یا نه :20:
از این حرفها که بگذریم کیفیت تصاویر SD راضی کننده و کیفیت تصاویر HD واقعا عالیه . دوست ما که از کیفیت تصویرش خیلی راضی بود و من هم تونستم یک نفس راحت بکشم .
یک سوال هم داشتم :
من یک سری فیلم HD دارم که داخل خودش زیرنویس داره .منظورم اینه که زیرنویسش یک فایل جدای srt نیست . توی کامپیوتر به راحتی میتونم زیرنویس رو فعال و غیر فعال کنم تا زیرنویس رو نشون بده یا نده . ولی توی TV زیرنویس نشان داده نمیشه . کسی با این مشکل برخورد داشته ؟ چه جوری میتونم زیرنویس رو فعال کنم ؟ یک فیلم که زیرنویسش srt بود گذاشتم و زیرنویسو پخش کرد ولی اونا رو پخش نمیکنه .
توی یکی از منوها یک گزینه به اسم زیرنویس داره که به طور پیش فرض غیر فعاله و نمیشه هم تغییرش داد .کسی میدونه چجوری میشه این گزینه رو تغییر داد ؟ خیلی ازتون ممنونم .
یعنی میفرمایین کنتراست 6200 بهتر از 6900 هستش؟:18:نقل قول:
-نه ناصر عزيز ايشون منظورشون مدل ديگه اي بود از سري 6 كه توي ايران هم كم گير مياد نه c6900نقل قول:
آیا میشه به تلویزیونهای سامسونگ اسپیکر وصل کرد.منظورم اسپیکر بدون دستگاه پلیر است. مثل اسپیکرهای کامپیوتر؟؟؟
اون فیش پایین که نوشته DIGITAL AUDIO OUT OPTICAL چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهر شما دیجیتال داره؟نقل قول:
باید از آنتنهای که بیرون وصل میشن استفاده کنی مثل سیماران. سیستم دیجیتال مثل م.ا.ه.و.ا.ر.ه سیگنالش کم و زیاد میشه که با آنتن رومیزی فکر کنم سیگنالش ضعیفه یا NO Signal است.
-بله ميشه وصل ميكردنقل قول:
-اون هم خروجي اپتيكال هست براي صداي ديجيتال 48KHZ
خیلی ممنون از پاسختون.نقل قول:
اسپیکرهایی که من دیده ام همگی با چند تا فیش به کامپیوتر یا وسایل دیگر وصل میشن ولی برای این تلویزیونها فقط یه فیش خروجی وجود داره! میشه یه مدل اسپیکر که بشه به این تلویزیونها وصل کرد معرفی کنید.
نقل قول:
من کرج هستم . پخش دیجیتال فعاله .آخه با لپ تاپم با یک آنتن 10 سانتی میتونم سیگنال تلویزیون دیجیتال رو بگیرم.
با این حال یک بار هم با آنتن هوایی تست میکنم و نتیجه رو میگم. ازتون ممنونم.
-دقيق خاطرم نيست فكر ميكنم يك مدل لاجيتك ديده بودم كه ورودي اپتيكال داشت و البته مطمئنم مدل هاي زياد ديگري هم هستند كه ورودي اپتيكال صدا داشته باشند تقريبا اكثر ضبط ها ي امروي سينماي خونگي ها اين ورودي وخروجي رو دارا هستندنقل قول:
استاد عزیزنقل قول:
منظورتون Z-5500 است؟
این مدل کنار تلویزیون LCD خیلی بی ریخته. طراحیش زیادی تخیلییه.
لطفا اگه اطلاعاتی دارید دریغ نکنید و یه چند مدل معرفی کنید. نمی خوام صداش زیاد باشه فقط کیفیت و زیبایی برام مهمه. دنبال سینمای خانگی نیستم چون کیفیت اسپیکرهاشون اغلب زیاد نیست. کاش می شد یه طوری این بلندگوی Edifier da5000 رو به تلویزیون یا DVD وصل کرد. حیف که اپتیکال نداره.
من تو بخشهای دیگه سایتمون همین سوال رو کردم ولی کسی جواب نمی ده. انگار بعضی بخشها عینهو شهر مردگانه.این بخش LCD به لطف عزیزی مثل شما واقعا خیلی فعاله. با تشکر از زحمات شما.
-شما لطف دارين عزيز هر چند اينجا هم جاي مطرح كردنش نيست ولي يك پيشنهاد دوستانه ميكنم با تقريبا هزينه كمي ميتونيد يك Mini Todoroki پايونيير تهيه كنيد واقعا صداي زيبايي داره من كمتر پيش مياد از ضبط هاي غير حرفه اي خوشم بياد چون در مورد صدا خيلي حساس هستم ولي اين مدل با قيمت 240 تومان شاهكاريه براي خودش
Mini Todoroki RSM400DV
-حتما نگاهي بندازين بهش :8:
-براي اينكه از عنوان تاپيك منحرف نشيم سوالي بود در پروفايلم مطرح كنيد بزرگوار
منظورتون از دوسیم یو اس بی فکر کنم سیم وای ( Y ) یو اس بی باشه که یه طرفش معمولا مینی یا میکرو یو اس بی هست که به هارد وصل میشه طرف دیگه سیم که به کامپیوتر یا ... وصل میشه انگار که یه شاخه جانبی با سیم نازکتر از بغلش زده بیرون ، اینطوریه دیگه ؟ نه؟نقل قول:
اگه اینطوری باشه ؛ عرض کنم خدمتتون که این سیم دوم برای یواس بی های 1.1 کاربرد داره درمورد تلویزیونها و همه وسایل جدید از نوع 2.0 هست که نیازی نداره این سیم دوم به جایی وصل بشه.
ارادت :
ناصر
- یعنی میگین جدیدتر از C650 یا همون C695 هست ؟نقل قول:
-تو سایت سامسونگ سنتر ایران کنتراست اینو بالاتر از C650 زده : 220000
با این حال قیمتش سیصد تومن از C650 ارزونتره قیمتشو زده : 1499000
-چه خبره تو سامسونگ؟ مدل جدیدتر با کنتراست بالاتر سیصد تومن ارزونتر از مدل قدیمی ترش؟؟؟:18:
-نه توي ايران تازه نمايندگي اورده نه اينكه جديدتر باشهنقل قول:
-خوب همون بحث پنل شفاف هست كه در c650 بكار رفته و البته حرفي كه بارها زده ميشه به اعداد توجه نكنيد
-واما در مورد مدل جديد وقديم هم اره همينطوره خيلي از مدلهاي b سال 2009 از مدل هاي جديد C2010 گرونتر هستند بخاطر اينكه ديگه توليد نميشه وخريد شركت ها ونمايندگي ها خريد قديم هست وموجود با همون قيمت رو دارند
-سلامنقل قول:
با تشکر ازجوابهای سریع و بموقع شما
حالا ابی جان ؛این مدل در کل بهتره یا همون C650؟
-تصویرشو دیدی خودت؟ اگه دیدی تصویرش از C650 بهتره یا از اون پایینتره؟
-اگه بهتر باشه یا حتی تو حد اون باشه میتونه یکی از بهترین گزینه های خرید باشه (بقول ما فرنگیها!!! THE BEST BUY )
:31::8:
-از امکانات جانبیش خبر داری؟ مثل تلویزیون دیجیتال و قابلیت پخش فرمتهای تصویری مشابه C650 و کیفیت صداش؟:11:
ارادت :
ناصر
-من فكر ميكنم c650 گزينه بهتر ي هستنقل قول:
-من متاسفانه از نزديك نديدم ولي احتمالا بخاطر نداشتن پنل شفاف مشابه c630 هست كه به نظر خودم در C650 تصوير شفاف تر ي داريم
-در مورد امكانات جانبي مثل usb هم تمام سري هاي c تقريبا يكسان هستند ونگران نباشين
-در مورد تيونر ديجيتال هم احتمال زياد داره گر با گارانتي تهيه كنيد
-در مورد كيفيت صدا هم كاملا يكسان هستند سري هاي 6
سلام دوستان عزیز
لطفا راهنمایی کنید منو /می خوام led samsung 46c 6960 بگیرم به نظر شما انتخاب خوبی هست؟ با 2.500 مدل بهتری میشه گرفت یا همین خوبه؟
- والا من هم اين پنل رو انتخاب كردم وتا الان راضي هستمنقل قول:
-ميتونيد نظر دوستان ديگه رو كه اين مدل رو تهيه كردند رو اينجا ببينيد:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=422341&page=89[/HTML]
-ميتونيد به le8500 ال جي هم نگاهي داشته باشين
دوست گرامی KDL-46EX700سونی به نظر شما از 6960 c بهتره یا نه؟ از راهنمایی شما سپاسگزارم
-از نظر من گزينه بهتري هستنقل قول:
-امكانات بيشتر
-كنتراست و بازتوليد رنگ مشكي بهتر
-مشكل ابري شدن رو تا حدودي كمتر از ex700 داره
دوست عزیز من از بانه c7000 خریدم ولی پشتش نوشته مالزیا برای سام سرویس کره اصله؟!!!
این منو مخفی یعنی چی ؟چطوری فعال میشه و چه کارایی داره؟
گیرنذه دیجیتال یعنی چی از کجا میشه فعالش کرد ؟
شماره تماسی چیزی دارین که بشه راحت باهاتون صحبت کرد؟؟؟
با تشکر از شما دوست عزیز
-براي سام سرويس mady by samsung هست و يا نوشته هاي ديگه (كره اي نيست..)نقل قول:
-در مورد منوي مخفي و مباحث مربوط به اون تاپيك زير رو دنبال كنيد :
[HTML]http://forum.p30world.net/showthread.php?t=463671&page=30[/HTML]
-توصيه دوستانه با سرويس منو كاري نداشته باشين
-در مورد تيونر ديجيتال كه شبكه هاي صدا وسيما رو بصورت ديجيتال و با كيفيت بهتري دريافت ميكنه هم متاسفانه c7000 اين اپشن رو نداره
سلام آیا مدل c6960 دارای پورت h.d.d میباشد؟
salam doset geramii
mikhastam bedonam az sisteme all shair che jori mishe estefade kard man har kari kardam natonestam rash bendazam az rahnamit mamnonam
ba sepase faravan
-بله پورت مخصوص h.d.d دارهنقل قول:
سوالاتتون رو در تاپيكش مطرح كنيد :
[HTML]http://forum.p30world.net/showthread.php?t=422341&page=102[/HTML]
chera javabe maro kasi nemidee :18:
فارسی بنویسنقل قول:
-عزيز توي تاپيك c مطرح كنيد :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=422341&page=111[/HTML]
سلام
یک مغازه لوازم خانگی ال سی دی c565 سامسونگ رو که میگه 8 ماهه ویترین و دمو بوده در تاریخ 21/11/90 به من یک میلیون قیمت داده بنظر شما خوب میده ؟ بگیرم؟ مشخصات فنی این ال سی دی رو کجا میشه دید؟؟؟
سلام من یک ال ای دی 32c6960سامسونگ خریدم ولی نمیتونم داخل منو مخفی گیرنده دیجیتالش رو فعال کنم.لطفا راهنمایی کنید ممنوم