سلام
سامان همه عکسات اینطورین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا این آپلود سنتر قوی و خوبیه »
کد:http://www.up.--------.com/
Printable View
سلام
سامان همه عکسات اینطورین :
بیا این آپلود سنتر قوی و خوبیه »
کد:http://www.up.--------.com/
من ازاين استفاده ميكنم ...خيلي خوبه...نقل قول:
کد:http://www.irupload.ir/
دوستان من قضیه مولتی تاچ رو اینقدر بزرگش نکنید که جلو دیدتون رو میگیره.
به قول بزرگی اگر مولتی تاچ را یک مشکل بزرگ تلقی کنید حتما شکست میخورید:31:
کسی نیست که جواب ما رو هم بده؟:2:
نقل قول:واسه سومین بار پست و لینک ها رو ویرایش کردم:13:امیدوارم این بار درست باشهنقل قول:
این 2 تایی که دادین خوبه ولی محدودیت حجم داره و فول سایزها رو نمیشه آپ کنم
سامان جون حواست باشه...اگه اينو زيادي اشتباه بزني قفل ميكنه و به اين سادگي باز نميشه...من هيرو دوستم رو زدم بيچاره مجبور شد فلش كنه...نقل قول:
پس دست ادمي مثل من كه نديد بديد هست ميدي حواست باشه....:10::27:
نقل قول:
بله من هم همینو میگم. بودنش خب مسلما بهتر از نبودنش هست. ولی نه اینکه چون اینو نداره پس نخریمش.
نه خوب منم نگفتم که چون اینو نداره نگیریمشنقل قول:
ولی خوب واقعآ ضعف بزرگیه
من به شخصه حاضرم دوربینش به 5 کاهش پیدا کنه در عوض مالتی تاچ اضافه بشه
معامله ی خوبیه
دوربین کمتر تاچ بیشتر:31:
نه بابا اون جوری هم دیگه نیست چند بار که اشتباه بزنی 30 ثانیه گوشی نمیدونم چی کار میکنه بعد از 30 ثانیه باز دوباره باید قفل باز کنینقل قول:
سامان جون حواست باشه...اگه اينو زيادي اشتباه بزني قفل ميكنه و به اين سادگي باز نميشه...من هيرو دوستم رو زدم بيچاره مجبور شد فلش كنه...
پس دست ادمي مثل من كه نديد بديد هست ميدي حواست باشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این gsmarena چرت هم زیاد میگه مولتی تاچ با آندو 2.1 اضافه میشه!!!!!!!!!!!
مولتی تاچ هوم جور که گفتین کاربردش فقط تو وب و زوم کردن هست ( به غیر از آیفون و بازی هاش) پس برای کسی که با گوشیش زیاد تو وب نمیره زیاد نباید مهم باشه
سعید ال میگفتن مشکل از آندو 1.6 ه !
الان مشکل سخت افزار ایکس10 هست ! میگن ال سی دیش مولتی تاچ رو ساپورت نمیکنه ! چه به 2.1 آپدیت بشه و چه نشه !
البته من که دوست دارم اینطوری نباشه ! و فقط یه دروغ باشه !
یعنی سخت افزارش مشکلی نداشته باشه ! چون اگه خود شرکت هم آندو 2.1 رو بدون مولتی بده با رامهای دستکاری شده شاید بشه به مولتی تاچ امیدی داشت !
فعلآ که منبع موثقی نگفته سخت افزارآ ساپورت نمیکنه !
بهراد میگفتن برا مولتی تاچ باید صفحه خازنی باشه که هست. دیگه چی میخواد که سخت افزارش ساپورت نمیکنه؟؟؟ شاخ غول میخوان بشک.نن؟:دی
دوستان کسی به من جواب نداد
این هندزفری بلوتوث چه قدر شارژ نگه میداره؟
گوشی من فردا به دستم میرسه
هيرو دوست من كه رفت فلش...كل فك و فاميل مرده و زنده هم يه احوال پرسي حسابي شدن...:31::27::18:نقل قول:
سعيد اگه باز هم ادامه بدي نفلت ميكنه :31:نقل قول:
نه بابا اون جوری هم دیگه نیست چند بار که اشتباه بزنی 30 ثانیه گوشی نمیدونم چی کار میکنه بعد از 30 ثانیه باز دوباره باید قفل باز کنی
سلام
من اولین پستم تو این انجمنه و نمیدونم جای مناسبی هست برای این نوشته یا نه؟
به نظر خودم تو کلوپ اختصاصی خود گوشی اگر بود بهتر بود. در هر صورت مدیران هرطور صلاح دونستن جابجا کنن.
امروز عصر اتفاقی از جمهوری رد میشدم که گفتم یه قیمت از سونی اریکسون ایکسپریا ایکس 10 بگیرم.
با اینکه اصلا قصد خرید نداشتم اما برخوردهای ضد و نقیض فروشگاهها من رو کنجکاو تر کرد.
اول از مرکز موبایل ایران شروع کردم و یکراست رفتم سراغ فروشگاه اصلی خود شرکت پارس نیکاتل و گوشی موجود بود با گارانتی پارس نیکاتل و قیمت مقطوع 700000 تومان.البته پک نیمه فول.
یک اصطلاحی برای این گوشی جا افتاده به اسم فول پک و هاف پک.
که برای من یکم خنده دار بود .
خلاصه تفاوت این دوتا پک هم در داشتن کیف چرمی و هندزفری بلوتوث هست.که مدل فول پک شامل هر دوی اینها میشه و مدل هاف پک این دو قلم رو نداره.
پارس نیکاتل هم فقط مدل هاف پک با قیمت 700000 تومان داره.
روبروی اون هم فروشگاه اصلی شرکت پارس کامتل هست .
اونجا با فول پک و گارانتی یکساله و بیمه نامه یکساله شرکت بیمه نوین باقیمت 750000 تومان در هر دو رنگ. با کلی کلنجار اخرین قیمت 745000 تومان کمتر ندادن.
فروشگاه اصلی اتصالات هم داشت و با مدل هاف پک 710000 تومان که گفت الان فقط سفید داره.
بعد من رفتم علاالدین و اونجا چندتا دوست و اشنا دارم.
کلی گشتم و همه مدل قیمت میدن.بدون گارانتی با پک فول کمتر از 635000 گیرم نیومد البته از بین دوستان و گرنه همه 660000 تومان قیمت میدادن.
با مدل هاف پک هم میشد تا 620000 تومان هم خرید اما بدون گارانتی با هاف پک خیلی کم گیر میاد.
با گارانتی سیتادل هم پیدا کردم اما با هاف پک 680000 تومان و خیلی هم کم بود.
اتفاقی پیش یکی از این دوستان بودم که مغازه بغل دستش (طبقه یکی مونده به اخر) که نماینده پارس کامتل هستش در همون موقع نماینده فروش شرکت اومد اونجا و داشت یک تعداد گوشی به این نمایندگیش میداد. من از دوستم خواستم قیمت دقیق بگیره از اون نماینده.
خلاصه اون مغازه که نماینده بود با اینکه نمیخواست از این گوشی بگیره از شرکت اما تا این همسایش ازش قیمت گرفت دوتا دونه یکی مشکی و یکی سفید از کارمند شرکت پارس کامتل گرفت.
اینم بگم که با گارانتی پارس کامتل کلا از دو طرف جعبه پلمپ شده و روی جعبه هم یک برچسب دایره شکل هست که نوشته به این شماره اس ام اس بزنید و اصل بودن گوشی و گارانتی رو چک کنید. و کل جعبه هم درون یک نایلون با نشانهای پارس کامتل وکیوم شده و نمیتونید قبل از خریدن محتویات درون جعبه رو ببینید.
به هر مغازه داری هم که میگی با بیمه داری یا نه ؟ بهت میخنده و کلی مسخره میکنه که این با بیمه وجود نداره و اگر یک مغازه دار بهت نشون داده بیمه نامه رو تقلبیه و خودش گذاشته روش.
هرچی هم من میگفتم من تو فروشگاه اصلی خود شرکت پارس کامتل دیدم میگن نمیشه و فقط اچ تی سی ها ی یاس و پرشین تلکام بیمه دارن.
حتی این دوستای خودم هم قبول نمیکردن.
خلاصه این مغازه همسایه دوست من بعد از رفتن نماینده شرکت اومد تو مغازه ای که ما نشسته بودیم و گفت بیا این رو برای تو برداشتم.
این دوست من هم میگفت من نخواستم فقط گفتم قیمت بگیر و من هم همینا رو میگفتم اما اون میگفت من نمیخواستم از این گوشی بردارم و را دستم نیست بفروشم و برای تو برداشتم.
منم اومدم بهانه بیارم که نگیرم چون اصلا تصمیم گوشی خریدن نداشتم گفتم اگر گوشی فول پک باشه من بر میدارم. اونم واقعا نمیدونست چی توش داره خلاصه کلی تلفن زد این طرف و اون طرف تا نماینده شرکت رو پیدا کرد و پرسید وسایل توی پک چیه؟ که فهمیدیم فول پک هستش.
دیگه من کلی تو رودرواسی مونده بودم و نمیدونستم چجوری در برم بیام بیرون.
دوباره من گفتم من با بیمه نامه میخواستم بخرم و این بیمه نداره. دیگه فروشنده کلافه شده بود و نمیدونست چیکار کنه.
اما حسابی ناراحت بود و به این دوست من که همسایش بود میگفت من بدون اجازه صاحب مغازه این رو برداشتم و فاکتور جدا گرفتم و اینجوری برای من بد میشه.دوست منم برای من توضیح داد که این فقط فروشنده هست و فکر میکنم این گوشی رو زیرابی برداشته که اصلا تو لیست مغازه نزنه و حتی گفت به نماینده شرکت گفته یکیش رو برمیداره و یکی رو بر میگردونه و حالا که تو نمیخواهی توش مونده چیکار کنه؟
حالا هرچی من میگم نمیخوام اون میگه یه کمکی به من بکن ابروی من میره.
اخرش قرار شد به شرط اینکه باز کنیم و ببینیم اگر فول پک بود مال من و اگر نبود مال خودش.
تا اومد باز کنه تازه یادم افتاد قیمت نگفته طرف به ما.
دوباره رفتیم سر اصل مطلب و چک و چونه قیمت.
اول گفت 720 بده دید من دارم خداحافظی میکنم گفت 690 بردار.
اما من نمیخواستم بگیرم گفتم اگر بخوام این قیمت بگیرم میرم با بیمه میگیرم.
خلاصه دوست من اومد وسط و قرار شد هرچی فاکتور خریدش هست من یک خیری به اصطلاح خودشون بزارم روش و بردارم. منم دیگه نمیدونستم چه بهانه ای بیارم که نگیرم.
فاکتور خریدش 650000 تومان بود. دوست منم گفت 10000 بزار روش بده بهش.
اول زیر بار نمیرفت اما بعدش که دید من از خدامه که نگیرم گفت بیا بگیر ببر خدا خیرتم بده که من رو نجات دادی فقط زودتر پولش رو بده که من بدم به نماینده شرکت و این یکیش رو برگردونم تا طرف از پاساژ نرفته بیرون.
منم پول رو دادم و تا وکیوم روی جعبه و پلمپ های دو طرف رو باز کردیم اولین چیزی که افتاد بیرون کارت گارانتی و کارت بیمه نامه نوین بود.
دیگه تو مغازه همه ترکیده بودن از خنده و همه تعجب کرده بودن و تازه فهمیدن من درست میگم که بیمه داره.
اون فروشنده هم که اه از نهانش بلند شده بود که چرا این قیمت داده و میگفت فکر میکرده بدون بیمه هست چون تا حالا محصولات سونی اریکسون با بیمه ندیده بوده.
اینجوری من بینوا هم صاحب این گوشی شدم و شد توفیق اجباری.
شرمنده میدونم طولانی شد و سرتون رو درد اوردم.
اما این هم یک اطلاع رسانی دقیق از قیمت و انواع گوشی شد و هم یک خاطره برای خودم.
اخه من اصلا از اندریود هیچی نمیدونم و تا حالا از نزدیکم ندیده بودم اما بخاطر زیبایی گوشی از این خوشم اومده بود البته فقط در عکسها دیده بودم و اصلا قصد خرید نداشتم چون میترسم نتونم مثل ویندوز موبایل برنامه پیدا کنم و روش نصب کنم و باهاش کار کنم.
در هر صورت هر راهنمایی میتونید به من بکنید بینهایت سپاسگذار میشم.
اگه فرق زیادی با mh100 نکنه شارژش خیلی خوبه. خیلی کم مصرفهنقل قول:
این هندزفری بلوتوث چه قدر شارژ نگه میداره؟
سلام.نقل قول:
البته این چیز جدیدی نیست و برای ویندوز موبایل هایی که 3D رو ساپورت میکنن حتی حالت سه بعدیش هم هست.
سلام.نقل قول:
به این سبک هم که شما میفرمایید نیست دوستتون دقت نکرده وقتی رمز یا همون پترن رو تنظیم میکنه یک Emailالبته Gmail ازش میگیره و وقتی پترن رو فراموش بکنه میتونه (یا زیاد اشتباه بزنه و قفل بشه) با وارد کردن اون جی میل دوباره گوشی رو برگردونه تو حالت عادی.
سلام.نقل قول:
بار اول 30 ثانیه قفل میشه بار دوم 1 دقیقه بار سوم 2 بار چهارم 4 بار پنجم 8 و.....همینطور با توانی از 2 تصاعدی بالا میره.:11:
عجب سرگذشتی داشتی مش فرزاد چهار!!!:10:نقل قول:
وجود یک کلوپ خاطرات موبایلی احساس میشه:31:
سلام
وقت ندارم کل تاپیکو بخونم
دوستانی که این گوشیو دارن یک بررسی خلاصه لطف کنن بزارن
اگرم قبلا گذاشتین کدوم صفحست؟
برای شما دوست عزیز.اگر قهوه یا نسکافه خواستید همینجا اعلام کنید بچه ها هستند:31:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399086&page=27
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399086&page=29
نقل قول:
پست اول رو الان ویرایش کردم بخون:46:
آخ آخ خیلی دقت کنید به پک گوشی. من اولین سری ها را گرفتم کلی چیز توش بود
یک هندز فری بلوتوث MW600 که خودش به تنهایی یک دیوایس فوق العادس . که هم گیرنده رادیوست هم یک دستگاه فوق العاده برای پخش موزیک و تلفن زدن! قیمت این دستگاه هم یچیزی حدود 60 هزار تومانه!
[img]http://www.loopycellphones.com/wp-content/uploads/2009/11/Sony-Ericsson-MW600.jpg[/img
و از اون مهم تر دو تا هنزفری داشت تو پکش که یکی از هندس فری ها Bass Reflex سونی اریکسونه که بی نظیره!!
شما گوشیتون و چند خریدید؟
ماركت كه نصب كردني نيستنقل قول:
چند نفر تونسته مارکت رو نصب کنه؟؟؟
بايد بشه ازش دانلود كرد. اصلا وقتي ميري تو محل سگت هم نمي ذاره :31:
رفیق این هندزفریت که تو پک بوده ! همین ام دبل 600نقل قول:
آخ آخ خیلی دقت کنید به پک گوشی. من اولین سری ها را گرفتم کلی چیز توش بود
یک هندز فری بلوتوث MW600 که خودش به تنهایی یک دیوایس فوق العادس . که هم گیرنده رادیوست هم یک دستگاه فوق العاده برای پخش موزیک و تلفن زدن! قیمت این دستگاه هم یچیزی حدود 60 هزار تومانه!
[img]http://www.loopycellphones.com/wp-content/uploads/2009/11/Sony-Ericsson-MW600.jpg[/img
و از اون مهم تر دو تا هنزفری داشت تو پکش که یکی از هندس فری ها Bass Reflex سونی اریکسونه که بی نظیره!!
شما گوشیتون و چند خریدید؟
روش یدونه صفحه داره ! وقتی به گوشی وصله اگه یه نفر بزنگه شمارشو میندازه ؟؟ یا اسم آهنگو مینویسه ؟؟؟
اون بیس رفلکس چیه ؟؟
میشه عکس بذاری ؟؟
اره خوب منم میدونم باید ازش دانلود کردنقل قول:
ولی وقتی که مارکتی اصلآ رو گوشی نیست شما چه جور میخوای ازش دانلود کنی؟؟؟
تا اونجا که من میدونم این x10 ها که واسه ما میاد هیچ کدوم مارکت روش نیست
و باید خودت مارکت روش نصب کنی بعد ازش بری تو مارکت و با وی p ان و یه خورده جینگولک بازی ازش دانلود کنی
مهم اینه که چطور نصب کنی روش
بدون شرح!نقل قول:
:8:
نقل قول:
[-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-]-debrand-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-xperia-x10.htmlکد:http://---------.ir/Forum/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7-sony-ericsson-xperia-x10/813-
اونایی که میاد ایران که special edition واسه ایران نیست که مارکت نداشته باشه:31:گوگله که ایران رو تحریم کرده نه سونی اریکسوننقل قول:
همه x10 ها و کلان همه آندو ها مارکت دارن!(همونجور که همه آیفون ها اپل استور دارن)
ولی مشکل اینجاست که با آی پی ایران...
میگما.هرکی 600 پول گوشی و داد خب واسه 2 ماه و ی پ ی ان هم بگیره همش 10 تومان میشه هرچی میخواد از مارکت دانلود کته:31:
ای بابا این چه مسخره بازی هست . دیگه اینجا صحبت استفاده از خدمات و تجهیزات رایگان نیست که. پولشو دادی! بعد بیشورا خدمات نمیدن!!!
میدونم!درسته.گوگل بیشعوره:31:ولی خب چیکارش میشه کرد؟نقل قول:
هیچی آندرو رو تحریم کنیم و بریم سراغ بادا! :31:
این گوشی قیمتش خیلی گرونه قیمت یه لپ تاپه. چرا تا حالا در مورد امکانات مخابراتی و کیفیت آنتن دهی این گوشی صحبتی نمیشه
کاش از این توفیقای اجباری نصیب ما هم میشد. خیلی حال کردی که . البته من اگه بگیرم بدون گارانتی میگیرمنقل قول:
سلام
من اولین پستم تو این انجمنه و نمیدونم جای مناسبی هست برای این نوشته یا نه؟
به نظر خودم تو کلوپ اختصاصی خود گوشی اگر بود بهتر بود. در هر صورت مدیران هرطور صلاح دونستن جابجا کنن.
امروز عصر اتفاقی از جمهوری رد میشدم که گفتم یه قیمت از سونی اریکسون ایکسپریا ایکس 10 بگیرم.
با اینکه اصلا قصد خرید نداشتم اما برخوردهای ضد و نقیض فروشگاهها من رو کنجکاو تر کرد.
اول از مرکز موبایل ایران شروع کردم و یکراست رفتم سراغ فروشگاه اصلی خود شرکت پارس نیکاتل و گوشی موجود بود با گارانتی پارس نیکاتل و قیمت مقطوع 700000 تومان.البته پک نیمه فول.
یک اصطلاحی برای این گوشی جا افتاده به اسم فول پک و هاف پک.
که برای من یکم خنده دار بود .
خلاصه تفاوت این دوتا پک هم در داشتن ...
محصولات سونی اریکسون مرگ ندارن گارانتی لازم نمیشه پول الکی دادنه
نقل قول:
سام.تورو خدا یکی جواب منو بده.اگه میشه کسایی که گوشی رو دارند د مورد صداش بیشتر بنویسند چون من خیل گیج شدم نمی دونم که بخرم یا نه چون صدا برام همه
والا لینکی که دادی واسه ما یا حداقل من باز نمیشه ولی فکر کنم بدونم کجا رو ادرس دادینقل قول:
دوست خوبم من خواستم بدونم تریپ بقیه بچه ها چه جوره ایا میشه با روش دیگری نصب کرد یا نه؟؟
سامان خدایی گرفتی ما رو؟؟؟نقل قول:
بابا من میگم نره تو میگی بدوش:31::31:
سامان جان به خدا مارکت نداره:19:
میدونم که تو چی میگی
ولی به جان خودم اونایی که میان ایران همون special edition هستن
چون اصلآ مارکت روشون نصب نیست
بابا تو اون ور دنیا داری واسه خودت حالشو میبری اینجا از این خبرا نیست
حالا یه بار دیگه بگو مارکت روشه
بگو یه بار دیگه
woooooooooowwwwwwwنقل قول:
سامان نداشتیما
مگه نمیدونی که طرفداران گوگل اینجا حی و حاضرن:13:
حالا که اینجوره الهی هم اپل هم اون استیو کچل نابود بشن:31:
بله ام دبل 600 اسم آهنگ و اسم کسی را که زنگ میزنه را نشون میده. ال سی دی جالبی داره. کلا هم میشه با خود هندز فری آهنگ و عوض کنی، صدا را کم و زیاد کنی . از همه جالبتر اینکه ام دبل 600 بدون گوشی هم کار می کنه!! فقط روشنش کن بذار روی رادیو و میتونی به عنوان رادیو ازش استفاده کنی. ضمن اینکه با لپ تاپ یا پی سی اگه بلو توث داشته باشه میتونید بهش وصل بشید . خلاصه چیز ردیفیهنقل قول:
بیس رفلکس :
البته برای من یکمی خوشگلتره و اون قسمت سونی اریکسونش کجه! ولی کیفیتش فوق العادس! با صدای بیس گوشت میلرزه! :دی
در مورد مارکت هم هیچ خیالی نیست! تنها کاری گه می کنید اینکه اول با اینترنت گوشی astro را سرچ کنید که یک نرم افزار فایل منجر هست اولین لینک گوگل برید
حالا از این لینک ، روی دانلود کلیک کنید (با گوشی) وقتی دانلود تموم شد Install را بزنید. با کمک astro میتونید فایل هایی که از کامپیوتر روی گوشی میریزید را Install کنید. حالا فایل های آندروییدی را با پسوند apk روی کامپیوتر دانلود کنید بریزید روی گوشی و از طریق astro نصبش کنید
لینکی که پر از نرم افزار رایگانه :
کد:WWW.ANDROIDFREEWARE.ORG
این لینکش چون حروف فارسی داشت خیلی دراز شد و یکمش از کادر خارج شد ولی اگر کلش رو انتخاب می کردی میومد. با این حال :نقل قول:
نقل قول:
کد:http://mohammadshare.persiangig.com/other/Debrand-x10.txt
امير 70 با شما هستم :31:
corey رو ميشناسي ؟ :31: هموني كه ايكس 10 خريده :31:
من ازش پرسيدم گفت فابريكي ماركت روش نصبه!!!! نميدونم چطور شما ميگي كه ايكس 10 كه براي ايران مياد ماركت نداره؟؟؟؟؟؟
بلندی صدای اسپیکرش کمه!یعنی معمولی هم نیست.ولی کیفیتش خوبهنقل قول:
بلندی و کیفیت صدای تو هندفریش هم خوبه.ولی بازم عالی نیست!