کسی جواب ما را نمیده؟!!!نقل قول:
Printable View
کسی جواب ما را نمیده؟!!!نقل قول:
شما می تونی حتی سطح کیفی sm هم استفاده کنی و مشکلی قطعا پیش نخواهد آمد ولی توجه کنید که این کار هزینه اضافه هست و بابت هزینه زیادی که پرداخت می کنید کارایی مناسبی بدست نمیارید
توصیه می کنم از همون سطح sg استفاده کنید و روی 7000 تا 8000 روغن را تعویض کنید
سلام دوستان یه سوال اگه روغن دیزل بریزیم تویه ماشین براش مشکلی پیش میاد مثل پراید و پیکان:n07:
ماشینت روغن سوزی داره؟ اگه بریزی وقتی ماشین سرده کمی اذیت میکنه ولی داغ بشه روون تر میشه . درکل ضرر دارهنقل قول:
سلام . امروزه دیگه بسیاری از روغنها قابل استفاده در هر دو مدلِ بنزینی و دیزلی هست و روی قوطیهای روغن هم نوشته شده . مثال : روی قوطی نوشته sj/cf .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
s یعنی موتور بنزینی
و c یعنی موتور دیزلی
واسه پراید صبا بنزینی روغن نانیاکس 10w-40 ریختم.با سیستم پراید مشکلی نداره؟می گن بعضی استانداردا واسه کلاجای غوطه ور در روغن بده و از این حرف حدیثا می خواستم بدونم کسی در این مورد چیزیمی دونه؟
بهترین روغن برای پراید بهران تکتاز هستش 20-50 بریز . پراید کلاچش تو روغن نیست :n05:نقل قول:
ممنون از راهنماییتون.ان شا الله دفعه بعد می ریزم. کسی در مورد این روغتن چیزی نمی دونه؟نقل قول:
برای 405 مدل 84 چه روغن موتوری بریزم
بهترین پیشنهاد چیه دوستان
ایرانول ریسینگنقل قول:
قیمت 50000 تومان
من 2 ساله دارم برا سمند استفاده میکنم
روغنش با کیفیت و خوبه
کم نمیکنه
نظر دوستان با سوپر بهران پیشتاز چیهنقل قول:
سلام
دوستان روغن مناسب برا 206 چی پیشنهاد میدین
من جدیدان الف 10/40 تو ماشینم ریختم خیلی بهتر از توتال 20 /50 جواب داده
دوستان نظری دارن
سلام دوستان
من یک پراید 83 صبا با 68000 کارکرد دارم از اول gtx سفید میریختیم بعد یکبار توتال و gtx مگناتک ریختم به همین دلیل اینبار که رفتم فلاش یک چنین چیزی بود اسم دقیقش یادم نیست گفتم بریزه که چند روغن استفاده کردم - بعد ریخت و چند دقیقه کارکرد بعد بهران ریخت گفت 1000 کارکرد بعد بیا هر چی خواستی بریز چون اولین روغن باید زود عوض شه الان 1500 تا کارکرده می خواستم برم روغن عوض کنم گفتم بپرسم از دوستان که چه روغنی بریزم و ایا همون gtx خوبه و به قیمتش مناسبه یا خیر و...
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
سلام. بچه ها روغن پروفی کار واسه 405 دوگانه خوبه؟؟؟؟
زیاد تعریفی نیست دوست من.نقل قول:
برای 405 دوگانه سوز روغنی که پیشنهاد میکنم
ایرانول ریسینگ یا ایرانول رویال هست خودم 2 ساله مرتب استفاده میکنم هیچ مشکلی هم نداشته عالی
پرشیا 88 - بنزین سوز - چی بریزم از کیفیتاََ و قیمتاََ مناسب باشه؟ (رفت و آمد: فقط داخل شهر)
روغن های شرکت نفت ایران که با نامهای ایرانول و الوند و الموت قبلا عرضه میشدند خیلی خوب بودند . طوریکه کمپانی های مرسدس و بی ام و هم توصیه میکردن که برای ماشین ها از این روغن ها استفاده بشه. روغن موتور پارس و بهران هم در درجه دوم بودند. و بنظر من هر روغنی که زیاد تبلیغ میکنند یا تعویض روغنی پیشنهاد میده نریزید . چون اونا بجای بالا بردن کیفیت جنس شان بیشتر برای تبلیغ و پورسانت هزینه میکنن و هیچ استانداردی هم ندارند . مشخصاتی را هم روی ظرفش مینویسه هیچ کدام واقعیت نداره. یک شرکتی درست میکنند و فردا که تقش در آمد . جمع میکنن و با نام جدید دیگری همان آشغال را به ملت میفروشن.
دوستان من از نظر فنی زیاد از ماشین سر در نمیارم .جدید یه131صفر خریدم بعضی از دوستان میگن روغن موتورشو عوض کنم آیا لازمه که این کارو کنم اگه نه کی عوض کنم بار اول؟چه روغنی بریزم ؟تو دفترچش نوشته روغن سایپا بریزید.
روغن ترموزویکی از دوستان دید گفت روغن زرد حتما روغن اگه روغن وعو.ض کردی باید زرد بریزی وگرنه باید همه قطعات وکه با این روغن درتماس هستند عوض کنی !!!:n03:یعنی چی؟روغن ترموز کی باید عوض بشه؟؟هیدرولیک هم مخزن سوا واسه روغن داره؟
سلام.نقل قول:
رون ترمز نیازی به عوض کردن نداره هر موقع کم کرد باید بهش اضافه کنی.
در مورد روغن موتور هم عوض کنی بهتره. مشاین صفر رو عموما عوض میکنن و روغن خوب و مناسب برای پراید بهران پیشتاز یا سوپر پیشتاز هست.
روغن هیدرولیک هم مخزن جدا داره اما الان نیازی به تعویضش نیست.
سلام.
رون ترمز نیازی به عوض کردن نداره هر موقع کم کرد باید بهش اضافه کنی.
در مورد روغن موتور هم عوض کنی بهتره. مشاین صفر رو عموما عوض میکنن و روغن خوب و مناسب برای پراید بهران پیشتاز یا سوپر پیشتاز هست.
روغن هیدرولیک هم مخزن جدا داره اما الان نیازی به تعویضش نیست
مرسی دوست عزیز .پس روغن موتور عوض بشه بهتره.کی عوض کنم نمایندگی خودش گفت تا4000تا باهاش برو ولی یکی از دوستان گفت 1000تا عوض کن فیلتر روغن رو هم یاد عوض کنم.دفعه بعد کی باید عوض بشه اگه بهران پیشتاز بریزم.بهران پیشتاز یه4لیتریش چنده الان؟میتونی مخزن روغن هیدرولیک و بهم بگی جاش کجاست.
شما الان عوض کن روغن رو دفعه بعدی رو سرویس اولیه گارانتی برات عوض می کنن.نقل قول:
4 لیترش فکر کنم 35 هزار تومان باشه دقیق یادم نیست.
جای مخزنش رو نمیدونم کجاست تو تاپیک خودش سوال کنید بچه ها راهنماییتون میکنن
سلام دوستان
من تویوتا کرولا 2013 دارم.
به نظر شما از چه روغن موتوری استفاده کنم؟ و میزان مسافت که میتوانم با ایم روغن طی کنم؟
ممنون از راهنمایی شما
روغن توتال اصل اگه گیر بیاری خوبه فکر کنم 4 لیترش تو رنج 70 یا 80 هزار تومان باشهنقل قول:
کاسترول GTX هم خوبه
در ادامه صحبت دوستم استاد محمد بگم ، سطح کیفی اکثر خودروهای ژاپنی مثل مزدا و تویوتا SL 20W50 است که باید حتما این نکته فراموش نشود .نقل قول:
سلام
من و رفیقم پراید داریم برای اون آخر 91 هست برای من 90
روغن موتورمون رو هردو عوض کردیم یه نوع ریختیم اونم بهران تکتاز (قوطی زرد اگه اشتباه نکنم)
برای اون 6000 تا رفت ولی روغن اصلا تغییر رنگ نداد انگار تازه روغن عوض کرده! ولی برای من ماشین 1000 تا که رفتم روغن تیره شده !!!!!!
جریان چیه؟ موتور ما مشکل داره یا همین هست!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام .قبل از بررسی و قضاوت بهتره یک بار دیگه هر دو از یک مغازه و یک مارک ( براند ) بخرین و استفاده کنین البته درشرایطِ کاری و آب و هوای یکسان و سوختِ یکسان و بهتره فیلترها رو هم تعویض کنین از همون نوعی که روی ماشین دوستتون هست نصب کنین . اون موقع ببینین نتیجه چی میشه .نقل قول:
اینکه رنگ روغن تغییر نکرده خوب نیست و به این معنی است که روغن توانایی جذب ذرات دوده را از موتور ندارد و بسیار خطرناک است .نقل قول:
یعنی باید روغنش رو عوض کنه؟نقل قول:
آخه منم همون دارم . هر دو هم پراید!
شرایط کاملا برابر بود. فقط اون حدود 3000 کیلومترشو تو جاده بود.نقل قول:
جالب اینجاست که روغن کاملا روشن هست مثل روغن تازه ریخته شده!:n27:
یه سوال بهران سوپر پیشتاز چند مدل داریم 10W40 ویه عکس هم از این محصول تو سایت قرار دهید وآیا بهران سوپر پیشتاز ++ هم داریم که تو ظرف 5لیترییه کدوم برای Ef7بهتره؟
ایشون باید روغن و فیلتر رو عوض کند .نقل قول:
دوستان عزیز سلام برا پراید صبا مدل 1387 انژکتور روغن موتور جدید ایرانول صبا بریزم خوبه؟؟؟قبلا از ایرانول 8000 استفاده میکردم عالی بوده.مرسی.:n01::n16:
کسی نبود ما رو کمک کنه در مورد این روغن موتور یا علی منتظرم هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااا:n13::n19:
به نظر من هیچ روغنی برای پراید بهتر از بهران تکتاز نیست. فقط بهران تکتاز بریزید.نقل قول:
برای پژو روا مدل 87 چه روغنی بریزم بهتره؟ آیا برند بهران دارای کیفیت خوبی هست ؟برای فصل سرما 20w50 بریزم خوبه؟
:n11:دوستان عزیز امروز 1392/8/28 رفتم تعویض روغنی ویه ایرانول صبا ریختم واسه ماشینم(پراید صبا) مدل ماشینمم 87 هست به قیمت 32 هزار تومان و 5 هزار هم فیلتر روغن تعویض کردم و 2 هزار هم دستمزد دوستم کلا شد 37 تومن روغن بسیار عالی بایستی باشه هم واسه کارکردن گاز میشه هم بنزین عالیه مدتیه کلا از برند ایرانول استفاده میکنم کلا راضیم محشره یه ذره هم کم نمیکنه طی کارکرد زیاد دوستان عزیز واسه پژو و سمند هم ایرانول Racing بریزن حالشو ببرید واسه پراید هم ایرانول صبا تازه اضافه هم نمیاد این روغن صبا فیت وکامل برا پراید ساخته شده.یا علی.:n01::n19:
قیمتش دقیقا با بهران تکتاز یکیه. بهران تکتاز هم 32 هزار تومنه.نقل قول:
من داییم خودش تعویض روغنی داره و یه پراید مدل 89 دوگانه سوز هم دارهنقل قول:
قدیم تو ماشینش ایرانول 8000 میریخت و جدیدا هم ایرانول صبا و خیلیم تعریف میکنم مخصوصا از خاصیت تمیز کردن روغنای ایرانول
خوب من یک توصیه می کنم به دوستانی که ماشینشون طبق گفته سازنده خودرو روغن معدنی ساپورت می کنه :
به هیچ عنوان از روغن های شیمیایی (synthetic or semi synthetic) که مصنوعی هستند استفاده نکنند
روغن های فوق بدلیل استفاده از مواد مصنوعی به شدت با واشر ها و کلیه قسمت های لاستیکی واکنش نشان داده و در میان مدت موتور دچار مشکل حاد میشه + اینکه هزینه زیادی هم بابت خرید این روغن ها متحمل میشند که توجیه پذیر نیست
تجربه استفاده روی خودرو ریو متاسفانه برای یکی از دوستان سنگین (بسیار سنگین) تمام شد و واشر قالپاق بالا ، قسمتی هایی از کاسه نمد و درپوش و محافظ لاستیکی جلو و عقب موتور و از همه بدتر تجهیزات oil pump دچار مشکل شد و موتور باز شد(با حدود 40000 کیلومتر استفاده)
سلام دوستان
روغن بهران سوپر پيشتاز 20W50 را پس از چند کیلومتر باید عوض کرد؟:n13:(405 tu5)این زوغن بسته بندی یک لیتری داره؟اگر قیمت دارید ..لطفا بفرمایید
با تشکر
راحت تا١٠٠٠٠ جواب ميدهنقل قول:
اما بهتره روي ٨٠٠٠ تعويض بشه