جواب ارسال شد.
Printable View
جواب ارسال شد.
درسته ، a cup of tea بهتر بود! :20:
I'm going to the store now . i want to buy a Tea . i want to Have some food.
تاييد ميشه ، خوردني ها و نوشيدني ها و پول جزو اسم هاي غير قابل شمارش هستند .
گزینه جواب ارسال شد :دی
جواب ارسال شد.
ممنون
سلام خسته نباشید..........ارسال شد
سلام ...
جایزه آخرین برنده مسابقه 5 یعنی ( Love King عزیز ) هم فرستاده شد ، مبارکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
نقل قول:سلام :20:...
ممنون عزیز :11: ...
:10::40::11::10::40::11::10::40::11:
.
سلام ...
جایزه آخرین برنده مسابقه 4 { برای دو هفته قبل } یعنی ( davy jones عزیز ) هم فرستاده شد ، مبارکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
==============================
پ.ن : دوستان لطفآ بعد از اعلام نتیجه مسابفه به تاپیک سربزنید ، و در صورت برنده شدن PM بزنید ... فرصت خیلی خیلی کمی داریم که بخوایم تک تک دنبال همه دوستان خوب و عزیز باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
سری بعد دیگه دنبال دوستان برنده نمیگردیم و اگه PM نزنید شارژ رو برای خودم برمیدارم :دی ... قبلآ هم که گفتم که : خیلی بدما :دی...
.
ارسال گردید...........
!The answer has been sent,successfully
سلام جواب در پروفایلتان ارسال شد !
با سلام
جواب ارسال شد.
سلام
جواب ارسال شد
جواب ارسال شد
ارسال شد ...
با تشکر از دوستان .
در مورد بروز اشتباه در جمله باید بگم که کاملا" با نظر دوستان موافقم . اما خوب چون سوال یهویی آماده شد و وقت نبود دیگه دقت نکردم . بعد که خواستم تصحیح کنم , با خودم گفتم صبر کنم تا مسابقه تموم بشه . اینجوری حق دیگران هم نمیسوزه .
بازم ممنون از دوستانی که به اطلاع رسوندند .
مثلا مسابقه هفتگی هستش ! :31:نقل قول:
1.اینکه تاریخ دقیق اعلام کنین نه اینکه بگین جمعه.خوب کدوم جمعه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه قراره تاریخ دقیقه ظهور امام زمان رو بگیم :31:
ارسال شد...
پاسخ ارسال شد
با تشکر
جواب ارسال شد
شرمنده دقت نکردم.نقل قول:
راستی تو دین شما تاریخ ظهور مشخص میکنن؟واسه ما که قبل دیپلم یاد دادن کسایی که وقت ظهور امام رو تعیین میکنن جزو بزرگترین دروغ گوهان.یحتمل شما منظورتون رو اشتباه رسوندین.:11:
آملی ها همشون کله شق هستند ؟نقل قول:
راستی تو دین شما تاریخ ظهور مشخص میکنن؟واسه ما که قبل دیپلم یاد دادن کسایی که وقت ظهور امام رو تعیین میکنن جزو بزرگترین دروغ گوهان.یحتمل شما منظورتون رو اشتباه رسوندین.
باد دکد :31:
مه ره رسوا نکن و :31:
در کل گفتم و منظور این بود که وقتی میگم جمعه یعنی جمعه هر هفته .
کاری ناینی آملی ریکا :46:
سلام . ارسال شد .
پایان مسابقه 6
نکته : در این مسابقه بنا به دلیلی که در قسمت اعلام نتیجه ذکر شده , 4 برنده خواهیم داشت . دو برنده از بین کسانی هستند که به گزینه 2 رای دادند و دو برنده از بین کسانی که به گزینه 3 .
سوال بعدی مسابقه هم قرار داده شده و فکر کنم دیگه مسابقه از این هفته به بعد سخت تر بشه !
قانون جدید مسابقه :
دوستان تنها 4 روز فرصت دارند تا جایزه خودشون رو از ***Spring*** عزیز دریافت کنند . ( یعنی تا سه شنبه هر هفته )
به کسی اعلام نمیشه که برنده شده . بلکه خودش باید به پست دوم تاپیک سر بزنه و ببینه که آیا برنده شده یا نه . اینجوری لااقل یک نگاهی به جواب مسابقه و توضیحات پیرامون اون میندازه :31:
من بازم از دوستان بخاطر اشکالاتی که بعضا" در سوال مسابقه وجود داره , معذرت میخوام . انشالله با ادامه مسابقه روزبروز بهتر میشیم .
جواب در پروفايل ارسال شد :31:
گزينه ------ درست است :)
ويرايش: ئه...چرا قيلتره؟ :31:
بنظر بنده شما اشتباه گفتید! هر چند فیلتِِِِِـــره ولی می شه حدس زد.نقل قول:
----------
جواب ارسال شد.
مرغنه ماست خوار تشریف داری؟(بابولی:31:)نقل قول:
مه گجه خوره پیش نیار تره له دمه آ:31:
الکی شسه نویسنه مقیم ترکیه(برو حماس:10:)
جواب ارسال شد.بیزحمت سوال های سخت تر بزارین.(اینا چیه دیگه)
جواب ارسال شد !
جواب ارسال شود شد میشود شدند همه چی هر چی :31:
جواب ارسال شد.
بابت شارژ هم ممنون...
پاسخ صحیح در پروفایل قرار داده شد.
جایزه دوست عزیزمون ananthisnameisz بعد از چند هفته تقدیم شد .
البته خودشون دیر اقدام کردند .
بله دیگه :
نقل قول:
دوستان تنها 4 روز فرصت دارند تا جایزه خودشون رو از ***Spring*** عزیز دریافت کنند . ( یعنی تا سه شنبه هر هفته )
:31:
سلام ...
جایزه دو نفر از دوستان یعنی ( Carl عزیز و sepehr_x50 عزیز ) فرستاده شد ، مبارکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
.
ارسال شد..
سلام
ارسال شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این سئوال برای کچلی مثل من خیلی سخت بود. :دی
پاسخ ارسال شد!
جواب سوال شماره 7 ارسال شد ! :27:
جواب ارسال شد عزیز.......................................... ......:11:
ما هم جواب رو ارسالیدیم برای این هفته!!!!!!!!!!!!!!!!
ارسال شد....