نقل قول:
سلام
اگه ارسنال , انری یا ویرا یا .... را میفروشه یا اینکه بازیکن جوون میخره و سعی میکنه تبدیلشون کنه به بازیکن های تراز اول , دلیلش این نیست که پول نداره
بلکه بخاطر اینه که سیاست این باشگاه همینه , و این یعنی بازیکن سازی و دلیل اینکه ارسن ونگه هم تو این تیم به کارش ادامه میده اینه که همیشه به سمت این هدف حرکت کرده و میکنه و اگر هدف و سیاست باشگاه چیزی غیر از این بود قطعا تا الان بارها مربی ارسنال عوض شده بود
بازیکن سازی درسته خیلی خوب هستش. ولی تنها بازیکن سازی که برای باشگاه فایده نداره. الان آرسنال که یه تیم بزرگی هست نمی خواد که مثلا قهرمان یه جامی بشه.درسته تیم بدشانسی هست ولی کلا بازیکن بزرگ کم می خره ولی وقتی می خواد بخره نمیره مثلا یه بازیکنی بخره که فوق العاده باشه.
نقل قول:
بستگی داره اسطوره رو برای یه باشگاه کی بدونیم کسی که تا جایی که ممکنه برای باشگاهش میجنگه و حتی از تیمه ملی خداحافظی میکنه که روی تیمش تمرکز بیشتری داشته باشه و .... (برگکمپ) یا کسی که با وجود اینکه میدونست تیم بهش نیاز داره با رفتنش به مشکل بر میخوره میزاره میره و بعدشم میگه من به خاطره تاریخشون سبک بازیشون رفتم (آنری). آنری تو لیست 50 بازیکن برتر تاریخ باشگاه که سایت رسمی زده رتبه اول رو داره و جزئی از ارزشمندترین قمست تاریخ باشگاهه ولی با همون حرفهایی که زد همه چی رو خراب کرد. یکی میره مثل لیونگبرگ، یکی میره مثل پیرس، یکی مره مثل گیلبرتو سیلوا، یکی میره مثل ویرا که من بادیدنش تو لباس من سیتی اشک تو چشام جمع شد، چرا انارو نمیگم فقط آنری رو میگم؟
من آنری رو دوس دارم و اونو از بهترین بازیکنای تاریخ باشگاه میدونم ولی برای من اسطوره یا افسانه نیست. (حدالقل برای من)
ولی اتفاقا من با اینکه طرفدار آرسنال نیستم آنری رو یه اسطوره برای آرسنال و کلا تیم فرانسه می دونم:31: