آقا خیلی حال کردم با این خبر.
فقط یه چیزی:
کارت به کارت میریزین یا واریز میکنین یا...
در ضمن ارسال پیغام خصوصی شما بسته هست نمیشه که شماره حساب رو تو جمع زد پس بازش کنید یا ای-میلتون رو بدید.
Printable View
آقا خیلی حال کردم با این خبر.
فقط یه چیزی:
کارت به کارت میریزین یا واریز میکنین یا...
در ضمن ارسال پیغام خصوصی شما بسته هست نمیشه که شماره حساب رو تو جمع زد پس بازش کنید یا ای-میلتون رو بدید.
نه عزیز قیمتش 3200 هست . رده بندی رو هم گرافیست اشتباه زده صداش رو در نیار . فکر نکنم مشکلی پیش بیاد .پخش کننده گفت مشکلی نیست.
-----------
پیام جان پیغام خصوصی من بازه بقیه بچه ها برام پیغام فرستادن . درحال میلم هم اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اسامی قبلا به من شماره حساب دادن . اگه حسابشون هنوز همونه نمی خواد برای من شماره حساب بفرستن :
محمد فلاح
اميد صادقوند
امين پناهي
کوشا شقاقي
پرویز بازگشا
چقدر شماره حساب سرم گیج رفت . یا همه تون برید حساب بانک صادرات باز کنید یا اینکه کارت شتاب بگیرید که دیگه برای دفعه بعدی این قدر دردسر نداشته باشه .
سلام پرنس جان :کی حالا پول می دن ؟
سلام من یک چند وقتی نبودم ( از پست 2 به بعد :31:) میشه لیست بازیها و سازندشون (و در صورت امکان یک شات) ازشون بگذارین . نمیدونم همه بازی ها رو بچه های انجمن ساختن یا نه و یا کیا ساختن ! کلا شوت میزنم دیگه ...:31:
لیست دوستانی که امروز مبلغ رو به حسابشون واریز کردم بقیه دوستان هم فردا به حسابشون واریز می شه.
آرش اسمعیلی
علیرضا صحاف
رضا عظیمی
محمد فلاح
امیر رضا سیستانه ای
کوشا شقاقی
اینجوری خیلی سخته. برای سری بعد حتما یک کارت شتاب تهیه کنید و گرنه از واریز خبری نیست:31:
دوستان بعضی ها پرسیدند کی منتشر می شه . یعنی اینقدر من حرفام گنگه؟ تو پستهای قبلی گفتم که امروز هولوگراماش می رسه و منتشر می شه . انشالا.
دمت گرم ای هلو ای خوشگل ای بچه ها همه با هام(ما هم یه شعر یاد گرفتیم!)
مهدیار آقا آبرو کمون می خوام بیام درخونتتون :نمی خواد بیای:می خوام با هام رفاقتی با هم بزنیم فلافل ;
به این اسپم professioanl .بابا شادمون کردی.
قربونت پرویزجان شرمندمون کردی. :11:
تا باشه از این شادیها باشه . اماده باش انشالا می خوایم بریم برای سری بعدی مجموعه
پادشاه خیابان ها 2 :ندای عدالت.....
(مگه می خوای ارشاد پدرمون دربیاره:31:)
دستت خیلی مرسی پرنس جان
واقعا کارت بیسته
این افراد حساباشون رو چک کنند قسط اول به حساباشون واریز شد :
پرویز بازگشا
پیام عرب زاده
امین پناهی
امید صادقوند عزیز شماره حسابی که به من دادی اشتباه . دوباره شماره حسابت رو برای من بفرست
چک کردم عین 1و نیم ملیون ریال به نحو احسنت ریخته شده.(ممنووووووون)نقل قول:
حساباشون رو چک کنند
راستی پول کرایه تاکسی تا بانک رو از روش برمیداشتی :31:
حالا از کجا میتونیم بخریمش؟؟؟
تهران عرضه میشه یا به دوستام که شهرستان هستند میتونم بگم بخرن؟؟؟
اینم کاری که ما میتونستیم بکنیم
فقط میدونید از کجا میشه خرید ؟کد:http://www.dbazinews.com/1390/04/22/%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-2-%D8%A2%D9%85%D8%AF/
ممنون امیر رضا جان . منم ایمیل فرستادم ولی مال شما رو انگار زودتر به دستشون رسیده.
از نمایندگی های مدرن تو شهرستانها می تونید بخرید. تهران هم ولی عصر مرکزشه
مهدیار جان چند روز دیگه میاد بوشهر
کی میاد مشهد؟!
سلام ، از بازی ها شات نمیگذارین ؟ :20:
اندکی صبر سحر نزدیک هست . ( حالا شاید سحر هم نبود ،یکی دیگه باشه :27:)
بازیها یکشنبه فرستاده شده برای شهرستانها . هر جایی که بازیهای مدرن رو داشته باشه احتمالا این یکی رو هم داره.
عکسهای بازیهای مجموعه هم اینجاست :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483527
آقا من توی دی بازی نیستم ولی از بازی Fire cold یه عکس بذارین گرافیکش رو حال کنن یه عکس هم از یه جای دزدان دریایی یجور که پاهای شخصیت اصلی معلوم باشه بندازین گیم پلی رو ببینن یدونه هم از شر زنده بذارین تنوع بالای بازی ها رو ببینن.
قبل از هر عکس هم در موردش اینجور که من گفتن بگین که بفهمن مجموعه کم چیزی نیست.
حتماً این کار رو بکنین چون فقط پک بازی رو دیدن چیزی ازش نمیدونن.
فقط عکس ها خوب باشن دیگه.
آقا مهدیار اصلا پیام خصوصی براتون نمیاد هر کاری میکنم.
شماره حسابم رو چند روز پیش اعلام کرده بودم ولی گویا اصلا براتون ارسال نشده و شما هم به حساب صادرات واریز کردید.که این حساب مشکل داره و با هزار بدبختی تونستم پول رو بگیرم. خواهشا" اقساط بعدی رو به حساب سپه که ماله خودمه واریز کنید . ممنون
پيغام خصوصي من مشكلي نداره هر دو تا پيغام جديدي كه فرستادي رو گرفتم ولي اون شماره حساب رو حتما اشتباه كرده بودم. باشه به حساب جديدت مي ريزم.
خب بايد بگم كه اينجور كه خبر دار شدم براي اكثر شهرستانها بازي فرستاده شده. توي تهران هم ميدان امام خميني ، انقلاب ، صادقيه ، ميدان ولي عصر بازي قابل تهيه است. كه ميدان ولي عصر مركز اصلي مدرن هست. فكر كنم به نظرم كم كم بايد استارت شماره سوم رو بزنيم كه تا آخر تابستون حاضر باشه و تو اواسط پاييز پخش بشه. اينبار كيفيت بازيها رو هم بالاتر ببريم. دوستان آمادگيش رو دارند.؟
بابا مهدیار جان معروف شدی :5:
امروز تو برنامه ی صفر و یک مجموعه رو معرفی کرد و گفت به مدیریت آقای مهدیار جهانگیری و اینکه حدود 20 تا بازی توشه و برید بخرید و حمایت از بازیسازای مستقل کنید و قیمتش حدود 3 تومنه
انشاا.. همین باعث فروش بیشتر هم بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان اگه میشه پیام خصوصیت رو چک کن جواب ما رو هم بده.
ممنونم
جالبه . چه خوب . امیدوارم خوب فروش بره که برای سری بعدی این دردسرها رو نداشته باشیم. ممنون از خبر خوشت آرش جاننقل قول:
بابا مهدیار جان معروف شدی
امروز تو برنامه ی صفر و یک مجموعه رو معرفی کرد و گفت به مدیریت آقای مهدیار جهانگیری و اینکه حدود 20 تا بازی توشه و برید بخرید و حمایت از بازیسازای مستقل کنید و قیمتش حدود 3 تومنه
انشاا.. همین باعث فروش بیشتر هم بشه
----------------------------------------------------------
حسن جان پیغامت رو خوندم . خصوصیت رو چک کن.
به به ... میبینم که بلخره وارد بازار شد ...
مهدیار جان به ما فقیرا هم یه پولی برسون گناه داریم بخدا
دوستان یه خبر جدید:
سایت گیم ایمگ با مدیریت آقای مهدی فنایی اقدام به برگزاری سومین مسابقات جام رمضان ، با عنوان "ساخت خلاقانه ترین بازی " کرده که همینجا از تمامی دوستان بازی ساز و مخصوصا" دوستانی که در مجموعه بازی های مستقل2 حضور داشتند ، دعوت میکنیم در این مسابقات شرکت کنند.
لینک مسابقات :
کد:http://forum.gameemag.ir/d9-82-d9-88-d8-a7-d9-86-t-1326.html
دوستانی که خصوصی فرستادن شرمنده من چند روزی مسافرت بودم نتونستم جواب بدم.
کوشا جان من قبلا با بقیه بچه ها پول رو به حسابت واریز کردم . حسابت رو چک کن.
این مسابقه جام رمضان هم از طرف مجموعه مستقل حمایت می شه و بازیهای خوب اون حتما در مجموعه قرار می گیرند. توصیه می کنم دوستان حتما شرکت کنند.
دوستان شرایط و موضوع و قوانین مسابقه تغییر کرده ، به نحوی که همه میتونن شرکت کنن.
مبلغش 5 تومن شده و موضوعش دلخواه شده ولی به بازی های خلاقانه امتیاز ویژه ای میدن.یه سر به تاپیکش بزنید.
مهمتر از همه از طرف مجموعه مستقل حمایت میشه.
منم شرکت میکنم.
منم میخوام شرکت کنم اولین بازی کاملمو با udk میسازم ببینم چجوریه.....نقل قول:
دوستان شرایط و موضوع و قوانین مسابقه تغییر کرده ، به نحوی که همه میتونن شرکت کنن.
مبلغش 5 تومن شده و موضوعش دلخواه شده ولی به بازی های خلاقانه امتیاز ویژه ای میدن.یه سر به تاپیکش بزنید.
مهمتر از همه از طرف مجموعه مستقل حمایت میشه.
منم شرکت میکنم.
فک نکنم بتونی 3d چیز خوبی بسازی حداکثر حجم 200 مگه
اتفاقا میشه ....خوبیه این مسابقه اینه که بازی کامل نمیخوائ منم یه بازی ساده تک مرحله ای میسازم.نقل قول:
فک نکنم بتونی 3d چیز خوبی بسازی حداکثر حجم 200 مگه
از امشب میخوام شروع کنم.
منم شرکت میکنم تو مسابقه . حسین یه حریف واقعی اومد . برو کنار !:31:
از طرف مجموعه هم جوایزی به مسابقه اضافه شد. نفر اول 24 دی وی دی آموزشی و نفر دوم 12 دی وی دی آموزشی p30world به انتخاب خود برنده.
خوب یه سری اطلاعات تازه راجع به انتشار مجموع بدم. تا الان که یکماهی می شه منتشر شده مجموعه حدود 2400 نسخه ازش فروخته شده که من انتظار داشتم 5000 تا نسخه ای که سری اول زده شده بود تا الان فروش بره. شایان ذکر همین شرکت پخشی که باهاش کار می کنیم حدود3000 تا نسخه میرمهنا رو که تازه پخش کنند ه اش هم نیست در روز اول پخشش فروخته. حدود 3 میلیون و نیم هم تا الان فاکتور شرکت پخش برای تولیدش به من تحویل داده . کلا اینکه با این مقدار فروش خیلی ضرر شد که شراکتی کار کردیم و اگه واگذار شده بود نه دردسرهاش رو داشتیم نه ترس از فروش بیشترو هم اینکه پولش رو تو سه ماه اول گرفته بودیم ولی خب شرکت پخشی نبود که زیر بار خرید یکجای مجموعه بره.
در کل اینکه اگه برای سری بعدی شرکتی یکجا مجموعه رو بخره می تونیم رو سری بعد حساب کنیم وگرنه که بی خیال بی شیم بهتره. اینم از حمایت از بازی های مستقل !
پرنس جون الان اصولا باید گفت...نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Damn.
یعنی بی خیال بقیه پول دیگه ... چه شناس توپی داریم :41:
مهدیار جون انصافا بازی های من اصلا زباله ولی انصافا شرکت پخش بسیار ضعیف عمل کرد نه تبلغیی هیچ.تو بوشهر انگار چیزی ازش ندیدم .
من تو تهران چیزی ازش ندیدم حالا تو میخوای توی بوشهر ببینی.:41:نقل قول:
تو بوشهر انگار چیزی ازش ندیدم .
پرنس جان بخشید اگه لحنم تند بود ولی با این وضع پخش معلومه فروش آنچنانی هم نمی کنه گرشاساب تا دلت بخواد پوستر زده
میرمهنا رو نمی دونم .اصلا خبری ازش نیست.
پرویز جان عزیز من دل خوشی داری.من می گم هزینه های تولیدش زیاد شده شما فکر تبلیغاتی؟ تبلیغات خدا تومن هزینه داره و ما هم توش شریکیم. گرشاسب و میرمهنا هزینه های هنگفتی براشون خرج شده بود. تبلیغ تلویزیونی و ویدیویی ، رو نمایی و هزار کوفت و زهر مار داشتن که حتی کوجکترین تبلیغاتشون از کل در آمد فروش مجموعه بیشتره. ما حتی پوستر هم که حساب کردیم نزدیک 2 میلیون می شد هزینه اش. تازه هم تو سایت دی بازی تبلیغ شد مجموعه هم شبکه آموزش معرفیش کرد که این خودش کم تبلیغی نیست. من هم تا جایی که می تونستم سعی ام رو کردم ولی دیگه کم اوردم
خوب این 5000 تا نسخه اش به هر حال تولید شده و باید هر جوری هست فروش بره بنابراین یک قسط دیگه حتما در کاره. اصلا هم فروش خوبی نیست و عملیات انهدام در این حد فروش داشته. برای 5000 تا نسخه بعدی دوباره 3.5 میلیون تو هزینه می افتیم که عاقلانه نیست و معلوم هم نیست برگرده.
در مورد بازیها هم چیزی تا الان نگفتم چون نمی خواستم روحیه بچه ها رو خراب کنم. ولی واقعا مجموعه قبلی کیفتش بیشتر از این مجموعه بود و تازه رایگان هم بود ! 25 تا بازی داشت که یکی از یکی بهتر بودند ولی ما تو این مجموعه بازیهای سه بعدیمون اکثرا تک مرحله ای بودند جه انتظاری می شه داشت ؟
دوستان یک نصیحتی براتون دارم ما واقعا اینجوری به جایی نمی رسیم. من خودم 6 ساله دارم رو بازی سازی کار می کنم که اگه یک کارمند ساده شده بودم تا الان برای خودم زندگی ردیف کرده بودم. اگه می خواید به جایی برسید بهتره با هم کنار بیاید و تیمی بصورت 5-6 نفره کار کنید و دست از تقلید هم بردارید و بازیهای با ایده نو بسازید .
----------------------------------------------------------
در مورد فورشش باید بگم که نمایندگی های رسمی مدرن بازی رو حتما دارند که تو تهران دو تایی که می شناسم یکیش تو پاساژ مجتمع ولی عصره و یکی هم توی توپخونه . تو بوشهر هم نمایندگی نداره و آبادان نمایندگی داره و ظاهر از اونجا یکسری بازیهاشون می ره برای بوشهر . در هر صورت خرید اینترنتی هم داره که از طریق سایت mgi.ir می شه خریدش
مهدیار جان همین جا جلو جمع از شما عذر می خوام.:40:من تند رفتم و دمت گرم اینقدر زحمت کشیدی واسه مجموعه
باید یه فکری کرد اینطوری من یا x بشین یه بازی سوم شخص یا غیره بسازن فایده نداره فقط باید امید داشت که این مجموعه فروش بره (بچه دعا کنید:10:).
دوستان به نظر من همه باهم تبلیغ کنیم جدا میگیم هرکی پایه اس. تشکر رو بزنه روی سایت های مختلف شاید فرجی شد.