خب اگه حمله نكني حمله ميكنن
Printable View
خب اگه حمله نكني حمله ميكنن
فکر کنم اگه یه هفته کسی بهم حمله نکنه بتونم بازسازی کنم وگرنه میشم یه فارم خفن :دی
اوه اوه عجب جنگ خفنی بود.عجب نامردیه چرا حمله کرده؟ فکر کنم ما با اتحاد اینا متحدیم تو فروم بگو ببین space king چی میگه.
فکر کنم ساپورت بشه فرستاد این رو هم تو فروم اتحاد بپرس.
دوستان من تازه وارده بازي شدم!
چه جوري ميتونم بيام تو اتحاد پي سي ورلد؟؟؟؟؟؟؟؟
با درخواست عضويت !
چه جوري بايد درخواست عضويت بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ميري توي پروفايل خانواده بعد درخواست ميدي !
الان حتما ميپرسي چيجوري برم توي پروفايل خانواده :دي
خانواده چیه؟ قاطی کردی؟ این رابر نیستا...:31:نقل قول:
تو رابر میگی قبیله تو اینم میگی خانواده حتما تو تریبال هم میگی اتحاد :18:
آخه اتحاد قحط بود؟ پی سی ورلد که همش دو تا عضو داره که اونا هم بازی نمیکنن.یه اتحاد دیگه پیدا کن.نقل قول:
چيجوري برم توي پروفايل خانواده!نقل قول:
...........................
دوستان من ميتونم با همه ي گروه ها متحد بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يا فقط با هم گروهي هايه خودم؟
من تو نوکس هستم!!!!!!!!!!!!
ميشه حالا يه اتحاده خوب هم معرفي كنيد بريم اونجا هوايه مارو داشته باشن؟!
برای رفتن تو اتحاد اول باید ساختمان فرمانداری بسازی.نقل قول:
بعدش بگرد ببین کجا میتونی بری فقط تو galaxy army و galaxy empire نرو چون ما باهاشون در حال جنگیم و اونوقت به تو هم باید حمله کنیم.ما تو اتحاد persia galaxy هستیم.
بیخیال !
رنک 1-2-3 بازی گیری دادن به من ! آخه یکی نیست بگه زورت به 5 برابر ضعیفتر از خودت رسیده ؟
بدبختا از ترس اینکه براشون اتفاقی نیفته همشون رفتن تو یه اتحاد . ایرانی جماعت همینه دیگه فقط زورش به پایین تر از خودش میرسه :دی
فعلا رفتم تو کار جاخالی تا در فرصت مناسب حالی از اینها بگیرم :21:
هادی تا حالا تو کهکشان از این شهاب سنگ های بزرگ دیدی ؟ یا روی یه سیاره A یا R نوشته شده باشه ؟
از اینا میتونی "بهره کشی" کنی :46:
نه تو تريبال ميگم قوم ! :31:نقل قول:
ولي عجب سوتيي بودا :27:
به قول يه جمله معروف اگه نزني توي دهن ضعيف تر فردا ضعيف تره بزرگ ميشه مياد ميزنه توي دهن تو :31:نقل قول:
صبر کن یک حالی از اینا بگیرم :دی
خوشبختانه اینجا تاسیسات آسیب نمیبیه از حملات . کافیه قبل اینکه طرف برسه نیروهات رو بفرستی بیرون بعد ریسورس هات رو هم بفرستی یه سیاره دوم خودت . طرف بعد از 8 ساعت دست خالی بر میگرده :دی
راستی چطور میشه سیاره های دیگه رو برای خودمون بگیریم؟مثل تریبال نوبل کنیم.
نمیدونم ! ولی احتمال میدم یه سفینه باشه که سیاره طرف رو به کل نابود کنه و از کهکشان محو کنه :27:نقل قول:
راستی چطور میشه سیاره های دیگه رو برای خودمون بگیریم؟مثل تریبال نوبل کنیم.
نمونش این سفینه ~~>
"تیتان یک همه منظوره در نبردها بین جنگ افزارهای دیگر می باشد . با اندازه یک ماه کوچک ، تیتان یک گراویتون قدرتمند استثنایی حمل می کند، حتی قادر به نابود کردن همه سیاره است . اندازه بسیار بزرگ مسلما سرعت این گونه سفینه ها را کاهش می دهید . تیتان یک ساختمان عظیم و یک ظرفیت حمل غیرقابل باور دارد."
اين عين ستاره ي مرگ ما هست نه هادي ؟
من الان در ماموریت ساخت سفینه کلونی هستم چند تا فلز می خوادنقل قول:
آره خودشه...نقل قول:
آقا یه نصیحت از من :
اصلا سفینه نسازین حتی یدونه . فقط و فقط منابع ارتقاء بدین . 4-5 تا سفینه بارکش داشته باشین کافیه تا در موقع دفاع ریسورس هاتون رو جابه جا کنید .
هر چی بیشتر سفینه بسازی بیشتر مورد حمله قرار میگیری و بیشتر منابعت رو از دست میدی . سیستم نبرد این بازی بسیار مزخرفه و تو این سرور ایرانی رنکینگ های بالا با هم متحدن و به هم حمله نمیکن و تا میبینن یکی داره نزدیک میشه با هم میریزن سرش . براشون فرقی هم نمیکنه متحدشون باشه یا نه . و در کل منابعی که میتونن ازتون غارت کنن خیلی کمتر از اون چیزی هست که شما از دست خواهید داد .
اینو بخاطر این میگم که دیشب هم یه سری دوباره به من حمله کردن مشخص بود برنامه ریزی شده بود چون پشت سر هم بود و جالب اینکه از اتحاد های مختلف بودن . اینجا اتحاد معنی نداره یه سری برای بقای خودشون هر کاری میکنن .
در نهایت اگر هم خواستین سفینه بسازین و عشق حنگ بودین در سیاره دوم یا سوم خودتون اینکار رو بکنین چ.ن اونجا امنه و کسی به اونجا حمله نمیکنه .
دوستان با اين توضيحاتي كه چاقال داد پس ديگه دهن من سرويسه!!!!!!!
حالا نميشه منم راه بدين تو اتحادتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-چرا اونجا همه عضوه كندفدراسون هستند؟
هيچكسي مثله من نوكس نيست!
قضيه چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم گزارش جنگ دیشب من
کد:http://game.nemexia.ir/battleReport.php?id=03ccd32cef
به ظاهر قوي ترهنقل قول:
به ظاهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
در باطن چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اينجوريه پس من برم يه اكنت ديگه بسازم منم برم تو كندفدراسون!!!
:41:
نه اتفاقا چون نژاد شما کمتره راحت تر تو اتحاد ها راهت میدن.قوی و ضعیف بودن هم بستگی به بازی خودت داره نه به نژادی که برداشتینقل قول:
منم صبح شروع کردم ببینم چی به چیه :31:
فقط خیلی بال و پر داره و خیلی پیچیده هست !!! هزارتا ساختمون و سفینه و الافی داره !!
فقط یک چیزی را تا حال نفهمیدم اونم ضایعات چیه ؟ الان اطراف من 2 تا سیاره ضایعات تشکیل شده نمی دونم یعنی چه ؟ چه کارشون کنم نمی دونم ؟
وست 2 تا کلیک هست و هر 4 ساعت یک کار می دی ولی این خیلی ....
چاقال بيا جواب دوستتو بده :دينقل قول:
فقط یک چیزی را تا حال نفهمیدم اونم ضایعات چیه ؟ الان اطراف من 2 تا سیاره ضایعات تشکیل شده نمی دونم یعنی چه ؟ چه کارشون کنم نمی دونم ؟
هادی چی کار کردی ... :دی
اینجا چون بیشتر از 12 راند نمیشه مبارزه کرد مهمترین عامل قدرت دفاع هستش . یعنی اگه به تعداد زیاد سفینه گارد یا ربات محافظ داشته باشی میتونی راحت جنگ رو تا راند 12 بکشونی بدون اینکه آسیبی به بقیه سفینه هات برسه .
S.W.A.T جان هر ضعف و قدرت خاص خودش رو داره و هیچ نژادی به دیگری برتری نداره و همونطور که هادی گفت این دیگه بستگی به استراتژی شما داره که چطور با اون نژاد بازی کنید .
برای بار 4 م کلیر شدم . این آخرین سفینه هایی بود که داشتم ... :27:
دیگه زدم تو کار ساخت و ساز . سفینه ها رو هم تو سیاره دوم میسازم :8:
مثل اینکه کلا باید از این فروم برم :31:
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
چرا میری بابا من تازه دارم می یام :31: از صبح دارم آموزش می خونم ببینم چی به چیه !!!
نگران نباش كسي بهت حمله كرد علي هستش :دي
فکر کنم تا امتیاز 500 نرسم کسی نمی تونه بهم حمله کنه ؟؟! منم فقط دارم منابع می سازم :31:نقل قول:
این کهکشان دستگرمی می شه برام برای کهکشان دوم که معلوم نیست کی بیاد :31:
میبینم که سرلشگر شدم تو اتحاد :5:
علی درجه جدید تو هم مبارکه سپهدار :18:
مبارکا باشه :دینقل قول:
میبینم که سرلشگر شدم تو اتحاد
به من گفت میخوام وزیر جنگت کنم . گفتم دور منو خط بکش که ربات بارکش هم ندارم چه برسه بخوام وزیر جنگ بشم :27:
من امشب عضو شدم
میگه برای اتحاد باید یه ساختمون داشته باشم
وقتی ساختمش با کی متحد بشم؟ P30 world کجاست؟
سلام
یوزرم capitan black هستش :دی هستیم در خدمت :دی
موقعیت من:
کهکشان 1 => منظومه ی خورشیدی 24 اسمم هم New Evil ه
اگه کسی میتونه یکم فلز قرض بده تا سطح معدن فلزم را ببرم بالا:19: بعد بهش پس میدم
مثل این فیلما ایرانی شده . همین که همه میمیرن تازه نیرو کمکی میرسه :دی
با سر لشکر هادی هماهنگ کن :20:نقل قول:
وقتی ساختمش با کی متحد بشم؟ P30 world کجاست؟
به لیست دوستان اضافه شدید .نقل قول:
یوزرم capitan black هستش
آقایون جدیدالورود منابع را تا دسته ارتقاء بدید :دی
یه مرحله هستش که 90 تا اعتبار میده الکی خرجش نکنید چون در مراحل بعد باید از 45 تای اون استفاده کنید تا مشاوره رو رد کنید .
نژادتون رو هم بگید لطفا .