سلام به تمامي دوستاي گلم . وقت همگي بخير و شادي. اومدم فقط يه تشكر بكنم از دوست گلمون كه زحمت آپلود اين نرم افزار ارزشمند رو كشيدند. يك دنيا تشكر فقط همين.
پيروز و بهروز باشيد.
Printable View
سلام به تمامي دوستاي گلم . وقت همگي بخير و شادي. اومدم فقط يه تشكر بكنم از دوست گلمون كه زحمت آپلود اين نرم افزار ارزشمند رو كشيدند. يك دنيا تشكر فقط همين.
پيروز و بهروز باشيد.
با سلام
من نیز از دوست عزیز br0991بخاطرارائه این برنامه وهمچنین ازmajjiddبرای کرک برنامه تشکر می کنم
با آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان
من هم به سهم خودم از همت و حوصله مثال زدني دوست عزيزمان تشكر مي كنم. هرچند دير اما شروع به گرفتن فايلها كردم. اميدوارم تا پايان مشكلي پيش نيايد
سلام
من نتونستم فایل 188 رو دانلود کنم
لطفا چکش کنید
مینویسه Deleted by uploader
چک کرد عزیز ، هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط sepehr180
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی حامدجان
دانلودش کردم
مثل اینکه اون موقع رپید قاط زده بود!
راستی دانلود کل قسمتها هم تموم شد
برنامه رو نصب کردم کرک هم بدون هیچ مشکلی کار کرد
دستت درد نکنه و خسته نباشی
سلام دوستان
نرم افزار USDownloader که گذاشتین واسه باز شدن پسورد می خواد. لطفا زحمتشو بکشین.
مرسی
آرش
دوست عزيز br0991 واقعا به خاطر زحماتت سپاسگزارم ولي آيا امكان دارد كه اكنون كه فايلها بروي اينترنت قرار گرفته يكي از دوستان حداقل زحمت بكشد وحجم آنها را بيشتر بكند مثلا حداقل هر فايلي 5 مگ باشد تا ما مجبور باشيم 80 بار دانلود بكنيم نه 400 بار من تا فايل شماره 50 را داونلود كردم وكارت اينترنتم تمام شد بعد حساب كردم اگر نرم افزار را خريده بودم ارزانتر برايم تمام مي شد
مي داني يكي از دلايل طول كشيدن داونلود مراحل چندگانه عبور از رپيد شير وورود پسورد به آن وچه وچه... اگر حجم فايلها بيشتر باشد حداقل اين مراحل كمتر تكرار مي شود
مي دانم كه شايد برايت مقدور نيست ولي درهر حال متشكرم
ضمنا دوستان اين نرم افزار بدون فايلهاي صوتي چند صد مگابايش هم كار مي كند اي كاش اين فايلها را جداگانه آپلود مي كرديد چونكه اين فايلها در ورژن 3.8 آن هم موجود است وما مي توانستيم از آنجا كپي كنيم يا حداقل جداگانه داونلود كنيم ونصب كنيم
اگه حجمش رو 1.5 مگا بایت کردم چند دلیل داشته:نقل قول:
نوشته شده توسط mahramasrar2
1- چون به راحتی می شه همش رو تو برنامه uds دانلود کرد و رپید شیر هم تو دانلود کردن فایلها گیر نمی ده و لی اگه حجم فایل هارو 5 مگا بایت کنم اون موقع وقتی یکیش رو دانلود می کنی rapidshare نمی زاره فایل بعدی رو تا 50 دقیقه بعدش دانلود کنی
2- چون اگه دایال آپ داشته باشی وبخواهی 1.5 مگا رو دانود کنی ، سریع دانلود می شه ولی اگه 5 مگا بایت کنم اون موقع اگه مثلا 4 مگا از 5 مگا رو دانلود کرده باشی و یه دفعه دیسکانکت بشی خداییش خیلی ضد حاله
کدوم لینکو می گی ، لینکشو برام بزارنقل قول:
نوشته شده توسط arashsafa
با این حال پسوورد زیر رو امتحان کن
پسوورد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط br0991
آقا دستت درست پسورد جواب داد. ولی من هر چیکار کردم برنامه وصل نمیشه که دانلود کنه، اینترنتم هم ADSL هست و مشکل سرعت ندارم. فقط نگین که دوباره امتحان کنم چون بیشتر از 20 بار تست کردم که فقط 1 بار وصل شد و 1 فایل دانلود کرد. بر خلاف اینکه گفتین چند تا لینکو با هم دانلود می کنه بعد از دانلود اون یه فایل دوباره خواست وصل شه که دیگه اصلا نشد. لطفا راهنمایی کنین.
ممنون
آرش
اگه درست فهمیده با شمنقل قول:
نوشته شده توسط arashsafa
یعنی یه بار دانلود کرد و بعد 20 بار سعی کردی و لی دیگه دانلود نکرد ؟
اگه دقیقا این جور اتفاقی افتاده ، اولین سوال : اکانتی که گرفتی ، آی پی ثابت هست یا رندوم هست ، و یا آی پی نان ولید هست ( مجازی ) ؟
دوم اینکه : در قسمت privacy که توی قسمت internet option هست ببین slider روی چه حالتی هست ؟ روی medium هست یا روی حالتی دیگه ؟
سوم اینکه :از چه فا یرو الی استفاده می کنی ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط br0991
سلام
اول ممنون از جواب زودی که دادین
اون یه فایلی هم که دانلود کردم بعد از چندین بار جواب داد
راجع به ای پی احتمالا استاتیک هست ولی مطمئن نیستم (من ایران نیستم)
من از فایرواکس استفاده می کنم
همزمان از کسپر سکوریتی و فایروال زون آلارم استفاده می کنم
بازم ممنون از جواب و کمکتون
آرش
خوب آرش جون واسه اینکه مشکلت رو واسه همیشه حل کنم باید مستقیم بعضی چیز ها رو با هم چک کنیمنقل قول:
نوشته شده توسط arashsafa
برای همین بهتره با هم آنلاین صحبت کنیم ، من توی یا هو مسنجر آنلاینم با این آیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از تاپيكي كه لينكش را زير گزاشتم ديدن كنيد به يك سئوال جواب بدين وصد دلار كارت اعتباري جهت خريد در اينترنت جايزه بگيرين
br0991 دوست خوبم!!
خيلي متشكرم بابت زحماتت واقعا بايد از تو قدر داني مي كردم
من تا به انتها برنامه را داونلود كردم واقعا عالي است
ضمن اينكه كرك داخل برنامه كار نمي كند و من كرك GrandLord را از آدرس زير دريافت كردم كه كار مي كند
درپايان بسيار متشكرم
خواهش می کنم دوست عزیزم خوشحالم که راحت دانلود کردینقل قول:
نوشته شده توسط mahramasrar2
سلام
آقا اول از همه دمتون گرم من هم تونستم همه فایلها رو دانلود کنم. واقعا دستت طلا دوست عزیز.
مرسی
آرش
سلام بچه ها خسته شدم هر چند بار اینارو دانلود کردم بعدش یه چیزی شده هر دفعه که خراب شده یکی هست بهم کمک کنه بهم با حجم بیشتر آپلود کنه آخه شاید 3 بار رفتم دانلود کردم تا نزدیک 50 همش دوباره خراب شده یا ویندوز پاک کردم اشتباهی اینارو ور نداشتم و یا پسر خالم پاکشون کرده و .... یکی بیاد بهم آپلود کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی بهش احتیاج دارم منتظرم
یا علی
چه فرقی ميکنه
تو مشکلت اينه که حواست نيست و پاک ميکنی
حالا چه فرقی ميکنه چه الان که تيکه تيکه هست دونلد کنی و اشتباها پاکش کنی
و چه اون موقع که بخواهی يه تيکه باشه و اشتباها پاکش کنی ، مشکل تو اينه که
خودت اشتباها پاکش ميکنی مشکل از فايل ها نيست
سلام دوست عزیز مگه من گفتم مشکل از فایل ها هستش !
گفتم یکی اپلود کنه که زودی دانلود کنم فورا ارشیو قرارش بدم !
سلام بچه ها بالاخره من دانلودش کردم با التماس :D
ولی کرکا کار نمی کنند برنامه که نصب می شه تا همونجا که سریال موقت می ره میمونه یعنی سریال موقت رو هم که می دم می گه ایرادی هست و باید با پشتیبانی تماس گرفته بشه و ریپورت می ده
خوب !
من کرک رو اجرا کردم
و همه چی OK می ده ولی وقتی می خوام اجراش کنم اررور c++ Error می ده ! !
لطفا راهنمایی کنید
یا علی
هرقسمت حدود 47 مگابايت.باقابليت ازسرگيري.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5/PC_Narcis_5.part01.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5/PC_Narcis_5.part02.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5/PC_Narcis_5.part03.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5/PC_Narcis_5.part04.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5/PC_Narcis_5.part05.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5/PC_Narcis_5.part06.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5/PC_Narcis_5.part07.rar
كرك:
پسورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
يك نصيحت و توصيه
كساني كه برنامه نويسند و فونت tahama در برنامه هاشون استفاده ميكنن از دانلود و نصب اين نرم افزار منصرف شن
اين برنامه اين فونتها رو از بين ميبره و تنها راه حلش هم نصب مجدد ويندوزه
ميگين نه !؟ امتحان كنين
اینو تست کردی ! !؟نقل قول:
نوشته شده توسط alir500
من همین بود که دانلودش کردم فکر کنم ولی خودشه ها ! کرکش کار نکرد !
آقا من همرو دانلود کردم. دمت جوش. خیلیییییییییییییییی حال دادی. :biggrin:
آقا دستت درد نكنه . من هم خيلي وقت بود كه دنبال اين ديكشنري بودم .
تو نيكي ميكن و در دجله انداز كه ايزد در بيابانت دهد باز.
باز هم تشكر...
ياحق!
چرا خودتون را اين همه مدت عذاب داديد. يعني هيچكودومتون 11500 تومان نداشتيد كه بريد باهاش نارسيس اصل را بخريد؟ هر نرم افزاري كه كرك بشه كلي اشكال توش پيش مياد. من چند وقت پيش رفتم اصلش را خريدم و اسلام و مسلمين را راحت كردم. با اين كار هم نسخه اصليش را دارم و هم هر وقت نسخه جديدش بياد ميرم و با دو-سه هزار تومان سي دي قديمي را ميدم و نسخه جديد را تحويل ميگيرم. تازه رو پشتيبانيش هم حساب ميكنم. فكر ميكنيد پول اينترنتي كه براي داونلود اين چهارصد و خورده مگابايت داديد كمتر از قيمت نارسيس اصله؟
دوست عزیز ما که این ور آبیم که سه سوت دانلود کردیم. آونهایی هم که اونر آبن خودشون تصمیم گرفتن. اگر دانلود نمیکردن که از این جا اخراج نمیشدند. بیشتر برای سپورت این دوستمون بوده که آپلود کرده.
نارسيس چه مزيتي نسبت به بابيلون داره ؟
من فكر ميكنم استفاده از بابيلون راحتتر و بهتره
راستی لینک هایی که اینجا قرار داده شده پرهام عزیز از سایت ITWorld.ir زحمت کشیدن و فضا دادن ! یادتون نره که اگر زیاد دانلود بشه و منبع اون هم ذکر نکنید از رو سرور پاک میشن ، بد نبود منبع لینک ها را هم ذکر میکردین !
من دانلود كردم و نصب كردم و كركش هم بدون هيچ مشكلي كار ميكنه.نقل قول:
نوشته شده توسط tornado2800
از br0991 هم بابت زحمتي كه كشيده ممنونم.
کسی دیکشنری جدید فرشید رو داره
البته رایگان هم هست
با سلام
ممنون
در مورد دانلود بايد بگم با اين سرعت اينترنت تو ايران كه نمي شه . با اينكه فايلها هم تكه تكه شده اند بازم وقت مي بره . اما يه راه ديگه داره اونم با استفاده از نرم افزار KGB با مد Maximum ميشه اونو فشرده كرد در حد چند مگابايت.اون آقايي كه لطف كردند و فايلها رو تكه تكه كردند حالا هم لطف كنند با استفاده از اين نرم افزار اونو فشرده كنند و آپلود كنند. فقط يه نكته كه مي مونه اينكه براي فشرده كردن و خارج كردن از فشردگي يه كم وقت مي بره كه فكر كنم مي ارزه.درضمن الان آدرس دانلود KGB يادم نيست اما با يه سرچ تو اينترنت ميشه راحت پيداش كرد . درضمن نسخه فول هم هست.
باتشكر
سلام
من هم با نظر اين دوستمون موافقم بهتره با Kgb ارشيئ بشه كه فكر كنم يه 4 مگابايتي در بياد با متد ماگزيمم كه عالي ميشه .
من این کار رو قبل از این که کسی پیشنهاد کنه انجام دادم ، و 500 و خورده ای مگ رو به 200 و خورده ای مگ تبدیل کرده و اونم حالت ما کسیمم ولی برا ی فشرده کردنش منی که 2 گیگ رم دارم نصف روز طول کشید چه برسه به برای کا مپیوتر معمولی که باز کردن همچین فایل فشرده ای حدوده 2 روز طول می کشهنقل قول:
نوشته شده توسط peyman khatar
آقا این که هر بار موقع اجرا باید کرک شه
و گر نه میگه کد بده