نقل قول:
با درود
برنامهUniversal Media serverرا از لینک زیر بگیر قولیه واسه خودش زیر نویس ها رو هم پخش میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
با درود
برنامهUniversal Media serverرا از لینک زیر بگیر قولیه واسه خودش زیر نویس ها رو هم پخش میکنه
برنامهنقل قول:Universal Media server رو از لینک زیر بگیر خیلی غوله[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تنظیم برنامه واسه پخش زیر نویس فیلمها تمام زیر نویسهای همراه فیلم رو که در حالت عادی وجود خارجی ندارن رو که فکر کنم ضمیمه خود فیلم میباشند رو به راحتی نمایش میده که باید تک تک انتخاب کنی تا زیر نویس فارسی رو پیدا کنی
در ضمن روی هما ساب تایتلها که کلیک کنی فیلم رو نمایش میده خیلی باحاله دوستان دیگه هم میتونن از این برنامه استفاده کنن من خودم دیشب امتحان کردم بسیار زیبا جواب داد.
سلام بروبچ باحال:n19:
tv:sony nx720
بهترین نرم افزاری که میدونید میشه باهاش بیشتر فرمت ها از جمله mkv رو با زیر نویس و بدون ریپ پخش کرد معرفی کنین.یه توضیحات مختصر واسه کار باهاشم بهم بدین بعدم دیگه چاکریم !:n12::n12:
راسنی ارزششو داره بگردم اخرین ورژنشو بگیرم یعنی رو کاراییش خیلی تاثیر داره ؟
تاکییییییییییییییییییید میکنم من تشخیص نمیدم الف گرده یا درازه پس خوب جواب بدین !
شما با یه اندروید 4.0.4 ساده میتونید بدون هیچ نرم افزاری تبلت یا گوشی رو به تی وی متصل کنید فقط کافیه برید تومنوی wireless & networks ---->Media server settings و دستگاهی رو که میخاین باهاش مرتبط بشین رو انتخاب میکنین :26:نقل قول:
با سلام
دوست عزیز عکس اصلا مشخص نیست
اگه اموزش کامل برنامه Universal Media server رو لطف کنی ممنون میشم
با تشکر
نقل قول:
با درود
اگه یه ایمیل واسم بذاری ترتیبشو میدم چون اونرو از تو یه سایت دیگه گرفتم میخوام یه دفعه مشکل ساز نشه.
با سپاس
دوست عزیز ایمیلو دادم چک کن اگه مشکلی بود در خدمتم
با تشکر
نقل قول:
با درود
دوست گرامی مطالب رو واست ایمیل زدم امیدوارم به کارت بیاد.
با سلام و تشکر
دوست عزیز من هر کاری میکنم نمی تونم حتی با این نرم افزار ارتباطو با تی وی بر قرار کنم
توی قسمت شبکه تی وی . ای پی رو این طور میشناسه 192.168.1.3 ولی وقتی نرم افزار رو باز میکنم اصلا راه نمیده .از خود تی وی هم فولدرامو تشخیص نمیده حتی با سرچ کردن
زنگ زدم نمایندگی گفت باید با ویندوز مدیا پلیر شر کنی.
طبق اموزشای ناقصی که مربوط به ویندوز مدیا پلیر میشه پیش رفتم ولی بازم نتونستم شر کنم
در ضمن من کابلم حدود 20 متره این مسئله که تاثیر گذار نیست؟ بخصوص با تشخیص ای پی؟ و انتی ویروسمم که غیر فعالش کردم نود 32 هستش
کلا نظر من اینه که ی بار برای همیشه اونم به صورت تصویری و جز به جز اگه اموزشش قرار بگیره .هم من راحت میشم هم بقییه دوستان
با تشکر
دوست عزیز با برنامه serviio هم تست کردی یانه؟؟؟؟؟؟
با سلام
تست کردم عزیز .ولی بازم متاسفانه موفق نشدم. من خودم شکم به طول کابلم هستش.البته شاید
از نرم افزار wild media server استفاده کن نیاز به هیچ تنظیمی هم نداره خودش تلویزیون را پیدا میکنه
عزیز من از این نرم افزارم استفاده کردم .من تو ال سی دیم این ip رو تشخیص میده که نمیدونم مربوط به چی هستش؟ 192.168.1.3
ولی با نرم افزار wild media server که اسکن میکنم چن تا ip متفرقه پیدا میکنه الا مال ای سی دیمو........... واقعا توش موندم که مشکل از کجاست؟ حتی فایروالمم غیر فعال کردم. همنطور انتی ویروسمو که نود 32 هستش
من خودم شکم تو طول کابل البته اگه موثر باشه ؟ حدود 20 متره
نمیدونم کجای کار ایراد داره؟
نقل قول:
با درود
من هم مثل خودت هستم ولی به کمک تصاویر داده شده و توضیحاتی که برات ایمیل زدم تونستم سیستمم را هم با ویندوز مدیا پلیر هم با مزمو و هم با برنامه یونیورسال مدیا سرور راه اندازی کنم
در ضمن ال ای دی من وای فای داره و از کابل استفاده نکردم شاید به احتمال زیاد هم از طول زیاد کابل باشه که فکر میکنم بدون شک بی تاثیر نباشه. البته تو ستینگ تلویزیون یه قسمتی هستش
که کانتکت رو چک میکنه که مال من دقیقا مشخصات روتور خودم رو شناخت فکر کنم اگه بتونی بصورت وایرلس اقدام کنی بهتر بتونی جواب بگیری چون خودم هم با کابل تست کردم نتونستم جواب بگیرم
اما با وایر لس تونستم مشکل رو حل کنم.
پیروز باشید.
سلام دوستان عزیز
مادربورد من ایسوس p8z77 هست که dlna داره تی وی هم hx750 هست اما قدرت سیگنالی که به تی وی میرسه خیلی کم هست فاصله حدود 30متری میشه
اگر یه مودم روتر بگیرم مشکل dlna حل میشه؟
ممنون
با سلام و تشکر
دوست عزیز مدل من 8300 هستش و وای فای نداره .ولی میشه وایرلس بهش زد.ولی توش موندم که حتما باید مدل شارپ باشه .یا از این معمولیا هم میشه؟ اگه با معمولیم میشه که وایرلس کنم چه مدلی استفاده کنم؟
از طرفی تلویزیونم ی ip میشناسه به این مشخصات 192.168.1.3 در حالیکه که ip مودمم 192.1681.1 هستش و وسیله دیگه ای هم به سیستمم وصل نکردم .خیلی برام این موضوع عجیبه؟
ممنون میشم تو این زمینه کمکم کنی
با تشکر
با سلام .اینم چن تا عکس که هم تمام وسایل سیستمم رو تقریبا نشون میده
و هم ip ال سی دی
و هم ip مودممو رو
مشکل من این که مک تلویزیونم رو برنامه های معرفی شده توسط دوستان رو تشخیص نمیدن همونایی رو که تو عکس با فلش نشون دادم
و مشکل اساسی من این که چطور مکی رو که تو قسمت لن مودمم هست رو با تی وی یکی کنم تا نرم افزارای پیشنهاد شده مک مودمم رو تشخیص بده
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تلويزيون ال جي مدل47ln5700-tb دارم كسي مت:n13:ونه راهنمايي كند كامپيوتر به اون وصل كنم مودم وايرلس دارم واينترنت هم دارم
مگه الان با چه مودمی کار میکنید؟نقل قول:
وای فای داره دیگه؟
اگه بین مودم و تی وی موانع زیاد باشه مخصوصا دیوار بتونی باشه قدرت سیگنال کم میشه فقط اگه مودو یا روتر 150 یا 300 تهیه کنید میتونید بهتر جواب بگیرید
درمورد دانگل باید عرض کنم فقط میتونید از دانگل خود شارپ استفاده کنید کنید(این مورد روی سامسونگ و سونی قطعی است)نقل قول:
ولی باتوجه به عکسهایی که آپ کرده بودین مودم شما 8901G با سرعت 54 مگ هستش که کمی واسه این ارتباط ضعیفه بهتره حداقل از مدل W8951 N که سرعتش 150 مگ هست استفاده کنی
آی پی اصلی مودم 192.168.1.1 هستش که بقیه دستگاهها از شماره 2 به بعد آی پی میگیرین
شما آی پی دستی بدین به تی وی مثلا 10 مشکلتون حل میشه
در ضمن من حدود 6 تا برنامه مدیا سرور رو تست کردم بهترین و راحت ترینش Serviio هستش که اونم ابتدا واسه من چندا پسوندو اجرا نمی کرد که با یه تنظیمات خاصی که خودم پیدا کردم تونستم مشکلو حل کنم الانم بدون هیچ مشکلی دارم استفاده میکنم
سوالی بود در خدمتم
با سلام و تشکر ویژه از شما
راسش دوست عزیز من دستی هم ip دادم ولی فایده نداشته .اگه شما توی تصاویر دقت کرده باشی مک تی وی و مودم یکی هستش
ولی نرم افزارای معرفی شده... هر مدل مک و ip رو تشخیص میدن الا این مک و ip رو که تو تصاویر بهش اشاره کردم
همینطور منظور شما اینه که فقط ای پی رو دستی بدم به تی وی .. یا مکم باید بدم؟ چون من توی مودم که میبینم دوتا مک هستش
نمیدونم باید چه کنم؟
و ممنون میشم در مورد تنظیمات و روش کار کردن با برنامه Serviio رو هم کاملا برام توضیح بدید.بخصوص اگه همراه با تصویر باشه
با تشکر
ممنون بخاطر جواب...نقل قول:
مودمم وای فای نداره!! ظاهرا باید یه مودم تهیه کنم حالا اگه مودم 300 با هزینه زیاد بگیرم آیا تی وی این پهنای باندو داره یا نه؟
الان با یه مودم TP-LINK8901G امتحان کردم وصل شد اما خیلی طول کشید تا یه موزیک فقط اجرا کنه فیلم HD پیشکش....
چه کار کنم من؟راهنمایی لطفا
شما به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک مراجعه کن حتما جواب میگیری البته از صفحه اول پست مطالعه کننقل قول:
در ضمن فقط کافیه به تی وی آی پی بدین نیازی به مک نیست خودش اونو میگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم تجربه من از تنظیمات شخصی این برنامه برای اجرای بهتر همه فایلها
بله مشکلی نیست خیلی هم عالیهنقل قول:
8901G سرعتش 54Mb هست و واسه این منظور ضعیفه
پست قبلی رو دنبال کن با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تنظیمات شخصی که حاصل تجربه خودمه
دوست عزیز فکر کنم لینک مشکل داره .نتونستم دان کنم؟
نه عزیز چک کردم مشکلی نداره با ف ی ل ت ر ش ک ن نمیتونی دانلود کنی ها!!!!!!! توجه داشته باش
آقا من یه روتر قویtp-link 2543 هم گرفتم که سرعتش یا همون پهنای باندش 450Mb هست و سری N هم هست اما فرقی نکرد!!!؟نقل قول:
دیگه نمیدونم چکار باید بکنم...با سیم هم بخام وصل بشم حداقل30متر کابل کشی داره که دوستان دیدم نتیجه مطلوبی نگرفتن...
لطفا راهنمایی کنید
درود
دوست عزیز لینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و wild media server رو میخواستم .
سپاس
دوست عزیز من خودم الان چند روزی هست که با serviio به مشکل خوردم نصف فیلمو عالی نشون میده ما بقی رو ریپ میزنه.....نمیدونم مشکل از کجاسنقل قول:
در هر صورت باید با برنامه های متفاوت کار کرد
ولی بنظر من Windows media player از همه بهتره ولی بزرگترین عیبش اینه که نمیشه فیلمو seek کرد یعنی عقب جلو برد
درود
چطور میتونم زبان برنامه Home Media Server رو از روسی به انگلیسی تغییر بدم ؟؟
ضمناً لطفاً لینک دانلود wild media server رو لطف کنید .
کسی نیست ؟؟
بفرمایید خدمت شما 40 مگنقل قول:
ورژن 1.78 همراه با کرک
کد:http://uptobox.com/0pcoz6kgeyij
دوستان چجوری با Wild Media Server میشه زیرنویس رو لود کرد ؟؟
زیرنویس را همنام کن با فیلم اتوماتیک پخش میشه
نقل قول:
بهترین روش رو توی فروم خود برنامه توضیح داده :
کد:http://www.wildmediaserver.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=27
سلام
تلوزیون من DLNA و وایرلس نداره ولی پورت شبکه داره یه مودم وایرلس D-Link هم دارم تلوزیون و کامپیوتر رو به مودم وصل کردم . برنامه Mezzmo دو تا IP رو به عنوان دیوایس های متصل نشون میده ولی در عمل هیچ فایلی رو نمیتونم بفرستم به تلوزیون.. الان مدتهاست که این موضوع منو مشغول کرده تا اینکه سایت شما رو دیدم خواهش میکنم منو راهنمائی کنید
مرسی
از برنامه Wild Media Server استفاده کن ببین درست میشهنقل قول:
این برنامه تلوزیون رو تو دیوایساش نمی آره...... تلوزیون هم منویسه شبکه سیمی متصل هست و این اطلاعات رو هم میآره ( آدرس MAC آدرس IP پوشش زیر شبکه دروازه و سرور DNS)نقل قول:
اگه امکان داره کمکم کنید... مرسی
سلام
من گوشیمو شبکه کردم، ویدئو ها رو میآره ولی Play نمیکنه.. هر ویدئو با هر فرمتی رو که میخوام اجرا کنم پیغام میآد File format not supported.
خواهش میکنم دوستان راهنمائی بکنن.. مرسی