من صبانت گرفتم از شیراز .
سرعتش اصلا خوب نیست .
روز ها حدود 50 کیلو بایت هست :13:
شب ها که اصلا آدم نا امید میشه . بالاتر از 10 کیلو بایت نمیاد :41:
Printable View
من صبانت گرفتم از شیراز .
سرعتش اصلا خوب نیست .
روز ها حدود 50 کیلو بایت هست :13:
شب ها که اصلا آدم نا امید میشه . بالاتر از 10 کیلو بایت نمیاد :41:
اگه می خواین ببینید روانی شدن چجوریه ار صبانت سرویس بگیرید ! به گوسفند هم اینجوری سرویس نمیدن که اینا به آدما دارن میدن ! پشتیبانی منفی بینهایت خدا ازتون نگذره !
1 دونه پست زدي اونم همون بهتر بود كه نمي زدي:2::2:نقل قول:
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
به جاي اين بحث هاي الكي شكايت بفرستيد
هم به خود شركت هم به سازمان بازرسي
صبانت واقعا افتضاحه . من قبلا داشتم خوب بود ولی از اول سال افتضاح شده واسه همین رفتم از شاتل گرفتم . بهتر از صبانت هست
کلا یک شرکت نم ببرید که کسی ازش راضی باشه !!!!:31:
مگه پیدا میشه ؟ من صبا نت دارم ، سال پیش واقعا راضی بودم ! امسال دارن حال آدما بهم میزنند ! آخه این چه وضعشه؟
استاد فقط نام ببریم یا توضیحم بدیم؟ :دینقل قول:
من سرعت دانلودم روزا 50 شبا 44 هست.ظاهرا از شماها سرعتش بالاتره
128-شاتل
نمیکنه پوله دانود میگیره صبا جان نت
آقا از شاتل سر Fair Use Policy که اصلاً شفاف سازی نکرده تو قرار دادش کجا باید شکایت کرد؟؟؟؟
فکر نکنم بتونید به این سادگی ها این موضوع رو پیگیری کنید. باید حضوری تشریف ببرید تنظیم مقررات.نقل قول:
در مورد Fair Use Policy هم اینجا شفاف سازی شده:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5502074&postcount=25424
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5609385&postcount=26418
من الان شاتل 512-ECO دارم. سرعت روز 230 و شب 75 هست اما دیگه داره حالم از این سرعتا بهم میخوره همه چیم که ف**تره تازگی مدافایرم فیلتر کردن دیگه دانلودم نمیشه کرد.
من که دیگه از دست این شرکتای اینترنتی خسته شدم.
کاش میشد خدا به دادمون برسه. همه رو آسی کردن نامردا!!
منم یه اسپم بدم....
روانی کردن نامردا هرجا میری بیلتره...
میترسم وقتی کامپیوترو روشن میکنم صفحه عدم دسترسی بیاد...
:45::37::45::37::37::37::37::37::41::41:
ما که از شاتل رفتیم ،انصافا بهترین تصمیم زندگیم بود.
با سلام
از مدیر انجمن عاجزانه درخواست دارم که این پست رو پاک نکنند
بشنوید از دو شرکت مهترم لایزر و پارس آنلاین
...........این مطلب حاصل تجربیات شخصی است نه غرض ورزی..........من ساکن شهر همدانم و تا حالا از دو تاISPبه نام های پارس آنلاین(نت گستر و جهان نما)ولایزر(ریتون) خدمات گرفتم.به دوستان همشعری این توصیه را دارم که از هیچ یک از این شرکت به هیچ وجه خدمات ADSLنگیرند حتی اگه مجبور شدید از DialUpاستفاده کنید ولی سراغ اونها نرید
..........ماجرای لایزر از این قرار بود............
لایزر چند ماهه اول خدماتش خوب بود و مشکلی نداشت تا اینکه بعد از گذشت 2ماه اینترنت قطع شد. یک ماه قطع بود بعد از اینکه رفتم نمایندگی و گفتم که من یک ماه قطعی داشتم،منکر یک ماه شدند و به کی هفته اکتفا کردند(ملعونهای دزد)....
بعد از اینم یه یک ماهی همه چیز خوب بود تا اینکه یک هو دانلود شبانه این شرکت هم از بین رفت و سرعت ماکسیمم دانلود شبانه به 800 یا 900 بیت محدود شد...
قریب به 4 بار به تهران زنگ زدم و هر بار یه چی میگفتند..منم خسته از این همه تماس و کلی پول تلفن ثابت لعنتی نثارشان کردم و قرارداد رو لغو کردم.گرفتن اشتراک از لایزر(ریتون)رو به هیچ کدوم از هم شهری (استانی)هام پیشنهاد نمیکنم.اول اینکه دزدی اولین شیوه ی این شرکت وخیلی از شرکتای دیگه داخل ایرانه.اینام که ماشاالله سرعت دانلود شبانشون از ساعت 12نیمه شب تا 6.30 الی 7صبح بالای 900بایت نمیرسه.من یه بار یه فایل صد مگی رو گداشتم واسه دانلود و بعد از 4ساعت 1درصدش دانلود شد.
اما پارس آنلاین؛ شاه دزدی به تمام معنا...تا امروز یک هفته است از پارس یک پکیچ 512-1024گرفتم.سرعت در طول روز عالیه اونم واسه تخلیه سه صوتی ترافیک.....اما بشنوید از دانود شبانه و پشتیبانی تهوع آور این دزدلن روسپی:
در هنگام دانلود شبانه که از یک تا شش صبح است سرعت دانلود با این پکیج من بالای 14کیلو نمیرفت.نکته جالب این بود که من 6 تا فایل واسه دانلود میزاشتم و همه اتودانلودها رو میبستم اما وقتی صبح همون روز به بخش ترافیکهای مجانی مورد استفاده رفتم با یه چیز عجیب روبرو شدم" حجم دانلودی من رو زده بود 660مگابایت در صورتیکه از اون 6 تا فایل من 3تاش صددرصد دانلود شده بودند و بقیه همه روی 50 یا 45 دردصد بودند!!!!
دو روز بعد ساعت1صبح واسه مشکل کندی سرعت به پشتیبانی تهران زنگ زدم و طرف بعد از کلی ور رفتن با سیستم من و تست از هزار تا سایت+سایت خودشون به این نتیجه رسید که مشکل از طرف من نیست...گفت من ثبت مشکل میکنم و شما واسه پیگیری رفع مشکل موقع ساعات اداری زنگ بزن.
چشمتون روز بد نبینه، صبحش زنگ زدم و وقایع رو شرح دادم و با گستاخی تمام به من گفتند که برای شما هیچ مشکلی ثبت نشده، درضمن اگر مشکلی هم ثبت میشد ما نمیتونیم در این ساعت برای شما کاری انجام بدیم.شما باید در همون ساعتی که مشکل داری زنگ بزنی، یعنی ساعت1صبح.
یه چند روزی مثل توب به این ور اون ور پاس کاری شدم و در اخر تنها نتیجه ای که گرفتم چند ده هزار تومن پول تلفن بود.
...اونا رو هم پول کفاره این چند مدت بود که از این دو تا شرکت دزد خدمات میگرفتم...
حالا شما اگه دوست دارید به روزگار من دچار شوید به سراغ یکی از این دو شرکت بروید.من به شخصه شرکتهای اینترنتی دیگر را که در شهر همدان هستند مانن شاتل-فن اوا-مبین نت امتحان نکردم، ولی اگه شما هم مثل من بخواهید چند تا شرکت رو امتحان کنید باید هم پول تلفن بیخودی بدهید هم پول فعلسازی(رانژه)را......من آنچه شرط بلاغت بود گفتم، تو خواه پند گیر خواه ملال.....
من دانلود کردم اما جواب نداد:41:نقل قول:
من تا حالا 4بار اون فرم رو پر کردم و علیه این دو شرکت دزد شکایت نامه تنظیم کردم ولی تا حالا هیچ جوابی نشنیدم و نه دیدم.
با یقین میگم:اینها همش فرمالیته است و فقط واسه خالی نبودن عریضه گذاشتن وگرنه تا حالا باید 90درصد این عمه ننه ها جمع میشد:2::2::2:
حامد:11:
منم موافقم:11:نقل قول:
سگ زرد برادر شغال است :13:
سلام دوستان من در خوزستان , خدماتم رو از شرکت طلوع رایانه لقمان میگیرم(که حدود2-3 ساله تاسیس شده)
اول میخاستم از پارس آنلاین بگیرم اما دیدم اولا سرعت دانلودش ثابت نیست و شب هم سرعتش حدود 20 (از کسایی که داشتن پرسیدم)
الان سرویس 256KB دارم سرعت دانلود در روز 50 - 55 هست در شب هم همینطوره کم نمیشه
اینم تست سرعتم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما خوبه سرعتم؟
دوستان دیگه هم از اینجا تست کنن نتیجه رو بذارن:کد:http://itc.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=GeneralText&ID=c0db4835-217d-4e8f-aac5-19930decd760&LayoutID=3d860b18-7a46-4811-b3de-42fd6cacdf96&CategoryID=73b62ea2-8787-4893-857a-ae923fef9bc0
جریان من با شاتل(آرانیک) ...:
جریان از زمانی شروع میشه که شروع کردن به محدود کردن سرعت دانلود شبانه و من هم هی زنگ میزدم پشتیبانی شیراز و تهران دیدم فایده نداره رفتم تنظیم مقررات شکایت کنم که سرعت شبانه را محدود میکنن که دیدم طبق قانون تنظیم مقررات اگه سرعت کمتر از 1.6 برای 128 باشه نمیشه کاری کرد گفتم اگه طبق قانونه که نباید به کاربر خانگی بیشتر از 128 بدن ولی در عمل به جای 128 بدون ارائه هیچ مدرکی 512 میدن و به خاطر همین شکایت کردم تنظیم مقررات بعد یک مدت دیدم سرعت من تنها را فقط کردن 128 دقیقا داون استریم واپ استریم را کردن 128 منم دوباره رفتم تنظیم مقررات دیدم فایده ای نداره و در پایان دوره سرویسم را بدون درخواست من قطع رانژه کرن در صورتی که من هزینه دوره جدید را داده بود فقط 500 تا تک تومنی مانده بود (تازه فاکتور دوره جدیدم را هم یک روز قبل از پایان این دوره از توی سایت مای شاتل پاک کردن در صورتی که من فاکتور را توی ایمیلم داشتم) که اونم طبق قرارداد قبل از 15 روز پرداخت کردم در صورتی که اینها نباید همون اول قطع رانژه میکردن رفتم استانداری پیش وزیر فناوری اطلاعات و اونجا شکایت کردم که کاری نتونست بکنه رفتم اداره بازرگانی شکایت کردم بخاطر اینکه فاکتور دوره جدید زده بودن و منم پرداخت کرده بودم اداره بازرگانی یه جلسه گذاشت من رفتم و از شاتل هم پشتیبانی ارشدشون به عنوان نماینده شاتل امده بود. طرف نماینده شاتل که فاکتور را دست من دید گفت اگه مشخص بشه شما مبلغ دوره جدید را دادید حق با شماست بعد که مشخص شد زد زیر حرفش و مدیر شاتل خودش امد و با پارتی بازی پرونده را مختومه کرد منم چند روز بعد همونجا یه پارتی پیدا کردم و پرونده را در جریان انداختم و اداره بازرگانی به شاتل گفت باید به من سرویس بدن اونها هم قبول نکردن قرار شد پرونده را بفرستن تعزیرات...
امروز زنگ زدم اداره بازرگانی گفت نامه تایپ شده رفته برای امضا ولی معاون اداره بازرگانی به متن نامه گیر داده دوباره دادن تایپ بشه
ادامه دارد...
فعلا که از طرف اداره بازرگانی یه مورد تخلفاتی توی پروندشون ثبت شده.
اینو گفتم که دوستان با این شرکت .... بیشتر اشنا باشن و هشیار بشن..
یک لحظه امضاتون رو دیدم فکر کردم خودم اینجا پست زدم خبر ندارم:18:.نقل قول:
چون خودم تجربه دارم تو این زمینه بهتون پیشنهاد میکنم روی دزد بودن این شرکت اصرار نورزید که جز اعصاب خوردی برای خودتون و درد سر برای بخش اینترنت چیزی نداره. شما با درست عنوان کردن شرایطی که براتون پیش اومده و شفاف سازی بهترین خدمت رو در حق کاربرانی می کنید که می خواهند سرویس بگیرند .تصمیم نهایی به عهده کاربر هست که می خواد خودش تجربه کنه و بعد از چند ماه به تجربه تلخ شما دست پیدا کنه. این شرکت سیاستش رو بر پایه Fair Use Policy گذاشته و اصلاح پذیر نیست .بودند کاربرانی که باورشون نمیشد ولی بعد از 2 ماه با pm زدن به من حرفم رو تایید کردند.
نقل قول:
با سلام
اقا دمت گرم.دورا دور به خاطر این این کارت دستت رو می بوسم:40:
من چند باری از پارس و مخابرات و لایزر و شاتل شهرمون شکایت کردم ولی هیچ سودی نداشت:2:
کارت واقعا ستودنیه:10:
سلام دوست عزیزنقل قول:
پس از شکایتهای فروان در تنظیم مقررات و استانداری و اداره بازرگانی حالا پرونده شکایتم رفته تعزیرات و منتظر تماس تلفنی تعزیرات هستم تا یک جلسه ای بین من و شاتل بگذاره از شما دوست عزیز میخوام اگر مطلب مستندی دارید که به درم میخوره که توی تعزیرات ارائه بدم برام بفرستید!
دوستان من چون قراردادم برای سال 86 بوده اون موقع قرادادها یکساله بوده و شاتل توی تنظیم مقررات و صحبتی مه به من کرد میگفت قرادادمون چون یکساله هست شما الان نمیتونی کاری کنی ولی جالب اینجاست که توی اداره بازرگانی چیزی در مورد قراداد یکساله نگفت! دلیلش چی بوده؟ یعنی اگه مطرح کنم توی تعزیرات به ضرر شاتل هست یا من؟!
یکبار شمکل داشتین :D این شمکل مدرکی واسه دروغ گفتن البته منظورم شما نیستی کلا گفتمنقل قول:
مرد حسابی 2000 نفر اینجا دارن از آشغال بودن شاتل گریه می کنن...(یکیش خود من)نقل قول:
این چه مزخرفیه که میگی؟
خدایا با نام نو...
سلام به همه دوستان عزیزم
دوستان یه خواهشی از همتون دارم! هیچوقت به هم توهین نکنیم. من خودم هر بار که از مقابل نمایندگی شاتل شهرمون رد می شم تا چند دقیقه لعن و نفرین رو به این دزدان با چراغهای خاموش، نثار میکنم. حالا اگه یکی از این شرکت شکایتی نداره دلیل بر بد بودن اون شخص یا دروغگویییش نیست! یا گزینه ای کلی رو در مورد کیفیت و تست گیری این شرکت اعمال کرده و همه جانبه به کارایی این شرکت نگاه نکرده یا اینکه این شرکت یادش رفته از این بنده خدا دزدی کنه!!!
....:::::....به امید آنکه در سایه عدل، گرگ گوید ندریم و بره گوید بچریم! .....:::::::......
یکی از دلایل بزرگی که خیلی ها شکایت و اینجور چیزا نمیکنن از شرکتها اینه که:
اثری نداره...
شکایت از دزد رو پیش دزد بزرگتر میبریم.....
شکایت جواب نمیده تنها راهش برای تسکین اعصاب حملات -- میباشد:21:
شما درست میگی ولی شاتل دزد هرچی باشه از وایمکس بهتره من الان هم وایمکس دارم هم شاتل درسته 2 تاش نابوده ولی بازم شاتل از لحاظ سرعت خیلی بهتره تا وایمکس .نقل قول:
من که الان وایمکس ایرانسل دارم و کاملا راضی هستم فقط بدیش اینه که ترافیک رایگان نداره...نقل قول:
منم وایمکس دارم منم راضیم فقط خیلی شل کن سفت کن داره یک شب سرعتش میشه 120 یکشب مثل الان میشه زیر 10 در کل من که دیگه اعصاب برام نمونده
صد بار هم تلفنی بهشون شکایت کردم هی میگن بررسی میکنیم و کد بررسی میده فرداش زنگ میزنم میگن همچین کدی تو سیستم ثبت نشده دوباره از نو باید مشکلات افت سرعت رو توضیح بدم جالبیشم اینه که هر 5 چراغ روشنه و سرعت پایینه
نقل قول:
خدایا با نام تو...
با سلام
دوست عزیز باید بگم که حرفت عین حقیقته. چون همچین برنامه ای هم واسه من پیش اومد و بعد از یک ساعت حرف زدن و کلی تست کرفتن مثلا اکانت من می رفت داخل Cheek marck و بعد از اینکه توی ساعت اداری واسه پیگیری زنگ می زدم طرف میگفت که هیچ مشکلی برای شما ثبت نشده!!! یک ماهی این روند ادامه داشت و بیشتر از 8بار زنگ زدم و بعد از اینکه دیدم هیچ افاقه ای نداره قرار داد رو بدون داد و بیداد لغو کردم!!!
حرف شما ست ولی خب قرار داد رو لغو کنم از کی برم سرویس بگیرم؟همشون مثل همننقل قول:
در ثانی گفتم که اگر مناسبت سیاسی نباشه سرعتم چون بیشتر از سرور مگاآپلود دانلود میکنم عالیه ولی اگر مناسبت باشه سرعت افت شدید داره
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
کاملا حق با شماست. کافیه یه روزی باشه که مربوط به دولته و بعدش.......
داخل ایران سرویس دهنده خوبی که کارش خوب بمونه سراغ ندارم چون همه سروته یک کرباسن! شرکت شبکه ارتباط شبدیز بدک نیست. سرعت دانلودش که عالیه. اگه تو شهرتون نماینگی داشت یه تست بزن. پشیمون نمی شی.
رد ضمن این نکته رو هم بگم منظورم از" سخن از زبان ما می گویی" این نبود که شما از زبان حرف میزنی و باعث سوء تفاهم نشه دوست عزیز.
منظورم این بود که حرف دل من رو داری میزنی. چون من زخم خورده شرکتهای اینترنتی زیادی ام.
خلاصه این که خیلی مخلصم.
لطف داری شما من که هر شب بعد از کار با اینترنت مسکن میخورم خوابم میبره از بس که سر سرعت حرص میخورم
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
شکایت نکردی؟ اگه بری دنبالش شاید نتیجه ببینی!
دوستان من مشکل سرعت ندارم مشکل من چیز دیگه ای هست. چطور می تونم خسارتم رو ازشون بگیرم؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=388487
شما بر چه پایه می فرمایید که در لاگ ها مشکل خالصی نبوده
اگر لاگ ها را بررسی کرده بودید می دیدید که من توی این چند روز پایانی هر دقیقه که به اینترنت وصل شدم یک میلیون و خورده ای برای هر دقیقه مصرف برای بنده درج می شود. مودم من هیچ مشکلی ندارد. اصلا مودم من قدیمی هست و این کارهای که می فرمایید قابل انجام نیست. همین مودم را بر روی سه رایانه و خط دیگر آزمایش کردم و هیچ مشکلی در کار نبوده. چطور می فرمایید مشکلی خاصی دیده نشد؟
با درود. بنده نزدیک به 3 ماه است که به نحوه ی مصرف اینترنت خود مشکوک شده ام. مصرف من دست کم در این سه ماه 10 برابر شده بدون اینکه فعالیت یا دانلود ویژه و زیادی داشته باشم. در این دوره ی سه ماهه ناچار شده ام نزدیک به 12 گیگ خریداری کنم که با توجه به دو گیگ هدیه بنده نزدیک به 10 گیگ خریداری کرده ام. یعنی نزدیک به 30 هزار تومان به بنده زیان رسیده است. تا اینکه چند روز پیش متوجه شدم که همین که به اینترنت وصل می شوم تنها با باز کردن یک برگه ی ساده ی اینترنتی و گذشت یک دقیقه 1 میلیون بایت از حساب من کم می شود و اگر ادامه پیدا کند همچنان کم می شود بدون استفاده از هر نرم افزاری یا هر چیزی.
مودم من با کابل شبکه وصل می شود و ویرلس نیست.
1-بنده همه ی درایو های خود را فرمت کردم و ویندوز تازه نصب کردم
2- سه نوع ویروس یاب به روز شده را نصب کردم و همه ی رایانه را گشتم و هیچ ویروسی در کار نبود
3- دیواره ی آتش زون آلارم را نصب کردم و همه ی دسترسی ها به اینترنت را قطع کردم
4- همه بخش های به روز رسانی ویروس یاب ها و نرم افزارها و ویندوز را خاموش کردم
5- دوباره رایانه را فرمت کردم و این بار ویندوز 7 نصب کردم بدون نصب هیچ گونه نرم افزاری و باز هم همچنان مشکل حل نشد
6- در این میان بارها با پشتیبانی شیراز تماس گرفتم و به پیشنهاد آن ها هم مودم را عوض کردم و هم تا کنون سه رایانه ی دیگر را به این جا آوردم و رایانه های بدون اشکال در (در خانه ی صاحب رایانه) در اینجا همین که به اینترنت وصل می شود با گذشت دو دقیقه و باز کردن یک صفحه ی اینترنتی مانند یاهو مصرف به بالای 1 میلیون بایت می رسد و ادامه نیز دارد
تکلیف این مقدار پولی که بنده بدون دلیل به حساب شما ریختم چی می شه؟ همچنان مشکل بنده حل نشده و با وصل شدن به اینترنت مصرف به صورت شگفت آوری در عرض 1 دقیقه به بیش از 1 میلیون بایت می رسه
From: MohAti via RT <rt-cs@shatel.ir>
Subject: [CS #549173]
با سلام
مشترک گرامی جناب
کانکشن ها و لاگهای شما بررسی شد و مشکل خاصی مشاهده نشد. لطفا کانکشن ها و لاگهای خود را در سایت my.shatel.ir (بخش ترافیک مصرفی) بررسی نمایید و درصورتی که در تاریخ خاصی مشکلی را مشاهده نمودید در ایمیل خود ذکر بفرمایید تا دقیقا بررسی شود.در مورد موردی که عرض کردید لازم به تذکر است که برای پی بردن به این موضوع که ترافیک شما بیهوده محاسبه میشود میتوانید مودم را روشن نمایید ولی کابل مودم را قطع بفرمایید و چند دقیقه روشن باشد و سپس مودم را خاموش نمایید و لاگ خود را در my.shatel.ir بررسی نمایید.
من تو یه تاپیک خوندم سرعت اینترنت رایگان کره 500 برابر اینترنت پولی ایران است:19:
نقل قول:
نوشته شده توسط najafisajad89@yaho [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزیز کاملاً درست است.اگر یک کره ای بخواهد یک پهنای باند اختصاصی باسرعت 2مگابیت داشته باشد هزینه ای به میزان ماهی 50هزار تومن باید بپردازد.حال این سرویس در ایران را اولا با هزار دردسر به کاربران خانگی می دهند و اگر هم بدهند ماهی بالای 300هزار تومن آب میخوره!
خدایا با نام تو
با سلام
واقعا دیگه باید چکار کرد. با مدیر مسئولADSL داشتم حرف میزدم یه چیزی گفت مو به تنم سیخ شد! گفتم آقا این پنل کاربری چه وقت درست میشه(حالا بمونه که 2دقیقه طول کشید تا من به اقای مدیر بفهمونم پنل به چی میگن!)، گفت مگه خرابه!!!!!!!!
از آقای فلانی و بهمانی و بیساری پرسید و گفت آره فکر کنم خراب باشه.!!!!!
گفتم میدونم! چه زمانی درست میشه؟؟؟بازم پشت گوشی گفت آقای فلانی، آقای بهمانی این پنل کی درست میشه!!!!؟؟؟؟؟
دیگه داشتم جوش میآوردم که تشکر کردم و گوشی رو گذاشتم!
.
.
.
.
خدایا چرا این آدما ادعای مسلمانی دارند و اینقدر.....