ولی امیر خیلی شبیه اپل 4g شده ! این اندروید اون مک ...البته یه سری برتریها این داره و یه سری برتریها هم اون ... ولی در کل رقابت سختی بینشونه جوری که شاید فقط سیستم عامل باعث بشه نظر شخصی در مورد خرید عوض بشه !
ولی امیر خیلی شبیه اپل 4g شده ! این اندروید اون مک ...البته یه سری برتریها این داره و یه سری برتریها هم اون ... ولی در کل رقابت سختی بینشونه جوری که شاید فقط سیستم عامل باعث بشه نظر شخصی در مورد خرید عوض بشه !
شاید اما مصلما از htc desire بهتر نیست با 576 مگ رم در ضمن این قضیه میتونه برایه آپدیتایه بعدی آندروید مشکلساز باشه در نهایت سامسونگ یه رم 512 میزاشت رو گوشی فکر کنم این که دیگه راحتر از ساخت s amoled باشه :41:
نقل قول:
میلاد جان ... این پردازنده با رم 256 مورد تست قرار گرفته و بنچمارکش بهتر از desire شده ... اگر با 512 مورد تست قرار میگرفت بهتر از این هم میشد ولی فعلا با همین هم بهتره ...
در اندروید 2.2 froyo هم 16 گیگ حافظه داخلی این گوشی مورد استفاده قرار میگیره و میشه روش نرم افزار نصب کرد و ریخت هم مموری خارجی ... مموری داخلی 100 درصد هستش و ممموری خارجی هم گفتن که میشه ...
در مورد دوربین با اینکه دوربینش 5 هستش ! ... عکساشو دیدم خوب بود ... تو gsm arena هست...
بازم از desire دوربینش بهتره ...عکساشونو یه مقایسه کن
در کل desire فکر نمیکنم رقیبی برای این گوشی باشه ! اصلی ترین رقیب همون 4G هستش
در ضمن ریویو اومده بیرون امیر:31: عجب عکسهایی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
اینم عکس
نقل قول:
کد:http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/samsung-i9000-galaxy-s/review/camera/gsmarena_003.jpg
به نظر شما این گوشی کیفیت تصویرش بالاتره یا آی 8520 ؟ ( همون آی 8920 خودمون :31: )
نظر شخصی فرقی نمیکنه !نقل قول:
خودمونیم یه ترجمه باحال یه سایتی بکنه دیگه .. منتظریم !:19:
عجب یعنی شما میگید تو عرضه رسمی میشه 512 :20:
اگه اینجور باشه که خیلی خوبه iphone 4g هم اگه بیاد قیمتش بالایه 1.500000 هست :2: کلا هر کسی نمیتونه بخرتش حالا میخواد خدا باشه!!!
نه ! من میگم رم کمک میکنه به پردازنده تا در فعالیت هاش عملکرد بهتری داشته باشه ... و این خودشو تو بنچمارک نشون میده ... و الان با همین رم 256 عملکرد i9000 بهتر از desire با اون رم 576 هستشنقل قول:
البته بگم که این تفاوت که شما گفتی اندک هستش همچی اندک نیست اما توقع بیشتری میره ... مثلا در wave ما شاهد سرعت بسیار بالاتر هستیم ... و اونم بر میگرده به سیستم عامل که سامسونگ تونسته سیستم عامل رو با پردازنده خودش بهتر مچ کنه تا با اندروید ... چرا /چون برای اندروید باید نسخه تاچ ویز رو به عنوان یه پوسته مورد استفاده قرار بده اما در بادا این تاچ ویز به عنوان یه بیس اصلی حساب میشه ...
البته بگم که مطمئنا در فریمورهای دیگه تاثیرات بسیار مثبت تری رو هم شاهد هستیم ... چیزی که شاید در مورد گوشی های htc شاهد نباشیم .. نسبت به درصد کمتر شاهد هستیم
این استدلال خیلی جالبه! شما اومدی کار سامسونگ رو توجیه کردی عزیز, آخه مگه فقط سامسونگ اینترفیس گذاشته واسه آندروید, شما اینترفیس x10 یا motoblur موتو رو ببین, با اینکه اینترفیس های خاصی هستن اما توی سرعت گوشی اینطوری که شما میگین تاثیر نذاشتن! من استدلالم از متن شما اینه که آندروید مشکل داره دیگه؟نه؟ آخه بادا که میگین مشکلی نداره. راستی تاچ ویز توی بادا بیس اصلیه؟ واقعا؟ یعنی یه اینترفیس شده بیس اصلی؟نقل قول:
محمد رضا جان به نظر من ساپورت htc واقعا خوب بوده, مخصوصا با حضور xda . شما تقریبا توی همه ی گوشی های سامی میگین توی فیرمویر بعدی تاثیرات مثبت تری رو شاهد هستیم. میشه بگین وقتی هنوز صحبتی از تغییر فیرمویر نیست چطوری میگین؟نقل قول:
یه چیزی که به نظر من نباید فراموش بشه اینه که آندروید توانایی استفاده از swap رو به عنوان حافظه ی مجازی داره و همین الان هم برنامه هاش اومده, درسته اون قابلیت رم اصلی رو نداره ولی خیلی جاها که کمبود رم دردسره به کمک میاد.نقل قول:
ما یه بار از یه سامسونگی خوشمون اومد که اینم گند زد ?؟?؟
آخه یکی نیست به سامسونگ بگه amoled به چه دردی میخوره وقتی رم به اندازه کافی نداره ؟?
سامسونگ فقط بلده ظاهر سازی کنه 16 گیگ حافظه میذاره یه رم 512 نمیذاره
چرا ؟?؟? چون مشتریا گول 16 گیگو میخورن و به این موضوع فکر نمیکنن که رم خیلی مهمتره و هیچ راه حلی نداره
سلام بحث توجیه یه چیزه ! بحث اینکه چرا با wave تفاوت داره یه چیز! شما دلیل غیر از این مسئله میبینی؟ غیر اینه که اون سیستم عامل متعلق به خودشه و بهتر میتونه با پردازندش مچ کنه ؟نقل قول:
مگه مثلا ضعیف عمل کرده که بخوام جانی جان توجیه کنم ؟
عجب حرفایی میزنی جانی ؟! کی گفتم اندروید مشکل داره ؟ شما برداشتت اشتباست ... منظورم اینه که سیستم عامل خودش رو بهتر میتونه مچ کنه ...
شما به اپل بگو بیاد رو اندروید گوشی بده ... به نظرت قدرت مک رو با همون سخت افزار میتونه داشته باشه ؟ قطعا نه ! حرف من اینه ...
در مورد تاچ ویز هم فکر کنم بازم برداشت اشتباهی کردی منظورم این بود که دیگه به عنوان یه پوسته دیگه قرار نمیگیره و خودش پوسته اصلی حساب میشه ...
تا حالا با امنیا 8000 اگه کار کرده باشی متوجه میشی
در مورد موتورولا هم اگر سیستم عامل خودش رو بزنه مطمئن باش عملکردی که روی سیستم عامل خودش داره روی سیستم عامل های دیگه نداره
x10 هم فعلا به اون قابلیت های سخت افزاری خودش نرسیده ... شما یه نگاهی به همین بنچمارک صفحه قبل بنداز ..
پنجمارک از قدرت CPU و گرافیک گوشی » نتیجه : بهترین گوشی .
Galaxy S :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HTC Desire
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SE X10
برام جالبه ! اگر کلی هکر بیان برای سامسونگ فریمور خوب بیرون بدن و بی مشکل یه عده میان میگن سامسونگ خودش باید بده و ...نقل قول:
محمد رضا جان به نظر من ساپورت htc واقعا خوب بوده, مخصوصا با حضور xda . شما تقریبا توی همه ی گوشی های سامی میگین توی فیرمویر بعدی تاثیرات مثبت تری رو شاهد هستیم. میشه بگین وقتی هنوز صحبتی از تغییر فیرمویر نیست چطوری میگین؟
ولی اگه برای htc همین کار انجام بشه یه مزیته ...
در مورد تاثیر مثبت تر هم منظور خاصی ندارم ولی بازم برداشت اشتباه کردی جانی جان از صحبتام ...این پردازنده بازدهی بالاتری نسبت به چیزی که الان داره رو داره ... و گوشیهای موجود Htc با پردازنده هاشون به بازدهی اصلی خودشون رسیدن ... بابت همین i9000 هنوز جا برای بهتر شدن نسبت به اونا بیشتر داره
اره ولی به نظرم تو این قسمت برنده i9000 هستش ...چون حافظه داخلی 16 گیگ بعلاوه اون رم مجازی رو هم دارهنقل قول:
یه چیزی که به نظر من نباید فراموش بشه اینه که آندروید توانایی استفاده از swap رو به عنوان حافظه ی مجازی داره و همین الان هم برنامه هاش اومده, درسته اون قابلیت رم اصلی رو نداره ولی خیلی جاها که کمبود رم دردسره به کمک میاد.
یعنی چی رم خیلی مهمتره ؟ و هیچ راه حلی نداره ؟ شاید با رام اشتباه میکنید ... و شاید هم نمیدونید که تو اندروید 2.2 حافظه داخلی میتونه به عنوان رام استفاده بشه ..نقل قول:
حالا چرا گول بزنه ؟مگه نوشته 512 بعد 256 داره قالب میکنه ؟!
یه مقدار توضیحات در این مورد بدید
سلام. ببین محمد رضا جان بحث اینه که آندروید رو گوگل زده و گوگل هم نیومده آندروید رو فقط واسه g1 یا nexus کهنقل قول:
گوشی های خودش هستن درست کنه, اگه اینجوری بود شما میتونستین بگین شرکت های دیگه باید بیان واسه خودشون سیستم عامل بدن, فکر میکنم قبول داشته باشین که تخصص گوگل توی نرم افزار بیشتر از سامسونگ باشه که حتی توی آپدیت دادن واسه گوشیهاش هم مشکل داره .
اول اینکه وقتی شما بهتره یه نگاهی به mflops ,time های این گوشی توی بنچمارک بندازی , زیادم راضی کننده نیست! بعدم شما خودتون گفتین wave بهتر عمل کرده که این برمیگرده به سیستم عامل! خوب این نمیشه ضعف آندروید؟نقل قول:
ببین محمد رضا جان من مثالش رو از خود موتورولا و سیستم عامل اپن سورسش میزدم که به کسی هم برنخوره,ولی اگه خواستین بگین مثالشو واسه برندهای دیگه هم بگم. motomax سیستم عامل اپن سورس موتورولا بود که دیگه الان ساپورتش قطع شده, این سیستم عامل علی رغم اینکه جای زیادی واسه توسعه داشت ولی با نصب حتی یه تم ساده تغییر زیادی توی سرعت گوشی چه از لحاظ ظاهری چه از لحاظ بنچمارک ها داره, مگه موتو روی این سیستم عامل چند سال کار نمیکرد؟ ولی بالاخره به این نتیجه رسید که بذارتش کنار و اومد سراغ آندروید, در صورتی که سیستم عامل و نرم افزار و سخت افزار از خود موتو بود ولی چرا به نتیجه نرسید؟ در مورد اپل واقعا مسئله فرق داره. این کمپانی علی رغم کارای انحصارگرایانه و اعصاب خورد کنش واقعا توی سیستم عامل موبایل بینظیر عمل کرد, و از لحاظ کیفیت هم اینقدر خوب عمل میکنه که حتی اگه آندروید هم بده من شک ندارم که واقعا عالیه ولی وقتی سهم بازار رو با همین سیستم عامل داره واسه چی باید به رقیبش کمک کنه؟
نظر من این نیست, تاحالا هم جایی نگفتم که اگه هکر ها!!!! هم بیان فیرمویر بدن کار اشتباهیه به نظر من رام های official و unofficial هرچی بیشتر باشن بیشتر به کاربر توی انتخاب کمک میکنه , به شرطی که خود کمپانی بیاد مشکلات اساسی گوشی رو برطرف کنن چون نظیر مشکلات i8910 یه سری مشکلات رو modder ها هرچی هم تلاش کنن نمیتونن برطرف کنن که این بازم برمیگرده به sdk,pdk هایی که ممکنه کمپانی ناقص داده باشه!نقل قول:
فکر نمیکنین این تاثیر مثبتی که منتظرش هستین همونیه که بچه هایی که گوشی های دیگه سامی مثل ... رو خریدن روی یه مشت اعداد که سامی میداد حساب باز کردن ولی در عمل به هیچ کارشون نیومد؟نقل قول:
در مورد این قسمت منظورم این نبود که واسهi9000 کمک نمیکنه فقط خواستم بگم تا یه حدی با این روش میشه مشکلاتی رو حل کرد , هرچند که swap خودش مشکلاتی رو واسه مموری کارت پیش میارهنقل قول:
راستی توی 2.2 به این صورت واسه نصب برنامه ها کمک میگیره که اول کار ازتون میپرسه چقدر از مموری رو واسه برنامه ها میخواین اختصاص بدین , و با جدا کردن اون قسمت دیگه موقع mass storage هم مشکلی پیش نمیاد.
بنچمارک ها با نرم افزار linpack که میتونین از مارکت بگیرین(مقایسه دروید و گلکسی)
اینو که قبول دارم گوگل قدرتمند تر از سامسونگ تو بحث نرم افزاری هستش اما واقعا سامسونگ فکر میکنی تو اپدیت دادن با مشکل مواجه هستش ! شاید یه گوشی به نام i8910 در ایران فریمور رسمی خوبی که سا÷ورت فارسی بکنه که بی ایراد باشه نداشته باشه ..اما این ربطی به سامسونگ و کوکرهای اروپایی و جاهای دیگه نداره و ربطی هم به قدرت سامسونگ در نتونستن دادن اپدیت نداره ..البته شنیدم یه فریمور جدید رسمی برای ایران 8910 امده اما نمیدونم چطوره ! ... اما مگه فریمور های خوب نداریم تو همین ایران ؟ یه سری به انجمن های دیگه بزنید ببینید که دوستان داخل ایران فریمورهای فارسی بسیار خوبی بیرون دادن .. حالا Hyprex رو ولش که بازم فریمور خوبی داده ... امنیا 8000 هم که دیگه ایرادی نداره تو فریمور ... دیگه منظور چه گوشی میتونه در ایران باشه ؟ توقع داری برای گوشیهای جاوا هم فریمور بده و وقت بزاره ؟ اگه میخواست چنین کاری بکنه جاوا نمیزد ...نقل قول:
در جمع بدی نهایی نمره بالاتری گرفته ... و بازم میگم گوشی که چند وقته تو بازاره با اخرین فریمور با گوشی جدیدی که هنوز تو بازار نیومده و پردازنده جدید هم هست کلا فرق میکنه .. و قطعا وقتی دست کاربران و هکرها برسه جهش بیشتری میتونه داشته باشه نسبت به گوشی که چندین وقته بیس و پایش یعنی نکسس تو بازاره ...نقل قول:
اول اینکه وقتی شما بهتره یه نگاهی به mflops ,time های این گوشی توی بنچمارک بندازی , زیادم راضی کننده نیست! بعدم شما خودتون گفتین wave بهتر عمل کرده که این برمیگرده به سیستم عامل! خوب این نمیشه ضعف آندروید؟
ببین محمد رضا جان من مثالش رو از خود موتورولا و سیستم عامل اپن سورسش میزدم که به کسی هم برنخوره,ولی اگه خواستین بگین مثالشو واسه برندهای دیگه هم بگم. motomax سیستم عامل اپن سورس موتورولا بود که دیگه الان ساپورتش قطع شده, این سیستم عامل علی رغم اینکه جای زیادی واسه توسعه داشت ولی با نصب حتی یه تم ساده تغییر زیادی توی سرعت گوشی چه از لحاظ ظاهری چه از لحاظ بنچمارک ها داره, مگه موتو روی این سیستم عامل چند سال کار نمیکرد؟ ولی بالاخره به این نتیجه رسید که بذارتش کنار و اومد سراغ آندروید, در صورتی که سیستم عامل و نرم افزار و سخت افزار از خود موتو بود ولی چرا به نتیجه نرسید؟ در مورد اپل واقعا مسئله فرق داره. این کمپانی علی رغم کارای انحصارگرایانه و اعصاب خورد کنش واقعا توی سیستم عامل موبایل بینظیر عمل کرد, و از لحاظ کیفیت هم اینقدر خوب عمل میکنه که حتی اگه آندروید هم بده من شک ندارم که واقعا عالیه ولی وقتی سهم بازار رو با همین سیستم عامل داره واسه چی باید به رقیبش کمک کنه؟
در مورد موتورلا هم خوب سیستم عامل خوبی داشت ولی شاید به اندروید نرسه ..ولی بادا سیستم عامل قدرتمند و سریعی هستش _(بیشترین انعطاف پذیری و سریعترین سیستم عامل به گفته همون کنفرانسی که داشتن ) که چون متعلق به خودشم هست بهتر میتونه مچ کنه و در نتیجه بهتر جواب داده ... و شاید اون انعطاف پذیری رو سیستم عامل موتورولا نداشته و از پایه ضعیف بوده باشه ...
با این حال اگر اندروید رو با همین قدرت و سرعت خود موتورولا تولید میکرد قطعا از لحاظ بازدهی عملکرد بهتری نسبت به الان داشت ...
در مورد 8910 به نظرم الان فریمور کامل که مشکل نداشته باشه وجود داره ... البته یه سری نقص هایی هست مثل ضبط مکالمه که شما باید بهتر از من بدونید برندی که روی گوشی 70 هزاری منشی تلفنی میزاره میتونه روی 8910 هم بزاره ولی خوب وقتی این محدودیت از سوی نوکیا بوجود امده چه توقعی دارید و چه ضعفی میتونه از سامسونگ باشه ؟زمانی درست بود که محدودیت نمیبود و اجازه انجامشو میداشت و نمیتونست ...نقل قول:
نظر من این نیست, تاحالا هم جایی نگفتم که اگه هکر ها!!!! هم بیان فیرمویر بدن کار اشتباهیه به نظر من رام های official و unofficial هرچی بیشتر باشن بیشتر به کاربر توی انتخاب کمک میکنه , به شرطی که خود کمپانی بیاد مشکلات اساسی گوشی رو برطرف کنن چون نظیر مشکلات i8910 یه سری مشکلات رو modder ها هرچی هم تلاش کنن نمیتونن برطرف کنن که این بازم برمیگرده به sdk,pdk هایی که ممکنه کمپانی ناقص داده باشه!
والا اینجوری که پیگیر هستم واقعا تاثیرات خیلی خیلی مثبتی نسبت به اکثر گوشیهای سامسونگ مثل 8910 در روزهای اول یا i8000 در روزهای اول الان شاهد هستم ...تا حدی که هیچ کدوم ایراد و نقصی که مربوط به پشتیبانی بشه رو ندارن ...نقل قول:
فکر نمیکنین این تاثیر مثبتی که منتظرش هستین همونیه که بچه هایی که گوشی های دیگه سامی مثل ... رو خریدن روی یه مشت اعداد که سامی میداد حساب باز کردن ولی در عمل به هیچ کارشون نیومد؟
در مورد این قسمت منظورم این نبود که واسهi9000 کمک نمیکنه فقط خواستم بگم تا یه حدی با این روش میشه مشکلاتی رو حل کرد , هرچند که swap خودش مشکلاتی رو واسه مموری کارت پیش میاره
واقعا این توقع رو هرچی تلاش میکنم نمیتونم نداشته باشم :31: لا اقل ابزارش رو مهیا کنه که بقیه بتونن فیرمویر بدن,نمونش v3x که بعد از این همه مدت داره هنوز واسش فیرمویر میاد .نقل قول:
محمد رضا جان بازم که شد پیش بینی چیزی که هنوز نیومده!!!!نقل قول:
خوب مشخصه وقتی یه سیستم عامل معرفی میشه کلی حرف هست که بیشترین انعطاف پذیری رو داره و سریعه و.... بازم پیش بینی قبل از بیرون اومدن به قول خودتون نسخه نهایی ؟نقل قول:
انعطاف پذیری نداشتن و از پایه ضعیف بودن سیستم عامل موتو رو اصلا قبول ندارم , اگه انعطاف پذیری نداشت الان n^10000 تا فیرمویر و امولاتور و... نداشت.
سامسونگ قبل از اینکه این سیستم عاملو استفاده کنه از محدودیت ها باخبر نبود؟ محمد رضا جان واقعا دارین بحث رو گسترده میکنین که دیگه ربطی به گالکسی نداره پس من ادامه نمیدم بحث رو ! ممنون ازتنقل قول:
خوب این یه حرکت عالی از سوی موتورلاست ... منظور من از جاوا اینکه توقعی که از یه گوشی سیستم عامل دار و پشتیبانیش میره قطعا از یه گوشی جاوا نمیره وگرنه برای s8000 جت و s8300 چندین فریمور جدید امده ولی اونجوری که ÷یگیر قضیه گوشیهای با سیستم عامل هستش روی جاوا نیست و سر و صداشم کمتره ... چون کسی که جاوا میگیره معمولا بیشتر از گوشی دوربینو ..تماس گرفتنو چند تا بازی برای سرگرمی میخواد تا اینکه نرم افزار نصب کنه و توقعات بالا از نرم افزار داشته باشهنقل قول:
ببین جانی جان صحبت اینجا کلی هستش ... شما یعنی قبول نداری گوشی که هنوز بیرون نیومده با گوشی که چندین ماه تو بازاره حالا هر برندی فرق میکنه ؟ چه htc چه سامسونگ و چه هر برند دیگه ؟!نقل قول:
محمد رضا جان بازم که شد پیش بینی چیزی که هنوز نیومده!!!!
ببین این حرفو که فقط مدیر سامسونگ نزده طرف مسئول گیم لافت وقتی بر میداره میگه این سیستم عامل بهترین سیستم عامل برای بازیه و انعطاف پذیری بالایی داره ! دیگه چی میشه گفتنقل قول:
خوب مشخصه وقتی یه سیستم عامل معرفی میشه کلی حرف هست که بیشترین انعطاف پذیری رو داره و سریعه و.... بازم پیش بینی قبل از بیرون اومدن به قول خودتون نسخه نهایی ؟
انعطاف پذیری نداشتن و از پایه ضعیف بودن سیستم عامل موتو رو اصلا قبول ندارم , اگه انعطاف پذیری نداشت الان n^10000 تا فیرمویر و امولاتور و... نداشت.
چرا از محدودیت ها با خبر بود ... و با همون محدودیت ها و قیمت وارد بازار کرد ... به سایت هایی نظیر gsm arena هم داد که ریویوش رو بنویسن ...نقل قول:
سامسونگ قبل از اینکه این سیستم عاملو استفاده کنه از محدودیت ها باخبر نبود؟ محمد رضا جان واقعا دارین بحث رو گسترده میکنین که دیگه ربطی به گالکسی نداره پس من ادامه نمیدم بحث رو ! ممنون ازت
مثل این میمونه که بگیم موتورولا از محدودیت مولتی تاچ با خبر نبود ؟ خوب چرا تولید کرد !
امیدوارم دیگه از این گسترده تر نشه .. :11: خوشحال شدم جانی جان
منظورتون کدوم محدودیته؟ مایلستون که داره دروید هم که droid does multitouch :31: گوشی های دیگه هم بعد آپدیت های به 2.1 واسشون اومده و دارن . در ضمن مشکلی وجود نداره! اگه منظورتون لایسنس multitouch هست لازمه بگم اپل فقط لایسنس multitouch جدید رو داره وگرنه اولین multitouch رو hp هست که patent ش رو داره .بای :31:نقل قول:
نقل قول:
:31: ممنون از اطلاعاتت .. خوب بازم بحث رفت به جای دیگه ! کلا در رساندن منظور و قدرت سخنوری باید یه مقدار تمرین کنم ...
خوب حالا droid داره مولتی تاچ
مثالم کلی بود ... مثلا محدودیت مولتی تاچ در بازی ... این که دیگه ضعف نیستش وقتی یه محدودیتی وجود داره که اجازه استفاده ازش رو نداری ..
مثلا همین htc کم گوشی بدون مولتی تاچ داره با وین موبایل ؟ پس چرا تولید کرد ؟ و از این دست مسائل !
در کل محدودیت ربطی به نبود پشتیبانی نداره
چه بحث سطح بالایی سر گرفته ... ایول به هر دو تاتون
یه سوال هم داشتم .. چرا سامسونگ برای این گوشی فلاش نگذاشته؟ دلیل خاصی داره یا به خاطر ضخامت کمشه ؟
نقل قول:
سلام .. خوب شاید اصلی ترین دلیل برگرده به همون ضخامت کم ...
:11:
سلام .
چرا به RAM گیر دادین ! :دی مگه چندتا برنامه همزمان باهم میخواین باز کنین ؟ ! البته نمیگم RAM خوبی داره ولی الان N8 هم همین مقدار RAM رو داره .
دوستان لطفا رو این پارگراف یه مقدار بیشتر تامل بفرمائید تا متوجه موضوع کلی بشین .
There is also 2GB of ROM, with 1.8 GB free space for app installation. As you know Android 2.2 Froyo will enable installing apps on the memory card and the extra internal storage. Until then all Droid devices will have to rely on their inbuilt memory. Samsung I9000 Galaxy S is really a winner here with those 1.8 GB of free space - HTC Desire for instance offers only 120 MB
راستی این ساپورت ربطی با سامسونگ نداره که ! آندروئید 2.2 بیاد سامسونگ یه مچ میکنه میده بیرون ! واسه گوشیهای قبلی آندروئید هم همینطوری کرد ! ولی خوبیش اینه 1.6 نداره :دی تازه آخر سال بشه 2.1 :دی
مخلصیم .
اولا گوشی n8 سیستم عاملش با این گوشی فرق میکنه و طبعا نیاز کمتری به رم خواهد داشت ثانیا من با حرف دوستمون مخالفم چون اگه حافظه رو swap کنی علاوه بر اینکه سرعت گوشی به میزان خیلی محسوس پایین میاد استهلاک حافظه گوشی بالا میره و باعث کم شدن عمر مفید حافظه گوشی میشه!!!
ثالثا با پیشرفت چشمگیری که آندروید و برنامه هایه آندرویدی دارن این گوشی قطعا در آینده برایه اجرایه برامه ها مشکل خواهد داشت مخصوصا در حالتی که بخوای از چند نرم افزار به صورت همرمان استفاده کنی!!!
رابعا واقعا یه کمپانی بزرگ مثل سامسونگ یعنی کمش میومد یه رم 512 بزاره رو گوشی واقعا که همیشه یه کار میکنه طرفداراشو نا امید کنه بعدشم منم میدونم این گوشی در حال حاضر در مقایسه با رقباش سر هست اما اختلافش با بقیه گوشیها اونجوری که قبلا گفته شده بود نیست اینو میشه از نتایج بنچ مارکاتونم فهمید
از اون متن بالا اینطور برداشت کردم که میزان حافظه برایه نصب نرم ازار به طور پیش فرض 1.8 گیگ که در مقایسه با htc desire بهتره خوب که چی؟؟ ما مشکلمون سر اجرا کردن چند نرم افزار با هم هست اون موقع است که حافظه 576 اچ تی سی خودشو نشون میده!!!
سلام .
چه شیر تو شیری شده تو نت :دی
HDblog گفته از سامسونگ تائیدیه رسمی اومده که مشخصات اصلی گوشی ، مشخصات بالا هستش . و Galaxy S هم 512 مگابایت RAM داره .
Finally, we can read and see that the Galaxy S 512MB of RAM
!
خیلی باحال شده :دی
Trsanlate :
مخلصیم .کد:http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fandroid.hdblog.it%2F2010%2F05%2F22%2Fsamsung-galaxy-s-512mb-di-ram-foto-scheda-tecnica-e-video%2F&sl=auto&tl=en
نقل قول:
تا حدودی درسته ولی فکر میکنی بنچمارک یعنی چی؟ یعنی شما میگی چیزی که باعث میشه چند برنامه با هم باز بشه رم هستش و نه پردازنده ؟
تا اونجاییکه میدونم این عمل رو در واقع مجموعه سخت افزار انجام میدن نه رم ! رم کمک میکنه به پردازنده اما هدایت اینن امرو پردازنده به عهده میگیره در نتیجه تو بنچمارک معلوم میشه که اگر سرعت بیشتری داشت و تست بهتری گرفت میتونه این عمل رو بهتر انجام بده ... !!
مثلا میشه گفت یه گوشی با پردازنده ARMv6 و تک هسته ای با فرکانس 600 با رم 512 از یه پردازنده ARMv7 دو هسته ای با همون فرکانس با رم 256 تو انجام چند برنامه بهتر عمل میکنه ! در عمل که اینجوری نیست !
سلام امیر جان 512 بشه که بهتر ! نشه هم به نظرم خوبه و کم نیست شاید خوف نباشه ولی کم نیستنقل قول:
سلام .
چه شیر تو شیری شده تو نت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HDblog گفته از سامسونگ تائیدیه رسمی اومده که مشخصات اصلی گوشی ، مشخصات بالا هستش . و Galaxy S هم 512 مگابایت RAM داره .
Finally, we can read and see that the Galaxy S 512MB of RAM
!
خیلی باحال شده :دی
به هر حال نمیشه نقش رم رو هم ندیده گرفت حرف شما درسته با توجه به مثالی که زدید ولی شما مثالتون درست نیست چون الان تمامیه گوشیا تک هسته ای هستن نمیخوام دیگه این بحث رو کش بدم
آقا امیر من تو بیشتر سایتا رفتم و همه تو مشخصات گوشی رم این گوشی رو 256 زدن
حالا ما که از خدامونه که حرف شما درست باشه
نقل قول:
ببین من خودم قبول دارم اگه 512 میبود واقعا دیگه حرف نداشت ... شاید این مسئله یه مقدار بیشتر از اینکه تاثیر گذار باشه جنبه روانیش اذیت کنه ..مخصوصا برای خودم که میخوام همین گوشیو فعلا تهیه کنم ...
بابا iPad هم که در زمره تبلت ها طبقه بندی میشه 256 مگابایت RAM داره ... اگه گوشی شما 512 که هیچ 1 گیگ رم داشته باشه وقتی ازش استفاده نشه میخوای چکار کنی ؟
در معرفی Froyo نشون میداد Need For Speed - Shift را در SD-card نصب کرده بودند و کلی صفا میکردن ....
دیگه مشکل کجاست ؟!
این همون تستیه که از desire و i9000 و x10 .. سایت gsmarena گرفته ...
قدرت گرافیک
یه جوریه فکر کنم مبنای خاصی داره.. چون گوشی i7500 خیلی خوفه اینجا !
هر چی کمتر باشه بهتره
به نظر من شاید هم در ظرفیت 256 و هم 512 تولید بشه........ولی اگه 512 باشه که خیلی خوبه...........ولی باید اینم توجه داشته باشیم که اگه 512 باشه قیمتش هم بالاتر میره........و به قول دوستان 256 هم مشکلی نداره.......
در کل سامسونگ میدونه چیکار میکنه..........و باید دید که کدوم کم میارن :31: (GSMArena در مورد امنیا 2 هم اشتباه داشته و اینبار هم تعجبی نداره اگه اشتباه کرده باشه :31: (شاید خودت باید تنظیم کنی 256 یا 512 :18::31:))
باحال بود :دینقل قول:
(شاید خودت باید تنظیم کنی 256 یا 512 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
ولی شاید نسخه ائی که دست GSMArena بوده اینطوری باشه یا شاید درست میگه یا شاید بی شاید :دی
مخلصیم.
طرفدارهای این گوشی با دیدن ریویوی این گوشی زدحال نخوردن؟حالا برید با کیفیت صدای below avrageش حال کنید.واقعا برای یه همچین گوشی حیف بود.کاشکی این صفحه ۴اینچ رو آی ۸۵۲۰داشت...:31:
سلام .
واسه من صدای اسپیکر گوشی Very Below Avrage هم باشه مهم نیست !
صدای هدفون وقتی در سطح حرفه ائی هستش دیگه نیازی به اسپیکر نیست .
اتفاقا من این ریویو رو خوندم تصمیم گرفتم گوشی رو بگیرم :دی دوربین بخوام فقط NX10 :دی و دیگه هرچی بخوام این گوشی داره . نداره ؟ !!
GOOD :دی
مخلصیم .
خب چرا ضد حال؟ اتفاقا این باعث میشه هر کی این گوشی رو نگیره! مثلا خیلی ها ویواز یا X10 رو نگرفتن فقط واسه اسپیکرش!!!
آقا داستان رم این گوشی به کجا رسید؟ انگار بحث رویه این قضیه فقط واسه ما نیست فروم هایه زیادیم (اکثرا خارجی) دارن سر میزان رم این گوشی بحث میکنن اما جالبترین جمله ای که خوندم این بود که هنوز خود سامسونگ مشخصات دقیق این گوشی رو بیرون نداده
همینطور که امیر گفت HDblog تاییدیه گرفته که 512 هستش و الدار هم تو مقایسه ای که با HTC EVo انجام داده بود این رو عنوان کرد که 512 هستش و با این وجود GSMarena عنوان کرده که 256 هستش ...
به نظرم بهتره از بحث RAM بیایم بیرون و تا زمانی که اطلاعات دقیق بیرون نیومده یا گوشی نسخه نهاییش وارد بازار نشده در موردش وقت خودمونو تلف نکنیم ...تو این مدت میشه ابعاد دیگری رو مورد بررسی قرار بدیم ..
رم 512 شد ! ... این سایت قبلا رم i9000 رو 256 اعلام کرده بود .. مشخصاتشو تغییر داده و 512 اعلام کرده
نقل قول:
کد:http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=2298&view=1&c=samsung_gt-i9000_galaxy_s_16gb
از بحث رم که بگذریم، این گوشی اینقدر قدرتمند هست که بشه حالا از رم 256 اون صرف نظر کرد(فرض کنیم 512 نباشه). مثل قدرت پردازش گرافیکی وحشتناکش (90million triangles)!:46:
اون منبعی که استاد، pulp_152 اشاره کردند، جایی نوشته بود که دارای فلش برای دوربین هم هست!!!(احیاناً موقع ورود به بازار براش تعبیه بشه)
نقل قول:
بله هنوز این مسئله رو اصلاح نکرده .. البته این منبعی که اشاره کردم ماه پیش به عنوان منبع ازش استفاده کردم و مشخصات همین بود و فکر کنم تو همین فروم هم لینکشو گذاشتم ... امروز که دوباره نگاه کردم متوجه شدم که مشخصات رم از 256 به 512 مگابایت تغییر کرده تنها همین ...
البته در این رابطه چند منبع پیدا کردم که 512 رو اشاره کردن اما به نظرم حائز اهمیت نیست ..
ولی اینکه سایت PDA 256 رو اصلاح کنه به 512 ..یه مقدار ادم رو به شک میندازه که حتما یه تاییدیه یا خبری روگرفته که همچین کاری رو انجام داده
حالا واقعا پردازش گرافیکیه این گوشی 90million triangles ؟؟ یا این گوشی در حالت ایده آل به این عدد میرسه؟؟ در بنچ مارکا که ظاهرا 31 بود!!! خداییش گوشیه خیلی توپیه یه جا هم خوندم که میشه یه led فلش رو به صورت جداگانه بهش اضافه کرد به هر حال من اصلا نه به صدا و نه به دوربین اهمیت میدم بالخره کی ریلیز میشه ؟؟
آقا محمدرضا فکر کنم شما اولین کسی باشی که میخریش:31:
کد:http://dailymobile.se/2010/05/22/android-nova-running-on-samsung-galaxy-s-gameplay/
میلاد جان این شات هارو به دقت ببیننقل قول:
galaxy s
desire
x10
حالا یه عکس از همین تست برات میزارم از چند گوشیه دیگه
فکر میکنی i7500 میتونه 125میلیون triangles رو ساپورت کنه و droid تونسته فقط 17 میلیون رو ساپورت کنه ؟
حقیقتش نمیدونم مبنای این تست چیه و چجوری گرفته میشه ... اگر اطلاعاتی بدست اوردم میزارم در مورد این بنچمارکهایی که گرفته شده ... منتها عدد واقعی پردازنده همون 90 میلیون هستش ...
فکر نکنم ... چون گارانتی برام مهمه ! ! حالا تا بیاد :31:نقل قول:
آقا محمدرضا فکر کنم شما اولین کسی باشی که میخریش:31:
ولی شما که جز نفرات اولی ...