طرفدار اصیل! بارسلونا که نمیدونه تو مرحله قبل لیگ قهرمانان کی برای تیمش گل زده... معلومه کلا چند روزه فوتبال رو دنبال میکنه... چه برسه به بارسلونا...نقل قول:
خسته نباشید.که چی؟
خوب شد نمردیم و معنی طرفدار اصیل رو هم فهمیدیم.
طرفدار اصیل! بارسلونا که نمیدونه تو مرحله قبل لیگ قهرمانان کی برای تیمش گل زده... معلومه کلا چند روزه فوتبال رو دنبال میکنه... چه برسه به بارسلونا...نقل قول:
خسته نباشید.که چی؟
خوب شد نمردیم و معنی طرفدار اصیل رو هم فهمیدیم.
پس باید خدا رو شکر کنیم که شما قاضی نشدین. وگر نه واسه همه جز اعدام حکمی نمیدادین.نقل قول:
آخه عزیز من این اشتباه کوچیک که ناشی از یه بی دقتیه جزئیه رو به این حساب می نویسن؟؟:13:
اوکی اینم به نفع شما !!!!برید باش حال کنیننقل قول:
بله منم گفتم که قصد توهین ندارم.نقل قول:
نمیگفتی هم حال میکردیم :دی:46:نقل قول:
من یه بازیه دیگه تو ذهنم بود!!!!نقل قول:
من بازی رئال رو اشتباه گرفتم که پدرو یکی از گل هارو زد
اینم دیگه اینجوری شد!!!!:31:
نقل قول:نقل قول:1- دوست عزیز به عنوان مقدمه لازم به ذکره که :اصولا این تابلوی نتایجه که تعیین میکنه کدوم تیم برده و کدوم تیم باخته و درصد مالکیت توپ و تعداد موقعیت خطرناک و اینکه یک تیم توی زمین حریف رفته بود پیک نیک و ... تعیین کننده نیست و در اون بازی هم چلسی حذف شد . در بازی رفت چلسی خیلی بسته بازی کرد اما در بازی برگشت خیلی بهتر بازی کرد ضمن اینکه ترس با عقل دو مقوله کاملا مجزا هستند : چون دیدیم که رئال در بازی برگشت ال کلاسیکو بازی رو هجومی آغاز کرد و به گل هم رسید اما چون خوانده راموس چندان درایت نداشت 6 گل خورد و کاری که هیدینک کرد نشان از تدبیر داشت نه ترس .نقل قول:
2- در مورد گل بارسا به چلسی هم لازم به ذکره که پاس مالودا که میخواست توپ رو دور کنه به اشتباه رسید به اینیستا و اون شوت رو زد و گل بارسا ربطی به پاسکاری خطی ( که گویااز ابداعات تاکتیکی شماست) ندارد .
نه من تاکتیک خاصی رو ابداع نکردم و منم نگفتم پاسکاری خطی یه تاکتیک و این تاکتیک تیمه (تاکتیکشون بستن پشت محوطه بود که هر بازی همین کارم می کنن) ولی بارسا رو همین حرکت گل میزنه!!!روی پاسکاری و...نقل قول:
ما هم می دونیم تابلو نتایج هیچ وقت بعد بازی کمک کسی نمیاد ما هم موقعیتارو می گیم و اینکه از دست رفتن مثل همون چلسی شما که می گید بهتر بازی کرد ولی حذف شد!!!!
شما هم که می گی چلسی بهتر از بارسا بازی کرد از روی چیزی حرف می زنی که بعد بازی کمک چلسی نیومد و چلسی حذف شد!!!
پس شما دیگه هی نیاین بگید بارسا شانسی برد بارسا حقش نبود
حق دادنی نیست حق گرفتنی!!!
که بارسا چه به نظر شما به کمک داور چه بنظر ما با بازیه قشنگش حقشو می گیره!!!
اینتر قهرمان جام باشگاه های اروپاست...
به نظر من فینال همین بازی هست رفت و برگشت چون هر تیمی پیروز بشه دیگه رقیب آنچنان سختی نداره ...
بایرن که به اینتر و بارسا نمیرسه!!!!
موافقمنقل قول:
...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان در مورد 2 مسی بود که به اینییستا پاس عرضی داد. مالودا هم اگر درست یادم باشه تحت فشار اتوئو توپو اونجوری دفع کرد.نقل قول:
تلاش بارسلونا براي بازگشت با پرواز چارتر
کاروان شکست خورده بارسلونا که مسير رفت را با اتوبوس طي کرده بود به درخواست بازيکنان با پرواز چارتر به اسپانيا باز ميگردد.
به نقل از آس اسپانيا، در بازي شب گذشته اينترميلان با پيروزي 3 بر يک برابر بارسلونا گام بلندي براي حضور در فينال ليگ قهرمانان اروپا برداشت.
به اين ترتيب بازي برگشت در ورزشگاه نيوکمپ از حساسيت بسيار بالايي برخوردار خواهد بود.
بازيکنان بارسلونا که به خاطر سفر هزار کيلومتري با اتوبوس از شهر بارسلونا تا ميلان ايتاليا بسيار خسته به نظر ميرسند براي اينکه اين خستگي را به لاليگا منتقل نکنند از مقامات باشگاه خواستند با يک پرواز چارتر به اسپانيا بازگردند.
پس از فعاليت آتشفشان ايسلند و لغو کليه پروازهاي اروپايي تائيد اين درخواست در هالهاي از ابهام وجود دارد اما خوان لاپورتا مدير عامل باشگاه بارسلونا تلاش ميکند هر طور شده کاروان فوتبال خود را با هواپيما به کاتالونيا بازگرداند.
چهارشنبه 01/02/1389کد:http://football3.ir/news.do?itemid=20955
رائول: داور پنالتي بارسلونا را نگرفت
کاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا دو اشتباه بزرگ داور پرتغالي ديدار اينترميلان و بارسلونا را نابخشودني توصيف کرد.
به نقل از سايت خبري باشگاه رئال مادريد؛ رائول گونسالس بلانکو در برنامه پخش مستقيم تلويزيون ملي اسپانيا (بخش ورزشي)، بازي بارسلونا برابر اينترميلان را تحليل کرد و گفت: به نظر من حق بارسلونا شکست نبود و شايد اگر همان نتيجه يک بر يک باقي ميماند هر دو طرف راضي بودند.
وي گفت: اشتباه داور در ناديده گرفتن يک پنالتي بسيار واضح به سود بارسلونا براي من بسيار عجيب بود. من داور نيستم اما اين صحنه به قدري واضح بود که نيازي به داشتن تخصص نداشت. بارسلونا با آن پنالتي سرنوشت اين بازي بزرگ را تغيير ميداد. داور بارها به ضرر بارسلونا سوت زد و شايد هواداران اينترميلان هم اين را قبول کنند.
کاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد افزود: يک آفسايد اشتباه هم به ضرر اينترميلان گرفته شد که ميتوانست بسيار تاثيرگذار باشد.
چهارشنبه 01/02/1389کد:http://football3.ir/news.do?itemid=20960
اينتر مقابل بارسا از همه امتيازات استفاده كرد
معتبرترين نشريه تخصصي فوتبال آلمان نوشت: اينترميلان براي غلبه بر بارسلونا از همه امتيازات خود استفاده کرد.
نشريه کيکر در تحليل خود از جدال رفت دو نماينده ايتاليا و اسپانيا در مرحله نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا نوشت: براي کسب نتيجه در خانه برابر قهرمان فصل گذشته اروپا، اينترميلان به رهبري خوزه مورينيو از تمام امتيازات خود استفاده کامل کرد و توانست 3 بر يک فاتح اين بازي شود.
اين نشريه نوشت: در جدالي جالب، اينتر حتي از جو مساعد ورزشگاه جوزپه مهآتزا، بطور کامل استفاده کرد. با اين نتيجه ثبت شده حالا مردان مورينيو ميتوانند با روحيهاي مطلوب قدم در بازي برگشت در نيوکمپ گذارند. هم اينترميلان و هم بارسا، در نيمه اول بسيار جنگيدند و کوتاه نيامدند. علاوه براين نراتزوريها به خصوصيات ديگري تکيه کردند تا اين برد برايشان ثبت شد.
در جدال شب گذشته اين دو تيم گلهاي اينترميلان را اشنايدر 30، مايکون 48 و ميليتو 61 به ثمر رساندند. تک گل بارسلونا را نيز پدرو رودريگس در دقيقه 19 وارد دروازه اينترميلان کرد.
چهارشنبه 01/02/1389کد:http://football3.ir/news.do?itemid=20958
امری نبود....منظورم از اون کسایی که تو تاپیک نمیومدن شما نبودی..مثل اینکه شما هم تو همون گروه اخبار ورزشی جا میگیری..:27:نقل قول:
خیلی جالبه....هنوز اینقدر فوتبالو متوجه نمیشی که بفهمی گواردیولا نتونست مقابل مورینیو و گاس مقاومت کنه....حتی در مقابل فرگوسن(چون همونطور که همیشه گفتم گواردیولا تاکتیکی من یو رو نبرد...بازیکنای من یو به بازیکنای بارسا باختن..چون مثل همیشه نبودن..ولی بالاخره باختن..ولی دلیل نمیشه که بگیم گواردیولا فرگوسنو به باد داد...تونستی 24 سال رو فرم باشی بیا حرف بزن..خیلی رو دارن بعضی ها به خدا..)نقل قول:
اگه حرفای منم قبول نداری جالبه که بدونی خود گواردیولا بعد از بازی با اینتر گفته بود تاکتیکو باختیم..(دقیقا همین جمله!)..خودش داره اینو میگه و شما داری میگی....:27:یه کم با تیمت مچ باش یه وقت گل به خودی نزنی..:دی
بله..اشنباهات جزئی از فوتباله..ولی نه به نفع گرفتن...این 2 تا خیلی فرق دارن...نقل قول:
آخه بارسای همیشگی نبودن که نشد دلیل ...من یو مگه پارسال همون من یو همیشگی بود؟؟؟همون من یویی که تو نیمه نهایی آرسنال رو دبل کرد...کاری که الانم نتونستین بکنین شما...ولی این دلیل نمیشه بگیم که چون من یو من یو همیشگی نبود..باخت..نقل قول:
نقل قول:جالبه...سوتی هاشونو به حساب اشتباه میذارن..نقل قول:
آخه عزیز من این اشتباه کوچیک که ناشی از یه بی دقتیه جزئیه رو به این حساب می نویسن؟؟
آخه shahshahani جان میدونی چیه؟؟اگه گلا رو از تو اخبار ورزشی ببینی زیاد یادت نمیمونه که کیا زدن..ولی اگه بازیو ببینی فرق میکنه.....طرفدارای بارسا هم که اگه اخبار ورزشی رو ازشون بگیری..بارسا رو فراموش میکنن..:دی
واقعا اوج تعصب به یه تیم رو توی این تاپیک دیدم:20:
دیگه یه بچه هم می دونه که سطح مربیانی مثل مورینیو و فرگوسن و هیدینگ از گواردیولا بالاتره. اینایی که میگن گواردیولا بهتره با چه منطقی اینو میگن؟ کلا فوتبال چند ساله می بینن؟
نقل قول:کسی که تو محوطه جرمه سوتی داد، اسین بود... (مالودا کجا بود!) اسین داد به مسی و مسی هم با پاس تو عرض داد به اینیستا و اونم تک ضرب زد تو گل...:20::11:نقل قول:
بچه ها احساس کردم یه مطلبی رو باید حتما بگم چون در حق فوتبال خیلیا دارن جفا می کنند.
من دوران دبیرستان که بودم به خاطر چند تا از رفیقام روی تیمهای مورد علاقه ام تعصب خاصی پیدا کرده بودم.منچستر--رم---بارسا
هر شب که بازی اینها بود من خفن استرس می گرفتم که چی می شه وگرنه توی مدرسه تابلو بود و طرفدارهای دیگر ما رو مسخره می کردن و ضایع می شدیم و از این جور حرفا....خب شما خودتون قضاوت کنید آیا من اون موقع از فوتبال لذت می بردیم؟ جواب مشخصه خیر برای من نتیجه مهم بود نه فوتبال. پیش دانشگاهی که شد با همین رفقا جمع شدیم و قرار گذاشتیم به خاطر کنکور این قضیه رو جمع کنیم بالاخره 3 سال بود که این ماجرا رو باهم داشتیم (البته ما همون 3 سال هم دوستای جون جونی بودیم وهنوز هم هستیم فقط اصلا توی اون سن دوست نداشتیم جلوی هم کم بیاریم) سال پیش دانشگاهی تازه فهمیدم فتبال یعنی چی ...فوتبال بدون تعصب .......در واقع جدا لذت می بردم . من فوتبال دیدنم رو کم نکردم توی اون سال بلکه لذت بردن از فوتبال رو تجربه کردم و هنوز هم همینطوره.با فوتبال دارم زندگی می کنم من تنها چیزی که از تلویزیون می بینم فوتباله و خبر ورزشی .
نمی خوام بازی دیشب رو تحلیل کنم.من بازی رو توی خواب گاه دیدم.خیلی هم خوش گذشت با وجود اینکه از باخت تیمم و بد بازی کردن(یا بهتر بگم مثل همیشه نبودن تیمم)ناراحت شدم و شاید دیشب یکی از خاطره انگیزترین شب های دوران دانشجویی من باشه.چون در کنار دوستانم از فوتبال لذت بردم.
حالا بعضی از دوستان آنتی بارسلونایی دارن اینجا از آب گل آود ماهی می گیرن :31:.بروبکس اینتر هم خوشحالند بارسایی ها هم در توجیه باخت تیمشون و امیدوار بودن به بازی برگشت.(و مهمترین نکته ی فوتبال همینه .من یک هفته پر از امید هستم مثل دوستانم.فوتبال یعنی امید تا دقیقه ی 95)
احساس می کنم وستانی که دیشب فوتبال رو دیدن و اینجا پست زدن از فوتبال دیشب لذت نبردن حتی اینتری های عزیز.من یه نگاه اجمالی روی پست ها انداختم این امر برای من ثابت شد.
شما می تونید با فوتبال زندگی کنید امید داشته باشید پس خواهشا اعصاب خودتون رو خرد نکنید.
خیلی دوست دارم راجع به این پست صحبت بشه تا تحلیل بازی.سعی کنید فوتبال رو مثل آقای صدر(کارشناس فوتبال ) ببینید و شب های خاطره انگیز با فوتبال رقم زنید.
سلام!
چقد پست دادید بابا پاره شدم ولی اکثرشو خوندم :دی
تبریک میگم به هوادارای اینتر ! البته یه 90 دقیقه سخت مونده واسه اینتر فعلا کری نخونین واسه هم بعد ضایع میشین :دی
اما در مورد بازی چند تا نکته هست!
یکی گزارش مسخره یوسفی که کلا شده بود کارشناس داوری و داشت گریه میکرد!
یکی دیگه قهوه ای شدن رضا جاودانی!
یکی دیگه تمارض دنی الوز! که همیشه همینجوی بوده ! بازی با رئالم از کنار رونالدو رد میشد خودشو مینداخت زمین صورتشو میگرفت!
حالا یه سوال هست اینجا واسه من!
زانتی دیشب عالی بود یا مسی بد؟!
در مورد طرفدارای تیمای دیگه که از باخت بارسا خوشحال شدن ( یکیش خودم ) میگم وقتی این خوشحالی ارزش داره که تیم خودمون بازی رو ببره!
فعلا!
دیگه دوستان دارن پاشونو از گیلیمشون بیشتر دراز می کنن خوبه حالا به تو هیدینگ پول نمیده وگر نه...!!!نقل قول:
خیلی جالبه....هنوز اینقدر فوتبالو متوجه نمیشی
به نظر من باید تاپیک بسته بشه!!!!
ونگر:
« راه بسیار آسانی است که آن را به مورینیو توصیه می کنم. کسی نمی تواند این کار را بکند!!! متوقف ساختن مسی غیرممکن است.»
یه جورایی مورینیو حال ونگر رو گرفت :دی
نقل قول:تایید میشه :10:نقل قول:
میبینم که دوست خوبمون دیگه حرفی برای گفتن ندارن..............البته حق دارننقل قول:
نقل قول:
دقیقا :27::31:
من اخبار رو دنبال کردم حتی رائول هم گفته بود پنالتیه . البته یه آفساید اشتباه هم برای اینتر گرفتن که اونا تک به تک می شدن.نقل قول:
شما دقیقا دارید از اب گل آلود ماهی می گیرید . و جمله ی آخرتون با پست هایی که می زنید همخونی نداره.یادم نرفته که بعد بازی ال کلاسیکو یک پست بیشتر نزدید اما حالا پشت سر هم....
به نظر من یه بازیکن می تونه براش اتفاق بیفته که یه شب نتونی قابلیت هاش رو نشون بده . و البته این رو هم قبول دارم که مورینیو دفاع های خیلی مستحکمی داره و یادم نرفته که حتی در زمانی که چلسی بود اگه می خواست به کسی راه نده با مدافعینش موفق می شد و در این امر خبره است. همه چیز دست به دست هم داد تا بارسایی ها هم طعم تلخ شکست رو بچشند !
30 صفحه عقده مونده بود تو دل بدخواه های بارسا . جالب اینه فقط دو سه تا طرفدار اینتر میبینی و بقیه که معلوم الحال هستن :دی
فکر کنم با این روند تاپیک تا بازی برگشت ادامه پیدا کنه ...
اون بازی اگه داور به نفع بارسا نبود چلسی برده بود حالا هی به روی خودتون نیاریننقل قول:
حال و حوصله بحث ندارم!نقل قول:
من تند تند پست زدم ؟ من از اب گل الود ماهی گرفتم؟!
بعد از 15 صفحه جلو رفتن تاپیک دو تا پست میشه پشت سر هم! جالبه!
بعد از کلاسیکو هم من اصلا حال و حوصله شنیدن تیکه ها و مسخره کردنای شما رو نداشتم به خاطر همین طبق وظیفه خودم اومدم تبریک گفتم رفتم!
الانم نه کسی رو مسخره کردم نه ارزش کسی و پایین اورردم ! نظرت درباره جمله اخرم هم زاده تخیلاتت هست!
بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه چون مربوط به اینجا نیس!
شب شبه مسی نبودنقل قول:
با اینکه از این موجود متنفرم ولی شب شبش نبود
بارسا هم از حق نگذریم اصلا خوب بازی نکرد
یعنی بهتره بگم مسی خوب بازی نکرد و....
عزیز من که تو تاپیک هستم منتهی نه مثل شما که دیشب از شوق باخت بارسا خوابتون نبرده بود:27:نقل قول:
امری نبود....منظورم از اون کسایی که تو تاپیک نمیومدن شما نبودی..مثل اینکه شما هم تو همون گروه اخبار ورزشی جا میگیری..:27:
عزیز اصلا ما همه از اخبار ورزشی گلا رو میبینیم و بازیا رو نیگا نمی کنیم...اصلا شما درست میگی ...شما خیالت راحت بارسا اصلا طرفدار نداره و همه این طرفداراش طرفدارای اخبار ورزشیای هستن و حزب باد..حالا خوب شد راحت شدی؟ عقده گشایی شد واستون؟:13:امیدوارم این حرفم التیامی باشه بر زخم هایی که از بارسا خوردید.
و اینکه که من نمیدونم بارسا تیمتون رو لوله کرده این چه دخلی داره به هوادارای بارسا که از کی طرفدار این تیم شدن؟؟؟هنوز تو اینش موندم که ربطشون به هم چیه؟؟؟:27:
جناب majid_potter7 لطفا و خواهشا من بعد حرفی رو که می خواهید بزنید اول کمی تو دهنتون مزه مزه کنید ببینید چی میخواهید بگید بعد به سمت بیرون پرتاب بفرمایید.(نمی خوام این بحث رو کش بدم ولی این رویه اهانت به دیگران اصلا کار درستی نیست که شما اون رو پیش گرفتید)
شما لطف کن، یا تو بحثی که به شما مربوط نیست پابرهنه نپر! یا خوب بخون!نقل قول:
اولا سام عزیز، دوست من هست! قبل اینکه هوادار بارسا باشه.
ثانیا، ایشون خودشون حرف رئال رو پیش کشیده بودن، منم جوابشون رو دادم.
ثالثا، لیون هم تا اینجا مثل شما به نیمه نهایی رسید! پس همچین تیم کمی نیست
آقایون که مسئولن دیگه وقتش رسیده تاپیک بسته شه دیگه کار داره بیخ پیدا می کنه!!!!:41:
هر کی میاد هر چی میخواد میگه و میره!!!!
واقعا چرا زحمات دیگران رو نادید می گیریم.نقل قول:
حالا یه روز که بارسا باخته خودش مقصر بوده و روز روزش نبوده و شب شبش نبوده و این حرفا...کسی نیست بگه بارسا با یه تیم دیگه بازی داشت نه با خودش...
یه بار دیگه کافیه بازی رو مجددا تماشا کنید اون موقع به اهمیت کار هافبک ها و مدافعان اینتر پی می برید که چطور ژاوی از بازی خارج شده بود و مسی چطور از محوطه دور.
زلاتان هم که دیگه...
پیام بازرگونی بود:دی هر چی میگی آخه یه چی میگن باید اسپم بدی دیگهنقل قول:
الان این چیه این وسط دادی؟؟؟
ولی خیلی جالبه بارسا باخت دشمنا پدیدار شدن
از همه طرف حمله کردن حاجی رانر
نخودارو تو سرشون بترکون الله اکبر
مدیر برنامه های بالوتلی در صحبتهایی اعلام کرده که مارکو ماتراتزی در رختکن اینتر به سمت موکلش حمله ور شده است.
سایت گل - مینو رایولا، مدیر برنامه های بالوتلی در صحبتهایی مارکو ماتراتزی را به حمله به موکلش متهم کرده است. او معتقد است که پس از پیروزی 1-3 اینتر مقابل بارسلونا، بالوتلی حمله وحشیانه ای به بالوتلی داشته و به او لگد محکمی زده است.
گزارشها و واکنشهای منتشره در پایان این بازی حاکی از آن است که جر و بحث شدیدی در تونل منتهی به رختکن میان این دو بازیکن در می گیرد ولی رایولا در صحبتهایی اعلام کرده که پس از این جرو بحث، کار بالا گرفته و به درگیری فیزیکی نیز کشیده شده.
رایولا به تله لومباردیا گفت: «این برای شما طبیعی است که هم تیمی تان شما را به باد لگد بگیرد؟ به ماریو حمله شده است.»
شنیده می شود که در پایان دیدار سه شنبه شب ورزشگاه سن سیرو که با پیروزی 1-3 نرآتزوری مقابل بارسلونا همراه بود، درگیریهایی در تونل منتهی به رختکن میان بازیکنان اینتر رخ داد که ریشه همه آنها رفتار بالوتلی و پرتاب پیراهنش برروی زمین، پس از پایان دیدار بود.
این در حالی است که زلاتان هم در صحبتهایی با اشاره به این نکته گفت: «ماتراتزی به بالوتلی حمله کرد. من در زندگی ام چنین صحنه ای ندیده بودم. نمی دانم چه اتفاقی رخ داد ولی اگر کسی چنین برخوردی با من می کرد، مطمئن باشید که من هم با همان شدت به او حمله می کردم. نمی دانم چرا چنین برخوردی رخ داد. اینتر به پیروزی رسیده بود. آنها دیگر چه می خواستند؟ حتی بازیکنان بارسا هم در رختکن تیم ما در مورد این برخورد عجیب غریب صحبت می کردند. »
2010/4/22کد:http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2010/04/22/1890088/%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%D9%85%D8%A7%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%AA%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%AE%D8%AA%DA%A9%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1
حقشه مردیکه ی بی خاصیت
Forza InterMilano
آره موافقم خیلی مغرور شدههمون چند دقیقه اخر جلو بارسا اومد تابلو بود فکر کرده از دماغ فیل افتاده اینتر جای اینجور ادما نیست
به خاطر اين اينكه اومد تو زمين داشت راه ميرفت همه قاطي كردن از دستش ؟
يه جا قشنگ يه بازيكن بارسايي از جلوش رد شد اما اصلا دنبالش نرفت و گذاشت بره .
ماتراتزينقل قول:
بالوتلی حمله وحشیانه ای به بالوتلی داشته و به او لگد محکمی زده است.
خب کلی هو شد تو استادیوم.اونم پیراهن تیمشو کوبید زمین. تو جشن شادی بعد بازی هم شرکت نکرد
حقش بود. تازه دژان گفته "من 3 تا بچه دارم ، ماریو مثل بچه هاست!"
واقعا باید بدیمش ارسنال و با یکم پول فابرگاس رو بگیریم.
درسته اخلاقش صفره ولی از نظر فنی قبولش دارم .. بعضی وقتها گلایی میزنه آدمو کف بر میکنه!
چلسی اگه بخردش ضرر نمیکنه ... استیلش به چلسی میخوره از این کالو هم خیلی بهتره!
از این خبرا نیستنقل قول:
واقعا باید بدیمش ارسنال و با یکم پول فابرگاس رو بگیریم.
اگه قرار باشه تعویضی صورت بگیره این ابوئه هست که میاد اونجا نه فابرگاس :46:
ازین خبرا نیست بالوتلی یه روسونری اصیل گیر شما افتاده میاد تیم خودمون
اخلاقش مزخرفه تو زمین داشت راه میرفت اگر من بودم از تیم اخراجش میکردم
در پایان دیدار اینتر مقابل بارسلونا در ورزشگاه سن سیرو، ژوزه مورینیو لفظ بسیار زشتی را خطاب به بالوتلی به زبان آورده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل- برنامه "استریسیا لاناتوزیا" در کانال 5 تلویزیون ایتالیا گزارشی را منتشر کرده که با انتشار فیلمی، هیزم این آتش را بیشتر کرده است. در فیلمی که نمایش داده می شود، ژوزه مورینیو ، مربی اینتر در جریان دیدار تیمش مقابل بارسلونا، فحشی ناموسی را خطاب به بالوتلی برزبان می آورد.
مورینیو در دقیقه 90 این دیدار و زمانی که بالوتلی نتوانست از چند موقعیت به خوبی بهره برده، از او عصبانی شده و با لب خوانی لبهای مورینیو می توان متوجه شد که فحشی ناموسی را خطاب به بالوتلی برزبان آورده است.
مهاجم باشگاه اینتر که در دقایق پایانی این دیدار برای تیمش روانه میدان شد، پس از آنکه چند موقعیت گل را خراب کرد، از سوی هواداران نرآتزوری هو شد و همین موضوع باعث عصبانیت بالوتلی شد و در پایان این دیدار، این ستاره جوان پیراهنش را از تن در آورده و برروی زمین پرتاب و وارد رختکن شد.
بدین ترتیب این برنامه تلویزیونی،"جایزه خجالت" را به خاطر این برخورد به بالوتلی داده است. این برنامه عموما این جایزه را به افرادی که به دلایل رفتارهای نادرست خبرساز می شوند، اختصاص می دهد.
پس از آن و در روز چهارشنبه بود که دوربین این برنامه، بالوتلی را در جایی در نزدیکی برشیا یافت و در اینجا این جایزه را به او تقدیم کردند.در ادامه از بالوتلی پرسیده شد که آیا در پایان رقابتهای این فصل رختکن تیمش را ترک خواهد کرد یا نه و بالوتلی در پاسخ به این پرسش فقط خندید.
پس از اتفاقاتی که سه شنبه شب در ورزشگاه سن سیرو رخ داد، صحبتهای متعددی در مورد جدایی این ستاره از رختکن نرآتزوری شنیده می شود. روز جمعه نیز گروهی از تیفوسی های اینتر مقابل درب خروجی کمپ محل تمرین این تیم تجمع کرده و پلاکاردهایی با این پیغام" بالوتلی برو" را در دست داشتند. ولی با این وجود مورینیو به هواداران تیمش اجازه داد تا تمرینات صبح امروز اینتر را نظاره گر باشند و در این میان تعدادی از هواداران، سرودهایی را در حمایت از ستاره جوان تیمشان می خواندند.
2010/4/23کد:http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2010/04/23/1891777/%D8%AA%D9%88%D9%87%DB%8C%D9%86-%D8%B1%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%AA%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D9%81-%D8%B3%D9%86-%D8%B3%DB%8C%D8%B1%D9%88