اگه آنتی ویروس رو Disable کردی و بازم مشکل داشت دوباره یونیتی رو نصب کن ... شاید یه قسمتش نصفه نصب شده باشهنقل قول:
Printable View
اگه آنتی ویروس رو Disable کردی و بازم مشکل داشت دوباره یونیتی رو نصب کن ... شاید یه قسمتش نصفه نصب شده باشهنقل قول:
خب آنتی ویروسم رو حتی میبندمش فایده نداره :41:نقل قول:
من نسخه Pro استفاده میکنم ( کرک شده )
همین الان پاکش کردم و دوباره نصبش کردم اولش یه لحظه فکر کردم درست شده ولی نه درست نشد :41:نقل قول:
چند صفحه قبل یه کرک بدون مشکل گذاشتم( خودم از این کرک استفاده میکنم ) اونو دانلود کن.نقل قول:
یونیتی کلا باز نمیشه ؟ یا باز میشه و نمیتونی از New Project استفاده کنی ؟نقل قول:
اگه باز میشه از منوی Edit > Preference رو انتخاب کن و و تیک Show Project Wizard رو بزن
اگه باز نمیشه سرچ کن ببین فولدر Island Demo کجا هست ... محتویات داخلش رو Cut کن و یه جای دیگه Paste کن
به احتمال زیاد مشکلت حل میشه
اگه بازم دیدی کار نکرد از یه کرک دیگه استفاده کن
منظورتون اینه :نقل قول:
الان یه نیم ساعت دارم روش کلیک میکنم ولی لینک دانلود نمیده فکر کنم سایت xlpar داغون شده اگه جای دیگه ای آپلود کنی خیلی خیلی خیلی ممنونت میشمکد:http://www.xlpar.com/dmx0z4knlkkk/Unity_2.6.1__.rar.html
نه مشکلم از New Project نیست وقتی میزنم که کلا یه پروژه جدید بساز وقت کپی کردن ماژول ها یه دفعه بسته میشه مثل همون عکسی که گذاشتم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه یه مشکل جدید
وقتی که میزنم پروژه Island Demo رو بازش کنه این ارور رو میده :
ارور ران تایم از چیه ؟
ببین اگه یونیتی باز میشه نمیتونی New Project بزنی یعنی میپره بیرون
Edit > Preference برو و همه ی تیک ها رو بزن
یونیتی رو ببند
موقع باز کردن هم میتونی New Project بزنی و هم Open Project
نه نه اصلا مشکل از اون پنجره ای که میگی نیست اون میاد وقت کپی کردن فایل ها کلا یونیتی بسته میشه و فایلها ناقص کپی میشهنقل قول:
آخه یه مشکل کرک یونیتی این هست که موقع New Project و Open Project میپره بیرون ( موقع کپی کردن Assets )نقل قول:
اگه اون تیک رو که گفتم بزنی موقع باز شدن یونیتی یه پنجره میاد که میتونی از اونجا پروژه رو درست کنی و موقع کپی کردن Assets نمیپره بیرون
یه مشکل مسخره برای من پیش اومده نمیدونم بقیه هم بهش برخوردن یا نه. اگه این مشکل رو دیدین و یا تونستین حلش کنین، برا بقیه هم عنوان کنین.
من در حال خوندن کتاب Unity Game Development Essentials هستم. تو فصل 4 که داره collision detection و ray casting رو درس میده، میخواد یه دری رو با توجه به موقعیت player باز کنه و بعد از چند ثانیه هم ببنده. این کار با وارد کردن مدل یه کلبه که درش متحرک سازی شده و با استفاده از گزینه split animation تو تنظیمات fbx importer انجام میده.
باز کردن در رو با استفاده از تشخیص برخورد در رویداد OnControllerColliderHit انجام میده و انیمیشن مربوطه راحت اجرا میشه.
بعد یه delay درست میکنه تو رویداد Update و بعد 3 ثانیه درو میبنده. مشکل اینجاست که انیمیشن مربوط به بسته شدن درب تا انتها اجرا نمیشه. و جالب اینکه میزان اجرای این انیمیشن هم به صورت تصادفی اتفاق میفته. یعنی گاهی تا 60%، گاهی تا 80%، گاهی ... و گاهی هم همه انیمیشن اجرا میشه.
من شک کردم شاید به خاطر موتور فیزیک و یا اشتباه من تو کدنویسی اینجوری میشه. همه کدهای مربوط به باز وبسته شدن رو برداشتم و یه رویداد ساده OnMouseDown براش نوشتم و باز هم مشکل حل نشد.
بعد مدل رو که fbx بود تو مایا Import کردم.انیمیشنش درست بود ظاهرا. انیمیشن تو فریم 20 تموم میشد(در بسته میشد) و split animation تو unity فریم 24 رو set کرده بود!
آخرش رفتم یه چهارچوب ساده درست کردم و همون حالت باز و بسته شدن رو تو مایا ساختم.بعد به صورت fbx وارد unity کردم و همه کارای قبلی رو براش تکرار کردم.باز درست نشد. ولی وقتی برای مدل خودم یه چند فریم تو split animation برای بخش "بسته شدن در" اضافه کردم(6 فریم) مشکل حل شد.
همین کارو برای مدل کلبه تکرار کردم ولی همونجوری مشکل داره. حتی تعداد فریمهای انتها رو برای کلبه بالاتر بردم (حدود 15 فریم) ولی هیچ تغییری نکرد.
تنها تفاوت انیمیشن من با مدل کتاب اینه که من از یه گراف خطی استفاده کردم ولی کتاب یه انیمیشن با گراف spline (منحنی نرم) درست کرده بود.
اگه کسی راجع به این مساله میدونه لطفا بگه.
هيچ كدوم از اينا جواب نشد دوستاي من
unity يو وي رو كامل ساپرت نمي كنه فقط دوتا ساپرت ميكنه اونم per vertex كه مفت نمي ارزه
براي نونه شما يا uv set bump maping يه uv set difuse map يه uv set lighte map كه خيلي كمه خونو اينارو هم حساب كنيد
بعد رو دوتا uv per vertex چي كار ميخواين بكنين ؟
انیمیشن رو توی مایا درست میکنی ؟ یه بار انیمیشن رو توی Animation Editor خود یونیتی بساز چک کن ببین هنوز مشکل داری یا نه ...نقل قول:
بیشتر هم ساپورت میکنه ... توی Help خود یونیتی نوشته که میتونه مدل با بیشتر از 2 UV از مایا ایمپورت میکنهنقل قول:
شما اگه زیاد با Unity3D کار کردید و به مشکلاتی برخوردید که قابل حل شدن نیستن میتونید تو سایت یونیتی مطرح کنید تا این مشکلات رو رفع کنند مطمعنا در نسخه های بعدی رفع میشن...حالا شما بیاد بگید این و اون مسخرند ما که دردی برات دوا نمیکنیم!:13:نقل قول:
مطمعا باش آنریل هم بی مشکلات نیست!
تو خود یونیتی هم بسازی همین مشکلو داره. ولی راه حلش همونیه که تو پست قبل هم اشاره کردم. بعد از ایجاد حالت ایستای نهایی ، انیمیشن حتما باید حداقل یک فریم دیگه با همون حالت و با linear tangent ادامه پیدا کنه. به نظرم نکته مهمیه. ممکنه خیلیها بهش بر بخورن. در ضمن زمان ساخت حالتهای میانی (موقعی که چند انیمیشن در یک سیکل تو مایا یا مکس ساخته میشه و تو یونیتی split میشه) دقت کنین که هر حالت با حالت قبلی حداقل یک فریم استراحت با شرایطی که گفتم ایجاد کنید.نقل قول:
من هم یه بار همچنین مشکلی داشتم!نقل قول:
( من هم مدل را مایا 2011 لود کردم مثل اینکه با مایا کمی مشکل داره یا طریقه اکسپورت را بلد نیستیم )
شما یه کار بکنید اون مدل رو توی یک صفحه و آدرس جدید تست کنید بعد توی Animation Editor چک کنید.
موفق باشید
بهترین کار برای ایمپورت انیمیشن جدا آوردن آنها در یونیتی یعنی باز شدن در یک مدل و بستن در هم یک مدل مثل تمام نمونه های یونیتی
اره درست میگی وقتی انیمیشن رو کات میکنی به صورت اتوماتیک اولین فرم به آخرین فرم وصل( fade ) میشه!نقل قول:
اگه میشه ادیتش کرد عالی میشد.
من فکر میکنم شما موقع split کردن تو تنظیمات اون تیک loop رو زدی اینجوری شده که درست هم هست کار اون گزینه همینه که یه فریم اضافه مثل فریم اول درست کنه(اسمش یه خورده نا مانوسه). اگه میخوای انیمیشن loop بشه باید تو wrap mode تنظیمش کنی.نقل قول:
مشکلی هم که من گفتم ربطی به مایا نداره چون تو خود یونیتی هم که animate میکنی همین مشکل هست. من با همون یه فریم اضافه استراحت، حلش کردم(هم تو مایا هم تو خود یونیتی).
من راهشو پیدا کردم اصلا این یه باگ نیست.
اون انیمیشن هایی رو که Split کردی یک تیک در سمت راستشون وجود داره ( بخش Loop ) اونا رو بردار و بعد Apply کن...به همین سادگی
مشکلی که من گفتم اصلا ربطی به این قضیه نداره.بحث من این بود که تو یونیتی اگه فریم استراحت(Idle) برای انیمیشن درست نکنی ، انیمیشن تا آخر اجرا نمیشه.راهی هم که برای من جواب داد رو گذاشتم.نقل قول:
راجع به این تیک هم تو پست قبلی گفتم.
اگه زحمتت نیست یه دور دیگه این چند تا پست آخری رو دوباره بخون. فکر کنم سوء تفاهم شد کلا.:31:
چند تا نکته راجع به این قضیه به نظرم میرسه که میگم:نقل قول:
1- یونیتی shader editor داخلی نداره(البته تو فروم یونیتی چند نمونه وجود داره ولی هم ناقصن و هم پول جدا باید بابتشون بدی). به نظر من این براش تو رقابت با موتورهای مطرح دیگه یه ضعف محسوب میشه. من شخصا با material editor تو UDK کلی زندگی میکنم. چون ساختارش هم شبیه مایا است و من خیلی باهاش آشنا و راحت هستم. انعطاف فوق العاده زیادی هم داره. امیدوارم توسعه دهندگان یونیتی این ابزار و تو نسخه های بعدی بهش اضافه کنن.
2- UV ها معمولا به صورت per vertex هستن(به خاطر ملاحظات performance). اون UV هایی هم که به صورت per vertex عمل میکنن و به صورت یه texture وارد material میشن، برای سایه زنیهای مجازی جهت شبیه سازیی برجستگیهای یک نقش استفاده میشن. ما معمولا اونا رو به عنوان Normal Mapping میشناسیم. این شیدرها معمولا ماهیت per pixel دارن. شیدرهای Parallax تو یونیتی هم از این دسته هستن. به طور کلی shader ها به دو صورت per vertex و per pixel وجود دارن. یونیتی هم هر دو رو پشتیبانی میکنه.ولی مشکل اینجاست که shader های داخلی یونیتی مرتفع کننده همه نیازهای توسعه دهندگان نیست. مثلا تو یونیتی یه shader که هم lightmap داشته باشه و هم Normal Map نداریم. من شخصا برای این کار map رو با خود مایا composite میکنم. تازه Ambient Occlusion هم بهش میدم با منتال ری که خیلی محیط رو طبیعی تر جلوه میده و یه texture نهایی براش میسازم تا بتونم از shader ها Parallax هم تو یونیتی استفاده کنم.
3- چون یونیتی shader editor نداره وابسته به shader هایی است که تو خودش داره یا براش نوشته میشه. تعداد UV ها هم بستگه به این shader هایی ست که شما استفاده میکنید. برای ساخت shader هم باید از ابزارهای خارجی موجود استفاده کرد. مانند FXComposer و RenderMonkey که هردوشون هم رایگان هستند. به طور کلی من به همه دوستانی که با یونیتی کار میکنن توصیه میکنم کار با این ابزارها رو هم تمرین کنن. اگرچه آشنایی با این ابزارها برای همه توسعه دهندگان بازی مفیده. البته من شخصا ترجیح میدم از UV های کمتر استفاده کنم تا موقع اجرا منابع کمتری از سیستم استفاده بشه.
به نظر من موتور Unity رو نحوه کار با شیدرها باید پیشرفت بیشتری داشته باشه تا از رقبباش عقب نمونه. به نظر میرسه تو نسخه 3 از تکنولوژی Beast پشتیبانی میکنه. امیدوارم یه فکری هم به حال shader editor بکنه.
سخن آخر: هر نرم افزاری Road Map خودش رو برای کار داره و هیچ نرم افزاری بی عیب نیست. مهم اینه که بتونیم خودمونو با روشهای اون نرم افزار وفق بدیم و ازش بهترین استفاده رو بکنیم.
یه نگاه دیگه انداختم:31:
حالا اینو ببین فکر کنم کارتو راه بندازه:46:
چرا نداره پس این چیه!نقل قول:
مثلا تو یونیتی یه shader که هم lightmap داشته باشه و هم Normal Map نداریم
مرسی، مشکل من حل شده. شیوه شما هم همون بود که عرض کردم.نقل قول:
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
منظورم از نوع Parallax بود. ببخشید باید واضحتر مینوشیم. چون bump معمولی با Parallax فرق دارن. تو Parallax از کانال آلفای Normal Map برای تصحیح سایه زنیها و ارتفاع برجستگیها استفاده میشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوستان ببخشید، من که یونیتی کار نکردم، ولی راستش با این مسائل آخری که پیش اومد کنجکاو شدم بدونم.
دوستان یعنی تو یونیتی برا باز و بسته کردن یه در یا مثلا بالا و پایین بردن یه گیت عمودی باید مدل از نوع اسکلتال بیارید اونم تازه با انیمیشن، بعدم این همه اذیت کنه؟ همه این کارا فقط برا یه در؟؟؟
اینکه می پرسم چون تو UDK یه ابزاری هست به نام Matinee که 20 تا ترک مختلف داره، کار یکی از این ترک ها تنظیم هر نوع حرکتی برای یه استاتیک مشه. اینو برا مقایسه نگفتم، مورد بعدی که می خواستم بپرسم اینه که تو یونیتی همچین ابزاری هست؟ چون اگه نباشه فیلم بین مراحل که دیگه پدر دربیار میشه.:13:
اگه هم نیست، تو ورژن 3 قراره اضافه بشه؟ آخه الان دیگه چند سالیه که همه موتورای تجاری دارنش، Sandbox هم اگه نصب کنین، که مال 3 سال پیشه، همچین ابزاری داره.
دوستان لطفا داغ نکنن:31:، به دید یه سوال نگاه کنن.
فعلا.:8:
میدونم چی میگید برای همین هم براتون ادیت کردم.:31:نقل قول:
این هم Lightmap-ParallaxSpecular
فقط کافیه تو پوشه Assets کپی کنی
برای باز و بسه شدن در فکر نکنم کسی مشکلی داشته باشهنقل قول:
با Animation Editor و Animation Event میشه هر نوع حرکتی را برای استاتیک ساخت.
یه Tutorial دیدم که به وسیله Animation Event برای دیالوگ و پخش صدا استفاده شده بود.
سلام محمد جان. نه اینجوری نیست. یونیتی یه محیط خوب برای درست کردن انیمیشن داره که اتفاقا ابزار کاملی هم هست و همه خصوصیات اشیا رو میتونی توش متحرک سازی کنی. مشکل من با یه مش بود که از قبل fbx شده بود و انیمیشنش درست اجرا نشده بود(مال همون کاتبی که میخونم). آخر هم مشکل با یه فریم اضافه درست کردن حل شد رفت.نقل قول:
من قبلا با یونیتی یه کم کار کرده بودم ولی نه خیلی عمیق. همیشه فکر میکرم باید ضعیف باشه. چون اینترفیش ساه ای داره. به خاطر همین هم وقتمو گذاشتم رو UDK. چند وقت پیش یه پروژه Virtual Browsing پیش اومد که به خاطر آشنایی قبلی که از خروجیهای یونیتی(رو میندوز خروجی standalone میده) داشتم و تجربه بدی که از Quest3D داشتم با راهنمایی چند تا از دوستان همین انجمن رو یونیتی یکم دقیقتر کار کردم. کلا نرم افزار خوبیه و به سادگی میشه باهاش کنار اومد. قدرت خوبی هم داره. محدودیتهای خودش رو هم داره. ولی من به همه کسانی که با UDK کار میکنن توصیه میکنم حتما کار با این ابزار رو هم یاد بگیرن.
انعطاف پذیری خوبی داره. تو بعضی کارا از UDK بهتر و ساده تره تو بعضی چیزا هم UDK بهتر و قویتره. در کل پیچیدگیهای UDK رو نداره. lمن تو دو سه هفته تونستم تا حدی بهش مسلط بشم. حالا هم دارم بیشتر روش کار میکنم(البته هیچوقت UDK رو نمیشه ول کارد من هروقت تونستم MAYA رو بذارم کنار، UDK رو هم میتونم:31:).
ای خدا خیرت بده. :10:نقل قول:
منم تو پست #302 خودمو خفه کردم بگم حالا که یونیتی shader editor نداره، نباید به شیدرهای داخلی یونیتی بسنده کرد و میشه با ابزارهای موجود این نقیصه رو جبران کرد. تو FX Composer 2.0 یه ابزار هست به نام mental mill که مال شرکت mental images هستش(همون شرکتی که mental ray رو توسعه میده). یه shader editor مبتنی بر Node هست که بسیار کامله. شما هر شیدری که بخوای میتونی توش بسازی . خروجی GLSL و CG FX هم میده که یونیتی پشتیبانی میکنه. نمیدونم چرا تو FX Composer 2.5 حذف شده.
بهترین ادیتور برای ساخت شیدر ShaderFusion - node based shader editor
این ادیتور دقیقا قبل از عرضه ی Unity 3 منتشر میشه و البته پولی هست ... به احتمال زیاد میخرمش چون متریال و شیدری که بخواید رو میتونید با بهترین کیفیت باهاش بسازید
الان هم سازنده ی این ادیتور داره روی سیستم Deferred Rendering و تأثیر اون روی شیدر ها کار میکنه
نقل قول:
Shader Fusion is a node based shader editor. It allows the user to create extremely complex shaders and effects in a flowchart-like environment. Anyone who has used the Unreal Engine 3 material editor or Mayas HyperShade should be very comfortable with it.
I have finally got a beta package to distribute to beta testers. I already have a few testers but could use a few more. For anyone beta testing, it would be great if the testers could send me (or post here) shots of some of the stuff they make with it to help promote the software [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
some example shaders:
A planet shader. The clouds are part of the main planet shader and they have parallax and cast shadows on the surface. The atmosphere is slightly bigger sphere around the planet.
This example is procedural placement of snow or ice. You can adjust a single value to have the snow build up or melt. It places the snow mostly on the upwards facing surfaces of an object.
Here is the current list of nodes:
Texture - A texture.
TODO: CubemapTex
MainTex - A special texture with a perperty name of "_MainTex".
Lightmap - A special texture used for lightmapping.
Number - A constant single Number or float value.
Color - A constant color value.
Vector2 - A constant Vector2.
Vector3 - A constant Vector3.
Vector4 - A constant Vector4.
Add
Subtract
Multiply
Divide
Fresnel - The "facing ratio" of the surface.
Highest - The highest of 2 Number values.
Lowest - The lowest of 2 Number values.
Lerp - Blend between 2 values based on a 0-1 range bias.
UV1 - Main uv channel.
UV2 - Secondary uv channel.
VertexColor - Vertex Color channel(Vector4).
SurfaceNormal - The normal of the surface in object space.
ViewDir - The unnormalized view direction.
LightDir - The light direction.
Time - Time in seconds(I think) that the game has been running.
DisplaceOffset - Calculate the parallax offset for uvs based on height data. add this to your UVs before plugging it into a Texture node.
Vector.X - The X component of a vector.
Vector.Y - The Y component of a vector.
Vector.Z - The z component of a vector.
Vector.W - The W component of a vector.
Vector.XY - The X,Y component of a vector.
Vector.XYZ - The X,Y,Z component of a vector.
NumberToVector - Creates a vector with a length matching the number of connected inputs.
ElementOf - The element of a vector matching Index (Vector[index]).
Abs - The absolute value of a number.
Distance - The distance between 2 points.
Normalize - Normalize a vector.
Power
Floor - Round DOWN to the nearest whole number.
Ceil - Round Up to the nearest whole number.
Cosine
Sine
CrossProduct
DotProduct
SquareRoot
Fmod - I have no idea what this does [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Frac - I have no idea what this does [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ParamNumber - A Number value that you can change per material(or through code).
DOTO: ParamColor - A Color value that you can change per material(or through code).
DOTO: ParamVector2 - A Vector2 value that you can change per material(or through code).
DOTO: ParamVector3 - A Vector3 value that you can change per material(or through code).
DOTO: ParamVector4 - A Vector4 value that you can change per material(or through code).
Transform - Transform a vector based on a matrix.
ObjToWorld - ObjectToWorld transform matrix (as Vector4x4)
ObjToWorldV3 - ObjectToWorld transform matrix (as Vector3x3)
WorldToObj - WorldToObj transform matrix (as Vector4x4)
WorldToObjV3 - WorldToObj transform matrix (as Vector3x3)
سلامنقل قول:
اگه FX Composer 2.0 برای دانلود قرار بدی خیلی ممنون میشم .
این مشکل من هنوز حل نشده :41:نقل قول:
کسی چیزی نمیدونه چی کارش کنم ؟؟؟؟ :37:
سلامنقل قول:
یعنی یونیتی باز میشه و اگر بخواین Open Project یا New Project رو بزنید موقع کپی کردن Assets ها میپره بیرون ؟
اگه اینطوریه خوب مشکل اکثر کرک های یونیتی همینه ... باید از منوی Edit > Preference تیک Show Project Wizard رو بزنید تا موقع باز کردن یونیتی همون اول بتونید Open Project و New Project بدون اینکه بپره بیرون انجام بدید
بفرما :نقل قول:
کد:http://ifile.it/1ro6fk8/FX_Composer2_Mostafa3D.exe
به جون خودم اون تیک رو زدم :31: ولی وقتی که اون پنجره ای که میگی میاد و من New Project رو میزنم بازم میپره بیرون دقیقا همون قسمتی که عکسشو گزاشتمنقل قول:
خوب میپره بیرون ولی اگه دقت کنی دفعه ی بعد که میخوای یونیتی رو باز کنی پروژه ای که خواسته بودی ساخته شدهنقل قول:
با این روشی که گفتم Open Project رو هم که میزنی میپره بیرون ؟
کرک های دیگه رو تست کردی ؟
آره وسط کپی فایلها میپره بیرون و چون نصفه کپی کرده وقتی که دفعه بعد میزنم که همنو بازش کنه این رور میاد :نقل قول:
اگه هم به زور یه جوری بالاخره بازش کنم پوشه استاندارد نیست معلومه که ناقصه
از کرک هم نمیتونه باشه چون یه بار به صورت فری لایسنسش کردم ولی حل نشد
بالا خره به زور تونستم پروژه جزیره دمو که مال خود یونیتی رو باز کنم ولی وقتی Play رو میزنم کلا یونیتی بسته میشه چرا ؟
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
کسی اینجا هست که هم کاپسر رو سیستمش نصب باشه و هم یونیتی ؟؟؟
چرا بی خیال کاسپر نمی شی و nod3d رو نصب نمی کنی ؟
من قبلا Kaspersky روی سیستمم داشتم و با خیال راحت با Unity هم کار میکردم ... لیست نرم افزار های بلوک شده توسط کسپر رو چک کن شاید یونیتی رو بلوک کردهنقل قول: