نمیدونی از کجا میشه خرید؟ مجازه؟ غیر مجازه؟ واسه دانلود آفلاین میخوام .
اینطری نباشه یهوییه صحابه بریزن تو خونه جمعمون کنن؟!
تنظیماتش چی چطوریه؟ لطفا لینک بدید.
Printable View
نمیدونی از کجا میشه خرید؟ مجازه؟ غیر مجازه؟ واسه دانلود آفلاین میخوام .
اینطری نباشه یهوییه صحابه بریزن تو خونه جمعمون کنن؟!
تنظیماتش چی چطوریه؟ لطفا لینک بدید.
بازار کامپیوتر داره البته فقط برند sky star اگر پروف می خوای باید از طریق همین کسایی که اکانت می فروشن اقدام کنی تو گوگل بزن به نتیجه می رسی تو سایتشون انواع --- رو زده
نیمه ممنوع هست. الان خود ماهواره چه حالتیه --- هم همینطوره
من از اصفهانم مهرداد جون.نقل قول:
این اکسترنال هاش با چی به لپ تاپ وصل میشه؟
اکسترنال ها با USB وصل می شن. ولی رم و سی پی یو باید بالا باشن. قیمتشون هم بالاتر از اینترنال هست
البته من همون اسکای استار رو به نظرم بهتره من وقتی خریدم واقعا اصل آلمان بود الان فکر کنم همه قلابی شده! راستی نظرتون در مورد اسکای استار 3 چیه؟ خیلی ها ناراضی بودن! کسی خبر داره مشکلش چه بوده؟
آقای پادشاه ما چیکار کردی؟ شیطونی کردی؟
یه هفته صبر کنی فکر کنم درست بشه!!
به همین خاطر تاپیک مخابرت رو بستن؟؟؟
نه قضیه تاپیک مخابرات چیز دیگه ایه نمی خوام اینجا حرفی بزنم.
در مورد اون کارت --- من خودم چیزی نشنیدم ولی حدس من اینه که مشکل داغ شدن باشه یه احتمال دیگه اشغال کردن سی پی یو و رم. من خودم از همین اسکای استار 2 دارم خوبه مشکلی نداشتم و ندارم.
اسکای استار 3 از بیخ وبن قلابیه:31:نقل قول:
یعنی اصلا مال شرکت نیست وچینی اصله
بچه ها من یسری تحقیقاتی در این معقوله (دانلود آفلاین) به عمل آوردم که نتیجشو میذارم اینجا...نقل قول:
1.دانلود آفلاین با یه کارت --- موسوم به کارت ----- و دیش و lnb امکان پذیره.
2. در زمینه کارت ---(اکسترنال):
3.کارت های اکسترنال نسبت به ----- خیلی راحت ترن در زمینه کانال باز کردن دیگه دنگ و فنگ اتصال ----- رو نداری.
4. شما با کپی چند تا کد ساده میتونی کانال های کارتی رو باز کنی.
5.درباره کارت ها :
1.دو تا شرکت مطرح برای این دو کارت Q-BOX و PROF هستند.
2.شما با یه سرچ کوچولو میتونی بفهمی که کارت Q-BOX دارای مشکلاتی عدیده هست که مثل عوض کردن خازن و... برای درست شدنش.پس===>برند PROF کارامد تره و ایرانی ها هم خیلی ازشون دارن و توی سایتش هم که برین نمایندگی فروش رو یکی از فروم ها زده.
اینم یه عکس از این کارت به همراه متعلقات به نقل از DVB4IR.COM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک سایت اصلی به همراه مراکز خرید که برای اولین باره من اسم ایران رو میبینم:18:
کد:http://www.prof-tuners.com/eng/dealers.html?PHPSESSID=57c3fd231a04f8a4538c38310640c985
با سلامنقل قول:
بله. بنده یک کارت اسکای استار 3 دارم, که حدود شاید دو سال باشد که خریداری کرده ام. اما همان روز اول که استفاده کردم سریعاً از کامپیوتر خارج کرده و در داخل کمد بایگانی کردم.
مشکل سیگنال دهی.
عدم ساپورت دایسک و سوئیچ.
نداشتن نرم افزار Player اورجینال خود شرکت سازنده سخت افزار.( از ProgDVB که در داخل سی دی پکیچ میباشد, بهره میبرد با هزار مکافات و دردسر)
نداشتن سایت پشتیبانی کننده.
و هزاران مشکل دیگر. به نظر من این کارت نباید ساخت چین باشد. چون کشور چین یک چنین محصول افتضاحی نمیسازد.
دیگه اسکای استار توی زیر زمین ساخته میشه!!!
الان دیکه همش شده:
عحب کاور مسخره ای داره. من اسکار استار 2.8 رو دارم و واقعا میتونم قسم بخورم از 24ساعت 20 ساعت رو در حال فعالیته! هیچ وقت نه داغ کرده نه هنگ کرده نه مشکل دار شده!!!نقل قول:
اصلا من تعجب کردم که چرا 3 رو زده! چه خصوصیاتی داشته که 2.8 نداشته!
واقعا من سینگنال هایی ضعیفی رو که با ریسیور معمولی نمیشه راحت گرفت رو خوب میگیرم .برای آفلاین هم واقعا هیچ وقت قعطی ندشته مگه کلا فرکانس مشکل پیدا کنه!!
کینگ جان خوش حالم دوباره اومدی ببخشید اینجا پیغام می دم آخه هنوز پیغام خصوصیت فعال نشده پسر دلمون برات تنگ شده بود دیگه کاری نکنی که تعلیقت کنن. :10:
کلا اسکای استار 2.8 یکی از بهترین ها بوده اما جون دوره داره عوض میشه و کانال ها میره رو s2 ارزون شده فکر کنم اان 60 تومنی شده!....نقل قول:
مثلا این فایل رو نگاه کن قرمز ها HD هستن:
کد:http://up.--------.com/Files/117dbad1a6f94237a97a.rar
دوستان عزیز من خودم اکانت ماهواره ای میفروشم..نمایندگی این کار رو گرفتم و تا چند روز دیگه سایت رو هم بالا میارم..رو چند جهت هست....فقط بگم جهت ها این ها هست...w6 and nss6 and eurobird فقط من نمیدونم تو این سایت میتونم بگم قیمت ها چطوریه یا نه؟؟میترسم یوزرم رو ببندند....قیمت هام فوق العاده هست ...این رو بگم همه اکانت ها تظمین شده با سرعت عالی هست و برای شرکت معتبر هست و قابل مقایسه با اکانت های دیگه مثل easy نیست... مطمعن هستم وقتی قیمت ها رو اینجا اعلام کنم خیلی ها مشتاق خرید میشوند....فقط بگم قیمت هام قابل مقایسه با اپن اسکای نیست ....هر تعداد اکانت ها بخواهید دارم....فقط فکر کنم تو این تاپیک کینگ دیزاینر زیاد فعالیت دارند...اگه اجازه هست من قیمت ها رو بگم یا اگه مایل هستید خصوصی قیمت ها رو بدم...هر طوری میلتون هست ...اصلا اگه اجازه ندارم نگم..فقط این مژده رو بدم که با این اکانت ها شما دیگه سراغ adsl نمیرید... راستی برای سند هم میتونید از بسته های نامحدود ایرانسل که از 1 تیر اغاز میشه استفاده کنید و یا از بسته های رویایی همراه اول که هر دو قیمت 10 هزار تومان دارند..
خوب چند تا از دوستان خصوصی دادن که قیمت ها رو بدم...منم همین جا قیمت ها رو میدم...قیمت هایی که شاید خیلی تعجب کنید ولی قیمت واقعی اکانت ها همین هست. Satellite Name : EutelSat W6 21.5E BandWidth Support : 512KB - 1MB - 2MB - 3MB Company Name : Al-Sabah Freq Pol Mode : 11449 V 30000 DVBS2/8PSK 11333 H 7557 DVBS1/MPEG-2 Satellite Name : Nss6 95.0E BandWidth Support : 512KB - 1MB - 2MB Company Name : FalconStream Freq Pol Mode : 11595 V 27500 DVBS2/8PSK 11542 V 39999 DVBS1/MPEG-2 Satellite Name : EuroBird 4A 4.0E BandWidth Support : 512KB - 1MB - 2MB - 3MB - 4MB - 6MB - 8MB Company Name : Horizon Freq Pol Mode : 11686 H 14400 DVBS2/8PSK خوب این ماهواره هایی هست که ما قادر به ارایه سرویس هستیم... ...همه اکانت هایی که معرفی میکنم نامحدود از نظر حجم و زمانی میباشند.... فعلا اکانت های یک ماهه ارایه میدیم..اگه دوستان کسی 2 هفته و یا یک هفته بخواد هم میتونیم و اما جالب ترین قسمت کار ما قیمت هست که باز هم میگم سرعت ها تضمین شده و به هیچ عنوان افت سرعت نخواهید داشت... 512:قیمت این اکانت فقط 37 هزار تومان میباشد....این اکانت 100 درصد اوقات سرعت دانلود 60 تا 65 خواهد داد..با پشتیبانی فوق العاده گروه ما. 1 مگابیت : 75 هزار تومان....سرعت دانلود با این اکانت هم 120کیلوبایت ثابت در تمام مدت شبانه روز میباشد...فکر نمیکنم جایی adsl یک مگابیت رو با این قیمت پیدا کنید... 2 مگابیت:130 هزار تومان...سرعت هم بین 230 تا 240 کیلوبایت میباشد.. 3 مگابایت:180 هزار تومان....سرعت تقریبا 350 تا 370 کیلوبایت میباشد...قیمت ها دیگه فوق العاده هست.. 4 مگابیت:230 هزار تومان....سرعت تقریبا 500 کیلوبایت بر ثانیه میباشد.... ----------------------------------------------------------- این شرایط من بود...دیدم دوستان خیلی دنبال اینترنت پر سرعت هستند این رو گذاشتم تا اگه کسی خواست بگه... از مدیریت هم میخوام اگه کار بدی کردم فقط پست رو پاک کنه و من رو اخراج نکنه....متشکرم...قیمت ها رو هم اگه کسی بخواد میتونم راه بیام....این ای دی منه اگه کار داشتید در خدمتم....maysamm2@yahoo.com
ببخشید نوشته ها کمی به هم ریخته شد...هر کاری میکنم درست نمیشه...نظر دوستان راجب سرعت و قیمت ها چیه؟
آقا جون اینجا بقالی نیست که تبلیغ راه انداختید
این انجمن محیطیه برای بررسی راه حل ها
اونوقت شما چیکارش کردید؟!
فروشگاه اکانت نت ماهواره ای
نه عزیز کسی شما رو اخراج نخواهد کرد . فونتا بدجوری ریخته بهم لطفا اگر امکانش هست بصورت عکس بزارین تا این طور بهم نریزه . می تونید تو ورد بصورت جدول درج کنید بعد با برنامه Paint ویندوز ازش عکس بگیرین آپ کنید بزارین تو تاپیک.نقل قول:
لطفا قیمتها رو بصورت خوانا برای من خصوصی بفرستین چون من قصد خرید دارم . با تشکر از شما
قیمتها رو مرتب کن ببینم.
حتما ليست رو عكس ميكنم؛ ؛
اگر یکی برای دانلود 24 ساعته بخواد از اکانت م*ا*ه*و*ا*ر*ه ای استفاده کنه برای سند (از طریق adsl) معمولا چه حجمی در ماه مصرف خواهد کرد؟ از نظر سرعت، آیا 64 پاسخگو هست؟
بارها این مطلب گفته شده
ای کاش قبل از ارسال پست یه نگاه به همه صفحات بندازید حتی اگر پست شماره یک رو هم نگاه میکردید همه چی رو توضیح داده بود.
از نظر سرعت همون 64 هم مکفی است
از لحاظ حجم مصرفی حتی 500 مگ هم کافی هست چون ارسال زیادی نخواهید داشت
مگه از سرویسهای peer2 peer مثل تورنت و ایمول استفاده کنید که در اون صورت چون نیاز به ارسال هم خواهید داشت دیگه اینترنت حجمی برای شما معنا نخواهد دشات
ولی این سرویس برای کسانی که میخوان از رپیدشیر و بقیه سایتهای دانلودی ...دانلود انجام دهند مناسب هست.
خوب دوستان همون طوری که قول داده بودم لیست رو اماده کردیم...
معرفی ماهواره های قابل دریافت جهت ارائه سرویس اینترنت ماهواره ای
Satellite Name : EutelSat W6 21.5E
BandWidth Support : 512KB - 1MB - 2MB - 3MB
Company Name : SpaceGate , Al-Sabah
Freq Pol Mode : 11449 V 30000 DVBS2/8PSK <=> 11333 H 7557 DVBS1/MPEG-2
=======================
Satellite Name : Nss6 95.0E
BandWidth Support : 512KB - 1MB - 2MB
Company Name : FalconStream
Freq Pol Mode : 11595 V 27500 DVBS2/8PSK <=> 11542 V 39999 DVBS1/MPEG-2
=======================
Satellite Name : EuroBird 4A 4.0E
BandWidth Support : 512KB - 1MB - 2MB - 3MB - 4MB - 6MB - 8MB
Company Name : Horizon
Freq Pol Mode : 11686 H 14400 DVBS2/8PSK
=======================
=======================
نکته جالب اینکه تمامی اکانت های نامحدود بوده و از محدودیت حجمی برخوردار نمی باشد...
=======================
قیمت های و نوع سرویس
=============یک ماه=========
512 kb/s : 37T
1mb/s : 75T
2mb/s : 130T
3mb/s : 185T
4mb/s : 250T
=============دو هفته=========
512 kb/s :20T
1mb/s : 35T
2mb/s : 60T
3mb/s : 90T
4mb/s : 120T
=============یک هفته=========
512 kb/s : 12T
1mb/s : 15T
2mb/s : 30T
3mb/s : 42T
4mb/s : 60T
=============یک روز=========
512 kb/s : 5T
1mb/s :9T
2mb/s : 12T
3mb/s : 15T
4mb/s : 20T
============================
اگه کاری داشتید فعلا با ای دی من در ارتباط باشید...maysamm2@yahoo.com
اکانت ها باز میگم تضمین شده هست و سرعت حداکثر در 24 ساعت ارایه میده...
سلام
armin جان 2 تا سئوال
1-قیمت یک روزش معادل 24 ساعت هست یا 12 ساعت ؟
برای اکانتهای یک ماهه ایا مهلت تست میزاری ( مثلا یه تست 3-4 ساعته که طرف بدونه چی میخواد بخره ؟ )
2- دولت فخیمه برای یه سری از اقشار مشخص ! تخفیفاتی رو در نظر میگیره ایا شما هم مثل دولت و شرکتها میتونی یه سری تخفیف به بچه ها بدید /؟
مرسی
جناب آرمین اکانت ها Share شده هستن دیگه؟
اره مسعود عزیز معلومه شیر هستند ولی شیرش به نسبت کمی هستش مثلا همون 8 تا 10 تا هستش و بیشتر نیست.
سرویسها از ایزی اسکای هم بهتره ولی خوب بازم قیمتش به نسبت حساب کنی بالا هستش خیلی هم بالاست. مثلا 512 یه قیمت 37 تومن زیاده اگه 30 تومن بود خوب بود اخه فکر اینجاش هم باید کرد که 10 تومن هم هزینه GPRs یا ایمکس یا ارسال باید پرداخت کرد باید در حد 30 تا 40 تومن در بیاد که برای یه نفر مشتری به صرفه.
قیمت سرویسهای اختصاصی دیگه خیلی بالا میره
مثلا امریکا توی افغانستان از همون سرویسهای اختصاصی داره
یادش بخیر روزای اول این تاپیک رو زدیم چقدر روی این مسئله حساس بودم :31:
و با توجه به قیمت سرعت ها خیلی بالاتر هستش و دقیقا حدس میزنم 512 روی 60 باشه درست نمیگم ارمین خان ؟
راستش قیمتی که من از شرکت دیگه ای در آوردم یکم پایین تر بود! فلسفه ی 1 روزه چیه؟ 1 روز 10 تومن!؟؟؟!
البته نمیخوام بازار راه بندازم ولی من از شرکت دیگه ای کمی پایینتر از این قیمت ها رو پیدا کرده بودم! البته ترافیک رو ذکر نکردی که فکر کنم با این قیمت حدااقل باید 12 گیگ باشه!!
میلادیییییییییییییییییینقل قول:
اقا گفتند نامحدوده ترافیک چیه :31:
دوستان ترافیک ها نامحدوده ...درسته....نکته ای که باید عرض کنم فعلا به دلیل مشکلاتی که برای شرکت ها به وجود اومده چند روز اکانت نمیدون به ما هم ارایه نمیدیم سرویسی....ولی این قول رو میدم که ایندفعه قیمت ها رو خیلی بیشتر پایین بیارم تا همه دوستان راضی باشند...منتظر باشید....من همیشه تو کارم تخفیف دارم..
پادشاه خودمون چطوره!؟ دیگه نبینم درگیر بشی با دوستان. دیدی که زورشون بیشتره!!!
بهر حال دوباره خوش اومده!!!
پس نامحدوده!
آقا من یه مشکلی دارم میخوام ببینم این نامحدودها هم این مشکل رو داره یا نه!
من میخوام 4 تا فیل 200 مگابایتی بگیرم و حداکثر سرعتم به فرض مثال 200 هست!
فایل اول رو با حداکثر سرعت ( توی IDMAN نشون میده ) 200 دانلود میکنم
فایل دوم میشه 170
فایل سوم میشه 140
فایل چهارم میشه 100
دلیلش چیه؟ آیا بخاطر پهنای باند هست؟ یا فلسفه ی ترافیک؟
من یه بار 6 تا فیل 100 مگابایت با اولین سرعت 200 دانلود کردم
آخرین فایلم رو با سرعت 30 دانلود میکرد!!!
میوخام ببینم این تعرفه ها هم این مشکلات رو داره یا نه!!!
نخیر همچین مشکلی ندارن و در 24 ساعت شبانه روز سرعت ثابت رو ارایه میدهیمنقل قول:
میلادی اونی که شما میگی مال سرویس های ایزی اسکای هستش که مثل قطره چکون می مونه :))
این سرویسهای این دوستمون چیز بهتریه و به قولی درست حسابیه و استاندارده دمش گرم
حیف که خیلی بالاست و نیاز منم به این سرعتهای زیاد نیست ( الته منکر سرعت بالا نمیشم هرچقدر سرعت بالا یاشه که مشخصه بهتره)
حیف که سرویسهاش قیمتش بالاست البته ارزش داره ولی برای من نمیصرفه.
داداش کسی سرویس خواست پشتبانی 24 ساعت هم روی سرویسها هست ؟
یا مثلا روزایی که قطعی ماهواره پیش میاد یه سری از سرویسها برای جبران خسارت به مشتری به تعداد روزای قطعی اشتراک رایگان میزارن تا طرف متحمل ضرر و زیان نشه این سرویسهایی که شما معرفی کردید همچین چیزایی رو دارند ؟
میلادی دمت گرم داداش من اینجا رو بزارم کجا برم اخه حیف قوانین خشکه وگرنه بهترین فروم همین جاست داداش.
فعلا
بله پشتیبانی 24 ساعته هست...قطعی اصلا نداره اگه احیانا داشته باشه حتما به تعداد همون 1 یا دو روز رایگان میدیم با سرعت بالاتر...چون مطمعن هستیم قطع نمیشه...در ضمن قیمت ها رو هم حتما کاهش میدیم...همون طور که گفتم چند روزی مشکلاتی داریم بعد سرویس ها رو شروع به ارایه میکنیمنقل قول:
سلام
الان امکان خرید وجود داره دوست گرامی :46:
من اگه بشه 1 مگ میخوام 1 ماه البته یک سوال دارم شما سرویس چند ماه نیفروشین که یک تخفیف روش بدین ؟ :5:
شما با ایمیل ایشون تمای بگیری زودتر به نتیجه میرسی...نقل قول:
دوست عزیز این ای دی یاهو منه....در ارتباط باشید تا اکانت رو تقدیم کنم...نقل قول:
دوستان فکر کنم ایرانسل کارمون رو راه انداخته.
از این طرح بسته های Gprs نامحدود میشه به عنوان سند اینترنت دوربرد استفاده کرد با مینیمم هزینه...:31:
هزینه ماهیانه اش هم 10 تومن در میاد.
جناب King_desiner به نظرتون بصرفه است؟
سلام
راستش امروز کابل رو خریدم ولی pc-suit سامسونگ اعصاب منو بهم ریخته:41: از عصر تا حالا 40 تا درایور نصب کردم ولی نمیشه
متاسفانه ویندوز 7 نسخه 64 بیتی دارم وبا USB های این جور در نمیاد
احتمالش هست ویندوزمو عوض کنم تا این کابل رو نصب کنم . به محض اینکه کابل رو نصب کردم میرم و یه تست از GPRs ایرانسل میگیرم
قیمتش که خوب بود من یه ماهه رو فعال کردم فقط هنوز درست حسابی استفاده نکردم.
ضمن این که یک فیلم هم در لیست تاپیکها گذاشتم که سرعتش رو نشون میده ( و البته سرعت خوبی هم داره)
اگر توی تست من جواب بده خیلی از مشکلات حل میشه .....
یادتون میاد قبلا گفتم که از سرویس های PEER2PEER مثل تورنت نمیشه استفاده کرد ؟
اگر این سرویس ایرانسل بتونه یک ارتباط پایدار به کاربر بده بهترین سرویس ممکن هست.
فقط باید اجازه بدید این مصیبت من حل بشه تا نتیجه تست رو بزارم.
فعلا
با سلام
دوستان اشتراک دوربرد ماهانه اوپن اسکای اینجانب به پایان رسیده است.
در نتیجه اگر دوستان شرکتی که نسبت به اوپن اسکای ارزانتر و مقرون به صرفه باشد مد نظرشان میباشد, لطفا مطرح فرمایند.
در ضمن در این مدت یک ماه من از لحاظ سرعت و کیفیت راضی بودم. ولیکن قیمتهاش خیلی بالا میباشد و برای طولانی مدت اقتصادی نمیباشد.
با تشکر
سلام
خوب طبق قولی که داده بودم نتیجه تست GPRS رو با سیم کارت ایرانسل بهتون میگم
سرعت من از 24 بالاتر میرفت ولی ثابت نمیموند مثلا تا 40 میرفت ولی بعد از چندثانیه به 22 و 23 و 24 برمیگشت البته این به خاطر پهای باند ویندوز هست که خوب نمیتونه بسته ها رو تقسیم کنه.
کمترین سرعتی هم که داشتم 19 بودش
در مجموع سرویسهای eDGE مشروط به اینکه در منطقه شما خوب انتن بدهند میتونند جایگزین خوب و مناسب و ضمنا ارزونی برای استفاده از این سرویس باشند
و ضمنا قطعی هم اصلا نداشتند و شاید بگم به ندرت که اون هم با زدن تیک reconnect حل میشه و میتونه دوباره خودبهخود شماره گیری کنه و وصل بشه
واقعا سیستم ارزون و کارامدیه خدا رو شکر این دومین باری هست که به خاطر دسترسی ارزونتر ( بعد از ADSL ) به اینترنت اینقدر خوشحالم چون هزینه ای که در مقابل فایلهای دریافتی میگیرم بسیار ناچیز هست و این معدن ( یعنی اینترنت ) هم بالاخره به دست ماها افتاد و از انحصار یه عده معدود خارج شد.
امیدوارم که تا اخر امسال سرعتهای بالا در کورترین نقاط ایران هم راه بیفته که دوستان به مشکلات کمبود سرعت دچار نشوند.
ضمنا برای اطلاع از چگونگی این سرویسهای EDGE به تاپیکهای من مراجعه کنید.
نتیجه تست سرعت GPRS/EDGE ایرانسل ...بعد از 3 روز تلاش مضاعف :)
یک فیلم از سرعت دانلودسرویسهای EDGE ایرانسلکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=419483
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=419131