خیلی ممنونم امیدوارم تو هم موفق باشی اما خیلی عذر میخوامکه دیر به دیر جواب میدم چون سرعت اینترنتم پایینه.نقل قول:
Printable View
خیلی ممنونم امیدوارم تو هم موفق باشی اما خیلی عذر میخوامکه دیر به دیر جواب میدم چون سرعت اینترنتم پایینه.نقل قول:
نقل قول:
دوستعزیزم شما باید قبل از این که سیو رو وارد کنی یکبار بازیرو باز کده وببندی بعد بایبری توی My Documents یه پوشه به اسم KOEI وجود داره میری تو این پوشه یه پوشه ی دیگه به اسمSAMURAI WARRIORS 2 وجود داره این سیو رو کپی میکنی بجای پوشهSAMURAI WARRIORS 2 و برای orochi هم همین مسیر رو میری اما وقتی رفتی تو پوشه یKOEI باید سیو مخصوص orochi رو به جای یه پوشه به اسم WARRIORS OROCHI کپی کنی.
موق باشی:11:
سلام يه سوال داشتم
من از كجا مي تونم بازي WARRIORS OROCHI 3 رو بخرم
سلام دوست مننقل قول:
البته تا جایی که من فهمیدم این بازی فقط برای کنسول Xbox360 وجود داره بنا بر این:
میتونی اونو از یه فروشگاه معتبر بخری تو محل زندگیتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه منظورت اینه که از اینتر نت بخری میتونی به لینک های زیر بری و از اونجا خرید کنی:
اما اگه مشکل اینترنت نداری میتونی از سایت زیر این بازی رو دانلود کنی یا بدی به مسئول یه کافینت واست دانلود کنه:نقل قول:
سلام
ببخشید میشه روش آزاد کردن date و daji و no رو توی warriors orochi 1 یاد بدید:11: :20:
لطفا سریع تر
ازت عذر میخوام دوست من اما من نمیتونم بهت کمک زیادی بکنم چون سر رشته ای تو اروچی ندارم و تخصصم تو بازی سامورایی واریوز هست. اما چیزی که روشنه شما باید برای گفتن no و date با استفاده از فرقه ی sw یا همون سامورایی اریورز توی این بازی اوچی یکی از مراحل رو بری دقیقا اسم مراحل یادم نیست اما برای آزاد کردن no باید اونو نجات میدادیم که منطقش هم پر از دیوارو پیچ دپیچ بود باید کمکش میکردیم مهاجمین رو شکست اده و از منطقه ای که به آتش کشیده بودن فار کنه بازم معذرت میخوام به خدا اسم مرحله یادم نیست. اما برای گرفتن ماسامونه داته (Date) باید بگم که اسم این مرحله رو هم یادم نیست فقط یادمه که یه منطقه ای بود که توش باید داته رو میکشتیم تا تسلیم ما بشه. این مرحله هم جایی شبیه کیوشو تو بازی SW2 فکر کنم بود بازم عذر میخوام امیدوارم با این توضیحات ناچیزم راهنماییت کرده باشم. د مورد DA JI هم اطلاعاتی ندام متاسفم.
روش آزاد کردن daji:باید همه story modeها رو تموم کنی.
میشه روش آزاد کردن اسلحه ی۴رنمارو،اوکینی،یوشیهیرو و ایاسو را در بازی سمورایی واریورز رو بهم بگین
يه سوال داشتم
چه جوري ميشه تويه warriors orochi 1 اخرين عكس رو بگيريم من هر كاري كردم نشد
اگه ميشه شما راهنماييم كنين
راستي يه سوال ديگه
چي كار بايد كرد تا داجي و اوروچي و دانگ ژو رو ازاد كنه ( توي warriors orochi 1 )
سلامنقل قول:
برای آزاد کردن دانگ زو باید از رسیدن 3 ساپلای کپتین به اون جلو گیری کنی.
برای آزاد کردن داجی باید همه استوری مد ها رو تموم کنی.
برای آزاد کردن اوروچی باید همه کاراکتر های قبل از اوروچی رو آزاد کنی.
من خودم همه کاراکترها رو آزاد کردم و اوروچی رو هم گرفتم .هر سوالی داشتی از من بپرس.
سلام
میشه بگید چهآدم هایی توی اوروچی CAVALIAR دارند.
دستت بابت جوابي كه بهم دادي درد نكنه
ميخواستم روش ازاد كردن لوبو رو هم بهم بگين
سلام اروچی 2و3 رو از کجا بگیرم.
لطفا راهنمایی کنید
سلام
ببخشيد من تالا اين سوالو توي همين تاپيك پرسيدم اما كسي جواب نداده .
لطفا راهنمايي كنيد
اخرين عكس رو توي warriors orochi 1 چه شكلي بايد ازاد كرد ( منظورم عكسي هست كه توي گالري هميشه دست چپ پايينه )
اقاي sanada من روش ازاد كردن دانگ ژو رو درست نفهميدم
چون اصلا مرحله اي رو كه توش ازاد ميشه رو نگفتين
اگه ميشه يه بار ديگه توضيح بدين و بگين كه منظورتون از ساپلاي كپتين چيه؟
اقاي جباري اون مرحله اي رو كه توش masamune date رو ازاد ميكنه تويه گروهه shu هست
در اون مرحله masamune فرمانده ي كل نيرو هايه اوروچي و ماگويچي فرمانده ي سپاه shu هست
در اون مرحله افرادي از جمله xing cai حضور دارند
وجنگ ملا با masamune در شب انجام ميگيرد
در اين مرحله بايد تمام مراحل را به ترتيب انجام دهيد تا در اخر ماگويچي ماسامونه را به گروه دعوت كند
من تازه تمام warriors orochi 1 رو آزاد کردم.
حالا روش آزاد کردن همه رو می زارم.
برای آزاد کردن jiang wei باید تو مرحله ی Shu 2-x:
باید به همراه zhao you رفته و دو افسر دشمن را باخودبه اردوگاه خود کشانده سپس با shimazu به سمت دیگر رفته و دو افسر دیگر را به اردوگاه بکشانیم
سپس jiang wei بانیرو هایش ظاهر میشوند و دشمنان را میکشند. سپس zhange he و da qiao را می کشید و jiang wei آزاد میشود:5:
برای آزاد کردن pang de باید در مرحله ی shu 3-x همه ی ژنرال های زرد رو زنده نگه داری :26:
:4::4::4::4::4::4:
سلام.
به به به .....
مثل اینکه این تاپیک دوباره راه افتاد .....
میخوام چند تا عکس باور نکردنی از بازی Samurai Warriors 2 بذارم ولی هر کاری میکنم نمیشه
کپی و پیست که میکنم عکس تو سایت میاد ولی نشون نمیده.
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟
:4: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای آزاد کردن لوبو باید در همه گروه ها درمرحله8x با شکست دادن لوبو اونو شگفت زده کنی بهد از اینکه در هر چهار مرحله اونو شکست دادی لوبو آزاد می شه.نقل قول:
مرحله4x در گروه swنقل قول:
ساپلاي كپتين:سرباز های عادی که بالای سرشون نوشته supply captain که می خوان طلا برای دانگ ژو ببرن.
سلام
چند تا سوال دارم
1- چه شكلي بايد tadakatsu honda رو ازاد كرد
2- چه شكلي بايد musashi رو ازاد كرد
3- اگه ميشه روش ازاد كردن همه ي مراحل 8-x يا همون اخرين مرحله ي x رو برام بگين -در همه ي گروه ها يعني shu - wei - wu - sw
1-باید در همه گروه ها در مرحله 7x از اون و یارانش محافظت کنی . واگر این کار رو بکنی میگه : I have impressed with your valor warriorنقل قول:
2-باید در گروه shu مرحله 6X با شکست دادن لوبو سد رو باز کنی و وبا کشتن Mitsunari مرحله رو به اتمام برسونی .(باید musashi و یارانش همه زنده باشند)
3-گروه SW باید 1000 نفر بکشی.
گروه WEI باید DA JI وقتی دشمن می شه در عرض 1دقیقه بکشی.
گروه WU باید فرمانده های زرد رو درعرض 3 دقیقه نجات بدی.
گروه SHU باید از قلعه آتش گرفته در عرض 2 دقیقه به همراه همه یارهات فرار کنی.
همه گروه ها مرحله 7
سلام اگه ميشه روش ازاد كردن كيجي رو بهم بگين
در مرحله 7x در گروه wu با هر به صدا درآوردن طبل در قلعه اصلی یک یار آبی به کمک می آید که بایداون ها رو ببری پیش قلعه اصلی کیجی . هر طبل رو باید زمان مشخصی بزنی. اگر شما یک نفره بازی میکنی بهتره بازی رو دو نفره بکنی ونفر دوم رو برای طبل زدن بذاری.نقل قول:
نقل قول:
سلام بايد روي يه شكلي كه شبيه قاب عكس هست (روش بموني با موس مينويسه insert image) از توي همين ويرايشگر متني كه براي ارسال مطلب استفاده ميشه كليك كني بعد لينك عكست رو كه حتما بايد با فرمت هاي jpg-jpeg-gif-png باشه رو بزاري البته بايد براي لينكت تو يه آپلود سنتر عكس (دايمي باشه بهتره ) عكست رو آژلود كني و لينك دانلود عكس رو بزاري تو اين فيلد
کسی تا حالا Musou Orochi Z بازی کرده ؟ لطفا دراین باره صحبت کنید.
بعد از انکه مرحله Mitsuhide's Request 1 در طبقه 15F رو تموم می کنم دیگه مرحله Mitsuhide's Request 2 توی طبقه 21F باز نمیشه میشه راهنمایی کنید ایا Ranmaru mori به روش دیگه باز نمیشه؟ ممنون
:4::4::4::4:سلام دوست عزیز ران مارو تو باید در مرحله ی میتسو هیدی 1 تمام کارهایی رو که میگه بدون اشتباه انجام بدی اگر انجام بدی میتسو هیدی 2 ازاد میشه ران مارو طوری دیگه ای بجز این ازاد نمیشه موفق باشی:4::4::4::4:نقل قول:
پسر چان شما نمی فهمی مدیریت یا اعضا میگن پست بی محتوا ، تکراری ، پشت سر هم و ... نزن ! همه تاپیکا داری اسپم میدی .
چت روم با فروم فرق داره ، جواب سوالتم کسی نمیدونه ، میدونستن جواب میدادن ،کلا یه تنه داری نظمه انجمن بازی رو از بین میبری .
پیشنهادم به شما اینه که یه یهو مسنجر بریزی هر کی گیر اوردی اد کن از صبح تا شب باهاش صحبت کن ! اینجا اسمش فرومه .
+
داشتن دو تا پروفایلم خلافه قوانینه.
الان میفهمم چرا لفظ جهان سوم هم برای ما زیادی هستش !!!نقل قول:
ولی اگه دفعه ی دیگه حرفی از یاهو زدی نزدی چون تو یاهو همش ادم های فاسد هست
خیرنقل قول:
چرا از خودتون نقل قول می گیرین ؟نقل قول:
نقل قول:خب این اسپما یعنی چی ؟؟؟؟؟نقل قول:
این پست ویرایش شد
دوست عزیز سوالی که میپرسی اکثرا میبینن و اگه کسی بدونه و یا بلد باشه راهنمایی میکنه دیگه نیازی به پافشاری نیستش
+
اسپم کم بده یا اصلا نده...نقل قول:
سلام
من دیگه اصلا پامو تو این
انجمن نمیزارم
ازت زیاد.خداحافظ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی بلده بگه
چطور میشه انصراف
از عضویت داد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونی اطلاعات خودت رو قرار بده ، سوالی داشتی بپرس انشالله جوابی میگیری که اکثرا هر کاربری بدونه دریغ نمی کنه
جوابی هم نگرفتی سراغشو در جاهای دیگه بگیر
کسی نمی خواد ترک کنی انجمن رو ، ولی راهی برای انصراف نیست جز این که دکمه خروج رو بزنی و دیگه سراغ این بخش نیایی همین.
موفق باشی
ببینید من تمام شخصیت ها رو ازاد کردم به جز cao ren و oroochi رو ! می شه بهم بگین چه جوری cao ren رو ازاد کنم؟؟؟؟
سلام دوست عزیزم به...به... چطور شد بعد از کلی وقت یه نفر پیدا شد:11:نقل قول:
که سوال کنه نوکرتم ئوست عزیز چشم حتما روش ازاد کردن cao ren رو برات میزارم:12:
سلام
روش ازاد کردن cao renدر بازی orochi
برای ازاد کردن cao ren شما باید درگروهsw ومرحله x-5 برین.
در این جا شما باید تمام سواران رو به مقصد برسونید بعد ازاون
cao renبه حرکت درمیاد که یکی از سواران رو نابود کنه
مهم ترین قسمتش همین جاست که شما نباید بزارین سوارکار بمیره
فوری cao ren رو بکشین در نهایت cao rn ازاد میشه
موفق باشی
اها راستی یادم رفت بگم اگه تمام ادم هارو بغیر از cao ren
ازاد کرده باشی زمانی که cao renرو ازاد میکنی orochiازاد میشه
سلام
دوستان بلاخره بعد از چند ماه
OROCHI X رو ازاد کردم به خودم تبریک میگم:26: