کالیبره چیه ؟ ببخشید این جا می پرسم
Printable View
کالیبره چیه ؟ ببخشید این جا می پرسم
بله تاحدودی همینطوره دوست عزیز پایونیر Kuro بعد از کالیبره شدن هم دقت رنگش عالی هست هم کنتراستش بالا میمونه و هم منحنی گامای تصویر در جای صحیح قرار میگیره دلیلشم وجود گزینه های گسترده برای تنظیم رنگهای اصلی و فرعی و گاما به علاوه تکنولوژِی خاص به کار رفته در اون و مهندسی پایونیره سری های VT و V از مدلهای 2010 پاناسونیک هم تقریبا به همین شکل عمل میکنن.نقل قول:
اما یه نکته راجع به این عکسها, موقع گرفتن این عکسها گاما به جای 2.2 روی 2 قرار گرفته بود که یکمی تصویرو کم عمق کرده که بعدا متوجه شدم ولی دیگه فرصت نبود عکس جدید بندازم توی گزینه های تنظیم گاما برای مدلهای G10 یک گزینه غیر عددی وجود داره که بهش S.Curve میگن که منحنی گاما رو مثل حالت داینامیک رسم میکنه ولی از دقت رنگ کم میشه اما در کل میشه به عنوان آلترناتیو برای کسایی که بهترین دقت رنگ و کنتراستو همزمان با هم میخوان میتونه مناسب باشه.
این عکس رو به عنوان مثال انتخاب کردم گامای عکس اول بر روی حالت پیش فرض هست ولی گامای عکس دوم به شکل حرف لاتین "S" در اومده که در مدهای داینامیک برای بالا بردن عمق تصویر ازش استفاده میکنن.
محتوای مخفی:
هر چیزی استانداردی داره دوست عزیز تو دنیای HDTV ـها کالیره به دقیق کردن رنگها مطابق با استانداردهای گستره رنگ مورد استفاده در سیستمهای الکترونیکی گفته میشه البته با رعایت جوانبی که از اون جمله میشه به بالا بردن کنتراست و جزئیات هم اشاره کرد یعنی اینکه یک کالیبره خوب به کالیبره ای میگن که همه جوانب کیفیت تصویر در اون رعایت شده باشه و کنتراست و جزئیات فدای دقت رنگ نشه!نقل قول:
اگر من الان خودم بخواهم tv را کالیبره کنم . کار خاصی باید انجام بدهم ؟نقل قول:
صفحات قبلتر از این بحث در مورد کالیبره کردن و چند تنظیم پیشنهادی و نظراتی در رابطه با راه های کالیبره کردن گذاشته شده...( تنظیمات کالیبره کردن به چندین فاکتور ربط داره و ممکنه تنظیمات تصویر هر کس با دیگری یکم تفاوت داشته باشه)نقل قول:
باید خودت وقت بزاری و تنظیم کنی تا تصویری که می خوای در بیاد
كاليبره كردن بر ميگرده به سليقه شخصي طرف در وهله اول
اما اگه حرفه اي انجام بشه خيلي نتايج خوبي رو خواهيم داشت به عنوان نمونه دقت كنيد :
In normal mode, normal colour balance, before calibration:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Colour Temp:
Gamma:
calibrating again in cinema mode
Colour Temp:
Gamma:
براي ديدن نتايج و بحث هايي پيرامون كاليبره براي g10 ميتونيد اينجا رو مطالعه كنيد:
[HTML]http://www.avforums.com/forums/isf-calibration/1093490-panasonic-g10-so-far.html[/HTML]
همينطور كاليبره ISF ساير hdtvها :
[HTML]http://www.avforums.com/forums/isf-calibration/[/HTML]
لطفا در خصوص پلاسماي سري U20 و مقايسه آن با سري هاي G10 & V10 توضيحات جامعي را بنويسيد با تشكر
بهتر بود اینو تو تاپیک زیر می پرسیدینقل قول:
بچه هایی که ورژن اروپا یا امریکای g10 رو دارن ظاهرا یک فریم ور جدید پاناسونیک داده بیرون که نسخه 1.30 هست ولی من تو خود سایت پانا ندیدیم .....یک بررسی بکنین ببینین راسته یا نه.
سلام
آقا g10 من یه مشکلی داره وقتی یه فیلم دارم میبینم مثلا مختارنامه وقتی دوربین ثابت میشه اون قسمت از صفحه که حرکتی نداره مثل پرده شروع میکنه دل زدن و دایم تکون میخوره البته من تنظیمات صفحه رو با اعدادی که دوستان گفتن کالیبره کردم
میتونه قضیه مال کالیبره باشه
-ممكن هست شما با حالت هاي ديفالت hdtv هم امتحان كنيد ببينيد اين مشكل همچنان پا برجاست يا فقط مربوط به ستينگ خاصي هست كه با كاليبره ايجاد شدهنقل قول:
البته بعضی از فیلم ها خودشون هم لرزش دارند.
من هم در وی بیست اندکی لرزش رو در تصاویر موقع پخش فیلم احساس میکنم.
تغییرات به دیفالت رو چطور میشه اعمال کرد؟نقل قول:
ممنون
-خوب فكر ميكنم روي گزينه ها ومدهاي تعريف شده تصويري برين انتخاب ميشهنقل قول:
-در مورد رست كلي هم فكر كنم بتونيد يك رست فكتوري بكنيد
ميتوني به ادرس امضا بري من دارم روش كار ميكنمنقل قول:
اقا این کار رو کردم فایده ای نداشت شماهم با این مشکل مواجه هستید یا نه؟:19:نقل قول:
-والا دقت نكردم من چون lcd دارم كه متفاوت هستنقل قول:
از چه فاصله ای داری نگاه می کنی؟نقل قول:
من مختار نامه رو ندیدم ولی تا به حال این حالت رو در بقیه تصاویرم ندیدم.( البته شاید منظورت از تکون خوردن رو خوب نفهمیدم):13:.
سلام
تلویزیون من 2 شب پیش برای بار دوم سوخت توی کمتر از 8 ماه بار اول 1 ماه بعد از خرید سوخت رفت گارانتی و درست شد البته با حدود 1 ماه تاخیر و باز همون مشکل، امیدوارم شرکت کوفرد روی یک جنس معیوب از کارخونه خدمات خاصی بده چون فکر میکنم خود پاناسونیک این کار رو انجام داده وقتی یک پارت از محصولاتش کلاً دچار نقص فنی بوده از کارخونه که از بدشانسی گیر ما افتاده باید یک خدمات خاص مثل تعویض محصول با جنس جدید یا مدت زمان گارانتی بیشتر بده
سلام
آقا چند روزی رو مهمون یکی از اقوام بودیم یه led samsung sery 7 داشت کیفیت تصویرش رو وقتی با g10 خودم مقایسه کردم از پلاسمای خودم ناامید شدم اون تصویرش شفاف و روشن ولی مال من تاریک هست
البته یه نکته هم وجود داره اون با ریسیور داشت تصویر رو میگرفت من با آنتن معمولی اما کیفی آنتن توی شهر ما خیلی عالیه و دسته کمی از ریسیور نداره اما بازم تاریک بودن تصویر عذابم میده
میشه یه سری تنظیمات که خوتون روی g10 انجام دادین بهم بدین تا من هم بتونم از تصویر با کیفیت و البته شفاف و روشن استفاده کنم
ممنون از راهنمایتون
-عزيز تردهاي خيلي خوبي وجود داره كه فيد بك كاربراني هست كه كاليبره هاي مختلفي رو انجام و تست كردند ميتونيد مطالعه كنيد :نقل قول:
کد:http://www.avforums.com/forums/plasma-tvs/1012302-panasonic-g10-owners-thread-part-2-a-2.html
t_tanhayamجان از راهنماییت ممنونم با تغییر تنظیمات تصویر بهتر شد مام باز مثل led نیست البته شاید نباید همچین انتظاری از یه پلاسما داشته باشم
چند تا سوال دارم
1 وقتی میزنم روی شبکه 3 یه مثلث برعکس پایین تصویر میاد این واسه چیه؟
2 قبل وقتی شبکه های تنظیم شده تمام میشد مثلا تا کانال 8 میرفت با زدن یکمه بالا دوباره میومد کانل 1 اما الان همینجوری میره بالا و برنمیگرده شبکه یک البته میدونم توی تغییر تنظیمات تصویر یه چیزی رو دستکاری کردم که اینجور شده اما نمیدونم چی بوده؟3 البته قبل از این قضیه هم یه مشکل دیگه هم داشتم نمیدونم چطور شبکه 1 از لیست شبکه هایی که دکمه بالا رو میزنم تا تموم شبکه ها رو ببینم حذف شده و وقتی میرسید به شبکه هشت میپرید شبکه 2 و شبکه یک رو رد میکرد این مسئله رو چطور حل کنم؟ (نمیدونم این قسمت رو تونستم درست توضیح بدم یا نه؟)
-مرسي خوب خدا رو شكرنقل قول:
-به هر صورت پلاسما هست و كمي برايتنس پايين تر داره
-در مورد سوالاتتون هم متاسفانه من اين مدل رو ندارم اميدوارم دوستاني كه دارند راهنماييتون كنند
-در مورد چيدمان شبكه و MANAGE اونها فكر ميكنم مشكل دارين كه اگر كمي سرچ كنيد وباهاش كار كنيد احتمالا مشكلتون رفع ميشه
سلام
سال نو مبارک
tanhayam جان ایشالا که هیچ وقت تنها نباشی :31:
یه سوال اون تنظیماتی که توی پست 286 نشون دادی رو با کامپوتر انجام میدن یعنی باید تلوزیون رو وصل به کامپوتر کرد ؟
اگه ممکنه یه توضیحی در این مورد بده
-مرسي فرهاد جان سال نو شما هم مبارك باشه :10:نقل قول:
-بله اين كاليبره ها توسط نرم افزارهاي خاصي صورت ميگيره و كاملا حرفه اي انجام ميشه
یعنی ما آماتور ها باید بیخیال این کالیبره ها شیم درسته؟
-همينطوره چون وسايل ونرم افزارهايي رو ميطلبه :نقل قول:
-البته ميتونيد خودتون حالت هاي مختلف رو تست كنيد يا تردهاي خيلي خوبي كه وجود داره وكاربران اطلاعات و كاليبره هاشون رو در اختيار هم ميگزارين رو مطالعه كنيد:کد:http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1291368716
کد:http://www.avforums.com/forums/plasma-tvs/1012302-panasonic-g10-owners-thread-part-2-a-2.html
سلام
من یک پلاسما مدل th-p42g10r دارم حالا یک سینما خانگی پاناسونیک با ساپورت viera link گرفتم
حالا هر کار میکتم نمیتونم که صدا و تصویر رو از طریق یک کابل hd منتقل کنم هیچ جوره صدا رو نمیشناسه و فقط تصویر رو منتقل می کنه
اما تو هردو مدل نوشته که صدا رو با یک کابل میشه منتقل کرد
(((راستی ایا این مارک تلویزیون فریمورش اپدیت میشه))
-همينطوره با كابل hdmi همزمان شما صدا وتصوير رو ميتونيد منتقل كنيدنقل قول:
-در مورد اپديت فريمور هم خيلي وقت اپديتي نديدم ازش
-چند صفحه قبل هم بحثي در اين مورد بود
بابا دمت گرم:18:نقل قول:
چی کار می کنی با تلویزیون که دوام نمی یارن:31:؟
متاسفانه من سورسم انتن معمولی نیست و زیاد نمی تونم در رابطه با تنظیماتش تو این بخش کمکت کنم :41:نقل قول:
فقط شاید اطلاعات بیشتر بزاری شاید بتونم رفع کنم:
1-من چیزی ندیدم ( البته سورس من انتن معمولی نیست )باسه مورد یک می تونی تصویرش رو بزاری که بفهمم دقیقا کجاست این مثلثه؟:13:
2 و 3 رو کاری از دست بر نمی یاد ( فقط پیشنهاد می کنم دفترچه راهنما رو بخون شاید بتونی گزینه مربوطه اش رو پیدا کنی)
ببینم صدا رو از تلویزیون می خوای به سینما منتقل کنی؟نقل قول:
چه کابل هایی بین تلویزیون و سینما وصل کردی؟
من خودم نتونستم صدای چند کانالی رو با hdmi منتقل کنم ( من پی سی رو وصل کرده بودم و با ان پخش می کنم )و رفتم یک toslink خریدم و با ان صدا رو منتقل کردم ( راهنماش هم بود و راحت می شد روش سوییچ کرد ) اگر موفقی داشتی به من هم یک خبر بده.:46:
پ ن:
البته من منظورت رو از پخش نفهمیدم از سینما خواستی اینکارو بکنی یا از تلویزیون و به ان یکی منتقل کنی.
سلام مرسی از پاسخگویتون اما من می خوام که با یک کابل hdmi صدا تلویزیون رو به سینما خانگی منتقل کنم که اینکار را به هیچ وجه نتونستم انجام بدم با اینکه هر دو سیستم از viera link پشتیبانی میکنه و viera link توسط هر دو سیستم شناسایی می شوند اما صدا منتقل نمیشود
پ.ن=منظور از انتقال viera link انتقال تصویر به تلویزیون و یا استفاده هر دو سیستم با یک کنترل میباشد که همه جا اعلام کرده اند که با viera link صدا هم منتقل میشود و اصلا یکی از قابلیت ها هم که خیلی پاناسونیک بر روی ان تبلیغ می کند همین قابلیت هست که برای من اجرا نمی شود
-قابليت ARC يا بازگشت صدا در ورودي و خروجي هاي HDMI ورژن 1.4 وجود دارهنقل قول:
دوستان الان دیگه دو سالی هست که از عرضه ی این مدل گذشته و اونایی که خریدن الان دو ساله که این پنل دارن
دوستانیکه این چند وقت از این نمایشگر استفاده کردند بیان بگن که تو این مدت آیا به مشکلی برخوردن آیا بعد دو سال افتی در کیفیت شاهد بودند یا نه
من که به شخصه هنوز هیچ مشکلی با این پنل ندارم و به جرئت میتونم بگم حتی بعد دو سال هیچ فرقی با روز اولش هم نداره
یه چیز جالبم بهتون بگم اونم اینه که تو تاپیک پلاسمای V30 دوستان میگفتن که V30 عمق سیاهی بالایی نداره و وقتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تست میکنند تصویر سیاه سیاه نیست و همرنگ خود پنل نمیشه اما من با پنل G10 تست کردم و دیدم که تصویر کاملآ سیاه سیاه و هیچ نوری نداره و کاملآ همرنگ پنل میشه به همین خاطرم هست که هنوز به داشتن افتخار میکنم ..شما هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از طریق SD CARD تست کنید و مد تصویر در حالت داینامیک قرار بدید تا متوجه عمق سیاهی بالای این پنل بشید
سلامنقل قول:
من بعد 2 سال استفاده مشکلی برام پیش اومده.....کسی جوابگو هست؟
ممنون
داداش من هم الان ۳ سال هستش که این پلاسما رو گرفتم ، خدا رو شکر هیچ مشکلی تا حالا نداشتم ، کیفیتش هم بنظرم تغییری نکرده ، البته باید کنار یه پنل g10 تازه مقایسه کرد . ولی خداییش از تصویر طبیعی این پنل لذت میبرم.نقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD