دوسته عزیز منو خیلیا دیگه هنوز بازیو تموم نکردیم
شما با این کارت بخشی از داستانو لو دادی :41:
Printable View
دوسته عزیز منو خیلیا دیگه هنوز بازیو تموم نکردیم
شما با این کارت بخشی از داستانو لو دادی :41:
از یه شمشیر دیگه استفاده کن چون تاثیرش متفاوته منم 1 ساعت وقتمو تلف کردم وقتی شمشیرو رو عوض کردم سریع کشتمشنقل قول:
سلام
تا آخر بازی همون مرده تو بازی قبلیو کنترل میکنیم ؟ نمیشه پلیرو عوض کرد ؟
سبک مبارزش مثل قبلیه ؟
تنهایی یا کسیم همراهیت میکنه ؟
سلام
بازی به طور غیرقابل تحمل فراماسونری!!
جملات ونمادهای بازی که دیگه افتضاحه
به نظر من این همه سرو صدای gamespot برای تبلیغ بازی فقط به خاطر شاهکار بودن بازی نیست!!!!
واه واه من بازی کردم فراماسونر شدم!!!نقل قول:
یکی منو بگیره نرم تو آتیش!!! :27:
اگه چیزی در مورد فراماسونری میدونی و بازی رو هم کامل انجام دادی باید بیای توضیحات کامل بدی ، نه اینکه بیای نیش و کنایه بزنی ، همه بهت بخندن . این بازی از همون نسخه ی 1 هم بازی غیراخلاقی بود . موقعی که vader (یه گروه بلک متال معروف) براش آهنگ ساخته دیگه اوضاعش معلومه . اکثر بچه ها هم این چیزها رو میدونن .نقل قول:
احتیاجی به جملات کوتاه و طعنه آمیز شما نیست . راستی میگم چرا نمیری بنیاد بازیهای رایانه ای استخدام شی ، بازیها رو ممنوع کنی :31:.
دوستان من هنوز این بازی رو(چه نسخه_ی یک چه دو)رو نگرفتم...البته زیاد هم طرفدار بازیهای rpg نیستم و به غیر از2 mass effect بازی دیگه ای از این سبک رو انجام ندادم چون من طرفدار بازیهای اکشن هستم و اعتقاد دارم توی اینجور بازیها اکشن بازی حول سبک بازی گم میشه!
حالا میخواستم بپرسم با توجه به اینکه نافرم خوردم به کنسی بازی:31:آیا این بازی اکشن و کمبوهای تمیزی داره که به درد کسی مثل من که بیشتر اهل بازیهای اکشن هست بخوره؟؟
دوستان چرکار باید بکنم؟اون نفر چهارم رو پیدا نمیکنم :41:
مهدی جان به نظر شک نکن و بگیر، به هیچ عنوان ضرر نمی کنی!!!نقل قول:
اگه یادت باشه یکی از درهای Flotsom ختم می شد به جایی که یک چندتا قایق بود و یک نفر هم داشت با چکش رو قایقا می کوبوند! یه پسر جوونی هم هست که مادرشم نزدیکشه، باید بری با اون مچ بندازی!! اگه پیدا نکردی بگو عکس بگیرم برات...نقل قول:
مهدی برا شروع یک بازی RPG بهترین گزینه هستش...اون مس افکت 2 یه چیزی داشت اونم اکشنش بود که جذب میکرد ادمو ولی این خب اون رو نداره از اون مدل بخوای روش حساب باز کنی بهتره بیخیالیش بشی:31:نقل قول:
آقا این غوله فکر کنم اسمش kayran هستش رو چجوری بکشم؟ اولین غولیه که باهاش مواجه شدم؟ اول بازوهاشو قطع میکنم ولی وقتی شروع میکنه به پرتاب سنگ دیگه نمیدونم چکار کنم، ممنون میشم کمک کنید
بله اولین غولی هست که باهاش مواجه میشید.نقل قول:
اونجا که سنگ پرت می کنه شما میری پشت اون تخته سنگه، یدونه Quen رو خودت میزنی تا اگه سنگ خورد پرت کرد بهت چیزیت نشه! بعد از سمت چپ میری بالای تخته سنگ ها و بعدش Karyan رو می کشی...
آقا این cedrik جنازش کجاست؟؟ همه جارو گذشتم پیدا نکردم خسته شدم! چرا اینجوریه ماموریتاش
عزیز اگه ممکنه این جور سوال هارو بزار داخل SPOIL، اگه کسی بازی رو تا اینجا نرفته باشه، داستان براش لو میره!!!! خواهش می کنم رعایت کنید...نقل قول:
محتوای مخفی: داستان بازی
اینم بگم کلا بازی های آر پی جی همین ـن!! باید رو تک تک ماموریت ها، صحنه ها و همه چیز وقت بزاری و ازش لذت ببری...
عجب پایان بی مزه ای داشت .
سلام آقایون من تو CHAPERT1 بعد از این که اون دو تا اعدامی را نجات میدم یک علامت تعجب میاد میرم طرف دو تا از سربازا که دم در قلعه هستن به هاشون حرف میزنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته کمک کنید لطفا
باید آب و هوا رو به شب تبدیل کنید.نقل قول:
سلام آقایون من تو CHAPERT1 بعد از این که اون دو تا اعدامی را نجات میدم یک علامت تعجب میاد میرم طرف دو تا از سربازا که دم در قلعه هستن به هاشون حرف میزنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته کمک کنید لطفا
چجوری شب کنم؟نقل قول:
این بازی گیم پلیش به چه شکله؟
شبیه DA هست؟
و این که تو ESRB زده مسائل ---- داره، در چه حده؟زیاده؟
سلام دوستان . از اون جایی که spoil پیدا نکردم با فونت سفید مینویسم (خط پایینی )
تو ماموریت انتخاب ،میشه بگید طرف الف را بگیرم تاثیرش تو اکت 2 چیه ؟
نقل قول:محتوای مخفی: خطر!!!
راستی برای استفاده از Spoil باید برید تو "حالت پیشرفته" و پست بدید!!(روی آیکون "SP" کلیک کنید)
بعد از انتظار طولانی برای یک بازی ار پی جی بالاخره امروز این بازی رو گرفتم و دارم بازی میکنم خیلی زیباست:27:
سلام من به یک مر حله ای رسیدم مینویسه:
THE KAYRAN:OSTMURK
prepare the mongoose potion
mongoose potion:0/1
نمیدونم چکار کنم کمک کنید؟
دوستان
من چون زبان انگلیسی قوی ای ندارم ، علی رغم اینکه خیلی بازی های RPG رو دوست دارم اما همیشه باهاشون مشکل دارم.
چند تا سوال دارم در مورد ویچر 2 که اگه کمک کنید ممنون میشم.
1) چرا اینقدر زود وزن اجناسی که همراهمونه زیاد میشه و راه رفتن مشکل ؟ آخه می ترسم یه چیزی رو بندازم پایین و از شانس بد من اون جنس مربوط به یکی از مراحل باشه و بعد بیا و درستش کن.
2)اینکه برای اسلحه ها می نویسه مثلا Damage با عدد 11-8 یا 9-5 یعنی چی ؟
3)مراحل اصلی بازی کدوما هستند و آیا میشه به یه مرحله که مثلا تو چپتر 1 بوده و انجام نشده دوباره برگشت ؟(در صورتی که تو چپترهای بالاتر باشیم)
4)خیلی از مراحل هیچ چیزی رو نقشه ندارند و گذروندن اونها سخته . باید چکارشون کرد ؟
ممنون از همه
باید بری شرق نقشه.می رسی به یه دریاچه همونجا که ابشار هست.توی ابشار یه غاره میری تو غار .اخراش که برسی ostmurk پیدا میشه.نقل قول:
شما اول از تو نقشه دریاچه ای که تو جنگل هست رو پیدا کن، در اونجا یه غار داخل یک آبشار هست که باید Ostmurk رو پیدا کنید.نقل قول:
بعد از اون کلید Ctrl رو نگه دار روی آیکون وسطی کلیک کن، بعد برو تو قسمت Alchemy و Mangoose Potion رو بساز...
1. بیشتر وزرن وسایل شما مربوط میشه به شمشیر، شلوار، زره و از این قبیل اشیا. اغلب مواقع سعی کن این وسایل رو بریزی بیرون یا بفروشی، چون به قول شما ممکنه اشیای دیگه مثل گیاه ها و آیتم هایی که جمع می کنید در آینده نیازتون بشه. در ضمن تو فهرست وسایلی که دارید وزن هر وسیله رو ذکر کرده و شما هم تا سقف 250 کیلو می تونید اشیا حمل کنید.نقل قول:
2. اون به اصطلاح پایه ی قدرت اسلحتون هست که هرچی بالاتر باشه بهتره، مثلا 11-8 از 9-5 بهتره، البته فاکتورهای دیگه هم وجود داره!
3. شما با زدن کلید J می تونید لیست ماموریت هاتون رو ببینید،ماموریت هایی که در کنارشون یه چندضلعی هست ماموریت های اصلی هستن. بعضی از ساید کوئیست ها یا ماموریت های فرعی رو میشه در ادامه ی بازی انجام داد، یعنی شما یه کوئیست تو چپتر اول می گیرید و تو چپتر دوم تمومش می کنید! ولی نمیشه دوباره برگردید به جایی که تو چپتر اول بودید و کوئیست رو برید.
4. متاسفانه یا خوشبختانه این قسمت نیاز به زبان انگلیسی داره، شما باید کلید J رو بزنید و متن مربوط به اون کوئیست رو بخوند، مثلا نوشته برای پیدا کردن فرد مورد نظر خون هارو دنبال کن، یا به غاری که در نزدیکی روستا هست برو یا کسی که در حال تعمیر قایق هست رو پیدا کن و ...
این قوله را چچجوری بکشم
پستی نداریم که در مورد اپشن های موجود در بازی و کنترل بازی و مخصوصا جادو ها صحبت کرده باشه ؟؟؟
من تازه شروع کردم و خیلی ضعیفم مخصوصا تو جنگیدن
همش با کلیک کردن میجنگم
اوایلش چرا اینقدر بی روحه ؟ قشنگتر میشه ؟؟
مخصوصا
واقآ نفهمیدم این همه سرو صدا واسه چی بود
من همیشه آر جی بی بازی میکنم
همیشه هم تو کف بازی های افسانه ای و جادوییم
یادش خیر Blood omen 2
اصلآ این بازی چرت کجا هو مس افکت کجا!!! اگه به مس افکت بدم 10 به این میدم 0
گرافیک ...می و گیم پلی ...می تر
اصلآ جذب نکرد... اصلآ ارزش نقد هنری نداشت
اصلا شما چیزی درباره ی بازیها میدونید که میخواید امتیاز بدید و با بازی های دیگه مقایسه کنید برید از یک فردی که تخصص داره سوال کنید تا بگه این بازی چقدر خوب هست و ببینید چه امتیازی میدهنقل قول:
خواهشا پست 308 رو جواب بدید
زیر این دعواها له نشه
دوست عزیزنقل قول:
اصلا لازم نیس کسی جواب این جور کاربرا رو بده :11:
(نظر همه محترمه ولی فقط در صورتی که منظقی باشه)
چرا نباید جواب این جور کاربرا را داد اگه اینجوریه من از فردا میرم تو تایپک بازی های خوب بیخودی از خودم نظر میدم میگم فلان بازی یک افتضاح کامل بود در صورتی که اون بازی بازیه عالی هست پس نباید هر کاربری از خودش نظر بده اگه تخصص داره و همه ی بچه ها قبولش دارن بیاد یک نظر خوب و درست وحسابی بده.:exclamati:exclamatiنقل قول:
حرف شما درسته دوست عزیزم :11:نقل قول:
من فقط میگم لازم نیس خودتونو ناراحت کنین بابت این جور افراد
همه میدونن که قضیه از چه قراره،اصلا نباید بهشون توجه کرد
دوستان یه مقداری در مورد این بازی کمی توضیح میدید که چه جوری هستش
من دیروز این بازی رو نصب کردم و وقتی بازی شروع میشه و از پله ها میره پایین وقتی اون 3 نفر رو می کشی تو درگیری دوم که افراد زیادی هستن زود آدم میمیره
کلا به نظرم بازی یکم سخت اومد یا شاید هم قلق داره اما در کل چون خسته بودم زیاد بازی نکردم .
از دوستانی که بازی رو انجام دادن یه نظری و راهنمایی بدن ممنون میشم
بازی واقعاً عالیه همون چیزی که انتظار داشتم، فقط یه ایراد میتونم به بازی بگیرم اونم اینه که از نظر سختی در مبارزات به نظر اوایلش خوب شروع میشه حتی کمی سخته ولی هرچی جلو میره به جای اینکه بازی سخت تر بشه انگار ساده تر میشه، من اول بازی رو با درجه سختی متوسط شروع کردم و خیلی جاها واقعاً با دردسر بازی رو رد میکردم ولی الان با درجه سختی سخت بازی میکنم ولی بازم به نظرم سختی بازی معمولیه. مشکل دیگه بازی هم باگ های ریز و درشته بازیه که تا حدی با پچ ها رفع میشه ولی بازم مشکلات دیده میشه.
دوستان من هنوز به بازی مسلط نشدم. این غول اول (Kayran) رو چه جوری باید کشت ؟ آخه بازوهاش رو از بس تکون میخوره نمیتونم بزنم تا قطع شه.
شما همیشه RPG بازی میکنی و بعد مینویسی RGB!؟ این چیه؟:13:نقل قول:
همیشه RPG بازی میکنی بعد میگی یادش بخیر Blood Omen 2؟ یعنی RPG بود این؟:18:
شما تو همون چند خط اول سطح گیمر بودنت مشخص شد بقیه نظراتت مهم نیست!!!!
سلام بچه ها من در کبچر اول یک ماموریت هست نمیتونم پیداش کنم نوشته find melinaولی رو نقشه نشون نمیده کجاست میشه دقیق راهنمایی کنید
سلام به همه ی دوستان
من توی این تیکه ای که باید با قاتل شاه بجنگی تو کف موندم.چجوری باید طرف رو کشت؟
کسی می دونه کلید اون صندوقی که توی اتاق اون یارویی که توی همون شهر اول می گه بعد از ظهر بیا ببینمت کجاست؟
آخه ازش نور های نارنجی میاد یعنی چیز مهمی توشه.