سلام محمد جان دستت درد نكنه بابا باور كن از ديشب تا امشب فكر كنم نصف موهام ريخت زودتر ميامدي مرد مومن بازم دستت درد نكنه مشكل من حل شد:11::40:
ميشه تا جايي كه ليگ رفته جلو منم سيو داشته باشم
Printable View
سلام محمد جان دستت درد نكنه بابا باور كن از ديشب تا امشب فكر كنم نصف موهام ريخت زودتر ميامدي مرد مومن بازم دستت درد نكنه مشكل من حل شد:11::40:
ميشه تا جايي كه ليگ رفته جلو منم سيو داشته باشم
خواهش میکنم مسعود جان.انجام ظیفست.بیودم که بیام.تست کردی؟درست بود؟
کسانی که آنلاین هستن الان اعلام کنن که چه ساعتهایی میتونن بیان بازیشون رو انجام بدن تا یه برنامه درست حسابی درست کنیم.
-------------------حسین کجایی داری چکار میکنی؟من می خوام برم.امشب نمیتونم بازی کنم.آپشن فایل درست بود؟یه ندایی بده..کجایییییییییییییییییی ییی.....................
من اگه مشکلی نداشتم باشم و اینترنتم درست باشه میتونم همه موقعی بیام.
اینم یک چشمه دیگه از قدرت من تازه قدرت اصلیمو تو بازیهای رو در رو میبینید .
الان بازی آرمین داره برگزار میشه بعدش محمد نوبت شماست خودتو گرم کن .
این پیتر چک انصافا نعمتیه توی تصویر بالا جهش رو دارین .
اره درست بود دستت درد نكنه
من معمولا از 1تا4 بعدظهر و8شب به بعد هستم اگه صبح هم بودم مشكلي نيست بازي نوبت من باشه انجامش ميدم
محمد جان تصمیم با خودته پس من بازی آرمینو قطع کنم ؟نقل قول:
در مورد چیزایی که گفتی باشه من ترتیبشونو میدم .
ببین کاربران این تیمها رو انتخاب کردن :
وحید : اورتون - تقریبا همیشه میتونه بیاد توی تاپیک و بازیهاشو انجام بده .
آرمین : آرسنال - فکر میکنم شب کار باشه گفت فردا ساعت 4 بعد از ظهر به بعد هستش .
مسعود : منچستر سیتی -ایشون هم الان گفت 1 تا 4 بعد از ظهر و 8 شب به بعد هستش .
محمد : منچستر - شبها
حسین : چلسی - 12 ظهر به بعد تا تقریبا آخر شب من کارم صبح تا ظهره اون موقع نمیتونم بازی کنم .
عادل : لیورپول - برنامه ایشون رو نمیدونم
عادل جان شما معمولا کی وقت داری ؟
بازی آرمین با خودت.ولی با اجازه عادل جان که میدونم دوست داره بازی کنه من فرداشب بازی میکنم.البته وقتی زمانبندی بشه دیگه این تعویقها برای هیچ کس انجام نخواهد شد.فردا شب اگه تا ساعت نه شب خبری ازم نبود بازی رو بدین کامپیوتر با همون ترکیب خودش تا بچه ها بیشتر از این معطل نشن.اما نود و نه در صد تا اون موقع میام.
حسین یه پیشنهاد دارم:زمان بازی هرکس با توجه به ساعات آزادش و زمانبندی خودت انجام بشه.اما یه قراری شبها که اکثر بچه ها هستن گذاشته بشه و برنامه یک هفته از لیگ رو همراه با ساعت و روز برگزاری بازی رو بگو.اونجوری دیگه لازم نیست همه همیشه آنلاین باشن.و شبها هم باشه برای پاتوق!رفع اشکال و...
شب همگی بخیر تا فردا
من آپشن فایل مسابقاتو دارم ایرادی داری همینو داشته باشم ؟ یعنی میگی روی سیو تاثیر میذاره آپشن فایل بقیه رو خراب میکنه ؟نقل قول:
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
نقل قول:
باشه همین کار رو میکنم و یک فرصت زمانی هم به کاربران میدیم اگه از اون زمان گذشت و اون کاربر نیومد بازی رو به کامپیوتر واگذار میکنیم .
پس من الان برنامه زمانی مسابقات رو مینویسم و اونو توی پست اول میزارم .
فولام----------------------------چلسی -------------------- بازی من برگزار شد .
آرسنال--------------------------ولوورهمپتون -------------- فردا بعد از ظهر تا 8 شب فرصت زمانی آرمین برای این بازی
تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد-------------فردا 8 شب نهایتا تا 9 شب فرصت زمانی محمد برای این بازی
ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- فردا 9 شب نهایتا تا 10 شب فرصت مسعود برای برگزاری این مسابقه
هفته سوم :
آرسنال------------------------چلسی-------------------- فردا 10 شب نهایتا 10.30 شب فرصت حسین یا آرمین برای این بازی
نه عزیزم.چون با پچی که نصب کردی مچ هستش مشکلی نداره ولی اگه پچت رو پاک کنی این یکی رو باید برداری.با یه برنامه ای چیزی بازش کن ببین تغییرات بازیکنان بهم نخورده تا بچه ها مطمئن باشن .البته مسعود که میگفت سالمه.بی زحمت جایگزین آپشن فایل صفحه اول کن.مرسی...
راستی با این ساعت ها توی یک شب همه میتونن حداقل یک بازی بکنن.خیلی داره جالب میشه!شب همگی خوش.
موقع خواب میتونید ستاره هارو بشمارید تا نام منچستر از ذهنتون خارج بشه و بتونین راحت بخوابین......:27:
فكر كنم اشتباه شده بيد من منچستر سيتي هستم نه ليورپول من فعلا تو اين برنامه بازي ندارم
من هم از 3 تا 5 و 8 شب تا 10 وقت دارم.
احتمالا اشتباه شده.منظور حسین منم.پس من فردا همین موقع آن لاین هستم.نقل قول:
شب بخیر.
درسته اشتباه از من بود جدول رو کامل تر میکنم :
فولام----------------------------چلسی -------------------- بازی من برگزار شد .
آرسنال--------------------------ولوورهمپتون -------------- فردا بعد از ظهر تا 8 شب فرصت زمانی آرمین برای این بازی
تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد-------------فردا 8 شب نهایتا تا 9 شب فرصت زمانی محمد برای این بازی
ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- فردا 9.15 شب نهایتا تا 9.45 شب فرصت عادل برای برگزاری این مسابقه
هفته سوم :
آرسنال------------------------چلسی-------------------- فردا 10شب نهایتا 10.30 شب فرصت حسین یا آرمین برای این بازی
منچستر یونایتد---------------بلکبرن----------------------فردا 10.45 تا 11.15 شب فرصت زمانی محمد برای انجام این بازی
لیورپول-----------------------منچسترسیتی-------------فردا 11.30 تا 12 شب فرصت مسعود برای انجام این بازی ( چون فردا شب عادل بازی میکنه اما مسعود بازی نداره بازی رفت رو به مسعود واگذار میکنیم )
و بالاخره
بولتون----------------------اورتون ----------------------فردا شب ساعت 12.15 تا 12.45 فرصت زمانی برای وحید برای انجام این بازی
پایان هفته سوم لیگ
..........
من سعی کردم توی برنامه بالا, تمام بچه ها فردا بازی داشته باشن اگه نقصی در کار بود به خوبی خودتون ببخشید .
در ضمن امشب محمد آپشن فایل رو که مشکل کیت داشت درست کرد من مجددا تواناییهای تیمها رو تعدیل میکنم و فردا صبح نهایتا تا 11 -12 ظهر توی پست اول قرار میدم لطفا تمام کاربران قبل از انجام مسابقه ای که فردا دارن حتما این آپشن فایل رو دانلود کنند .
من از 12 شب بعد احتمالا بیشتر وقت ها نمی تونم بیام.نمیشه برنامه تغییر کنه.چرا همه بازی شب هستش؟نقل قول:
بولتون----------------------اورتون ----------------------فردا شب ساعت 12.15 تا 12.45 فرصت زمانی برای وحید برای انجام این بازی
کد:http://www.multiupload.com/CFC5HXZP9H
آپشن فایل قبلی ایراد کیت یا همون لباس تیمها رو داشت که محمد عزیز مشکل رو حل کرد .توی این آپشن فایل قدرت تیمها به این شکل تعدیل شده اند :
از قدرت تیمهای منچستریونایتد و چلسی 10 واحد کم شده .
از قدرت تیمهای آرسنال و لیورپول 9 واحد کم شده .
از قدرت تیم منجستر سیتی 8 واحد کم شده .
از قدرت تیم اورتون 6 واحد کم شده.
فایل سیو بازی :
کد:http://www.multiupload.com/0B77IA9J4J
بازیهای هفته دوم :
فولام----------------------------چلسی -------------------- (برگزار شد )
آرسنال--------------------------ولوورهمپتون -------------- امروز بعد از ظهر تا 8 شب فرصت زمانی آرمین برای این بازی
تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد-------------امشب ساعت 8 نهایتا تا 9 شب فرصت زمانی محمد برای این بازی
ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- امشب 9.15 نهایتا تا 9.45 شب فرصت عادل برای برگزاری این مسابقه
هفته سوم :
آرسنال------------------------چلسی-------------------- امشب 10نهایتا 10.30 شب فرصت حسین یا آرمین برای این بازی
منچستر یونایتد---------------بلکبرن----------------------امشب 10.45 تا 11.15 شب فرصت زمانی محمد برای انجام این بازی
لیورپول-----------------------منچسترسیتی-------------امشب 11.30 تا 12 شب فرصت مسعود برای انجام این بازی ( چون امشب عادل بازی میکنه اما مسعود بازی نداره بازی رفت رو به مسعود واگذار میکنیم )
و بالاخره
بولتون----------------------اورتون ----------------------امشب ساعت 12.15 تا 12.45 فرصت زمانی برای وحید برای انجام این بازی
وحید جان امشب استثنائا اینجوری شد چون تمام کاربران دوست دارن فعلا یک بازی توی این لیگ داشته باشن . به امید خدا در ادامه مسابقات هر هفته از لیگ رو در دو روز انجام میدیم تا کاربران از نظر زمانی در مظیقه قرار نگیرن .نقل قول:
حسین جان من باور کن امروز به احتمال زیاد تا ساعت 11:30 میتونم اینجا بیام.مثل اینکه کلا من شانس ندارم:41: با احترامی که به دیگر دوستان دارم ولی نمی شد تعداد رو کمتر می کردی و فعلا برای اولین لیگ اونایی که بیشتر میتونند بیان رو میذاشتی.
سلام كسي لباسهاي ليگ انگليس را دارد بگذارد براي من
البته gdb نباشند چون كيت سرور براي من كار نمي كنه
انقل قول:
ز قدرت تیمهای منچستریونایتد و چلسی 10 واحد کم شده .
از قدرت تیمهای آرسنال و لیورپول 9 واحد کم شده .
از قدرت تیم منجستر سیتی 8 واحد کم شده .
از قدرت تیم اورتون 6 واحد کم شده.
من میگم از تیم هایی مثل منچستر سیتی و لیورپول و اورتون یه کم از قدرتشون روکم کنید چون.
بازم منچستر سیتی خیلی قوی تر از لیورپول هم ستاره هاش بیشتره هم بازیکنای سرعتی داره.
مٍٍثلا از آرسنال 8 واحد. از لیورپول و منچستر سیتی 6 واحد.
از اورتون هم 4 تا 5 واحد کم بشه.
درمورد لیورپول حق با شماست عادل جان من یک واحد قدرت لیورپول رو بیشتر میکنم و مجددا آپشن فایلو کپی میکنم اما بقیه تیمها وضعیتشون خوبه .نقل قول:
درمورد سختی بازیها نگران نباشید بعد از 4-5 بازی از تمام کاربران نظر سنجی میشه و با توجه به نتایج قدرتها رو تعدیل میکنیم فعلا چاره نداریم بجز سعی و خطا . اما عجله نباید عجله کنیم هر کاربر حداقل 4 تا بازی باید انجام بده تا بتونیم وضعیت رو ارزیابی کنیم.( هر ستون مربوط به یک تیم میشه )
اینم آپشن فایل که به قدرت لیورپول یک واحد افزوده شد من لینک آپشن فایل توی پستی قبلی و پست اول تاپیک رو هم درست میکنم:
کد:http://www.multiupload.com/CFC5HXZP9H
او هه هو هه او هه هو هه :31: اقایون سلام. بنده بازیم رو انجام دادم . وبا نتیجه ی یک بر صفر پیروز شدم . :31: اینم سیو بازیاینم گلم که آرشاوین زد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.multiupload.com/0B77IA9J4J
سلامنقل قول:
آرمین جان از اینجا به بعد آپشن فایل بالا رو توی پوشه سیوت قرار بده . درجه سختی بازی چطور بود ؟
راستی حسین جان این Wolwerhampton من تو بازب بیچارم کرد یکی دو تا موقعیت بیشتر گیر نیاوردم . آخه آمار بازیکنام خیلی پایین رفته خیلی ضعیفن .نمیشه کاری کرد آخه کسر 9 واحد اونم از آرسنالی که خودش جون نداره . . . بعدش اگه میشه بازیها رو 15 دقیقه کن چون 10 دقیقه تا بیای به خودت به جنبی داور سوت پایان رو زده .
آرمین جان جدول بالا رو ببین آرسنال با بقیه تیمها تقریبا هم قدرته . حالانگران نباش چند تا بازی بگذره بقیه بچه ها هم نظرشون رو درمورد سختی بازی بگن حتما قدرت تیمها و مدت زمان مسابقات رو تغییر میدیم . پس شما فعلا با همین آپشن فایل آخری بازیهاتو ادامه بده بعد درستش میکنیم .نقل قول:
حسین جان منظورت این آپشن فایله دیگه ؟نقل قول:
بله دقیقا همینه .نقل قول:
حسین جان منم موافقم بازی ها 15 دقیقه ای بشه.اون جوری جذابتر میشه و میشه تاکتیکهای بیشتری بچینی.
ببینیم نظر بقیه بچه ها چیه بعد درمورد مدت زمان مسابقه رای گیری میکنیم .نقل قول:
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------
بازیهای هفته دوم :
فولام----------------------------چلسی -------------------- (برگزار شد )
آرسنال--------------------------ولوورهمپتون -------------- (برگزار شد )
تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- امشب 9.15 نهایتا تا 9.45 شب فرصت عادل برای برگزاری این مسابقه
هفته سوم :
آرسنال------------------------چلسی-------------------- امشب 10نهایتا 10.30 شب فرصت حسین یا آرمین برای این بازی
منچستر یونایتد---------------بلکبرن----------------------امشب 10.45 تا 11.15 شب فرصت زمانی محمد برای انجام این بازی
لیورپول-----------------------منچسترسیتی-------------امشب 11.30 تا 12 شب فرصت مسعود برای انجام این بازی ( چون امشب عادل بازی میکنه اما مسعود بازی نداره بازی رفت رو به مسعود واگذار میکنیم )
و بالاخره
بولتون----------------------اورتون ----------------------امشب ساعت 12.15 تا 12.45 فرصت زمانی برای وحید برای انجام این بازی
حسین جان من این هفته شب کارم و ساعت 9 شب هم میرم سر کار تا 6صبح . اگه میشه به بچه ها اعلام کنید بازی هاشون رو زودتر انجام بدن تا منم بتونم قبل از ساعت 9 بازی رو انجام بدم وگر نه می افته برای فردا ساعت 4 بعداز ظهر. ممنوننقل قول:
آرمین جان ممنون که وضعیت کاری خودتو مشخص کردی . باشه برنامه مسابقات شما رو با این برنامه ای که دادی منطبق میکنم . شما نگران بازیهات نباش به احتمال بسیار زیاد هر هفته از مسابقات رو در دو روز برگزار کنیم اینجوری بچه ها بدون نگرانی از بابت مهلت انجام بازی میتونن بدون دغدغه و سر فرصت بازیهاشونو انجام بدن .نقل قول:
با اجازه پس من امشب بازی رفت رو انجام میدم فقط شما ترکیب , تعویض ها و بقیه مسائل رو بگو تا من قبل از بازی توی تیمتت اعمال کنم . اگه میشد ترکیب تیم رو سیو کرد خیلی عالی میشد چون خود کاربر اینکار رو میکرد و بعد فایل سیو رو آپلود میکرد .
اقا من يك چندتا بازي دست گرمي زدم بازيكناي وسط تيم من اصلا مفهوم بازيسازي را نميدونستند
اين نقل و انتقالات كي شروع ميشه و چطوري است ؟؟؟
حسین جان ما تو رو قبول داریم . با همون دیفالتش بازی کن . فقط ما رو دو رقمی نکنی :20: موفق باشی . حالا من میزبانم یا تو ؟نقل قول:نقل قول:
آرسنال------------------------چلسی
مسعود جان با همین آپشن فایل مسابقات بازی کردی ؟ درجه سختی بازی بنظرت چطور بود ؟نقل قول:
نقل و انتقالات بصورت قانونی توی نیم فصل انجام میشه . قانونشو توی پست اول گذاشتم که بازیکنان بر اساس سیستم قیمت گذاری مستر لیگ و یا توانییها و کارتها قیمت گذاری میشن . نقل و انتقال بازیکنان بصورت پایاپای هستش یعنی مثلا شما مسی رو میخوای بخری اول قیمت این بازیکن رو مشخص میکنیم همینطور قیمت بازیکنان تیم خودت رو بعد از اینکار معادل قیمت مسی شما باید بازیکن به تیم بارسلون و یا تیمهای خواهان بازیکنان شما بدی .
اگه دو نفر همزمان مسی رو بخوان اینجا اول قیمت پایه بازیکن و بعد رقابت بر سر قیمت این بازیکن تعیین میکنه که کدوم تیم این بازیکن رو از آن خودش میکنه .
فکر میکنم این بخش جذابیت لیگ رو دو چندان میکنه .
ممنونم آرمین جان. شما میزبانی .نقل قول:
پس من فقط قسمت انتخاب ترکیب بر اساس آمادگی و قدرت بازیکنان رو برات فعال میکنم .
نه بابا منم زیاد بازیم خوب نیست یعنی اگه سه درجه متوسط , خوب و عالی داشته باشیم بازی من خوبه .
سختي بازي بد نبود ولي به نظر من بازيكنا يكم شل وول بودند
حسین جان من این آپشن فایل جدیده رو ریختم لباس تیم ها خراب شد!!!!!!
چی کار کنم
؟؟؟؟
خب عادل جان شما همون آپشن فایل خودتو بده تا من تغییرات رو روی آپشن فایل خودت اعمال کنم ( منظور همون آپشن فایل قبلی مسابقات )نقل قول:
منظورت همون آپشن فایل قبلی که آپ کرده بودین.نقل قول:
یا آپشن فایل خودم