سلام دوستان
کیفیت اینترنت ADSL مخابرات چطوره؟ سرعتش خوبه؟ 256 هم میدن؟
فیلتر زیاد داره؟
یعنی ایرادی داره یا نه
Printable View
سلام دوستان
کیفیت اینترنت ADSL مخابرات چطوره؟ سرعتش خوبه؟ 256 هم میدن؟
فیلتر زیاد داره؟
یعنی ایرادی داره یا نه
امروز سرعتش نسبتا خوبه.
من الان فن وا دارم
میخواستم بدونم اگه برم از مخابران بگیرم بهتره؟شما راضی هستی؟
256 هم میدن؟
با این شماره تماس گرفتم 770544444 مستقیم مسئول مخابرات نه شبکه دیتا گفت بله مشکل از پورت هست فردا پس فردا رفع میشه...باقی اون شماره ها با 4 تا 0 هم تست نکردم 77040000 هم جواب نمی دادن اینجا مرکز شهدای گمنامه اینا یکم!!!:دی :دینقل قول:
سلام
شما مرکز گمنام هستی درسته ؟ شهید گمنام
7704 - 7705 - 7706 - 7707 - 7708 - 7736 - 7737 - 7738
این پیش شماره هایی هستش که توسط این مرکز مخابراتی ارائه میشه
شما باید به 7704 چهارتا صفر اضافه کنی !
اگر برداشتند که هیچ وگرنه دونه دونه شماره های بالا رو اضافه کن دیگه شانسیه .!
ولی برای من شد ! توی پستهای قبلی هم نشوته بودم که روی گوشی موبایلم همچین شماره ای افتاد و منم متوجه شدم که هر مرکز مخابراتی اولین شماره رو برای خودش نگه میداره و اینجوری شناسایی میشه .
مهرداد هم شماره مرکزشون رو گرفته بوده و باهاشون تماس گرفته و صحبت کرده ببینید شماره مهرداد چند بوده .
ولی برای مرکز مخابراتی من چهارتا صفر به رقم پیش شماره ام اضافه شده بود. ( خط رند رو حال میکنی )
تا الان که خوبه.(فعلا قطعی نداشته)سرعتش که نسبتا بد نیست.محدودیت حجمی هم نداره.ماهی 10 تومن میارزه.نقل قول:
256 هم مثل اینکه شرایط داره به من که ندادن.
چند وقته داری؟
فیلترینگ مخابرات چطوریه؟ زیاده یا نه خوبه و معمولیه
اگر 256 میدادن که کسی از شرکتهای آشغال مثل شاتل سرویس نمی گرفت.نقل قول:
فیلترینگ هم مثل شرکتهاست.
پس بریم مخابرات یه 128 بگیریم :31:
فن آوا که حال نمیده :41:
باورت نمیشه همین سرویس 128 نامحدود رو آسیاتک داره میده 30000 تومان و سرعت دانلودش هم همون 15 هست .شاید سرعت آپلود مخابرات کمتر از شرکتها باشه ولی دانلودش فرق نمیکنه.نقل قول:
این مهرداد هم سرویسش وصل شده دیگه خبری ازش نیست حداقل یک تست از سرور باکو نمی ندازه.
والا دیگه فکر اونجاشو نکرده بودم :دی !!! ولی عجیبه که با چهارتا 0 جواب ندادن چون برای مهرداد شد برای منم شد حالا ممکنه هر منطقه رسم مخصوص خودشو داشته باشه :):31::13:نقل قول:
ولی مهم همینه که از شر 1899 راحت شدی :)) حالا یه چیزی شماره رو که پیدا کردی سیریش نشو و هر ماه یه بار زنگ بزن اگه هر روز زنگ بزنی ممکنه بری توی BLaCK LIST و دیگه تحویلت نگیرن .:46:
من بودم همین راهو انتخاب میکردم و اینقدر پاپیچ نمیشدم بزار یه هفته بگذره وصل شد که هیچی وگرنه میتونی بعدا سیریش بشی و حتی حضوری بری صحبت کنی و اعتراض کنی ولی کاری نکن که تحویلت نگیرن . :27:چون اصلا قرار نیست جواب مشتری رو بدهند و فقط برای کارای اداری اون تلفن رو ساختند .برای کارای مشتری 1899 رو ساختند که نباید کسی گوشی رو جواب بده :27::31:
ایشالا که درست میشه . درست شد باید بیای شیرینی بدی :31:
تصمیم گرفتم یه خط تلفن جدید بخرم و از مخابرات adsl بگیرم
میگن که پولش روی قبض تلفن میاد حالا اگه بعدا پشیمون شدم میشه سرویس رو راحت قطع کرد یا درد سر داره؟
درخواست میدی قطع می کنند. مثل وقتی که می خوای خط رو قطع کنی.نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از توضیحاتت.ولی الان مشکلشو فهمیدم.وایرلسم هم اگه 1 دقیقه بیکار بمونه قطع میشه!
واقعا رو اعصابمه!مهندس جان 1 راهی پیدا کن لطفا!
شماره ی پرونده همون یوزر نیم هست؟
دوستان من در منطقه پیروزی مخابرات اشرفی اصفهانی هستیم والا من رفتم مخابرات گفت الان پورت کم داریم به همه نمیدیم ولی دوستم باباش اونجا آشنا داشت و رفت 2 روزه گرفت به نظرتون نمیشه کاری کرد خیلی طول میکشه که پورت بگیرن یا نه
ببینم توی خونه تلفنیداری که بدون اسپیلتر به پریز زده باشی یا نه ؟:46::13:نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
مبارک باشه من هم 1شنبه درخاست دادم هنوز خبری نیست (هفت تیر)
شما مودمتون چیه کدوم مرکز مخابراتی هستید
KING_DESIGNER عزیز و دوستانی که می گفتند اگه دانلود نکنیم اینترنت قطع میشه از چه مودمی استفاده میکنین و کدوم مرکز مخابراتی هستید
من میخام D-LINK 2540 (39 تومن)بگیرم یا Asus am604 که نمیدونم چنده کسی میدونه
:11:
براي من كه اصلا تا به الان قطع نشده البته اين نكته رو بگم كه من مودم رو در حالت Bridge قرار دادم. يه فايل تصويري با حجم 300 مگابايت حدود 5 ساعت طول كشيد.
تو خونه دارم اما مربوط به خط adsl دار نیستند.الان به این خطم هیچ تلفنی وصل نیست.نقل قول:
دیدی خودت از همه انتظار داشتی تست بندازن حالا که کارت راه افتاده به تاپیک هم سر نمیزنی.نقل قول:
تست از سرور باکو بنداز.
سلامنقل قول:
من مودمم am 604g هستش قیمت هم الان زیاد شده حدود 90 تا 100 تومنه ولی خودم 75 خریدم از شرکت .!!!
جالبه که توی بازار 73 هم بود ولیم یخواستم اطمینانی باشه. :41::31:
مهرداد جان خواهش میکنم داغ دل بچه های فروم رو تازه نکن همه در خوش بینانه ترین حالت بیشتر از 10 تا نمیگیرن اینجوری فقط برای خودت دشمن درست میکنی :31::31::31::31::31::31:نقل قول:
سلامنقل قول:
این قطع شدنها کم کم داره مشکل بزرگی میشه
فردا زنگ میزنم 17 ببینم چیکار میشه کرد. تا الان فکر میکردم مشکل از خونه است سیمها رو ردیابی کردم پشت مودم رو هم بررسی کردم انگار نه انگار :19:
دستت درد نکنه مهندس.ما رو هم بی خبر نذار:sad:
راستی این 17 واسه چه کاریه؟خرابی خطوط؟
نقل قول:
ببینم am604g با مدل am604 یکیه یافرق داره
جیگر نگفتی مشکل قطع شدن اینترنت در وقتی که ازش استفاده نمیکنی رفع شد یا نه میخام بدونم مربوط به مودمه یا مرکز مخابرات
نظرتون راجبه D-LINK 2540 چیه
بله:20:نقل قول:
راستی این 17 واسه چه کاریه؟خرابی خطوط؟
برای من یک فایل 100 مگی حدود 2 ساعت و نیم طول می کشهنقل قول:
تو سایت speed می رم error می ده!!!!!!!! اصلا به سروز وصل نمی شه
آها شبا که می زارم که دانلود شه بعنی با لپ تاپ کار نمی کنم می بیننم که چیزی دان نشده؟؟؟؟؟
راستی ماله من رو PPOEE هست ( جتد تا p , o و e داشت؟:31::31:)
راستی وفتی یک نفر می گداره دان نفر دیگه به سختی وارد گوگل سایت می شه:31::31:
نقل قول:اون دوتا مدل مودم یکیه فرقی نداره ( تا جایی که من میدونم و اسم کاملش هم اینه wl-am 604 G که به اختصار در فرومها میگن 604 چون کسی حال نداره کاملشو تایپ کنهنقل قول:
17 شماره خرابی تلفن هستش که خطوط بیرون از خونه رو تا مرکز مخابراتی مجانی چک میکنه.
هنوز هم این قطعی های من رفع نشده فعلا امروز یه خورده بهتر بود ولی بازم باید چک کنم
هنوز یه جاهایی باقی مونده
من توی این موندم که چرا 4 نفر از کاربران مخابرات این جوری شدند ؟؟ و برای بقیه همچین مشکلی پیش نمیاد ؟
چون چراغ مودمم هم قرمز نمیشه ؟ وقتی من دیسکانکت میکنم و بصورت دستی ریستارت میکنم چراق قرمز روشن میشه و بعدش خاموش میشه و سپس کانکت میشه و اتصال پایدار می مونه ولی وقتی که خود به خود قطع میشم اصلا چراغ قرمزش روشن نمیشه و یه دفعه میزنی یاهو دات کام و میبینی که بعله دیسی شده .
این باری من خیلی جالبه.:13:
من کلا با محصولات DLINK میونه خوبی ندارم .
نقل قول:
شما از چه پورتای استفاده میکنید هر دو lan هست یا usb و lan
مودمتون چیه. تنظیماتی برای تقسم سرعت کردید
درسش pppoe هست:31:
مودمم لینکسیس wag45g ) یه همچین اسمی داره:31::31:نقل قول:
با وایرلس وصل می شیم . 2 نفر باهم .
هیچ تنظیمی نکردم
برای من همین الان وصل شد:31:
چه جوری از speed test سرعتم رو میتونم بزارم؟
او نسرور کویت خرابه روی یک هرم نزدیک اون کلیلک ککن تست شروع میشه.نقل قول:
اول روی اون هرم که دورش خط کشیدم کلیک کنید و در انتها copy direct link رو بزنید و اینجا paste کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نرم افزار چیز شکن تست گرفتم این شد:
نقل قول:
فلتر شکن نتیجه تست رو اشتباهی میندازه و در عمل سرعت بالاتر نمیره.از کدوم برنامه استفاده کردی؟
سرعت آپلود خیلی بد هست.
اووووووووووهنقل قول:
PING رو ببین !!!!:18:
اونی که شما نقل کردی بدون فلتر شکن هستنقل قول:
از نرم افزار ultra 9.6
استفاده کنید ولذت ببرید:31:
ممنوننقل قول:
مودم رو از مخابرات گرفتم huawei mt882a قیمت 25000 تومان.مخابرات شهید غریبی.
تا الان که استفاده کردم قطع نشده.
یک تست دیگه بگیر پینگت که بالا هست هیچ سرعت آپلودت هم دو برابره.نقل قول: