+ : اونایی که تو بهشت زندگی میکنن نباید در مورد اونایی که تو جهنمن قضاوت کنن...
فلش فروارد
Printable View
+ : اونایی که تو بهشت زندگی میکنن نباید در مورد اونایی که تو جهنمن قضاوت کنن...
فلش فروارد
سلام ...
جايي كه تد و دوستانش موفق نميشن مسابقه رو تماشا كنند چون همون موقع بايد به مراسم ختم ميرفتند و بجاش بازي رو ضبط كردند و تصميم گرفتن فرداي اون روز همون ساعت ( 6 بعد از ظهر ) بازي رو ببينند بدون اينكه نتيجه رو بدونند تا براشون جذاب باشه و ... ( رابين در محل كار )
News Caster : It's time for sport News
Robin : No it's not.It's Time For Weather
News Caster : We just did the weather
Robin : Well , Weather is pretty fickle .it may have changed.What's it doing out there lou( Weather guy)?
Lou( While eating sth and mouthful : D) : Pretty much the same thing it was 2 minutes ago :D
How I Met Your Mother_Se 2-Eps 14
ورود آقایان ممنوع:
مدیر مدرسه:آیا شما هم به خانوم ها نگاه ابزاری دارید
پدر دانش آموز:بستگی به خانومش داره
Lily: The Girl never marries the hot guy
Marshall : Well , you did : D
Lily: I'm one of the Lucky Few : D
يعني آخر اعتماد به نفس : دئ
How I Met your mother _ season 3 _ Episode 1
هاوارد : شلدون اگه تانجرين چيكن دوس نداري سفارش نده !!
شلدون : من تانجرين چيكن دوس دارم فقط گيرم نمياد !!
لئونارد : بس كنيد !! ميشه بريم سر يه موضوع ديگه ؟؟
راجش :البته !! يه بار ديگه برامون بگو چطور شد خودتو پيچوندي و پني رو به دوس پسرش رسوندي !!
The Big Bang Theory
Sheldon : I'm Doctor Sheldon Cooper...B.S،M.S،M.I،Phd،SCD...OMG Right!
:31:
big bang theory
The Big Bang Theory S02E14
رفته بودن پول پني رو از دوست پسر سابقش پس بگيرن.كه دوست پسره هيكليه 2متر قد داره!!!
لئو:نقشه رو فهميدين؟؟؟
هاوارد:آره راج مي ---- به خودش من استفراغ ميكنم شلدون فرار ميكنه تو هم ميميري!:31:
تزویر سکه ای دوروست که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است...
عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش....
مختارنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين پنجشنبه آخره
ديگه نميام سر خاک
کم آووردم ديگه بسه
خسته شدم....
25 ساله دارم با خاطرش زندگي ميکنم
هر هفته ميايم اينجا و هر چي از خاطرمون رفته زنده ميکنيم
اينجوري نامرديه,نامرديه که اونا رفتنو راحت شدن ما مونديمو عذاب کشيديمو خسته شديمو عذاب مي کشيم....
ديگه بسه
انگار مال يجاي ديگم
انگار جاموندم از آدماي قبيلم ....
نابرده رنج - علیرضا بذرافشان
J.D. :Come on, man, it's our last week together! The J.D. and Cox train is pulling into the station.You must have a metaphor you want to use; hit me with it!
Dr Cox :I suppose I could riff a list of things that I care as little about as our last week together.Lemme see, uhh... Low-carb diets. Michael Moore. The Republican National Convention. Kabbalah and all Kabbalah-related products.Hi-def TV, the Bush daughters, wireless hot spots, 'The O.C.', the U.N., recycling, getting Punk'd,Danny Gans, the Latin Grammys, the real Grammys. Jeff, that Wiggle who sleeps too darn much! The Yankees payroll, all the red states, all the blue states, every hybrid car, every talk show host! Everythingon the planet, everything in the solar system,everything everything everything everything everything everything that exists - past, present and future, in all discovered
and undiscovered dimensions...Oh! And Hugh Jackman.
فاصله بین دو تا سه نقطه تو 5 ثانیه گفته میشه...:31:
ساویر : یک هفته قبل از اینکه سوار هواپیما بشم، تو یه مشروب فروشی تو سیدنی با یه مردی صحبت میکردم. ازش متوجه شدم که یه پسر داره. اونا مدت زیادی بود که رابطه ی خوبی نداشتن. اون مرد میگفت پسرش اونو مقصر میدونه. یه تلفن سکه ای اونجا بود و اون مرد به من گفت که ای کاش توانایی اینو داشت که تلفن رو برداره و به پسرش زنگ بزنه و بهش بگه متاسفه. بهش بگه که پسرش خیلی موفقه و به داشتن چنین پسری افتخار میکنه و دوستش داره... من دیگه اونجا نموندم اما یه چیزی بهم میگه اون مرد هیچ وقت با اون تلفن به پسرش زنگ نزد... دنیای کوچیکیه. نه!
موفق باشی جک....
LOST
مرگ و زندگی دست خداست تو فقط باید ایمان داشته باشی!
سریال فرار از زندان
ساویر : چیزی که من میدونم اینه که وقتی یه مرد کاری رو میکنه ، دلیلش اینه که چیزی برای خودش میخواد . تو چی میخوای جک ؟
Lost
(گبریل و کارلوس و جوانیتا(بچه گبریل و کارلوس) سوار ماشین در حال برگشت از ثبت نام مدرسه)
گبریل: واقعا نمی فهمم،چطور نمی تونی بفهمی که مکزیکی هستی؟ما که همیشه غذای مکزیکی می خوریم.
جوانیتا: ما غذای چینی هم می خوریم،پس یعنی اینکه ما چینی هستیم؟
کارلوس: نه،فقط معنیش اینه که مادرت از آشپزی کردن متنفره!
.
.
.
Desperate Housewives
یاور : بنی آدم ء بنی عادته ............
Maybe we like the pain.
Maybe we're wired that way.
Because without it,
I don't know...maybe we just wouldn't feel real.
What's that saying?
"Why do I keep hitting myself with a hammer?"
"Because it feels so good when I stop."
Grey's Anatomy
امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است
تزویر با لباس دیانت و تقوا به میدان می آید، تزویر سکه است دو رو که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگر نام شیطان است ،عوام خدایش را میبینند و اهل معرفت ابلیسش ....
مختارنامه
سلام .
قبل از دیالوگ، یه توضیحی در مورد سکانسش بدم.
[توضیح اینکه یه سری دلخوری هایی بین اعضای خونواده پیش اومده و حالا همه دور هم جمع شدن و دارن با هم صحبت میکنن که کدورت ها از بین بره . صحبت ها نتیجه میده و همه پا میشن برا مراسم ماچ و بوسه ! . اما ...]
صدای راوی (شیطان) :
"بعضی وقتا آدما فکر میکنن که مشکلاتشون رو برطرف کردن اما [حرکت دوربین و جدا شدن از سوژه ی اصلی سکانس (خانواده) و زوم کردن روی یه مبل خالی] همیشه یه جای خالی توی هر خونه ای هست . اونجا جاییه که من نشستم; شیطان ."
سریال سقوط یک فرشته - شبکه ی یک (دیالوگ با دخل و تصرف)
.
Ted:When Did you guys(Lily & Marshall) start sharing one toothbrush anyway? I did not know that.
Marshall: Well years ago ... you should Know that we lived 8 years together.
Ted : Yeah but you always kept your toothbrush in your bedroom
lily: No ! We kept it in the bathroom : D
Ted: No !. there was only one toothbrush in the bathroom , and it was mine !!
Robin: Wait ...Are you saying that for 8 years you three used one toothbrush? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجمه :
تد : بچه ها از چه زماني شما از يك مسواك استفاده كرديد و تصميم گرفتيد اين مسواك اشتراكي باشه؟ من خبر نداشتم
مارشال : از خيلي وقت پيش ... چطور نميدونستي ؟! ما كه 8 سال 3 تايي زندگي كرديم ( مارشال / ليلي/ تد)
تد : آره اما شما هميشه مسواكتون رو توي اتاق خواب نگه ميداشتيد
ليلي : نــــــــه ! ما اونو تو دستشويي ميزاشتيم : دي
تد : نه ديگه ! چون اونجا فقط يه مسواك بود و اون هم براي من بودش !!
رابين : اوه صبر كن ببينم ! يعني شما 3 نفر 8 سال يه مسواك رو استفاده ميكرديد و نميدونستيد؟! :31:
How I Met your Mother Season 5 episode 14
How I Met Your Mother S01E12
Barney: Man, you know something? Stuart’s my new hero. If that dude can bag a nine, I got to be able to bag, like, a 16.
Ted: What’s a 16?
Barney: Those 2 eights right over there.
Barney: Okay, doing some math here.. Table 6 has got three bridesmaids. An 8, an 8 and a 7. I am willing to give you one of the eights, lowering myself to a 15. Which means, you owe me…
اين رو بگم كه منظورش از اون اعداد درجه ي جذابيت دختراس!!از 1 تا 10 هست شماره هاشون!!:31:
ارسطو: پدر مملکتو در آوردین با این رایانه ها وللا همینجوری نشستین میگی گودش کن لنگش کن لنگش کن همش رایانه همش رایانه همش رایانه گندم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[پایتخت - سیروس مقدم]
چند سال پیش تو یکی از سریال های ماه رمضون (ببخشید اسم سریالش یادم نیست)
+ بیا بریم مسجد ، احیا
- ئه!!! مگه امشب ، شب قدر بود؟! امسال ماه رمضونمون هم عین بقیه ی سالها نبود ....
پ ن:
:13:حکایت خودمه... همین الان یادم اومد شب قدره امشب
امان از این روز مرگی :13:
جک: فکر می کنم دیوونه شدم
جان لاک: نه تو دیوونه نشدی
جک : از کجا میدونی ؟؟
لاک: چون آدمای دیوونه فکر نمی کنند دیوونه شده اند ... فکر می کنند عاقل تر شدند...
LOST
Grey's Anatomy:s.
Dr. George O'Malley: You know Joe?
Dr. Miranda Bailey: Oh, yeah. I was the only female intern my year. I didn't know anybody and nobody knew me except Joe. He knew me.
Dr. George O'Malley: Oh. So you and Joe...?
Dr. Miranda Bailey: All you people ever think about is how to get into somebody's pants. You're nasty.
[slaps George]
Dr. Miranda Bailey: That's why you got syphilis
جورج اومالی:تو "جو"رو میشناسی؟
میراندا بیلی:اره.من تنها زن انترن سال خودم بودم.من هیچ کسی رو نمیشناختم.هیچ کسی هم
منو نمیشناخت یه جز "جو".اون منو میشناخت.
جورج اومالی:اوه.پس تو و "جو"؛.........
میراندا بیلی:تنها چیزی که شماها درموردش فکر میکنید,اینه که چه جوری برید تو شلوار یه نفر...
همینه که سفلیس گرفتی!
-------------------------------------------------------------------
Dr. Meredith Grey: Sometimes doing something is worse than doing nothing.
مردیت گری:بعضی وقتها انجام دادن بعضی کارها,بدتر از هیچ کاری نکردنه!
.Don't tell me what I can't do
.
.
ترزبانی: به من نگو چکار نمیتونم انجام بدم.
LOST
برای من که واقعا فراموش نشدنیه!
چارلی: هی جان، اون مواد [مخدر] رو بهم پس بده، بهشون نیاز دارم
جان لاک: ببین چارلی تا سه مرتبه بهت اجازه میدم که مواد رو ازم بخوای، بعد از سومین بار اونارو بهت میدم .. این اولین بار بود که ازم خواستی.
چارلی: چرا این کار رو میکنی؟ چرا نمیریزیشون بیرون؟ می خوای منو زجر بدی؟
جان لاک : اگه میریختمشون بیرون دیگه حق انتخاب نداشتی. حق انتخاب و تصمیم گیری فراتر از غریزه است و تنها چیزیه که تو رو از اون حیوون متمایز میکنه.
LOST
Dear Mr. Sawyer, you don't know who I am, but I know who you are, and I know what you done. You had --- with my mother and then you stole my dad's money all away. So he got angry, and he killed my mother. And then he killed himself too. All I know is your name. But one of these days, I'm gonna find you and I'm gonna give you this letter, so you remember what you done to me. You killed my parents, Mr. Sawyer.
Lost
How I met your mother s04E21
بارنی: وقتی شماره یه دختر رو میگیری باید سه روز صبر کنی، بعد بهش زنگ بزنی.
تد: این احمقانه است، این قانون از کجا اومده؟
بارنی: مسیح!! اون سه روز صبر کرد، بعد برگشت به زندگی! اگه یه روز صبر میکرد، مردم نمی شنیدند که مرده، بهش میگفتن :
Jesus, what up
-چه خبر مسیح؟
و مسیح هم میگفت:
"What up? I died yesterday"-چه خبر؟ من دیروز مردم!
و اونا هم میگفتند:
"You look pretty alive to me, dude"- به نظر من که خیلی هم زنده ای رفیق
و بعد باید برای همه تعریف میکرد که چجوری احیا شده و معجزه رخ داده، و در نهایت هم یارو بهش میگفت:
"Okay, whatever you say, bro"- خیلی خب بابا، هر چی تو بگی
اما وقتی سه روز صبر کرد، همه رفتند توی کلیسا و به هم میگن مسیح مرده، که یه دفعه مسیح از در پشتی دوان دوان وارد میشه و همه حال میکنند!
بنجامین خطاب به سعید جراح : وقتی رنجها مایه خشمت بشن هیچوقت از بین نمیرن.....
[ lost ]
Niki Minaj : ashton and i have one thing in common.
Ashton Kutcher : great asses
2011 MTV Movie Awards
پني : هممم بوي پيتزا مياد ...!!
شلدون : خيلي جالبه !! اگه پپروني ماده انفجاري بود مي تونستي تو فرودگاهامون به جاي سگاي آلماني كار كني !!
The Big Bang Theory
نقي _ ببينم قهرمان حالا اين چي هست ما داريم ميخوريم؟
قهرمان _ اين نوشيدني گياهيه ديگه ! واسه اعصاب خوبه.
ارسطو _ ئه ! : دي. پس براي من خوبه كه اعصابم برق دزدي داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پايتخت _ قسمت 1
- بارني چيکار ميکني؟
- اين مال منه
- من نميفهمم
- جي جي بچگيشو داره .. پدر داره يه خونواده واقعي و يه حلقه بسکتبال؟
نه نه ... حداقل حلقه رو من بر ميدارم ، اينو با خودم ميبرم
- خواهش ميکنم .. بيا پايين و باهام حرف بزن
- چرا ؟ چرا بايد اين کارو بکنم؟
تو ضايعي ، تو فقط يه باباي ضايع دهاتي هستي
- چرا اين اينقدر عصبانيت کرده؟
- چون اگه تو يه باباي ضايع دهاتي بودي چرا نميتونستي واسه منم باشي؟
آشنایی با مادر فصل 6 قسمت 19
این دیالوگ از سریال رو خیلی دوست دارم
Homer: Son, if you really want something in this life, you have to work for it. Now quiet, they're about to announce the lottery numbers
.
.
.
The simpsons
برنامه ی زنده ی شب نشینی، شبکه ی استان فارس:
اولین سوال مجری: چرا هر چی اسمه خوبه مال خانوماست. خورشید خانوم، مهتاب خانوم . هرچی اسم بده ، آقا خرسه، آقا گرگه ، مال آقایونه؟
مهمان(داریوش ارجمند): چون هیچ وقت در طول تاریخ، ده تا زن با قمه از روی دیوار باغی نپریدند و به پنج تا مرد تجاوز نکردند!!!
تد : بارنی مردم دوست ندارن بهشون دروغ گفته بشه
بارنی : اشتباهه ! مردم دوست ندارن بفهمن که بهشون دروغ گفته شده ... چون دروغ یه داستان عالیه که مردم میزنن با حقیقت خرابش میکنن
how i met your mother / S5
رضا صباحی( خسرو شکیبایی) : می دونی چی میخوام ؟
لحظه لحظه ی زندگیمو , کمتر از لحظم وجود داره ؟؟؟ اگه هست اونم میخوام ....
خانه ی سبز
جيم:ببين رفيق مهموني تا دو سه ساعت ديگه شروع نميشه،درضمن رو صندلي من نشستي
خدا: من خدام
جيم:هنوز رو صندلي مني
جيم به خدا:کاپس(فرض کنيد استقلال)اصلا قرار هست قهرمان شن؟؟؟
خدا : معلومه قهرمان ميشن ،ولي عمر من قد نميده...
.
.
.
جيم داره با خدا خداحافظي ميکنه:خدايا استقلال(کاپس)قهرمان شه ،قبل از اينکه من بميرم...
خدا: jim one miracle at time.
اکوردینگ تو جیم
رضا صباحی( خسرو شکیبایی):
چه معنی داره تو این دنیا کسی با کسی قهر باشه
چه معنی داره تو این دنیا کسی تنها باشه
چه معنی داره تو این دنیا آدم ها یک روز بیان و یک روز برن
چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها اینقدر تنگ باشه
اصلا چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها از سنگ باشه...
خانه ی سبز
Phoebe: I don't think he is gonna propose me again...
Chandler: Right, If I were a guy.....
(((((:
Friends 10.05