:18:
واقعاً؟ این تعداد پورتهای پر یا خالی به مخابرات منطقهای که تو اون هستی بستگی داره؟ چون ما مخابرات مدرس هستیم و بعید میدونم اینجا درخواست زیاد باشه.
این مسئلهی زمان را اگه ازشون بپرسم صادقانه جواب میدن یا برای فروش بیشتر خالی بندی میکنن؟
Printable View
:18:
واقعاً؟ این تعداد پورتهای پر یا خالی به مخابرات منطقهای که تو اون هستی بستگی داره؟ چون ما مخابرات مدرس هستیم و بعید میدونم اینجا درخواست زیاد باشه.
این مسئلهی زمان را اگه ازشون بپرسم صادقانه جواب میدن یا برای فروش بیشتر خالی بندی میکنن؟
هیچ شرکتی مشتریهاش رو نمیپرونه دوست من.نقل قول:
اینکه مخابرات مدرس پورت خالی دارن یا نه رو نمیدونم اما چون مشترکین dlc اجبارن فقط از مخابرات می تونن سرویس بگیرن احتمالا مدرسم پورتاشون پره، ولی بهتره زنگ بزنی بپرسی و با دوستمون جناب roteal کاملا موافقم.نقل قول:
اونا پولو ازت می گیرن و می زارنت تو نوبت و خدا می دونه کی نوبتت بشه، البته امید وارم پورت خالی واسه مدرس داشته باشن هر چند بعید می دونم!!!
ممنون دوستان. پیگیری میکنم و خبرشو میدم :20:
:11:
سلام بچه ها
اینترنته مخابرات شباش رایگان نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خیر ...نقل قول:
مخابرات شبانه ی رایگان نداره !
شاد باشید :40:
امروز بیشتر از 15 کیلو دانلود نمیده:41:
دوستان شما سرعتتون کم نشده؟
دوباره خبریه که سرعتارو کم کردن؟!!
نه دوست عزیز 128 مخابرات تا 14KB بیشتر موقع دانلود سرعت نمیدهنقل قول:
تازه قانونا باید برای سرعت 128 کلوبیت 17 کیلوبایت سرعت بدن ولی اینا اونم نمیدم 14 کیلوبایت میدن
نقل قول:
اصلا اینجوری نیست
سرویس حجمیه هااا دانلود ما تا 145 بیشتر زور نمیزنه:31:نقل قول:
فكر كنم شما فكر كرديد سرويس مخابرات همه ي استان ها مثل همهنقل قول:
اون تهرانه كه سرعتش اينقدره
دوستان کسی به صورت آنلاین شارژ کرده حسابش رو؟؟؟
من از مخابراتمون (شاهین شهر) شناسه واریزم رو گرفتم اما 13 رقمه نمیدونم حالا اینترنتی پرداخت کنم یا نه؟!
سلام
منم با پرداخت الکترونیکی مشکل دارم ... چند روز پیش می خواستم 1 گیگ اضافه کنم گیر می داد که ورود های اشتباه هست
در ضمن شناسه ی پرداخت کننده قضیش چیه ؟ البته فکر نکنم مهم باشه چون ستاره دار نیست !
سلام بچه ها
من نمیتونم برم تو سایته مخابرات اعتبارمو چک کنم شما هم همین مشکلو دارین؟؟؟؟
چیکار کنم به نظرتون؟؟؟؟؟
من هنوز اینترنتی شارژنکردم اما تا چند روز دیگه که دوباره می خوام شارژکنم اینترنتی امتحان می کنم امیدوارم مشکلی پیش نیاد که اصلا حوصله ندارم دوباره برم خرازی:46:نقل قول:
شناسه پرداخت ستاره دار نیست اما دفعه قبلی که رفتم خرازی خانمه گفت حتما باید شناسه پرداختو وارد کنین و همون جا خودش یه کد بهم دادو گفت باید این کد رو پیش خودتون نگه دارین و همیشه با این کد اینترنتی شارژ کنین!
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
قسمت اعتبار مشترکین باز نمی شه، زنگ بزن پشتیبانی ببین چه قدر شارژ دارینقل قول:
من بالاخره دیروز وقت کردم برم سراغ وصل کردن اینترنت. مخابرات منطقمون گفت با شماره 9730030 تماس بگیر که تلفن گویای اینترنت پرسرعت مخابرات هست. تماس گرفتم گفت شمارت تحت پوشش نیست ولی به زودی وصل میشه در صورتیکه توی سایت 0311 جزو مناطق تحت پوشش بودیم. جهت اطلاع شمارم هم 465 مرکز مدرسه. آخرش رفتم روی همون خط معمولیم تقاضا دادم .
بله منم از دیروز بعد قطعی 3 ساعته نتونستم برم.نقل قول:
والا من دیروز رفتم بانک ملت و یه حساب کوتاه مدت هم باز کردم...بعدش رفتم و تموم کدها رو مثل تلفن بانکنقل قول:
اینترنت بانک و موبایل بانک گرفتم .....شناسه پرداخت کننده همخود مخابرات باید بهتون بده....
یه کد 14 رقمی هست....
اما از من 13 رقم بود:41:
ذوست من من از مخابرات شاهین شهر هستم و قتی رفتم اونجا یه فایل پرینت شده بهم داد که بالاش نوشته شناسه واریز و گفت که اگر تو ملت حساب داری میتونی اینترنتی هم پرداخت کنی...اما توی سایت نوشته 14 رقم اما اینی که به من داده 13 رقم هست...!نقل قول:
شناسه پردات 13 رقم بیشتر نیست همون کد شناسه ای که توی فیش بانک نوشته شده.نقل قول:
فعلا که چند روزی سایت مخابرات باز نمیشه .احتما لا بخاطر روز قدس اکثر ip ها را بستند.
حواست را جمع کن بعد از شارژ اعتبارت را تموم نکنی چون اگه ا کیلو بایت هم بیشتر دانلود کنی مثل من کل پولتو می خورند.:19:
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
بدون شناسه پرداخت نمی تونی پرداخت کنی! اینم از مسخره بازی بانک ملته.نقل قول:
[QUOTE=shitan;5359403]شناسه پردات 13 رقم بیشتر نیست همون کد شناسه ای که توی فیش بانک نوشته شده.
فعلا که چند روزی سایت مخابرات باز نمیشه .احتما لا بخاطر روز قدس اکثر ip ها را بستند.
حواست را جمع کن بعد از شارژ اعتبارت را تموم نکنی چون اگه ا کیلو بایت هم بیشتر دانلود کنی مثل من کل پولتو می خورند.:19:[COLOR="Silver"]
نفهمیدم ...!
چی؟
یعنی شارژ نکنم وقتی شارژم هنوز تموم نشده؟!
شناسه پرداختی که خرازی به من داده 14 رقمیه.
این مال منه گفتن اینترنتی هم میتونی پرداخت کنی.:نقل قول:
1332480438122
[QUOTE=roteal2007;5359874]سیستم اینها اشکال داره اگه الان شارژ کنی و مثلا باقیمانده ترافیکت را مصرف کنی اگه بیش تر از حد مجاز ترفیک باقیمانده مصرف کنی بجای قطع کردن اینترنت یک گیگ از حجم خریداری شده را به اشتراکت اضافه می کنه که باید تا اخر مهلت اشتراک فعلی مصرف کنی وگرنه می پره .بعد از این کار تاریخ اکانت را هم شارژ نمی کنه!نقل قول:
نقل قول:
شناسه پرداختی که خرازی به من داده 14 رقمیه.
این جور که خانمه گفت حتما نیاز نیست حساب بانک ملت داشته باشی تا بتونی اینترنتی واریز کنی، فقط کارت باید عضو شتاب باشه
با هر کارتی می شه پرداخت کرد و همون شناسه ای که گرفتین را بزنین.نقل قول:
چند روز دیگه که شارژم تموم میشه شارژ اینترنتی رو امتحان می کنم امید وارم مشکلی پیش نیاد!!!! البته اگه قسمت اعتبار مشترکین تا اون موقع باز بشه!:13:نقل قول:
[QUOTE=shitan;5359934]پشتیبانی که ج نمیده اما حالا 2 روز دیگه وضعت اینترنتی ملت کارتم فعال میشه تاریخ انقضا 30 همین ماهه که تقریبا 1 گیگ توشه سعی میکنم صرف کنم ببینم چطوری میشه....در ضمن ما در حالت عادی وقتی پرداخت کنیم باید فیش رو ببریم پژواک (یکی از isp ها که به سیستم مخارات دسترسی داره) تا اونجا به صورت دستی برامون وارد کنه و شارژ کنه...با این حساب وقتی اینترنتی پرداخت کنم توی قسمن voip باید مبلغ رو بیاره درسته>نقل قول:
[QUOTE=roteal2007;5359984]تو قسمت voip به عنوان اعتبار ذخیره اضافه میشه.نقل قول:
فکر کنم دارن یه عملیات updating روی سیستمشون انجام میدن.....چند وقت پیش هم همینطور شد که دیدیم استفادمون رو به نمودار نشون میده:5:نقل قول:
شماره پشتیبانی چنده من هر وقت زنگ میزنم وروی تلفن گویا شماره 3 را می زنم بعدش هیچ اتفاقی نمی افته و کسی جواب نمی ده البته یه بار بهشون ایمیل زدم و جواب دادن ولی دیگه پیگیری نکردند.
توی صفحه اول با رنگ سبز زده دیگه....نقل قول:
ایمیلشون چیه؟
اي خدا چقدر ما دردسر داريم:41:
نميدونم چه گناهي كرديم كه گير مخابرات افتاديم
راهي هست بفهميم چقر ديگه شارژ داريم؟
وقتی با 140 دانلود میکنی هم همین حرف رو مزنی؟نقل قول:
زنگ زدن به پشنیبانی.
نه اين حرفو نميزنمنقل قول:
به شرطي كه بشه با 4 گيگ دانلود كرد:46:
خيلي ممنون
سایت دوباره باز شدهنقل قول:
دوستان من يك گيگ شارژ كردم . مشكلي هم نداشتم
خود سايت بانك ملت يه كم ادا در آورد كه اونم با چند بار refresh كردن درست شد
در ضمن شناسه پرداخت من 15 رقمي بود
ما که بالاخره نفهمیدیم کد شناسه باید چند رقمی باشه!نقل قول:
یعنی به محض اینکه شارژ کردی توی اکانتت یک گیگ اضافه کرد؟نقل قول:
از من که کارتم 10 روز دیگه میاد:41:
همونی که مخابرات داده رو شناسه بگیر اینه کاراشون گتره ایینقل قول:
منم امروز یک ماه شارژ کردم و 5 دقیقه بعد از واریز شارژ شد .فکر کنم مشکل قبلی را دیگه نداشته باشه.