سلام
برای نصب بایوس باید شرایطی داشت؟
یا فرقی نمیکنه چه مشکل داشته باشی چه نه باید نصب کنی؟
Printable View
سلام
برای نصب بایوس باید شرایطی داشت؟
یا فرقی نمیکنه چه مشکل داشته باشی چه نه باید نصب کنی؟
آپ دیت منظورتونه؛ نه شرایط نمیخواد. حداقل همه افرادی که اینجان فقط محظ اطمینان آپ دیت کردن که احیانا مشکلی پیش نیاد؛ نه اینکه مشکل داشتن با این سری لپ تاپ...
یه سوال داشتم
من میخوام لپ تاپ F 12HFX بگیرم میخواستم نظرتون رو در موردش بدونم ؟ ایای پیشنهاد بهتری هم موجوده؟
و نکته خیلی مهم اینکه موقع خرید باید به چه نکاتی دقت کنم؟ (لطفا هر نکته ای که به فکرتون میرسه رو بگید)
چه گارانتی رو پیشناد میدید؟؟ و اینکه بعضی از فروشنده ها میگن خودمون گارانتیش هستیم یعنی چی؟
با تشکر
مدل خوب و جدیدی هست و حتما وقتی خودتون این مدل رو انتخاب کردید،به نیازهاتون میخورده دیگه!نقل قول:
برای خرید هم از نمایندگی معتبر بخرید و حتما با یه گارانتی معتبر!و اینکه دستگاه رو جلو خودتون برچسب جعبه رو باز کنه،مشخصات لپ تاپ رو هم چک کنید که درست باشه،میگن وایرلس رو هم باید چک کرد،ولی من چون نیاز نداشتم چک نکردم!!کارت گارانتی رو هم سریالش رو با دستگاه تطبیق بدید،محتویات جعبه رو چک کنید،و از همه مهمتر شارژر رو امتحان کنید!
دیگه فکر کنم بیشتر از اینا بخواین تو مغازه فروشنده بمونید،طرف با بیل میوفته دنبالتون!!:42::42::42::42::42::42:
گارانتییش هم خودمونیم،یعنی گارانتی نداره!!
نقل قول:
latitude بخاطر محکمیش معمولا گرونه
همه کسایی که F115 دارن هاردشون سوخته ؟؟؟
اگه این طوریه بریم سراع یه مدل دیگه
نقل قول:
بد سکتور شدن هارد تو این مدل شایع هست،که با گارانتی راحت هارد رو عوض میکنن!چون گارانتی ها هیچی حالشون نمی شه!
بعدش این همه مدل جدید،سری F12 هم که اومده!!!
آیا واقعا اینطوریه؟؟منم میخام بخرم اگه خوب نیستو ایرادی داره(f115fm( تورو خدا بگید.خریدش الن معقول هست یا نه؟؟نقل قول:
لطفنم اساتید f115 رو با f12مقایسه کنن .خرید کدوم بهتره؟مثلا با f12hfx مقایسه کنید؟
من یه لپتاپ میخام تو مایه ی همین کانفیگا فقط میخام full hd هم باشه ودوروبرای قیمت1500. میشه راهنمایی بفرمایید؟؟
راهنمایی کنید ممنون میشم
پیشاپیش تشکر فراوان :11:
نقل قول:
مشخصات F12 رو کسی داره ؟
می خواستم تفاوت f12gfx و f12kfx رو بدونم و اینکه کدومشون بهترن و در اکثر سایتا قیمت f12kfx کمی بیشتر و فکر کنم اونم به خاطر اینه که بک لایت مانیتور f12gfx , دارای LCD می باشد و برای f12kfx , دارای LED است و در بقیه موارد گویا که مثل هم اند و قیمتشونم حدود 1800 تا 1900 هستش .
از طرفی می خواستم نظرتونو در مورد لپ تاب f12xhx بدونم که cpuش corei7-840 هست و رمش 8 و هاردش 640, دارای 5400 دور و ویندوزش 7 ultimate هست و دارای تکنولوژی transfer jet می باشد و فکر کنم حدود قیمتش 2.5 باشه ( اصلا خبر ندارم تو ایران گیر میاد یا نه ؟ )
لپ تاپ دیگه مد نظرم هم f127hg هست که اونم حدود 2 تومن قیمتشه و حتما ازش مطلعید و فرقشم با 3 مدل بالا اینه که اون 3 تا آمریکایی اند و این چینی .
راستش رو بخواهید بین این 4 تا مدل خیلی شک دارم که کدومشو بخرم .
اصلا f12xhx تو ایران موجود هست و واقعا می ارزه این مبلغ را گرانتر بابتش بپردازم .
اگه که شما هم اطلاعات دقیق تر و کامل تری دارید دریغ نکنید لطفا ...
( پیشاپیش تشکر )
اگه شما مشکلت فقط این هست،که اگه اینطوره،این مشکل در صورت بروز،با گارانتی راحت عوض میشه در ضمن ماله من که اینطور شد،با یکم ور رفتن مشکلش درست شد و چیزی نیست که مانع خرید باشه!نقل قول:
اما اگه تا 1500 میخواید خرید کنید و این که دارای مشخصات F115 هم باشه،خوب باید همون F115 رو بخرید ولی اگه از فول اچ دی (واقعا الان تصور فول اچ دی نبودن واسه من دیگه غیرممکنه!) و 2 گیگ رم و بعضی چیزها چشم پوشی کنید،بهتر اینه که مدل جدید رو بخرید!
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
چه مدلی از F12?نقل قول:
از سری لپ تاپ های سونی با رم های 6 کدومش بهتره
در واقع می خوام یکی از لپ تاپ های این گروه بگیرم ولی بعضی هاشون مشخصاتشون به هم نزدیکن
F123FXنقل قول:
1600 تومان
مشخصات مورد نیازتون چیه؟
سلام جناب mamsana
ببینم بارسلون این فصل هم میترکونه یا نه .
1 سوال داشتم : وضوح تصویر HD چه فرقی با full HD داره ؟
آیا فیلم یا یه نوع بازی خاص هست که فقط با مانیتور های full HD قابل اجرا شدن باشه ؟ و با HD نشه اون رو اجرا کرد ؟
تصوير اچ دي 1 مگاپيكسل هست (1280*720) و تصوير فول اچ دي 2 مگاپيكسل (1920*1080)نقل قول:
1 سوال داشتم : وضوح تصویر HD چه فرقی با full HD داره ؟
آیا فیلم یا یه نوع بازی خاص هست که فقط با مانیتور های full HD قابل اجرا شدن باشه ؟ و با HD نشه اون رو اجرا کرد ؟
امكان نداره همچين چيزي باشه!
خوب رم بالانقل قول:
صفحه نمایش حداقل 16
بعد سی پی یو. گرافیک اصلا مهم نیست چون گیم و اینا بلد نیستم :19:
خلاصه می خوام ازش کار مهندسی بکشم :31: بلا نسبت یه مدت طولانی هم مثلا حیوانات اهلی کار کنه
بعد خلاصه اینا.
نقل قول:
خوب همون که بهتون گفتم! مدله خوبیه!
سلام متقابلا!نقل قول:
VIVA FCB
فرق اچ دی و فول اچ دی رو که گفتن!
اجرای بازی و فیلم به صفحه نمایش ربط نداره،فقط فول اچ دی تو فیلم بیشتر لذت داره،تو کارای نرم افزاری و گرافیکی،محیط کار آدم بیشتر میشه،تو بازی هم کم تاثیر داره،اصلش همون افزایش محیط کاره
البته اون قبلا بود که مثلا نمیشد یه کلیپ اچ دی رو اجرا کرد که اونم به خاطر کارت گرافیک بود،نه مانیتور!
امسالم پوز مادریدی ها و مربی جنگل فرار کرده شون رو میزنیم
سلام دوستان
قیمت VPC-F115FM/B در حال حاضر چنده؟
دوستان من لب تاپ f11 NFX رو گرفتم و واقعا عالیه..روش ویندوز 32bit ریختم اما انگار صفحه کیبردش نصب نیست..دکمه های تنظیم نور و صدا همچنین نور کیبرد کار نمیکنند...تو sony esupport هم درایور کیبوردش رو پیدا نکردم...چی کار کنم به نظر شما؟؟؟
وقتی پردازنده64 بیت هست و شما میری 32 بیت میریزی انتظار این مشکل هم رو هم باید داشته باشی!نقل قول:
البته دکمه درست میشه! کار کنی!
1550 میانگین قیمتشه!نقل قول:
سلام خدمت آقایون سونی شناس!
یه لپتاپ سونی با حداقل این امکانات چی سراغ دارین؟
چون زیاد با سونی آشنا نیستم:
CPU: I7 , +720QM
RAM:+ 6 GB
HARD: +360 GB
GRAPHIC CARD: 1 GB DDR5 GEFORCE
SCREEN: بالای 14 اینچ و زیره 16
و اینکه سونی برتریش به برند هایی مثل اپل یا ایسوز چیه ؟
با تشکر :40:
دوستان میشه این نور پس زمینه کیبورد رو دستی خاموش یا روشن کرد . یعنی فعال یا غیر فعالش کرد اگه آره چطور .
آره
کلید S1 رو کیبورد رو بزن
اونجا تو قسمتی که باز میشه تو بخشه کیبورد،تنظیماته Backlight key هست که میتونی تغییر بدی!
اگه از سری F میخوای من گرافیک GDDR5 ندیدم!نقل قول:
F123 FX خوبه!
سونی واپل رو که نمیشه مقایسه کرد،چون بیشتر کاراییشون فرق میکنه به دلیل سیستم عاملشون
ولی در کلا اپل نسبت به امکاناتش قیمت بالایی داره،خیلی بالا!
ایسوس هم برند خوبیه که جدیدا تو قسمت لپ تاپ یه تکونی به خودش داده خوب داره رقابت میکنه و قیمت خوبی داره نسبت به امکاناتش!
سونی که سالها با برند وایو شناخته میشه و خوب امتحانش رو پس داده!
باید مدل های تو برندها رو با هم مقایسه کنی،نه کلا برند ها رو!
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ---------
ممنون ولی میشه مشخصات کامل مربوط به مدلی که میگین رو بدین؟
من ایسوس مدل G73J رو پسندیدم ولی پیداش نمی کنم!!
حالا یه سوال دیگه فرق کلی DDR3 با DDR5 چیه؟
چون طرف که پرسیدم ازش گفت جدیده و ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
G73 فعلا نیست،پیدا هم بشه بالای 2 تومنه!
پهنای باندشون فرق میکنه،زیاد تاثیری نداره،مگه این که بخوای کار خیلی خفنی بکنی!
توی فروشگاه های وطنی که سرچ می کردم متوجه شدم از سری F اونایی که کانفیگ بالاتری دارن همگی چینی و آمریکایی ها با کانفیگ پایین تر.
لطفا از سری F یه مدل معرفی کنین که تو بازار موجود باشه و ترجیحا شناخته شده باشه و راحت گیر بیاد و حداقل مشخصات زیر رو داشته باشه.
1-چینی نباشه(اصلا اسم چین روش نباشه حتی مونتاژ).
2-گرافیکش ATI یا جی فورس باشه.
3-بلو ری داشته باشه.
4-رمش 3 به بالا باشه.(خیلی بالاتر هم نباشه خیالی نیست).
5-سی پی یوش خیلی مهم نیست.(ترجیحا 64 بیت نباشه و تعداد هسته کمتر ولی هسته های قویتری داشته باشه).
6-کیبوردش فول سایز باشه و لیبل لیزری فارسی داشته باشه.
7-هاردش حداقل 320 و دور بالا باشه.
8-LED باشه.
9-بدون کول پد تا 2 ساعت قابل استفاده باشه.
بودجه فعلا نا محدود.
:11:
Ow my God! :p
خب با سلام؛ همه سری اف های موجود بازار گرافیک جی فورس؛ همه رم بالای 3؛ همه سی پی یو 4 هسته ای و 64 بیت؛ همه هارد بالای 500؛ همه ال سی دی؛ و هیچ کدوم کیبرد فارسی ندارن! شما قیمت بگو بچه ها بهترینشو تو اون قیمت بهت میگن
F12FFx :گرافیک متوسط 1400 تومننقل قول:
F12GFX:گرفیک خوب 1850 تومن
هر 2 مدل امریکایی،هرچند که فرق نداره ولی حالا که میترسی اسراری نیست!
پردازنده همه 64 بیت هست و 32 بیت پیدا نمیکنی!
کیوبرد اگه سفارش امارت باشه حداکثر عربی داره،فارسی نداره،یه برچسب میتونی بزنی!
بدون کول پد هم اگه نخوای بازی کنی،تا 2.5 ساعت جواب میده و گرم هم نمیشه!
LEDنیست
راستی،ارزونی چینی ها به دلیل راحتر وارد شدن از طریق گمرک هستن به خاطر کشور دوست و همسایه چین علیه السلام!ربطی به کیفیت نداره! در مورد آمریکایی شک کن که با وجود تحریم،چگونه و با چه روش هایی باید وارد شه!؟؟
منم می خوام بالای 2 تومن خرج کنم برادر :31:نقل قول:
G73 فعلا نیست،پیدا هم بشه بالای 2 تومنه!
پهنای باندشون فرق میکنه،زیاد تاثیری نداره،مگه این که بخوای کار خیلی خفنی بکنی!
این مشخصات خوبی داره ظاهرا !
یعنی با جیزی که من می خوام هم انگار جوره...
یه سوال دیگه این یعنی چی؟
HDD Interface: SATA
سونی سنتر تهران آدرس دقیقش کجاست یا یه نمایندگی مطمئن که یه آشنا بره قیمت بکنه فقط چند ساعت وقته...
مرسینقل قول:
اما تا جایی که تحقیق کردم اغلب آمریکایی ها کارت گرافیک اینتل داشتن و بلو ری نداشتن.(البته اونایی که وارداتی هستن)
خب لپتاپ هایی با این قیمت led نیستن؟:18:
یه نکته ایی که خیلی برام مهمه اینه که سازگاری کاملی با نرم افزارهای جانبی داشته باشه.
ال ای دی نبودن به علت قیمتش نیست؛ واسه سایز بزرگ صفحه اس که بالاتر از 14 اینچ این حدودا ال ای دی به صرفه نیست چون خیلی گرون میشه پس فقط از تکنولوژی نور صفحه ال ای دی استفاده میکنن. نگران اونش نباش. کارت گرافیک همشون هم یا 310 جی فورسه یا 330 که اولی همچین تعریفی نداره ولی 330 خوبه
دوستان که میگن LED گرونه واسه ۱۶ اینچی ها و در سری F استفاده نشده . پس چرا توی سری XPS 16 دل و اکثر HP های بالای 1.5 استفاده شده تازه خیلی هم از سری F ارزونتر هستند ؟؟؟
نقل قول:
یعنی هارد دستگاه میشه از طریق رابط sata به وسیله های دیگه هه که درگاه sata دارن وصل شه!
آدرس دقیق هم نداره!
از میدان ولیعصر به پایین تا پاساژ رضا میتونه بگرده!مرکز کامپیوتری پایتخت تو میرداماد هم هست که جنساش گرونه نسبت به جاهای دیگه!
سونی سنترها هم تو ایران نمایندگی لپ تاپ ندارن،باید همون تو مراکز کامپیوتری بگردی!
درباره قسمت اول::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
سازگاری هم که به ویندوز ربط داره نه سیستم!
دلیل LED نبودن اینه که فرق LED با LCDها در لپتاپ،دقت کن در لپ تاپ میگم نه تلویزیون ها،کم مصرف بودن LEDها است،تو کیفیت تصویر تغییری نیست،چون LCDهای سونی همینجور عالی هستن،مگه اینکه خیلی ریز بین باشی تا فرق ببینی بینشون!
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
دوست عزیز فکر میکنی سونی اگه بخواد LED استفاده کنه،از LED های مثل دل استفاده میکنه!یعنی به خودش این اجازه رو میده!نقل قول:
LCD های استفاده شده سونی در حال حاضر همینجوری کیفیت تصویرشون از LEDهای دل بهتره!
ناراحت نشید ها!:20::20::20:
خب وقتی cpu از نوع 64 باشه احتمال زیاد با ویندوز 32 بیتی مشکل خواهد داشت.
احتمال زیاد نه،حتمانقل قول:
خوب اگه منظورت از نظر سازگاری ,سازگار بودن ویندوز 32 بیتی،که باید بگم نه،باید پردازنده 32 بیتی پیدا کنی که الان همه دیگه 64 بیتی هستن،یه چند مدل مینی لپ تاپ دیده بودم جدید که 32 بیتی بودن که به کارت نمیاد حتما!