سلام
من ویندوز 7 دارم device center هم نصب کردم ولی وقتی گوشی وصل می کنم sync گوشی کارمی کنه و بعد ار مدتی قطع می شه و توی center هم no connet می زنه به نظر شما چیکار کنم؟:13:
Printable View
سلام
من ویندوز 7 دارم device center هم نصب کردم ولی وقتی گوشی وصل می کنم sync گوشی کارمی کنه و بعد ار مدتی قطع می شه و توی center هم no connet می زنه به نظر شما چیکار کنم؟:13:
من HTC touch Diamond دارم WM6.5 روش نصب بود میخواستم رامش رو آپدیت کنم که برگرده به همون WM6.1 ولی ارور 270 میده spl هم روش اجرا نمیشه باید چه کنم؟
سلام.نقل قول:
شما باید دانگرید کنید نه آپدیت.:11:
دانگرید چیه؟:31:نقل قول:
من متوجه نشدم. اینو خودم فهمیدم اوتلوک رو باز میکنم بعد و ایمیل رو هم که هات میله ست میکنم و حتی فایل های ایمیلم رو تو اوتلوک میبینم ولی بازم که نصب میکنم همون پیام میاد
سلام
من به گوشی HTC diamon2 دارم که روش ویندوز 6.5 ریختم، در حال حاضر ویندوز کامپیوتر خونه هم 7 دارم که 64 بیتی هستش یه مشکل اساسی دارم اینه که وقتی گوشیم رو وصل میکنم ویندوز تونو نمیشناسه یعنی Activ synce بر روی این گوشی کار نمیکنه، از سایت مایکروسافت هم برنامه زیر رو گرفتم و نصب کردک که حدود 12 مگا بود ولی موقع نصب پیغام خطا میده و نصب نمیشه نسخه برنامه ای هم که از سایت مایکرو سافت گرفتم 64 بیتی هم هست لطفا مشکل من رو حل کنین.
اینم برنامه ای که از سایت مایکروسافت گرفتمWindows Mobile Device Center6.1.6965
پیفام خطایی هم که میده اینه ولی من سر در نیاوردم
Either There is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft outlook and set it as the default mail client.
سلام
من به گوشی HTC diamon2 دارم که روش ویندوز 6.5 ریختم، در حال حاضر ویندوز کامپیوتر خونه هم 7 دارم که 64 بیتی هستش یه مشکل اساسی دارم اینه که وقتی گوشیم رو وصل میکنم ویندوز تونو نمیشناسه یعنی Activ synce بر روی این گوشی کار نمیکنه، از سایت مایکروسافت هم برنامه زیر رو گرفتم و نصب کردک که حدود 12 مگا بود ولی موقع نصب پیغام خطا میده و نصب نمیشه نسخه برنامه ای هم که از سایت مایکرو سافت گرفتم 64 بیتی هم هست لطفا مشکل من رو حل کنین.
اینم برنامه ای که از سایت مایکروسافت گرفتمWindows Mobile Device Center6.1.6965
پیفام خطایی هم که میده اینه ولی من سر در نیاوردم
بلوتوث گوشی من (دیاموند 2) کار نمی کنه، گوشی های دیگه رو پیدا می کنه ولی نمیشه چیزی فرستاد یا دریافت کرد، ولی با هندزفری بلوتوث براحتی کار می کنه.
نقل قول:
سلام.
برید تو قسمت ستینگ -کانکشن-Beam و ببینید تیک خورده یا نه.اگر نخورده تیک بزنید.:11:
تیک خورده، می تونم فایل بفرستم ولی نمی تونم فایل بگیرم. مشکل اینجاست.
'وشی شخص مقابل شما رو پیدا میکنه یا خیر؟نقل قول:
بله پیدا میکنه. هر دو گوشی همدیگه رو پیدا می کنن. با چند نوع گوشی مختلف امتحان کردم. من می تونم بفرستم ولی طرف مقابل نمی تونه. visible هم هست. ظاهرا همه چیز درسته. رام من کوک شده هست اصلی نیست. شاید اشکال از رام من باشه؟ با هندزفری هم مشکل ندارم. بلوتوث گوشی سالمه. به محض اینکه طرف مقابل می خواد چیزی بفرسته failed میزنه!
باید تو قسمت Settings - Connections - USB to PC تیک Enable faster data synchronization رو بردارید.نقل قول:
بعد از اینکه تیک رو برداشتید ، بدون هیچ مشکلی با ویندوز 7 کانکت خواهد شد.
منم این مشکل رو داشتم. هنوز وقت نکردم بگردم دنبال دلیل اصلیش!!!!!نقل قول:
از برنامه های جانبی دیگه استفاده کنید. مثلا از یه اکسپلورر دیگه. مثل Total Commander.
زنگ sms گوشی HTC Diamond رو نمیشه عوض کرد؟
من هم همین مشکل و داشتم برو تو bluetooth setting .... Ms setting ....FTP من فولدرشو تغییر دادمنقل قول:
و bluetooth setting.... Device service ....object push ....Enable to recive هم تیک شو زدم درست شد:46:
سلام گوشی من Qtek > s200 هست . خیلی وقت پیش نرم افزار sms backup روی گوشیم نصب کردم و این برنامه در قسمت messaging>menu آخر منو در قسمت زیر MMS configuration یک کلید ب اسم Backup/Resore Sms ایجاد کرده .
اون برنامه بعد از مدتی دیگه کار نکرد و من از قسمت remove programe سیستم پاکش کردم اما همچنان کلیدی که در قسمت messaging ساخته هست و نمیدونم چرا وقتی MMS configuration رو هم میزنم اررور میده که برنامه ی Sms backup ناقص است و باید دوباره نصب شود .
از قسمت windows هرچی فایل مربوط به این برنامه Sms backup بود پاک کردم و گوشی رو ریست کردم اما هنوز اون کلید از messaging حذف نشده و بد تر هرچی MMS configuration رو میزنم دیگه همون اررور رو هم نمیده و هیچی نمیاد .
برای تنظیمات MMS قسمت messaging > MMS configuration رو لازم دارم . خواهش میکنم کمک کنید
چرا کسی جواب نمیده؟
من نمیتونم گوشی رو هارد ریست کنم اطلاعاتشو لازم دارم
لطفا کمک کنید..
من touch diamond دارم نرم افزار مرساد رو برای تغییر فونت نصب کردم ولی با فونت فارسی مشکل داشت وقتی که uninstal کردم کلا گوشی فونت فارسی رو نمیخونه
چطوری باید مشکلو حل کنم؟
یه فارسی ساز نصب کن تا فونت های فارسی بهت اضافه بشننقل قول:
نمیشه یه کاری کرد که برگرده به حالت اولش؟نقل قول:
اگه لینک فارسی ساز دارین بدین:40:
به تجربه شخصی، از این فارسی ساز استفاده کنید:نقل قول:
فارسی ساز هیراد
[HTML]http://www.-------------.com/forum/t4256.html[/HTML]
(توی این لینک به جای ----ها اینو بزارید: h a n d h e l d u s e r s)
سه تا لینک Mirror:
[HTML]http://www.-----------/forum/showthread.php?54776-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-Hirad-Multilingual-Support-1.1.5[/HTML]
(واسه این لینک بالایی هم: m o b i l e 4 p e r s i a n . n e t)
[HTML]http://www.mobile4persian.net/applications-ppc-f5/hirad-multilingual-t771.html[/HTML]
[HTML]http://www.freedanload.com/HiradMultilingual-1-1-5/[/HTML]
(نمیدونم چرا لینک این سایت ها مسدود هستش؟!!! خلاف قوانین هستن؟!)
سلام
من تازه هارد ریست کردم ولی Activesunc فایل های cab رو منتقل نمی کنه روی گوشی.
البته بقیه فایل های مثل تصاویر و غیره منتقل میشه ولی فایل های cab نه.
از توی تنظیمات activesync تیک convertion رو هم برداشتم ولی وضعیت تغییری نکرد.
ممنون میشم یه کمک بکنید
حل شد. شکل از فایل cab بود که خراب بود. با winrar که باز می کنم پیغام خطا میده.
سلام من acer e101 دارم گوشیم روشن میشه ولی ویندوزش بالا نمیاد(اونجایی که مینویسه ویندوز گیر میکنه)خواهش میکنم راهنماییم کنین...
چی شد که اینطور شد؟؟نقل قول:
هارد ریست کنید (همه اطلاعاتتون پاک میشه؛ مموری گوشی رو دربیارید حداقل اطلاعات مموریتون باقی بمونه)
نقل قول:با هارد ریست اطلاعات مموری پاک نمیشه... همون هارد ریست تنها راه موجود هستنقل قول:
خب منم که دقیقا همینو گفتم:18:!نقل قول:
پ.ن: آهان! حالا منظورت رو فهمیدم:20: بله، اما بهتره موقع هارد ریست مموری داخل دستگاه نباشه.نقل قول:
(همه اطلاعاتتون پاک میشه؛ مموری گوشی رو دربیارید حداقل اطلاعات مموریتون باقی بمونه)
ویندوز من یکدفعه قاطی کرده تصاویر و ویدئو و موزیک رو از فایل اکسپلورر باز نمیکنه ولی عکس ها رو از آلبوم باز میکنه internal storage هم تبدیل شده به internal storage2 !!
مشکل از کجاست؟
touch diamond دارم با ویندوز 6.1
با سلام من یه سامسونگ اس جی اچ-آی 780 دارم که ویندوز موبایل داره و چند تا مشکل باهش دارم
اول اینکه وای فای رو نمیبینه این در حالیه که بقیه گوشیهام (آیفون و نوکیا)براحتی میتونن به وای فای وصل بشن
دوم اینکه هر چی سعی کردم نتونستم اسکایپ مخصوص ویندوز موبایل رو توی گوشی اینستال کنم
نمیدونم جاوا توی گوشی هست یا نه
بعد اینکه هر کار میکنم آپدیت نمیشه در حالیکه که گوشی اینترنت داره ولی موقع کنترل ورژن ویندوز میگه که یه مشکل برای ارتباط هست و یا زمان گوشی اشتباه هست
و در آخر اینکه هر وقت به کامپیوتذ وصلش میکنم شروع میکنه به سینک کردن و تموم ایمیلهائی که تو کامپیوتر دارم رو کپی میکنه تو گوشی آیا راهی هست که بشه سینک کردن رو تنظیم کرد به این طریق که اتو ماتیک نباشه؟
ممنون
کسی نیست جواب منو بده؟
ویندوز موبایل آپدیت نمیشهنقل قول:
برای تنظیمات سینک باید تو تنظیمات گوشی بری تو قسمت USB اونجا تعیین کنی که وقتی وصل میشه چیکار کنه
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم...
پیامکهای فارسی که از گوشیم میزنم ، در گوشی مقصد به صورت علامت سوال دیده میشه!
خودم فکر میکنم از فارسی ساز باشه...اما نمیدونم میشه ریپیرش کرد یا اینکه اصلاً مشکل دقیقاً چیه!
ممنون میشه راهنمایی بفرمایید
گوشی : امنیا لایت / ویندوز 6.5
ممنون از اینکه بالاخره جواب دادید ولی میشه بگید چرا نمیتونم اسکایپ رو نصب کنم واینکه آیا فارسی ساز برای این گوشی هم هست؟نقل قول:
ممنون
توی تنظیمات sms گزینه ای که مربوط به استفاده از Unicode است رو تیک بزنیدنقل قول:
والا من تا حالا اسکایپ نصب نکردمنقل قول:
برای فارسی ساز برید به لینک زیر
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6051155&postcount=302[/PHP]
ممنون از پاسختون،میشه مسیرش رو هم بفرمایید؟
تنظیمات text message همچین گزینه ای رو ندیدم
massage>tools>option>massagingنقل قول:
اگه بازم پیدا نکردی بهم بگو:11:
سلامنقل قول:
ممنون از توجه شما
پیدا نکردم
هم از option در خود برنامه Messaging رفتم و هم از مسیر
Setting>PhoneSetting>Message>Send text message option
والا نمیتونم پیداش کنم
ممکنه دیلیت شده باشه؟:41:
ببینید من پیامکهای فارسی رو دریافت میکنم،مشکلی نداره،کیبرد فارسی هم هست و میتونم تایپ کنم اما وقتی ارسال میکنم،طرف مقابل بصورت علامت سوال میبینه
پیشاپیش ممنون
کسی نبود راهنمایی کنه؟
من hd2 دارم و هر چند هفته یا یکی دو ماه ؛ با روشن کردن مجدد آن , کوشی (فاکتوری ریست) میشه و همه تنظیمات شخصی به هم میخوره ! نمیدونم به علت نصب برنامه است یا رام مشکل داره.
لطفا راهنمایی کنید ...:18: