اوووووووووووووه ماشالا شما هم خر می خواین هم خرما هم گردو با 300 تومان پول یا 700 تومان هم همچنین چیزی نمیشه گرفت مخصوصا ورودی hdmi
Printable View
اوووووووووووووه ماشالا شما هم خر می خواین هم خرما هم گردو با 300 تومان پول یا 700 تومان هم همچنین چیزی نمیشه گرفت مخصوصا ورودی hdmi
:31: ممنون از توجهتون ولی خوب اگر پول داشتم که به نظر اساتید نیازی مبود میرفتم تو فروشگاه یه چند میلیونی میگرفتم و باینقل قول:
PS : در ضمن این دو تا مدل من مطمئنم دارن اونی که دادم لینکش رو و LG :KR T560 البته قدیمیه مدل سام هم زیر 400 هست ولی ipod نداره لینک بدم ؟
شمام اینقدر سخت نگیر برادر من :46:
نقل قول:
ا سلام
دوستان من به تازگی یدونه 3378 فیلیپس خریدم و همه چیزش عالیه 390 هم خریدم با گارانتی و ضمانت
منتها تنها نکته ای که منو قلقلک میده صدای فن دستگاهه که مثلا وقتی دارم فیلمی نگاه میکنم و در فیلم سکوت هست صدای فنش کمی منو قلقلک میده البته زیاد نیست ولی با دقت قابل شنیدنه
می خواستم بدانم برای سایر دوستان هم اینجوریه
با تشکر
جالبه
من تاحالا متوجه صدای فنش نشدم! زیاد روشن نمیشه. شاید دستگاه شما جایی هست که هوا راحت جابجا نمیشه و خیلی داغ میکنه
دوستان کسی طریقه آپدیتht-tz225 رو بلده؟
آخرین فایل هارو از کجا بگیریم؟
اخه میدونی ورودی اچ دی ام آی چیزی نیست که توی این مدل های ارزون قیمت باشه حتی تو مدل های گرون قیمت هم نیست فقط یک مدل تودوروکی پایونیر هم چنین چیزی داره اونهم خیلی گرونهنقل قول:
ولی اگر ورودی آیپاد می خوای پاناسونیک یعضی از مدل هاش داره سونی هم توی همه مدلهاش دیجیتالمدیا پورت داره اما باید کابلشو جداگونه از نمایندگی سونی بخری
حالا دیگه انتخاب با خودته
نقل قول:
مدل 1075 و 1085 و 765 و 735 رو نگیر. اینا مدل های قدیمی هستند. مثلا USB مدل 765 فیلم های با فرمت vob رو پخش نمی کنه.
اگه قصد خرید LG داری مدل 1090 شاید گزینه بهتری باشه:
خروجی HDMI + کابل HDMI
ورودی میکروفون
ورودی برای دستگاه های Portabl + کابل
و CD های خشدار رو هم خوب پخش می کنه.
توی کاتالوگ و سایت ها نوشته ورودی HDMI داره ولی برا من ... نداره.
USBایش هم فایل های HD پخش نمی کنه. Divx SD هستش.
Usb support: avi, mpg, dat, mpeg, divx, xvid, vob – AC3, DTS, PCM, Mp3, WMA - Jpeg
تو کشور های دیگه.... هم ورودی HDMI داره و هم ipod رو ساپورت می کنه و با مدل HT904TA معرفی شده.
قیمتش هم الان تو همین رنجی هست که می خوای...
توصیه می کنم هر مارک و هر مدلی که می خوای بگیری.. قبلش دفترچه راهنماشو از تو نت دانلود کن و خوب بخونش.
برای LG از سایت: lge. Com/ir یا از lge. Com/ae
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسش:
کد:http://i45.tinypic.com/2ijsy6c.jpg
با اینکه من کلا از مارک هایی عادی خوشم نمی یاد و کلا از ال جی متنفرم ولی صدای این مدل باس و تریبلش بد نبود
حالا تو دینامیک بودنش و تصویرش رو نمی دونم با این بودجه شاید این گزینه خوبی باشد
آقا تا سقف 600 چی پیشنهاد می کنید خودم Sony Dav-Fz900 رو دیدم نظرتون چیه ؟
کیفیت و زیبایی و راحتی کار و پخش کلیه فرمت ها ( Zirnevis Farsi Srt ) و بیسیم بودن بلندگوها برام مهمه
خیلی ممنون
از من می شنوی سونی نخر عین چی پشیمون میشی گول اسمشو نخور
من خودم سونی داشتم کلیه بلندگوهاش تو یک بلنگو جمع شده کیفیت بسیار پایین صدا و داشتم امکانات کم نسبت به زمان خود و مارک های موجود در بازار
فقط تصویرش خوبه همونو بس
اصلا دورو برش نپلک از من به تو نصیحت
اگر می خوای تا 600 هزینه کنی بهترین گزینه 787 پایونیر هست ( محشره)
تازه قیمتش هم زیر 500 هست
داداش دستت درد نکنه،رفتم نمایندگیش دیدمش.مدل 787نقل قول:
دیزاینش محشره،فوق العادست،فقط متاسفانه نتونستم تست بگیرم.فروشنده گفتش که وصل نیست و مدل 282 بود فکر کنم که تست کرد واسم و تفکیک صداش که فوق العاده بود.
فقط یه نکته ای نگرانم کرده و اونم اینکه قدرت ساب ووفرش فقط 100 واته و بقیه بلندگو ها هم هرکدوم 100 وات.می خواستم بدونم به نظرتون قدرت ساب نسبت به بلندگوها کم نیست؟آخه معمولا قدرت ساب از بلندگوها همیشه یه 50 تایی بالاتره.به نظرتون جواب میده بیسش؟
راستی من یه چیز هم یادم رفت از نمایندگیش بپرسم واینکه خروجی HDMI داره دیگه؟
و یه سوال دیگه اینکه شما خودت از این مدل داری؟؟؟اگه داری میشه یکم توضیح بدی در موردش؟؟؟
ببخشید زیادی حرف زدم:10:
دم شما گرمنقل قول:
بهترین گزینه همین پایونیره اما بیسیم بودن بلندگوها رو چه کنیم مدل بالاتری میشناسی که ظاهرش تجاری باشه مثه سونی و بیسیم هم باشه
یه چیز دیگه این پایونیرها از بابت ساپورت فرمتها و زیر نویس پارسی چطورن ؟
آقا یه مقدار راجع به dts و دالبی و...توضیح میدید؟
آیا مثلا پایونیر 787 اینا روساپورت میکنه؟
ممنون میشم.
البته که ساپورت میکنه
دالبی دیجیتال نوعی کد گزاری صداست که به صورت های مختلف ضیظ می شود 5.1 کاملترین این نوع است که در واقع همانند محیط صدا ضبط می کند
و دی تی اس هم نوعی دیگه کد گزاری است منتها صدا را با کیفیت خیلی بیشتر و جزئیات بیشتر ضبط می کند
ممنون از وقتی که واسه جواب دادن گذاشتیننقل قول:
توی کاتالوگ و سایت ها نوشته ورودی HDMI داره ولی برا من ... نداره. :18::18: یعنی چی ؟ یعنی کلا نداره این های که تو ایرانن ؟ خوب پس چه فایده ؟ میتونم بپرسم قیمت دقیق که شما گرفتید ؟
دفترچه تو سایتشون پیدا نکردم :41:
میشه لطف کنید در مورد صداشم بیشتر توضیح بدید کیفیت و مقایسه
ورودی آیپاد جلو داره تو عکسش پیداس این وقتی بار میشه بهش یو اس بی وصل میشه یا این که خودش پایه داره که گوشی رو بگذاری روش ؟
اولا خواهش می کنمنقل قول:
آه راست می گی وصل نکرده
والا خودش بهت گفت که صدای سابش 100 واته؟ مدل قبلی 787 که 777 بود دو تا ساب داشت که البته قیمتش هم بیشتر بود ولی دیگه الان تولید نمیشه
ولی از نظر صدا مطمئن باش پایونیر چرت و پرت درست نمی کنه اتفاقا به یکی از بچه ها گفتم رفت خرید امیر رو می گم واقعا راضی بود خیلی باهاش حال می کنه
بله خروجی 1080 فول اچ دی داره بوسیله خروجی اچ دی ام آی و باید بگم که بهترین آپ اسکالینگ رو داره
من خودم از این مدل ندارم 282 داشتم که واقعا محشره ولی بخاطرات یکسری مشکلات مالی مجبور به فروشش شدم
توضیح که والا انواع اکولایزر ها رو داره انواع دالبی پرو لوجیک رو داره و کلا امکناتاتش خیلی
من راجب ال جی زیاد سرم نمیشه چون اصولا ازش خوشم نیاد چون چند تا تو فامیل داشتن زرتی لنزش خراب میشه و بعد از تعمیر هم همچین آش دهنسوزی نمیشهنقل قول:
در رابطه با ورودی اچ دی ام آی هم نظری ندارم شاید شما اشتباه می کنید چون این مدل با این قیمت داشتم ورودی اچ دی ام آی عجیبه اصلا ورودی اچ دی ام آی رو برای چی می خوای؟
قیمت های منم در رابطه با پاناسونیک و پایونیر بود من سونی رو برای ورودی ایپاد پیشنهاد کردم که گفتم صداش خوب نیست ولی سگ جونه
نقل قول:
والا من 2 تا کنسول دارم ی خواهم جفتش رو وصل کنم یکی رو با optical یکی با hdmi
خودم دلم می خواست پایونییر بگیرم با این تعریف های که ازش می کنید ولی خوب نه ورودی ipod نه hdmi
سونی هم از صداش خوشم نمییاد چون تو فامیل طرفدار زیاد داره :31: سعادت آشنایی دارم باهاش
واااااا اپتیکال سنهنه به اچ دی ام آی
اپتیکال صدارو انتقال میده ا دی ام آی هم صدا و هم تصویر ربطی به هم نداره که یکی رو می خوای از اون طریق وصل کنی و دیگری رو از اون طریق
ببینم یعنی فقط می خوای صدای دو تا کنسول رو از سینمای خانگی بشنوی؟
اصلا دو تا کنسولت چی هست؟
نقل قول:
خوب اگر دوتا ورودی hdmi داشت که غم نداشتم :31::31:
وتسه همین ps3 رو میخوام با optical وصل کنم xbox360 رو با hdmi که نخواهم هی کابل ها رو بکشم و وصل کنم بعد سینمای خانگی بزنم به تلویزیون با hdmi
اینجوری هم کیفیت تصویر افت نمیکنه هم صدا 5.1 کاناله پخش میشه اخه xbox یا باید hdmi بگیریم یا نصویر با کامپونینت و صدا با optical که تصویر افت پیدا میکنه
اره فقط واسه 5.1 کردن صدای کنسول میخوام ازش استفاده کنم :31:
حالا شما اگر با این قیمت میشناسی 2 تا ورودی hdmi بده یا علی:21:
نقل قول:
حدودا 7ماه پیش گرفتم. به قیمت 370.000
همونطور که گفتم ورودی HDMI نداره ولی تو کشور های دیگه و سایت گلدایران گفته که داره. شاید تو سری های جدید داشته باشه. باید بپرسی و خودت پشت دستگاه رو ببینی و با شرط داشتن خرید کنی.
Ipod هم بیشتر مدل های اروپایی و آمریکایی باید داشته باشه. یه پایه کشویی داره با قابلیت شارژ. که البته مدل اروپایی دیگه فونت فارسی و زیرنویس فارسی رو ساپورت نمی کنه.
مقایسه:
وقتی می شه مقایسه درست انجام داد که همزمان چندتا مارک مختلف رو تو یک رنج قیمتی با هم داشته باشی و تست کنی.
بیشتر نظرهایی که اینجا هست جنبه سلیقه ای داره:
یکی عشق پایونیر.. می گه فقط پایونیر. یکی دیگه می گه سونی آشغاله فیلیپس خوبه!! یکی دیگه می گه فقط پاناسونیک و توشیبا چون ژاپنی و بقیه چون کره ای و چینی بدرد نخوره!! ...
پس از لحاظ کیفیت صدا و تصویر خودت باید تجربه مدل های مختلف رو داشته باشی و قضاوت کنی.
ولی از رو دفترچه و قیمت:
اونموقع تو اون رنج قیمتی سونی USB خور نبود یا اگه بود فقط عکس و موزیک بود
ویا سامسونگ مدل HT-TZ325 به قیمت 430.000 اگه دفترچه راهنماشو دانلود کنی و بخونی.. می بینی که مثل 1090 هستش فقط یه فرمت WMV رو اضافه بر 1090 ساپورت می کنه که تازه ver9 هم نیست. 50.000 تا هم گرونتره و به نظر من قیافه 1090 رو هم نداره.
الانو نمی دونم ولی اونموقع هیچکدومشون به غیر از LG - کابل HDMI نداشتند
برای کیفیت صدا و تصویر باید همزمان دستگاه ها رو با هم داشته باشی تا بتونی مقایسه درستی انجام بدی.
یادآوری کنم کهUSB مدل 1090 فرمت تصویری mkv, mpeg4, mov, wmv9 و فرمت های تصویری 1 و 2 مگاپیکسل رو پخش نمی کنه . سایر مارک ها هم تو همین رنج قیمت ... بعید می دونم که USB شون این فرمت ها رو ساپورت کنه.
دفترچه راهنماشو تو رپیدشر گذاشتم. از اینجا دانلود کن:
کد:http://rapidshare.com/files/347648566/T1090HTS_HT904TA.pdf.html
نه عزیز آیا یکدوم از این کنسول هاتون خروجی کواکسیال داره؟
اگر داره دیگه مشگل حله اگر هم نداره باید کم کمش بودجه 630 هزار تومانی داشته باشی که یک آمپلی فایر و یک سینما خانگی 320 هزار تومانی بخری
سلام
یه سوال داشتم
من یه سینمای LG دارم
میخاستم ببینم فایلهای .dat رو به چه فایلی تبدیل کنم تا بدون افت کیفیت بتونه از روی فلش پخش کنه؟
مدل سینمات چیه؟نقل قول:
منتظر نظر دوستان هستمنقل قول:
نقل قول:
فقط کافی اونو Rename کنی به mpg
مثال: jomang.DAT اسمشو عوض کنی به jomang.MPG
این روش بیشتر مواقع جواب می ده مگر اینکه Codec صدا ویا تصویرش بگونه ای باشه که دستگاهت ساپورت نکنه که در این صورت چاره ای نداری جز convert فایل به فرمت های دیگه از جمله avi یا mpeg
برای Convert از برنامه winavi9 استفاده کن. نسبت به بقیه کانورتورا سرعت بیشتری داره و زیرنویس فارسی رو هم ساپورت می کنه
اگر می خوای بیسیم باشه که خوب پایونیر نیست دیگه چه ربطی داره می پرسی در مورد زیر نویس های فارسی چجوره؟ :31:نقل قول:
در مورد زیر نویس باسد بهت بگم که srt رو هیچ یک از دی وی دی پلیر ها فارسیشو ساپورت نمی کنن
ولی اینگلیسیشو ساپورت می کنه همچنین sub idx را براحتی فارسی را ساپورت می کتد چونکه زیر نویس sub idx همانطور که می دانید فونت نیست یک جور فایل گرافیکی زمانبندی شده است
در ضمن مدل های بیسیم بودن همه بالای 500 می باشند
اگر می خواهید چیزی بیسیم بگیرید فیلیپس بگیرید باز از سایر مارک ها قابل تحملتره ( واسه خیلی ها عالیه)
در واقع بد هم نیست:8:
:10:نقل قول:
واقعا نمی دونم چطوری تشکر کنم
ممنون از توصیه هاتون
نقل قول:محتوای مخفی: پشت کنسول ها
پیشنهاد دومتون هم که واقعا خارج از محدودس :31: نهایتش اینه که میریم یه جفت craetive Z-5500 میخرم کیفیت صداشم عالی واسه پخش dvd هم از استفاده میکنم و bluray هم با ps3( ورودی اپتیکال 2 تا داره) :27:
ولی خارج از شوخی فک کنم بهترین گزینه همین LG هست ممنون از کمک همگی
ربطش اینه که فکر می کردم با پول بیشتر بشه یه پایونیر شکیلتر و بیسیم گیر آورد !نقل قول:
این زیر نویس srt رو هم نخواستیم
ممنون از زاهنمایی شما
عزیز دلم شما با همون 470 تومان می تونی یک پایونیر 787 بخری حالشو ببری
نقل قول:نقل قول:
با تشکر از دوستان
مدل سینما 765 هستش با Rename جواب داد.ولی بعضی وقتا صدا و تصویر هماهنگ نیستند
مشکل از چیه؟
ممنون
سلام یک سینمای خانگی پاناسونیک گرفتم
مدل sc-pt 175
روی dvd فیلم چرا زیر نویسش رو نشون نمیده ؟؟؟؟ هر چی باهاش ور رفتم نشد یعنی زیر نویس نمیشه باهاش دید
سلام
تلفن فروشگاه پایونیر رو دارین بچه ها ؟
اینجا انقدر تعریف از پایونیر خوندم که میخوام حتما برم ببینم . ممنون میشم تلفنش رو بدید بهم
تو منوی دستگاه میتونید گزینه های مربوط به زیرنویس رو تنظیم کنید.نقل قول:
دکمه Function رو بزنید و تو قسمت Menu1 دنبال گزینه Subtitle بگردید.
سلام
من یه سینمای LG مدل 765 دارم
وقتی فایلهای .DAT رو با Rename به .MPG تبدیل میکنم صدا و تصویر هماهنگ نیست
میشه کمکم کنید
ممنون
02166719101 نمايندگي پايونير پل حافظنقل قول:
نقل قول:
سلام
من یه سینمای LG مدل 765 دارم
وقتی فایلهای .DAT رو با Rename به .MPG تبدیل میکنم صدا و تصویر هماهنگ نیست
میشه کمکم کنید
ممنون
خب مشخصه درست عزیز. rename کردن کار استانداری نیست به همین علت اینطور میشه. تازه همین که داره پخش میکنه خودش خیلیه:5:
بهترین راه اینه که با نرم افزارهایی مث vcd cutter اونو به mpg تبدیل کنی.
سلام
یه سینما خانگی خوب تا قیمت 400 تومن حالا یکم بالا پایین چی پیشنهاد میدید؟
میخام باهاش موسیقی های راک و پاپ گوش کنم.
اولين نياز من به سيستم براي ديدن DVD فيلمهاي سينمائي روز دنياست..
در بين پيشنهاد كاربران اين تاپيك به دو گزينه 787پايونير و فيليپس 3378رسيدم..
شما كداميك را پيشنهاد مي كنيد؟
از كجا مي توانم اين سيستم ها را با گارانتي اصلي تهيه كنم؟
پيشاپيش از پاسخ شما دوست عزيز سپاسگزارم..
سلام
این فول اچ دی که روی سینمای خانواده یا دی وی دی پلیر مینویسه، منظور چیه؟
چه نوع فایلی رو می تونه با رزولوشن HD پخش کنه؟
دوستان عزیز!
من امروز (23 بهمن 88) و بنا بر توصیه بسیاری از دوستان PHILPS HTS-3387 گرفتم. از فروشگاه هایپر استار در بزرگراه ستاری- فردوس غربی به قیمت 389000 تومان با یکسال گارانتی. آپدیتش هم کردم. از صداش راضی ام. (من خودم کار موسیقی کردم و به کیفیت صدا خیلی حساسم). در مجموع فکر میکنم که در رنج قیمت خودش از بقیه سرتره. فایل Dat رو هم به خوبی پخش میکنه. دستگاه رو صبح از جمهوری قیمت کردم. فقط یکجا داشت که 425000 تومان می داد.