من متعلق به همم :دي
مرسي كه جواب دادين ... من بيشترين كمكي كه ميتونم بكنم گذاشتن تست چون خودم اطلاعي ندارم . هرچي بود و نبود و گفتم .
باز اگه كمكي از دستم بر بياد حتما انجام ميدم تا راحتتر تصميم بگيرين :11:
Printable View
من متعلق به همم :دي
مرسي كه جواب دادين ... من بيشترين كمكي كه ميتونم بكنم گذاشتن تست چون خودم اطلاعي ندارم . هرچي بود و نبود و گفتم .
باز اگه كمكي از دستم بر بياد حتما انجام ميدم تا راحتتر تصميم بگيرين :11:
آقا شما هم این وقت شب بیدارید پس راسته میگن همه تا صبح روزه خوری میکنند پنهای باند کشور پر شده:31:نقل قول:
حیف مودم شما بیرونیه نمی تونی کاتالوگ این مودم های داخلی wifi رو گیر بیاری آپلود کنی ببینیم قسمت voip تنظیماتش چجوریه؟
خیلی ممنون:10:
من تا صبح بيدارم باو ...:31:
بزار ببينم داداشم رفت شركتشون ميتونه يكي بگيره بياد ...
بگم دفترچه مودم داخليو بياره؟؟؟
معمولا تو CD نصب که همراه مودمه کاتالوگش هم به صورت فایل PDF هست. مودمت CD نصب نداره.نقل قول:
اگر بخواد دفترچه شو بیاره اونوقت زحمت اسکنش هم میافته پات:31:
فقط مودم داخلی از نوع WI FI چون اون یکی مودم ها قابلیت voip نداره.
چرا مودم من CD داره . اما واسه نصب نيست يسري اطلاعات توشه كه نخوندمش فكر كنم اطلاعات عمومي باشه :31:
باشه ميگم يا CD شو بياره يا كاتالوگشو...
مودم WIFI . ميگم كه يادم نره
کارت :5: درسته آقا حامد. ببین اگر داخل مودمت چیز بدرد بخوری هست و جنبه عمومی داره آپلود کن بزنیم پست یک.نقل قول:
كوچيكتم .:10:
والا چيزه بدرد بخوري نداره اما باز نگاه ميكنم ميزارم :11:
به فکر فروش مودم 200 تومنی نیستن. از بسکه مودم های داخلی آنتن دهی ندارن و دردسر هستند مودم بیرونی میخوان بدن. البته پشتیبانی شون خوب نیست (83869999)
من یک 128 GB 6 با مودم wifi توی اهواز گرفتم که (دو روزه) پنجشنبه اومدن نصب کردن اما سرویس هنوز وصل نشده گفت شنبه میام ردیفش میکنم یه مورم بیرونی هم میارم تست کنم.
البته گفت چون تو اولین نفری بودی که سفارش دادی طول کشید
قبل از خریدن زنگ زدم به یکی از سه نمایندگی اهواز (رفاتک) گفتم سرویس میدین الان گفت آره . گفتم اینترنتی نمیشه ثبت نام کرد گفت اگه اینترنتی ثبت نام کردی پس گرفتن پولت سخته. بیا اینجا ثبت نام کن اگه از سرویس نا راضی بودی یا اصلا آنتن نداد پولت رو پس میدیم. حالامودم توی خونه که اصلاً خوب آنتن نمیده رفتم بیرون یکی دو تا آنتن میداد رفتم روی پله سه و حتی چهار تاهم میداد البته ما توی مرز ایندور هستیم.( با فایل گوگل ارتی که توس سایتشون گذاشتن اما توی نمایندگی فایلش کامل تر بود و ما توی قسمت نارنجی (مودم wifi ) بودیم).ببینیم چی میشه!
اون یه حرفی زده شما بری از اون بگیری :31:نقل قول:
تا از کسی امضا نگرفتی به حرفش اعتماد نکن .
سلام همشهری لطف کن اگه سرویست وصل شد بیا توی تاپیک شهرمون یه ندایی بده . :40::46:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=333754
این مودم بیرونی با داخلی چه فرقی دارن؟
اگر در محدوده درونی باشیم و بیرونی بزاریم چه مزیتی داره؟
دوست عزیز سیگنال دهی مودم بیرونی خیلی قوی تر از درونی . تنها فرفشون توی همین سیگنال . درونی ضعیف تر . ولی بیرونی فوی تر .نقل قول:
سوالی بود در خدمتم . :40:
قبلاً خواستم adsl بگیرم نشد پولمرو کامل پس داد رفاتکنقل قول:
حتماً اگر وصل شد یا حتی وصل نشد جریانی که اتفاق افتاد رو چه خوب چه بد به اطلاع میرسونم. :)نقل قول:
دوست عزیز رفتی پیش رفاتک برای وایمکس یا رفتی پیش نیماد نت ؟ نقشه اونجا کامل تره ؟ ندیدی که منطقه باهنر هم پوشش داخلی یا نه ؟ اگه مودم انتن نده پول کامل پس میدن ؟ :40::40: راستی آیدیمو برات پیغام خصوصی میکنم . لطف کن ادش کن . :40:نقل قول:
دوستان اگه بخوایم این سرویس مبین نت بگیریم همین یک مگابیت چقدر هزینه ی ماهیانه ش هست؟ نامحدود! به کاربر خانگی هم می دن؟
الان مودم wi fi دستتونه میشه بری داخل کانفیگش از قسمت voip عکس بگیرید. یا میشه اگر تو CD راهنمای نصب رو داره آپلود کنید . ممنوننقل قول:
سلام....شماره مبین نت رو میخواستم توی سایتش پیدا نکردم...ممنون..میشم....بدید..
نقل قول:
دوست عزیز به کاربر خونگی بالای 128 نمیدن!
ولی اگر بتونی از دانشگاه یا از یه شرکت معرفی نامه بگیری ، میتونی از سرعت های بالاتر استفاده کنی!
هزینه 1 مگابیت نامحدود برای یکماه 80 تومن هستش که اگر 6 ماهه بگیری (400 تومن میشه) برات میفته ماهی تقریبا 67 تومن!
قیمتاش عالیه ، حالا باید کیفیتش رو ببینیم!
یکساله هم با تخفیف درمیاد 60 تومن . مناسبه به شرطی که یهو اینترنت ارزون نشه که آدم خیلی ضد حال میخوره.نقل قول:
برای 256 مهر شرکت و سربرگ ببرم قبول می کنن؟
خبر جدید :
مودم های هر دو شرکت ایرانسل و مبین نت از یه شرکت چینی خریداری میشه که قیمت خرید مودم بیرونی 25 هزار تومان هست !!!!
حالا 25 هزار چطوری شده 200 هزار برید از خودشون بپرسید :دی
سایت شرکت چینی :
کد:http://www.huawei.com/
عجب!، از کجا فهمیدی 25 هزار تومنه ؟نقل قول:
هیچ فروشگاه اینترنتی ای می شناسی بفروشه ؟
دوستان این صفحه مودم معمولی : الیته هیچ کدوم از سایت ها قیمت نزدن !!
کد:http://www.wimaxforum.org/certification/products/wimax-cpe
این هم صفحه مودم wi-fi :
مودم بیرونی رو هم بعدا براتون میزارم . :40:کد:http://www.wimaxforum.org/certification/products/echolife-bm625
این رو تایید میکنم منتها مبین نت اومده گفته واسش آرم خودش رو توی فیرم ور ست کنند .نقل قول:
این مورد رو تایید نمیکنم. پس یعنی این مودم چینی های Tplink رو ما میگیریم 20 تومن تو چین :18: 5 تومنه عجب کلاهی .......نقل قول:
یعنی این همه زور زدن واسه وایمکس حداکثر سرعتش اینه:نقل قول:
and delivers an access rate up to 15Mbps downlink and 5Mbps uplink
مودم های مختلف:
باز مودم بیرونی حداکثر سرعتش بیشتره.کد:http://www.huawei.com/radio_access_network/wimax/product.do?card=4
اگر بتونند پوشش شبکه رو انقدر افزایش بدند که بشه از اون :18: دانگلها استفاده کرد خیلی خوب میشه
چرا تاييد كنيد . برادر من خيلي وقت پيش اينو گفته بود ... و ميگفت بيشتر سعي ميكنن به همه مودم Out بدن ...نقل قول:
اينو يادم رفت بگم قيمت اصليش 19 يورو هست
خیلی ممنون یعنی گفته بود مودم بیرونی رو میخرند 25 تومن؟ آقا این رو زودتر میگفتید یعنی یک مودم از چین میاد ایران میشه 900 :18:درصد میره رو قیمتش؟ خوب باید صبر کرد بازاری ها دست بکار بشن بلکه مودم ارزون بشه که بعید می دونم این وسط دستها یاری می طلبند.نقل قول:
مثل اینکه مبین نت خودش مستقیم از ZTE چین پهنا میگیره و بقیه شرکتها هم از زیرساخت.
آدم حالش بهم میخوره وقتی میبینه گوگل خلیج همیشه فارس رو خالی گذاشته فقط نمی دونم چرا این نقشه یکم جابه جا اپراتورها رو نشون داده ولی محض اطلاع همه اپراتورها طبق این نقشه به جز داتک و لایزر از وایمکس متحرک یعنی 802.16e پشتیبانی می کنند منتها باید مجوزش:2: صادر بشه:27:
کد:http://www.wimaxmaps.org/
اگه واقعاً اینجوری باشه نباید زیاد نگران بود چون اینجا ایرانه ! تا چند هفته دیگه قاچاقچیان محترم این مودم رو به قیمت 30 تومن توی بازار می فروشن !!! :31:نقل قول:
1- رفاتک 2- بله، نقشه اونجا و فکر کنم نقشه کل نمایندگی ها از سایت مبین نت کامل تره. نقشه گوگل ارت سایتشون فقط 2 تا قسمت داره اما مال اونا 3 - 4 قسمت داره. 3- خیر ندیدم بهتره خودت بری با گوگل ارت خونتونو پیدا کنی بعد بری اونجا بهش نشون بدی. اما اگه منظورت سه راه با هنره، خودم الان نگاه کردم لب مرزی فکر کنم یا باید وای فای بگیری یا بیرونی البته خودت بری اونجا خیالت راحت تره 4- این حرفیه که به من گفتن. من قبلاً هم که خواستم adsl بگیرم روی فیبر نوری برای همه وصل شد(روی کافوی خودم 44) اما برای خط من مشکل پیش اومد. پولمو کامل پس دادن. بازم میل باخودت!نقل قول:
بله اينم كاملا درسته از Zte پهنايه باند ميگيرن . آره به احتماله زياد ميشه چند وقت ديگه ارزونش رو پيدا كرد .
میشه سوال منم جواب بدید....چند صفحه قبل بود..پرسیدم شماره مبین نت چنده توی سایت پیداش نکردم...
آقا این خبرهای دست اول رو شما باید بدید:11:نقل قول:
میگم اینترنت نامحدود با سرعت بالا هم قدغن :31:
اگر برای تهران رو می خوای همه چیز حتی آدرسشون با نقشه اینحاست:نقل قول:
کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=5&ContentID=52
دوستان میگم حالا که مبین نت از Zte پهنا میگیره . پس ایرانسل از کجا پهنا میگیره ؟
حالا که از Zte پهنا میگیره کیفیت میره بالا ؟ :40:
ایرانسل از زیرساخت یا مخابرات پهنای باندشو میگیره.نقل قول:
نمیدونم دقیقا تفاوتش چیه این رو دیگه باید hamijoon بپرسه وبگه.
فکر کنم سرویس voip هنوز راه نیفتاده - cd هم نداره تازه سرویس من هنوز وصل نشده و کانفیگ نیستنقل قول:
با من تماس گرفتن گفتن فردا باید برم پولو بریزم :دی
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عدد هر چقدر نزدیک به صفر باشه کیفیت بهتر. پیشنهاد نصاب بین 50-70 بود!
به محض اینکه سرویست فعال شد، تست سرعت بگیر بزار توی سایت !نقل قول: