من یو اس پی نمیبینم روشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من یو اس پی نمیبینم روشنقل قول:
فکر کنم روآ سال تو این رده بندینباشهنقل قول:
عزیز فقط 132ها usb دارن.....نقل قول:
111ها usb ندارند....:46:
141 ها هم USB دارند با راديو با موج كوتاه(البته نمي دونم بر اساس قوانين جديد شماره گذاري اين خودرو هنوز توليد ميشه يا نه!!)
عزیزم اصلا ضبطش یواس بی نمیخوره!!!نقل قول:
ماهم111ای شدیم.امروز یه دونه از روزنامه پیداکردم میگفت550/8که ازش450/8خریدم(البته سفید)تحویلشم مال 5روز پیش بود.من نمی دونم چرا سایپا انقدر با بازار اختلاف قیمت داره؟
مباركت باشه ! :46: . چند كيلومتر كاركرد داشت ؟ همه چيش سالم بود ؟نقل قول:
:10:
اين پرايد 111 تو رنگ هايي كه ميفروشه رنگ عنابي نداره ؟ تو عكس هايي كه گذاشته بوديد رنگ عنابي بود !
رنگ عنابيش خيلي باحاله !:40:
سفید گرفتی دیگه.....؟؟؟؟:13:نقل قول:
مبارک باشه.....:46:
ماشین تولید برج چنده.....؟؟؟؟
عکس هم یادت نره.....:10:
من 5 تا111هایی که تو نمایندگی دیدم3تاشون داشت انگار اینم جزء اپشنه:31:!!!!!نقل قول:
وقتی 405 و روا باشه یعنی اونم هست چون از405 دیگه بهتر نیست که!نقل قول:
محدودیت رنگ داره و فقط در 3رنگ سفید نقره ای نوک مدادی عرضه میشهنقل قول:
ماشین تولید27/6هستش و سفیده:31:نقل قول:
42کیلومترکارکرده بودوهمه جاش سالم بود:20:نقل قول:
نقل قول:
ماشین تولید27/6هستش و سفیده:دی
با این تفاسیر ماشین بدجوری رفته تو پاچه من.....:31:نقل قول:
42کیلومترکارکرده بودوهمه جاش سالم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
40 روز که ثبت نام کردم . 8805 تومن هم دادم تازه یه 10 روزی هم باید منتظر بمونم تا ببینن چی میشه.....:19:
عزیز ماشین سند اول هست دیگه.....؟؟(سند به نام مشتری):13:
بسلامتی عکس از همه جاش یادت نره از مزایا و معایبشم حتما بگو مثل مصرف کیفیت شتاب و......نقل قول:
البته از بیرون خریدن ریسکه هزارم ارزانتر باشه!
ما هم امروز یه 111 نوک مدادی رفتیم گرفتیم ...
فعلا انداختیمش گوشه پارکینگ پلاک نداره :31: ...
هنوز طرفش نرفتم گفتم اول پلاکشو مدارکو اینارو بدن بعد برم سراغش .. تولید 89/5/21 هم بود ... اما موقع تحویل کلی زیرو روش کردم که سالم باشه حالا خدا کنه خوب از آب دربیاد ....
اولین چیزی که دیدم لاستیکهای 111 سفیدا همه بارز بود اما این نوک مدادی روش اینو نوشته Kenda Radial Komet Plus من تاحالا نشنیده بودم نمیدونم چیه دیگه؟؟
دنده پراید قبلیم نسبت به این نرم تر بود و راحت تر جا میرفت (شاید چون اولشه این حسو دارم) ....
از USB هم خبری نبود ...
فعلا همین ...:46:
به به مبارک باشه......نقل قول:
مگه قرار نبود که سفید بگیری..........؟؟؟:13:
دیگه خیلی سریع اتفاق افتاد ... نوک مدادیشم دیدم خوشم اومد سفیدش زیاد داره میشه :31:نقل قول:
راستی عکس یادت نره..........:46:نقل قول:
والا عکس که تو این فروم TuningTalk ریخته از نوک مدادیو سفیدش از همه جاهاش ...نقل قول:
داشتم ماشینو تحویل می گرفتم یه نفر اومد گفت مسئول آپشن سایپاس و گفت بیا برات دزدگیر فابریک 111 همین الان ببندم با ضمانت و از گارانتیم نمیوفته 20 دقیقه هم کار داره ...
گفتم دزدگیرت مارکش چیه؟ گفت دوتا مدل دارم یه ماجیکار معمولی 79 تومن تصویری هم هست 180 - 190
گفتم بهش حالا باشه بعدا و این حرفا ...
حالا دزدگیر تا 100 تومن چی خوبه ببندم؟؟ اگر بیرون ببندم از گارانتی میوفته ؟؟ داستان چیه؟؟ برم سورنا خوبه؟؟ مرکزشه دیگه ...
من easy car گرفتم چون تنها برندی هست که اصل کره ست(خواستی بگو برات عکس هاشو میزارم).....نقل قول:
مجیکار هم که خیلی وقته امتیازشو داده به چین....
پراید هم چیزی به اسم دزدگیر فابریک نداره منظورش سوکت فابریک بوده که باعث میشه سیم کشی ماشین کمتر دست بخوره و در نتیجه سریعتر نصب میشه رو ماشین.....:10:
ممنون از جوابتتون ...نقل قول:
فقط ماجیکار سوکت فابریک داره یا بقیه برندای مطرح هم اینجورین؟؟ بعد این داستان از گارانتی افتادن چیه که به من گفت صحت داره؟؟(اگر بیرون نصب کنم)
کلا تا 100 تومن چی بزارم روش بهتره؟؟ Easy Car (مدلش؟) استیل میت ، تله متیکس .... .
این بحث جاش اینجا نیست!نقل قول:
ممنون از جوابتتون ...
فقط ماجیکار سوکت فابریک داره یا بقیه برندای مطرح هم اینجورین؟؟ بعد این داستان از گارانتی افتادن چیه که به من گفت صحت داره؟؟(اگر بیرون نصب کنم)
کلا تا 100 تومن چی بزارم روش بهتره؟؟ Easy Car (مدلش؟) استیل میت ، تله متیکس .... .
لطفا بحث دزدگیر و سایر مباحث رو در بخش های مرتبط خودش انجام بدید.
ممنون.
نوک مدادیشو چندگرفتی؟:20:نقل قول:
دزدگیرنبندی بهتره:31:من روی ماشین قبلیم یه دزدگیرماجیکاربستم که300تومن برام آب خورد ولی یه دزده عزیز:31:اومد همچین در30ثانیه ضبطم رو برد که خودمم نفهمیدم:20:من به این عقیده دارم که اگه دزد بخواد بزنه اگه خودتم کنار ماشین باشی همچین دزدی میکنه که حال کنی:31:نقل قول:
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
من امروز توی آگهی ها یه111 دیدم که فقط هیدرولیک داشت.زنگ زدم می گفت150/8به نظرم همون باabsش بهتر باشه:20:
یک سوال در مورد این پراید 111
این 111 در چند تیپ تولید می شه
والا ترسیدیم راجبه دزدگیر حرف بزنم دیگه گفتم جناب ناظر دعوامون میکنه اما کلا انگیزم از دزدگیر باز و بسته کردن دره تا دزدگرفتن:31: ...نقل قول:
من ثبت نام نکرده بودم ... یکی از آشناهامون ثبت نام کرده بود گفت من نمیخوام ... منم رفتم سایپا ورش داشتم آوردمش ... بهش گفتم 9 تومن میدم بهت ...
سایپا نوک مدادی تحویل فوری نداره تحویل 30 روزه داره که 8،985،000 تومن میگیره ... اما به این آشنای ما 12 روزه زنگ زدن گفتن بیا ببر ...
دردومدلsxوlx کهsxهم هیدرولیکه وهمabsولیlxفقط هیدرولیکه:31:البته lx ازابتدای89تولیدنمیشد ولی من امروز آگهیشو دیدم:20:نقل قول:
یه توصیه به تمام اونهایی که ماشین روازبازارآزاد میخرن:اگه ماشین تحویل روز میخرین بدونید که تاحدود10روزنه ماشین رو میشه تعویض پلاک کرد ونه بنام زد.پس بهتره ماشینی رو خرید که سندش اومده باشه که بتونی بنام بزنی.ما امروز رفتیم تعویض پلاک ولی چون سند نیومده بود معاملمون بهم خورد:41:البته همون بهتر که بهم خورد چون جناب فروشنده زبل تشریف داشتند و چون خیالشون راحت شده بود که ماشینو فروختن دیروز(روز بین معامله وتعویض پلاک)ماشینو حسابی راه برده بود.چون موقعی که ما قولنامه کردیم40تاکارکرده بود ولی امروز200تاکارکرده بود :41:عجب آدم هایی پیدا میشن تو این تهرون.
کاملا درسته....بنظرم هزارم اگه یه کوچولو کارخونه قیمتش بیشتره بهتره از کارخونه خریداری بشه که ادم خیالش راحت باشه...صفر فقط کارخونه...نقل قول:
بانظرت موافقم اما نه برای 111چون 350تومن اختلاف کم پولی نیست.بستگی به آدمی داره که ازش میخری !دیشب رفتیم دوباره یکی دیگه رو معامله کردیم به قیمت همون 450/8ولی صاحبش اینقدر انسان بود که حتی تبلیغات توی ماشین رو هم به ماداد:20:ماشین هم برای30/6بود.:20:نقل قول:
---------- Post added at 08:42 AM ---------- Previous post was at 08:37 AM ----------
علی جون بدت نیاد ولی خیلی بهت گرون داده!من بیرون600/8هم برای تحویل31/6رو سراغ داشتم!ولی چون من رانندگیم عالیه:31:سفید خریدم که اگه خورد بهتربتونم صاف کنم:20:نقل قول:
بله شما درست می فرمایید حق با شماست .... چرا تاراحت بشم ؟؟؟ ... دقیقا خودمم 8600 قیمت داشتم قبل خرید ...نقل قول:
اما به نظر شما علت اینی که طرف مثلا خودش 8800 داده ثبت نام کرده بعد داره 8450 میفروشه جیه؟ من علتی نشد پیدا کنم ... یکیم زنگ زدم گفت خرج محضر با خودت ... اگه برا من توضیح بدین ممنون میشم که داستان چیه ...
یه چیزی که زد تو برجک من این بود که ماشین من تولید 5/21 بود اما پذیرش نمایندگی 7/5 بودهدبا 25کیلومتر کارکرد منم 7/7 تحویل گرفتم با 39 تا هم کیلومترش بود معلوم نبوده تو این مدت یه ماه و خورده ای کجا بوده و کثیفم بود اما کلی زیرو روش کردم که سالم باشه ...
منم اولش تعجب کرده بودم ولی بعد فهمیدم داستان از چه قراره.در حال حاظر خیلی از ادارات دولتی و خصوصی وام خودرو بدون بهره مثلا5ساله به کارمنداشون میدن و میگن باید سند کمپانی رو برای ما بیاری تا بهت وامت رو بدیم.اینها هم هر چی زودتر اون پول به دستشون برسه براشون بهتره دیگه پس ارزون تر فقط رد می کنند بره:20:مثلا این ماشینی که من گرفتم 7تومن وام به صاحبش داده بودن:31:من امتحان کردم توهم دوست داری یه همشهری بخر امتحان کن کسی که صبح زود سفیدو گذاشته بود700/8شبش به500/8هم قانع بود:31:نقل قول:
ادم بستگی به شانسش داره نمیشه به تک تکشون زنگ زد گفت تولید چه تاریخیه یا کارکردش چقدره فقط باید قیمتو دید رفت پیش طرف!
این که خوبه ماشین من تولید2/4/89بود ولی سند کمپانی برای30/6بود.جالبتر اینکه تاریخ تولید ضبطش روی کارت گارانتیش نوشته شده بود29/12/89یعنی سایپایی ها حتی تدارک این رو دیده بودند که ماشین رو سال آینده تحویل بدهند.اینقدرخاک توماشینه که باید 10تومن انعام بدم که بشورنش:31:نقل قول:
ایشالا مبارکت باشه کیفشو ببرید ماکه اینقدر گرفتاری داریم هنوز سوارش نشدیم لذتشو ببریم و پلاکشو نصب نکردم :31:.نقل قول:
حرف شمام در ارتباط با وام و این داستانا هم کاملا درست میگی همینه ... بله زنگ زدم منم ...
مه شکن عقب عجب نوری داره از 206یاد گرفتن اما خیلی خوشگلش کرده امشب دیدم کوچه روشن شده بود انقدر نورش زیاده:31:!
سلام بچه ها
منم 27 مهر 111 تحویل میگیرم (نوک مدادی)
یه سوال خیلی مهم دارم از دوستانی که ماشینشونو تحویل گرفتن، اونم اینکه شنیدم مصرف این ماشین صدی 10 لیتر هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی کارخونه زده صدی 7 لیتر ولی در عمل صدی 10 لیتر میسوزونه !!!
اینم لینکی که این مطلب توش مطرح شده : (البته تاپیکش قفل شده)
دوست عزیز این سوال من بود که تو tt مطرح کردم....نقل قول:
فکر میکنم که تا کامل آب بندی بشه اینجوری میسوزونه و بعدش درست بشه....:10:
ولی من مشکلی ندارم!همون صدی هفتهنقل قول:
رئیس شما چند وقته ماشینو گرفتی.....؟؟؟؟:13:نقل قول:
:31:دوستان قبل از اینکه این ماشینو نداشتین چقدر میومدین بحث میکردین اما الان که گرفتین اینجا سوتو کوره انگار همتون از ماشین اینقدر راضی هستین اینجارو فراموش کردین؟!درسته؟
ما همیشه در خدمتیم.شما بگید که ما جواب بدیم.:31:نقل قول:
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
منم هفته پیش گرفتم ولی سوختش خیلی خوبه.شاید موتور اونایی که صدی ده میسوزونه تنظیم نیست.:20:نقل قول:
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
منم هفته ی پیش گرفتم ولی صدی هفت میسوزونه:20:نقل قول: