سلام دوستان ، من قصد خريد لپ تاپ سری T رو دارم کسی جايی سراغ داره ؟
سلام دوستان ، من قصد خريد لپ تاپ سری T رو دارم کسی جايی سراغ داره ؟
سلام
دنبال یه لیپتاپ حدود 2 کیلو هستم.سایز صفحش بهتره 15.6 باشه.
بودجه بین 1 تومن تا 1.500
به نظرتون کدوم مدلای لنوو بدردم میخوره؟ وزن واسم خیلی مهمه ولی نمیخوام گرافیکشم خیلی ضعیف باشه (اگه از مدلایی باشه که 2 تا گرافیک دارن باشه خیلی بهتره)
سلام من شرمندم:11:هزینه چشم پزشکت بامن.نه گرافیک اونقدر مهم نیست برام حداقل 1گ باشه.نقل قول:
بیشتراذیت نکردنو خرکاری وسخت جونیش مهم برام.گرافیکو گفتم چون با لینوکس بک ترک نسخه لایو کامیکنم.بعضی از لپ تاپا میگه:can not connect to x serverک ازضعف گرافیکشه.این چیزارو میخام نداشته باشه.1دونم Y470لنوو دیدیم کانفیگاش عالیه ولی هنگ کردنش میترسونه.خوبه ب نظر شما؟چون توهمون مایه هاhp pavlion6090 گرفت ک اخرگارانتی واسش عوضش کرد sony گرفت.پدرشو در اورد.این y470امتحانشو پس داده؟راهنمایی کنی ممنونم:40:
جملهاتو گویا ناقص نوشتی ولی یه چیزایی دستگیرم شد.نقل قول:
ببین وقتی من میگم 470 از 370 بهتره واسه اینکه این دو تا مدل همچیشون شبیه همه منتها 370 13 اینچه ولی 470 14 اینچ و تقریبا جفتشونم تو یه رنج قیمتن خب پس چه کاریه ادم میره همون 470 میخره ک گرافیکش بالاتره به قول یه بابایی چرا روزه شک دار ادم بگیره؟؟؟؟؟
در مورد y470 هم باید بگم ک گرافیکی ک داره یکی از غولهای حال حاضر دنیای لپ تاپه و سی پی یو شم ک خب خیلی عالیه ب همراه 6 گیگ رم فکر نمیکنم این چیزا اصلن به کارت بیاد و هزینه بیخود کردنه ولی در مورد هنگ کردنشه این مدل مدلیه ک تازه اومده و حرف و حدیثم پشت سرش زیاده گویا سازگار تو کانفینگش دست برده و شیطنت کرده برای اطلاعات بیشتر میتونی ب تاپیک ویژه این لپ تاپ مراجعه کنی ک البته ب اسم y570 ساخته شده.
در کل پیشنهاد من همچنان z470 ه و اگه قصد خرید داری بهتره عجله کنی ک قیمت لپ تاپا روند صعودی داره ب خودش میگیره.
موفق و پیروز باشید.:40:
قصد خرید یه تینک پد دارم
نظرتون راجع به بازده این سری چی هست ؟
به نظر من یه خورده ای گرونهنقل قول:
دلیلتون واسه اینکار چیه اونوقت؟
یعنی چرا تینک پد؟
فکر می کنم مقاومت و کیفیت ساختش بالا باشه.نقل قول:
سری Thinkpad لنوو جزو بهترین لپ تاپ های موجود بازاره .نقل قول:
قصد خرید یه تینک پد دارم
نظرتون راجع به بازده این سری چی هست ؟
از لحاظ استحکام و سرسختی بسیار عالیه .
کاملاً برای محاسبات و کار با نرم افزار های مهندسی بهینه شده .(به همین علت زیاد برای بازی کارایی نداره )
پورت های صنعتی داره .
و در کل یه لپ تاپ با کارایی و کیفیت بالا برای زمینه مهندسی - صنعتی هست .
کیفیت بدنش خیلی بالاست و خیلی ملموس تر وزنش هست که خیلی کمترهنقل قول:
مثلا 15 اینچی ها حدود 2.9 وزن دارن ولی 15 اینچی این سری رو با وزن 2.3 هم میتونید پیداکنید
گرون قیمت هستن عمر باطریشون زیاده
و همون طور هم که گفتن بیشتر مهندسی هست و کارایی خانگی و مالتی مدیا نداره
دیگه هردفه 1 سوپریز باید داشته باشم برات دیگه.اگه اونو صلاح میدونیدو قبولش دارید ک حله.فقط کانفیک خاصی ک نداره؟چندتا باشه ؟مثلا 1کیش i5 یکش I3 اینا باشه.:18:قیمت اینروزاشو با کانفیگ مورد نظرتونو نکات حساسسش بگید ممنون میشم ک برم بگیرم.خیلی خیلی واس راهنمایات ممنونم:10:نقل قول:
سلام دوستان عزیز و بادانش
.
.
من به دنبال یک thinkpad هستم
.
.
کارم شبکه است و گاهی کار گرافیکی نیز میکنم
.
.
تا یک میلون میخوام هزینه کنم
.
.
خیلی واسم مهمه که تینک پدم 14 اینچ باشه نه بیشتر
.
.
آیا تینک پدی هست که هم 14 باشه...هم گرافیک خوبی داشته باشه...هم یک میلیون تومن
.
.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید دوستان عزیز
از این سایت استفاده کن.نقل قول:
سایت سازگارو زیرو رو کردم...باید هرچه سریعتر بخرم...اصلا تینک پد با گرافیک حتی 512هم 14 اینچش موجود نیست
یکی از دوستام گفت گارانی رها جدیدا داره تینک پد وارد میکنه
منم که اصن نمیدونم رها چیه...
امروز ولیعصرو شخم زدم اما تینک پد با گرافیک متوسط رو به بالا که 14 اینچ باشه گیرم نیومد
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
عزیزم جز سازگار جای دیگه ای هست که تینک پد بفروشه؟ سازگار تنوع تینک پداش خیلی کمهنقل قول:
همیشه ام کلی از مدلاشو یا تموم کردن یا موجود ندارن:41::41::41::41::41:
سازگار معتبر تری وارد کننده lenovoهست اما خیلی بی شعور هستن:41:
این میلم هست...
اگر کسی تینک پد 14 اینچ دست دوم هم داره با قیمت مناسب ازش میخرم....
.
.
مطمئن باشید که ضرر نمیکنید:46:
.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
الان یه لپ تاپ داره سازگار به اسم thinkpad edge G9Gنقل قول:
که قیمتش عالیه و همونی هست که میخوام فقط کلی سنگینو بزرگه
روزی بیست بار میتلیدمو همش میگفتن 14 این کانفیگ تو راهه
هی میگفتن ظهر بتلو...
آخرش دیروز یارو کفت اقا شرمنده اشتباه میکردم 14 این کانفیگ قرار نیست بیاد:41:
سازگار خیلی عوضی و...........هست
واقعا که با این مملکتمون
هیچ حق انتخابی واسه خرید خودرو و حتی لپ تاپ و خیلی چیزای ئیگه ندارن مردممون...
دو ماه دنبال یه تینک پد 14 با گرافیک با بودجه یه تومنم
.
.
آخرشم دست دومش نصیبم میشه
.
.
هرکی قصد فروش داره میل بزنه
.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
یه سر به سایت thinkpad.com بزنید
بهترین محصول تینک پدو میشه با 800 دلار خرید
واقعا متاسفم:41::41::41:
تینگ پد دیگه چیه یک صفحه همش تینگ پد تینگ پد یعنی چی؟!
خسته نباشید:31:اسم یه مدل از لپ تاپ لنوو هست.نقل قول:
thinkpad EDGE 14 0578-PAG
.
.
کسی میدونه این لپ تاپو چطور میتونم گیر بیارم؟
چند ماه پیش با گارانتی سازگار عرضه میشده...
کانفیگو قیمتش عالی بوده..
کانفینگو و قیمتشم میزدی ما ک نداریم حداقل دهنمون اب بیفته:27:نقل قول:
هارد لب تاپ اگر rpm 7200 باشه بهتره يا اينكه ssd داشته باشه ولي 5400 rpm باشه؟
هارد 5400rpmبه همراه ssd مصرف باتری کمتری دارد و در صورت نصب سیستم عامل و برنامه ها بر روی ssd شاهد افزایش بسیار زیادی در سرعت اجرای برنامه ها و همینطور کاهش زمان بوت سیستم خواهید بودنقل قول:
سعی کنید زیاد تو مایه های EDGE نروید.نقل قول:
در ضمن اون چیزی که شما تو سایت رسمی دیده بودید Starting price هست و معمولن پایین ترین کانفیگ موجود رو داره.
وقتی از سیستم شاپینگ سایت رسمی لنووو استفاده کنید می تونید قطعات و امکانات مورد نظرتون رو از بین لیست موجود انتخاب کنید و روش سوار کنید و با اضافه کردن قطعات بالاتر همینطور به قیمت سیستم اضافه میشه .
یه چیزی که هست این هست که معمولن سیستم های Ultraportable و حدود ۱۳-۱۴ اینچی قیمت بالاتری نسبت به سیستم های ۱۵ اینچی و.. دارند.
در نتیجه من خودم یک تینک پد ۱۵ اینچی خریدم.
اگر هم کارخاص گرافیکی نمی کنید اونقدرها پول بابت گرافیک ندید.
به هر حال تینک پد هست و بخاطر کیفیت بالای ساخت شما یه مقدار بیشتر از سایر مدل ها و برند ها باید پول بدنه اش رو بدید.
اگر هم EDGE می خرید باید توجه داشته باشید که EDGE علارقم کیفیت قابل قبول ولی در حد مدل های کلاسیک Thinkpad نیست.
دوستان ، من همین روزاست که y470 بگیرم ، کسی نظری ، نصیحتی ، تجربه ایی چیزی نداره برای آخرین لحظات؟
برای اخرین لحظات حرفایی میزنم ک شاید حالت گرفته شه ولی گفتنیارو باید گفتنقل قول:
منم خیلی تو فکر این لپ تاپ بودم ولی موقعی ک وارد ایران شد با اون قیمت کذایی و اون کانفینگ واقعا از اینک این همه براش صبر کردم پشیمون شدم این مدل رو این قد برای وارد کردنش امروز فردا کردن ک رو زبونا افتاده والا هیچ چیز خاصی نداره تو همین نمایشگاه دیجیتال همراه م رفتم تو غرفه سازگار رو باهاش کار کردم وقتی ک از نزدیک دیدمش شوکه شدم و ب خودم گفتم وا3 این لپ تاپ بود ک این همه بالا پایین پریدم!:41:
قیافش یه چیز کاملا معمولی بود کیفیت صفحش واقعا زیر متوسط بود اصلا ازش خوشم نیومد.
الانم تصمیم گرفتم فعلا برای تسلای خاطر خودم یه سیستم خونگی جمع کنم و منتظر تکنولوژیهای جدیدی باشم ک بزودی وارد بازار میشه و این جور لپ تاپا کاملا از رده خارج میشن یا اینکه حداقل با افت قیمت رو ب رو میشن
از جمله:
سی پی یو نسل جدید amd ب نام بولدزر ک گویا قراره غوغا کنه و سندی بریج اینتل رو لوله کنه
از اون طرف هم اینتل برای اینک از amd عقب نیفته سی پی یو های ای وی بریج خودشو برای عرضه اماده کرده
و از همه اینا مهمتر عرضهاولترا بوک هاست ک من رو مجاب کرد دست نگه دارم
با عرضه این دستگاهها ب بازار افت شدید قیمتهای دستگاههای حال حاضر رو شاهد خواهیم بود.
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=517701
پس اگه عجله ای برای خرید ندارید پیشنهاد من صبر کردنه البته زمان این صبوری مشخص نیست ک تا کی ب طول خواهد انجامید ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال دیگه هرجور خودت صلاح میدونی
دستت درد نکنهنقل قول:
من توی نمایشگاه هم دیدمش
قیمتش رو می گفت 1430
که در مقابل بازار فکر نکنم گرون باشه ؛ گرونه؟
یک مسئله دیگه اینکه جایگزین نداره لامصب
از طرفی اون مدل های جدید که معلوم نیست کی بیان ، و اگر رقیب اصلیشون مک بوک ایر باشه که من تمایلی به خرید ایر و همکیشانش رو ندارم ( به علت ضعف سخت افزاری)
من تا 2 تومن مشکلی ندارم
حتی روی سری تینک پد هم خیلی فکر کردم ، ولی این سری توی ایران ناباورانه گرون میدن
asuse n43 هم ضعیف تر از این به نظر میاد
حالا شما و دوستان مدل حداکثر 14 اینچی قوی دیگه ایی میشناسین؟
توی نمایشگاه ک اصلا فروش نداشتن فقط ی لیست قیمت میدادن ک من یادم نیست این توش بود یا نه z470 رو زده بود 1090 ک الان تو بازار زیر 1040 ه اون لیسته قیمتاش خیلی بالا بودنقل قول:
اون مدلایی ک من بهت گفتم(اولترا بوک) از لحاظ سخت افزاری در حد همینن فقط در مورد گرافشون جایی چیزی پیدا نکردم ولی 7 ساعت باطری و وزن 1.2 و قیمت عالی زیر 1700 دلار(بهترین کانفینگش) واقعا معرکس اینیم ک کی میاد فک کنم ایسر فروش جهانیشو شروع کرده
n43 هم گرافش پایینتره د گ
نه مدلای 14 اینچ معملا برای کارای سنگین نیستن
ولی اگ تصمیمتو گرفتی ایشالا خرید خوبی برات باشه
من امروز کلی پاساژ پارسیان و پایتخت رو گشتم
هیچکدوم y470 نداشتن
سیایت های جالب سازگاره دیگه
کسی y470 یافت بیاد خبر بده
آقا منم قصد خرید اینو دارم (Y470) اما هیچی در مورد Lenovo نمیدونم، در عوض داداشم Asuse N53SN داره که میشه همین کانفیگ این، اما اینچش فرق داره!
بوت شدنش افتضاحه، اما خب کیفیتش خوبه!
جالبه که داغ هم اصلا نمیکنه (با کارای عادی!)
حالا من اینو بخوام بخرم، از لحاظ کیفیت ساخت و خرابی و... کلا اوضاع این برند Lenovo چطوریاست؟
چون تاحالا باهاش کار نکردم!
در ضمن من شهرستانم و میام تهران ۱روزه، میشه یه آدرس بدین که حتما داشته باشه؟
آخر هفته بعد میخوام بیام تهران..
کسی مدل با این کانفیگ میشناسه (از هر برندی!) که من بخرم؟
ول کنید این مدل کذایی و حالا ببینید من کی بهتون گفتم کاشکی حداقل یک بار از نزدیک می دیدیدش بعد این همه براش سر و دست میشکستید
قضیه اگر دیدنه ، من دیدمنقل قول:
ولی قضیه اینه که چی بجاش بگیریم ؟
من از شما پرسیدم که جایگزین بفرمایین ،
خودتونم مدلی نمیشناسین
پس میمونه همین یا مدلای پایینتر
نسل جدید سی پی یو های اینتل هم که لااقل 1 سال طول میکشه تا وارد بازار لپ تاپ بشه
هر موقع نسل جدید معرفی بشه ، اول مدل دسکتاپ معرفی میشه ، بعدشم مدل قویهاش معرفی میشه ، بعداً مدلای اقتصادی میاد
من این مدل رو دارم و ازش راضی هستم.نقل قول:
ول کنید این مدل کذایی و حالا ببینید من کی بهتون گفتم کاشکی حداقل یک بار از نزدیک می دیدیدش بعد این همه براش سر و دست میشکستید
فقط چند مورد بود که بهش توجه نکردم .
یکی اینکه مانیتور این مدل Wide هستش که برای کار تخصصی مدل سازی صنعتی بهتره مانیتور Wide نباشه تا درک بهتری از قطعه بده . البته با کلید های ترکیبی خوده لپ تاپ میشه به حالت نرمال تبدیلش کرد .
دوم اینکه خیلی پشیمونم چرا Y470 نخریدم . چون من به خاطر وزن زیاد سری جدید F سونی ، Y570 خریدم ولی تفاوت چندانی از لحاظ وزن با سونی نداشت و من وایو رو بیشتر دوست داشتم . (البته Y570 مشخصات بالاتری نسبت به سری F سونی داره)
و الّا هیچ برند دیگه ای رو نپسندیدم .
.
.
.
یه مشکل دیگه ای هم که هست چون کسی این برند رو خوب نمیشناسه یه کم حال آدمو میگرند .
و مورد دیگه سازگار واقعاً نامرده و قیمت خیلی زیادی روی این مدل کشیده .
بله جایگزین نداره علتم داره چون اصولا لپ تاپ برای کارای سنگین طراحی نشده ی و ب عنوان ی دستگاهیه ک صرفا قابل حمل باشه و کار ادم و راه بندازه ولی متاسفانه این دنیای دیجیتال ی کرمی ب جون ادم میندازه ک مجبور میشیم ب کانفینگای بالا و فضایی فکر کنیم والا این کانفینگ بالا حداکثر در 10% مواقع ب کارتون میادنقل قول:
حالا چرا اینتل؟! بولدزر AMD پیش فروشش اغاز شده:8:نقل قول:
و بزودی عرضه میشه
بله طول میکشه تا مدل نوت بوکش ارائه بشه ولی اینکه میگین مدل اقتصادی الان این مدلی ک شما انتخاب کردین اقتصادیه؟!:18:
دقیقا مساله همینجاس وگرنه مدل خیلی عالیه ولی ب این قیمت نمیرزه حتی 1%نقل قول:
دوستان مخصوصا دوستانی که لینوو دارند یا y560 یه نگاه به این تاپیک بیندازید شاید اطلاعات شما جوابگو باشد.
بحث سر یکی از اساسی ترین مشکلات و در واقع ترفندهای مخفی لپتاپ های لینوو هست و اون استفاده از ویندوز بک اپ خود لینوو هست.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6514119
میشه کانفیگ این مدل رو بگید ؟
کدوم مدل؟:13:نقل قول:
سوال من اينه كه چطور بعضي از دوستان ميگن كه y470 به اين قيمت نمي ارزه؟ يعني چي؟ پس چند مي ارزه ؟
منم چندتا سوال دارم:نقل قول:
ب نظر شما این قیمت میرزه؟:18:
شما از مسئولین سازگار ارقام هستین؟
شما ب سایت لنوو تا حالا رفتین و قیمتای محصولاتشونو ببینید؟
متوجه شده اید کانفینگی ک الان عرضه میشه در سایت اصلی لنوو کلا موجود نیست؟
چرا سازگار داره این مدل رو ب این صورت عرضه میکنه؟
نه من نه از مسئولين نه از كارمندان هستم فقط سوال كردم مگه بايد چند باشه؟نقل قول:
نه تاا حالا نرفتم مگه قيمتاشون چنده ؟
خوب معمولا اين مشخصات لب تاپ همين قيمتا هست ... مگه نيست ؟