سلام
من از 17/12/1388 یکیشو تحویل گرفتم و تا الان که 18/05/1389 است باهاش 16000 تایی کار کردم . مزایا و معایب تا الان رو لیست می کنم و نظر خودم رو در آخر لیست راجع به این ماشین مینویسم :
مزایا فقط نسبت به پراید و ماشین های دیگه زیر ده میلیون .
1- پایداری ماشین در پیچ ها : با پراید در پیچی که با سرعت بالاتر از 80 میترسیدم با این ماشین 120 تا عین خیالم نیست .
2- کولرش واقعا از پراید بهتره
3- ولا شاید عجیب و روی این ماشین استثنایی که شتاب و کشش ماشین با گاز از بنزین بهتره .شاید اشکال از سیستم سخت رسانی بنزین ماشین من باشه .
4- نرمی ماشین در بیابونهای (ببخشید خیابون های) داخل شهر از پراید خیلی بهتره
5- شتابش نسبت به پراید کمه ، ولی وقتی ماشین جون میگیره پراید به گردش نمیرسه
6- ماشین با گاز و کولر روشن و در سر بالایی کم نیاورد
ایرادهای ماشین که تا بحال برای من اتفاق افتاد .
1- مشکل در سیستم سوخت گاز که دو با مراجعه به نمایندگی و پرداخت هزینه تعمیرات فعلا که داره کار میکنه
2- ماشین قبلا در سرعت 120 از گیربکس و دفنرسیال و گاردان صدا نداشت . اما الان صداش در زیر 80 هم داره در میاد
3- کیفیت بد در مونتاژ قطعات – درها رگلاژ نیست و دو تاش بد بسته میشه – شیشه های ماشین زیاد لق لق میکنه و یکی از شیشه های جلو خوب بسته نمیشه .
4- سپرها خوب جا نخورده
5- صبح ها و مخصوصا وقتی هوا سرده ، صدای بدی مخصوصا از ناحیه اگزوز ماشین خارج میشه
6- هنوز با دنده عقب در بعضی مواقع مشکل دارم و خوب جا نمیخوره .
7- صدای سوت در ترمز کشیدن ماشین
8- ترمز دست خوب کار نمیکرد که با صرف هزینه در نمایندگی درسن شد . ( از مزایای گارانتی ماشین گرانقیمت بی کیفیت ایرانی )
نظر نهایی : ولا بسته به پولی که دادم ( از نوع نقد و قسط ) و درآمدم ماشین خانوادگی خوبیه ، بسته به شماست که از ماشین چه انتظاراتی داشته باشین . برای شتاپ و به قولی تیک آف پراید ماشین جوانان ولی برای خانواده ها این ماشین هم امنیت بالاتر و هم امکانات بهتر داره تازگی هم ترمز ABS ش هم اومده با 500 تا بالاتر .
در کل از بعد جهانی به این ماشین نگاه کنیم این ماشین واقعا مزرخف و کلا 80 درصد پولتون رو ریختین دور ( تو جیب ایران خودرو)
کیلومتر ماشین که 30000 تا شد باز بیشتر از این گاری میگم . پول نداشتم ماشین خارجی بخرم ، ولی هر کی پول داره حتما ماشین خارجی بخره ، چون تو شرکتی کارم میکنم که داره قطعه برای ماشین سنگین تولید میکنه و میبینم که چه اتفاقاتی تو قطعه سازی می افته و ....
خلاصه هرکی خاص بخره و اطلاعات بیشتر خواست ، ما در خدمتیم .
2-