مال مارو کرده یک چهارم :31:نقل قول:
Printable View
مال مارو کرده یک چهارم :31:نقل قول:
من خودم زنگ زدم و شاكي شدم
گفتم آقا پول اكانت شبانه راپيد شيرم داره تلف ميشه
البته طرف خيلي خوش برخورد بود ولي در عين حال قبول كردو گفت اين مشكل از قبل از عيد بوده و متاسفانه تا چند وقت ديگه هم ادامه داره
دوستان فعلا از خريد راپيد شير و اينجور چيزا منصرف شن :41:
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
من خودم زنگ زدم و شاكي شدم
گفتم آقا پول اكانت شبانه راپيد شيرم داره تلف ميشه
البته طرف خيلي خوش برخورد بود ولي در عين حال قبول كردو گفت اين مشكل از قبل از عيد بوده و متاسفانه تا چند وقت ديگه هم ادامه داره
دوستان فعلا از خريد راپيد شير و اينجور چيزا منصرف شن :41:
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
دوستان در حد سرعت شبانه قديم صبانت اگر سرويسي در مشهد سراغ دارن معرفي كنن
تا بريم براي مذاكره
منظورم سرعتي در حدود 230 كيلو بايت در ثانيه است كه يك زماني باهش حال ميكرديم ولي الان خاطراتش تو يادمونه
آره شبانه افتضاح شده من که ماه دیگه احتمال زیاد داره برم رو شاتلنقل قول:
دوستان خبر خوب ... دوباره سرعتا رفت روی 70-80 بعضی وقتا هم بین 20-45 و اینا ... باز بهتر شده
من قبلا صبا داشتم . الان پارس آنلاین هستم . سرعت دانلود شبانه برای لینک مستقیم حدود 210 هستش .
چه سرویسی می گیری؟ هزینش چقدره؟نقل قول:
من الان 15 گیگ 3 ماه صبا می گیرم 54 تومن
دوستان من سرویس 128 صبا دارم
Downstream Rate: 1016 kbps هست اما سرعت دانلود روی 60 تا 70 هست
در حالی که باید بالای 100kbps باشه
مشکل چیه؟
سلام
دوستان من میخوام زنگ بزنم صبانت سرویس 3 ماهه 128 بگیرم . نمی خوام هزینه اضافی بدم بیان بعد از نصب واسم تنظیم کنن . تنظیماتش رو خودم می تونم انجام بدم ؟ چطوریه ؟ لینک اموزش کامل ندارین بدین ؟
مودم micronet sp3362 دارم ، تو سی دی که همراهش هست یه فایل پی دی اف اموزش داره که خیلی خوب توضیح داده ، کارایی که گفته انجام بدم کافیه یا باید اطلاعات دیگه ای از صبانت بگیرم ؟
اگه راهنمای مودم را بخونی که حله . خودت میتونی ( دوسه تا عدد باید وارد کنی و چند جا را تیک بزنی )نقل قول:
البته من مودم شما را ندارم . اما اگه توی تاپیک زیر مطرح کنی دوستان جواب میدن
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
من همونجایی که خریدم خودش واسم رایگان تنظیم کرد.
احتمالا به شما هم یه حالی بدن و مجانی تنظیمش کنن.
البته اینا اول مجانی تنظیم میکنن و تو خوشحال می شی ولی بعد که چند وقت از سرویسشون استفاده می کنی سرعت کم اون ناراحتت میکنه.
موفق باشی:40:
داداش نگفتی چه سرویسی و با چه قیمتی میگیری؟؟نقل قول:
شبی چقدر رایگان دانلود میکنی با لینک مستقیم؟
ما از دست این صبانت فقط میخوایم فرار کنیم. چند روز هم بیشتر به پایان قرار داد نمونده. اگر پارس آنلاین خوب هست از لحاظ قیمت من بیام پارس
پازس آنلاین قدیما که ترافیک نامحدود 128 با قیمت پایین میداد خوب بود حالا که پوست آدم را با قیمتاش غلفتی میکـَنه.قیمت 128 نامحدودش 4-5 برابر قبل شده!!!!!!!:13:نقل قول:
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
تعرفه پارس آنلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_price_provinces
دوستان برای شما ساعت 6:45 دقیقه راحت وصل میشه؟ چند روزه برای من اصلا وصل نمیشه.نمی دونم چرا
نمیشه کاری کرد.
زنگ که میزنی بهشون ، میگن: مگه سرعت چند خردیدی که حالا انتظار سرعت بالا داری؟؟
تا 4 ماه قبل یادشون نیست سرعت صبانت فضایی بود!!!!
يه چيز عجيبي كشف كردم
در دانلود شبانه صبانت
لينكهاي مستقيم راپيد شير رو ساپورت نميكنه
مثلا خيلي حال بده 10 كيلو بايت در ثانيه ولي به لينكهاي راپيد باز بيشتر حال ميده و سرعت تا 30 ميرسه
در عين حال اگر همه لينكها رو هم راپيد باز بديم بازم سرجمعش ميشه 70-80 كيلوبايت در ثانيه كه بازم ميشه يك سوم قبلا ها
دوستان، من احساس میکنم وقتی از اکانت شبانه دانلود می کنم روی ترافیکم اثر میذاره و کم میشه!!
آیا شما تا حالا به همچین چیزی برخوردید؟!!
موفق باشید:40:
سلام
من تهرانم و خدا رو شکر از سرویس صبانت راضی هستم
سرعت مثل قبل 1mb هست
فقط یک تغییری که دادن اینه که دیگه نمیشه از اکانت کس دیگه ای استفاده کرد.
من قبلاً با یکی از دوستان وقتی اکانتمون تمام میشد از اکانت هم استفاده میکردیم ولی حالا دیگه نمیشه.
اگه کسی دیگه بتونه این رو تایید کنه ممنون میشم.
الان یک هفته هست که روزانه تمام شده یک هفته دیگه هم مونده تا مهلت زمانی تموم بشه ولی شبانه همچنان پابرجاست.
سلام دوستان...
مشکل پینگ صبا نت رفع شد یا هنوز پا بر جاست؟!
سلامنقل قول:
سرعت جدیدا به حالت قبل برگشت یا از همون اول 1 مگ بود و تغییری نداده بودند؟
سرعت شبانه چطور بالاست؟
برای من که اینطوری نیستنقل قول:
دوستان اساتید من 3 شب تقریبا ساعت 12 الی 1 به بعد نمیتونم وصل شم به اینترنت . کسی همچین مشکلی داره؟
تو روز راحت وصل میشه ولی شب اصلا وصل نمیشه . :41:
سرعت الان بیشتر از یک سال هست که یک مگابیت هست.نقل قول:
سرعت شبانه هم همینطور
سرعت روزانه تا دو-سه ماه پیش اولش 1mb بود ولی بعد از چند دقیقه میرفت روی 128kb ولی خوشبختانه در حال حاضر 1mb هست و ثابت میمونه.
دوستان، من امروز نمی تونستم وصل بشم که بعد از یک restart کردن رایانه یک چیز جدید که نمی دونم چیه به قسمت کانکشن هام اضافه شد.
اگه میتونید راهنمایی کنید که چیه و چجوری حذف میشه؟
قسمتی که تو عکس با فلش مشخص شده همون قسمتیه که تازه اضافه شده.
اونو disable کن ببین درست میشه یا نه ؟
به اون چکار داری؟ پورت فایروایر سیستمتهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Firewire
احتمالاً درایورش را نصب کردی و تازگی شناسایی شده.بذار باشه و سیخش نزن بعداً به مشکل برمیخوری:13:
این نوشته connected یعنی وصل شده احتمالا چیزی به پورت 1394 وصل نکردی؟نقل قول:
سلام دوستان، تو یکی دو هفته اخیر بعضی شبها که با اینترنت شبانه کانکت میشم تا بذارم برای دانلود بعد از چند دقیقه اینترنت قطع میشه و دیگه هم کانکت نمیشه و مرتب ارور 769 میده. کسی این مشکل رو داره؟
سلام
من امروز رفتم نمایندگی صبانت یه فرم چهار برگی گرفتم که دو فرم اولش مربوط به اطلاعاب ثبت نام هست و دو فرم اخر فرم سرویس PAP .
گفتن فعلا جای خالی نداریم تا سرویس ارائه بدیم و باید فرم رو پر کنم و تحویل بدم تا هر موقع خالی شد باهام تماس بگیرن .
من باید مبلغ سرویسی که می خوام رو واریز کنم و با این فرم تحویل بدم یا بعد از اینکه نوبتم رسید باید واریز کنم ؟
تو فرم ثبت نام فیلدهای نام کاربری ، رمز کاربری و شماره اشتراک باید خالی بمونن درسته ؟
نوع اشتراک رو چی باید وارد کنم ؟ من 128 میخوام بگیرم ، 128 وارد کنم ؟
تو فرم PAP چطور ؟
کد اشتراگ ، جدول پورت و در بوخت باید خالی بزارم درسته ؟
چه عجب یک نفر دیگه هم با شبانه به مشکل برخورده!!!نقل قول:
من تهرانم و دقیقا طی 1-2 هفته اخیر هر شب شبانه افتضاحه.یا میزان دانلود خیلی پایینه.یا اصلا قطع میشه و وصل نمیشه . یا با 6:45 مشکل دارم
کلا از اوایل عید تا الان هر روز بدتر میشه
اگر صبانت اینطوری ادامه بده میرم شاتل .منتظرم یکی از دوستان تو منطقمون شاتل بگیره اگر بهتر بود منم میرم میگیرم
با تشکر از همه دوستان.نقل قول:
متوجه شدم این چیه. این یه سخت افزاره که قبلا نداشتم و یه بنده خدایی (داداشم) چند روز پیش به کامپیوترم وصل کرد که با اون فیلم های دوربین هندیکمش رو میریزه روی PC.
ولی نمیدونم چرا از همون روز اول به قسمت کانکشن ها اضافه نشده بود.
1-میتونی الان پرداخت کنی میتونی هم وقتی وصل شد پرداخت کنینقل قول:
2-سرویسی که میخوای رو باید بنویسی مثلا 128 سه ماه 30 گیگ
نقل قول:
منم از صبا راضی نیستم . البته جدیدا اینجوری شده .
چجوری شده ؟ روزانش که الحمد ل ... مشکلی نداره ؟ شبانش حالا هیچی ، همچین تبلیغ می کنن شبانه رایگان هر کی ندونه فکر می کنه چی هست ؟نقل قول:
دوستان حدود 1 هفته هست من با شبانه در حد 512 دملود می کنم یعنی شبی حدود 800 مگ
آیا سرعت دوستان هم در شب افت داشته در تهران؟؟؟
ممنون میشم اعلام کنید
از روزانه هم راضی نیستم چه برسه به شبانه .:41:نقل قول:
من با روزانش مشکلی ندارم
ولی شبانش از وقتی که سرویس گرفتم زیر 10 سرعت ..
تازه یه دو سه روزیه که یه کمی بهتر شده (اومده تا 10 11)
یه 5 6 روزی هم هست که نمیتونم به v p n کانکت شم
همش ارور 919 میده
کسی نمیدونه واسه چی وصل نمیشه ؟
سلام . من از رزوانه صبا راضي هستم ولي شبانه اش 3 ماه واقعا مزخرف شده
بزارين مخابرات محدوديت سرعت رو برداره . بعد ببينم ديگه كسي سراغ صبانت و امثال اونها ميره؟؟؟
الان مخابرات 128 رو داره بصورت نامحدود 10 تومان ميده.
اگر محدوديت سرعت برداره 256 نامحدود رو به قيمت صبانت ميده و اونوقت ديگه اين شركتهاي دزد مثل صبانت كه فقط بلدن سرعت رو نصف كنن ، به .... خوردن ميفتن.
لعنت بر صبانت كه از بهمن تا حالا سرعت رو نصف كرده و بالا هم ديگه نبرده
حروم خور
تعرفه هاي مخابرات رو كجا ميشه ديد ؟